Putiniskā Latvija

Latvija ir pat asiņaināka par krieviju !

Noslepkavots kārtējais Putina “zaimotājs” Navaļnijs. Putinu, protams, viņš neieredzēja un veica neiedomājamus atmaskojumus, kas nebija piedodami. Navaļnijs bija impērijas aizstāvis. Gruzijas konfliktā viņš bija pat pretīgāks par putinu/medveģevu, kuri tolaik bija pie teikšanas. Navaļnijs pat ieteica bombardēt Gruzijas galvaspilsētu. Viņš bija mēsls no mēsliem un nekas vairāk, un saņēma karmiski to, ko pelnījis.

Kāpēc ir vajadzīgs piemiņas brīdis Latvijā šim Gruzijas galvaspilsētas bombardētājam ?

Bet runa šajā gadījumā nav par Navaļnija uzskatiem, bet, kā Putina sāncensi. Tik uzkrītoši slepkavot savus pretiniekus nav vēl uzdrošinājies neviens despots. Kāds piebildīs: bet ko tad darīja Staļins ? Staļins vismaz centās veidot viltus apsūdzības, nevis nošaut pie Kremļa sienas, kā tas notika ar Ņemcovu... !

Štrunts par krieviju bet kas notiek Latvijā ? Latvija ir vēl asiņaināka par krieviju ! Cik latviešu patrioti un uzņēmēji ir noslepkavoti 4. maija kliķes laikā ? Un, galvenais, ka neviens slepkava nav notverts !!! Un, kāpēc nav notverts ? Tāpēc, ka to dara tieši šī cionistiskā 4. maija hazāržīdiskā kliķe ! Mēs taču zinām, ka komunisms bija un ir jūdaisma totalitārisms.

Šie visi ir maskavas krievžīdu ielikteņi !

Tas nav noslēpums un to nesaku es, bet vēstures pētnieki. Jā, šie antisemītiskie hazāržīdu izdzimteņi to visu cenšas noslēpt, piedēvējot sev semītisko izcelsmi !

Čekisti 100%tīgi kontrolē šodienas Latviju. Notiek vismežonīgākais genocīds pret latviešu tautu un Latviju kā valsti. Saeimā un valsts struktūrās var atrasties tikai hazāržīdu padevīgi kalpi, slepkavas un laupītāji. Kas tad ir visi šie dzintari, parādnieki, urbanoviči, ušakovi, brigmaņi..., ja ne perversi iztapoņas un savas tautas bendes ?

Vai tad tas ir prātam aptverams, ka jau kopš Atmodas šī banda vēlas iebāzt aiz restēm aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu ?

Vai tad tieši NA nav tā visa iniciatore ?

Vai tad deģenerāts Parādnieks nav kopā ar slepkavu Rihardu Bunku ? Vai L. Grantiņa zvērīgā aresta laikā Tieslietu ministrs nebija NA partijas biedrs ? NA i- vietnē ne ar pušplēstu vārdu netika pieminēta šī asiņainā akcija !

Izraēla un krievija ir antisemītu midzeņi. Krievija uzbrūk un slepkavo ukraiņus, izraēlas hazāržīdi semītiskos palestīniešus. Šī pati cionistu banda visiem līdzekļiem cenšas traucēt ieroču piegādi Ukrainai.

Ukrainas politiskā elite 100%tīgi sastāv no šiem izdzimumiem un milzīgos apmēros, šī kara laikā, izlaupa Ukrainai sūtīto palīdzību ! Pat ASV norāda, ka Ukrainas politiskā elite ir jāaizbāž aiz restēm ! Tas pats ir jādara ar Latvijas valdības izdzimumiem jau kopš Atmodas laikiem ! Kāmēr šie cilvēces atkritumi netiks fiziski aizmēzti, nekas nemainīsies.

Ir jānotiek lustrācijai un Dekolonizācijai- komunistu/ čekistu pakāršanai un krievu pilnīgai izdzīšanai no Latvijas. Krievi ir strutains augonis cilvēces miesā !

20.02.24

You may also like...

11 komentārs

  1. admin saka:

    Svitana video, kur viņš stāsta par ieroču piegādi izraēlai, lai slakētu palestīniešus un nepiegādi Ukrainai, “izredzētie” izdzēsa.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Viena lieta, ka viņi nogalina latviešus, bet cita bēda, ka paši latvieši ir nožēlojami izplildigi kalpo viņu sistēmai. Nu pats jau arī jūs Grantina kungs ikvienu nevakcinetu gribat sēdināt cietumā, bet tomēr pienākas vien dzirdēt, ka tā vakcīna ir sakroplojyse dzīves. Medicīnā latvieši izplildigi paraksta dažādas zāles tautai 30 gadu garumā, bet tauta dumi rij, ja arī tai ir pašiem savos tuviniekos pieredze ar tās medicīnas blaknēm, tad tomēr svēti sevi bendē tauta rijot tās dropes. No dzirdināšanas kults ir aizgājis tik tālu, ka pusaudžu skukes plumpe smagos aliņus un sievietes trīsdesmitnieces lej rīklē odekolonus. Izklaides sfērā styke dažāda veida narko un skukes tāpat šņauc pylverisus. Latvietes nu ar nav nekādas tev ave Marijas, bet nozojamas piedirsteles. Protams genocīds, bet pašiem ja filtrē un būtu varbūt arī neslikti, ja tas Navalnijs savu karmu nopelnītu, bet tomēr tā vien kārtējā falsifikācija var būt. Kā jau tiem bustardiem tas mēdz būt, ka jaizud no publiskās skatuves mocekļa nāvē, bet pats iespējams pusas kāda sanatorija un sūkā tam 21 pirkstu ukrainietes. Latvija arī Ukrainai sūta palīdzības, bet pašiem latviešiem jau nu tā dzīve ir pilnīgs luks!

  3. Odze. saka:

    VAI Tramps DARA NEPAREIZI,ka aizliedz dot naudu pa taisno tiem IZREDZETAJIEM, kas Ukrainaa sanem lielo cash.
    Vinjs zin,kur naudinja aizpluust. Un mees zinaam. Par ko bazars ?

  4. Trūkst vardu... saka:

    Kas tad ir visi šie dzintari, parādnieki, urbanoviči, ušakovi, brigmaņi…, ja ne perversi iztapoņas un savas tautas bendes ?

    —————————————————————————————————————————
    Reāls un taisnīgs šodienas 4.maija režīma varas un tās pakalpiņu vērtējums! Bet nesaprotams un neizskaidrojams ir tautas inertums, pilnīgs normālas reakcijas trūkums uz notiekošo latviešu tautas iznīcināšanu visos iespējamajos “demokratiskos” veidos!

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Trūkst vārdu? Man netrūkst mātes rashkas vārdu, ko pateikt tai debilajai tautai, bet tā pati sev jau sen ir izvelejusies savu algu. Mācīt nav vērts, bet to pielideju ir pārsvars un ar vienu godīgu vīru nekā ne izmainīt. Ja tautai pašai ir svarīgāk dzīvot migla, ko var te panākt? Vien atliek kādai nelielai cilvēku daļai turēties no tādiem mēsliem tālāk, jo Dzintara veidigo lahtviesu ir pārsvars. Vēl ir priekšā daudzas skarbas lietas!

  6. ПИЗДА С УШАМИ saka:

    Navaļnijs bija narkomāns – par to liecināja pat viņa meita. Viņa acis nav tādas kā parastam cilvēkam. Viņš uzvedās neapdomīgi kā narkomāns, un opozīcija mudināja viņu atgriezties pēc saindēšanās. Tā pati sieva – viņa gūst labumu no Navaļnija nāves. Viņa iebāza savu meitu Masačūsetsas universitātē, un pēc saindēšanās viņa nosūtīja savu vīru uz Krieviju, kur viņš tika ieslodzīts un cieta cietumā (varbūt viņai pat samaksāja par šo rezultātu). Putinam vienmēr ir bijusi vajadzīga kabatas opozīcija, lai attēlotu Krieviju kā “demokrātisku valsti”. Lielākā daļa pašreizējās opozīcijas, kas izplatījusies pa Eiropu no Latvijas un Lietuvas līdz Anglijai, sāka uzdoties par Putina režīma upuriem, lai viņu Jūrmala un citi nekustamie īpašumi netiktu izspiesti par labu Ukrainai. Iespējams, ka viņi iefiltrējās arī pēc FSB norādījumiem. Un tiem, kas ir patiesi opozicionāri, Navaļnija nāve tagad ir viņu labā, jo Putinu tā apkauno vēl vairāk. Navaļnijs nav Putina sāncensis, viņš nebija politiķis, viņš ir tikai blogeris ar savu viedokli un nelielu savu fanu sektu, kā jau blogerim pienākas. Šķiet, ka viņš tika apzināti nodots nokaušanai un tagad no viņa līķa ir izveidota liberāla svētnīca. Ļoti iespējams, ka viņš pat nav fiziski nogalināts tieši. Navaļnijs ir pietiekami nolietojies savu veselību, un vēl jo vairāk, ja viņš bija narkomāns…
    Uzziniet, kas bija viņa sieva pēc izcelsmes, viņas tētis, viņas slepenā mamma. Navaļnija pāris bija achievers savā pamatā. Tātad Kirevijas cilvēki Navaļnijam nesekoja, jo juta, ka viņš būs otrs Putins un pat vairāk. Kāpēc mainīt vienu lietu pret citu to pašu? Un vietējie krievi arī masveidā negāja uz Navaļnija piemiņas mītiņu – ВОТ НАХУЯ viņš viņiem pat padevās? Turklāt, ja jau šie krievi ir Latvijas pilsoņi, kāpēc pie velna viņiem rūp kaut kāda kaimiņvalsts neveiksmīga mazohista-jurista liktenis? Daži no viņiem pat pirmo reizi uzzināja par šādu personu.

  7. Fakts saka:

    Bet paralēles var vilkt, ka Latvijā čekistu lietas turpinātājs Normunda Mežvieta personā vada represīvu orgānu, kurš nodarīja ne mazāku ļaunumu brīvības cīnītājam Linardam Grantiņam kā Normunda Mežvieta dvīņu brāļi čekā Krievijā ar A.Navaļniju. L.Grantiņu glāba Dievs un ASV. valdība. Tikai ASV spēj nosargāt brīvības cīnītājus. ES to nespēj, kā to pierādīja pirms dažām dienām Krievijas specdienestu atrastais un ar 12 šāvieniem nošautais krievu lidotājs Spānijā, kurš bija atdevis ukraiņiem lidaparātu. Vai varat uedomāties, cik daudz krievu spiegu ir ap Normundu Mežvietu?

  8. AG saka:

    Vai tad šiziķis grantiņš vēl ne tik nelaizīja dirsu NA čaķiem..un ne tikai to! :)))

  9. Pļēguram un idiņam no D-pils saka:

    AG 2024. gada 23. februāra 18.17
    Vai tad šiziķis grantiņš vēl ne tik nelaizīja dirsu NA čaķiem..un ne tikai to! :)))

    Lopiņ, izguli dzērumu un tad ierāpo te, pirms izdzerot litru ūdentinu un tad saņem visu pohaino dūšu uz uzskribelē saprotamu un korektu tekstu!!!

  10. sušāmim saka:

    Par saturu nespriedīšu.Par atsevišķiem faktiem arī nē.Raksta stils ir ruskij mir. Ko citu bija gaidīt?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *