“Amnesty International” ir slepkavu un sadistu piesedzēja !

Tas ir kaut kas prātam neaptverams ! Bet, ja zinām, ka ŠIE ir tie PĒDĒJIE LAIKI, tad nekādu lielu izbrīnu tas nedrīkst radīt, jo ir sacīts: “Un pēdējā laikā viņam(Sātanam) taps dota LIELA vara !”

Kas tad ir sātanisms ?

Sātanisms ir visas ĀBRAMISKĀS ticības. Vai tad IZREDZĒTĀS TAUTAS dievs nav Jahve, kuru Jēzus Kristus nodēvēja par SLEPKAVU un MELU TĒVU ? Sakot, ka visi tie, kuri iet sinagogās, baznīcās vai mošejās(tās visas ir Sātana radītas iestādes- pienāks brīdis, kad no tām “akmens uz akmeņa” vairs vairs nepaliks), ir ar prātu apdalīti, izraisīs dusmu lēkmes pret mani. Lai nu tā būtu, bet es savas domas nemainīšu. Jājautā viņiem: nu ko tu meklē šajās “iestādēs” ? Tātad to, kas TEV trūkst- SIRDSAPZIŅU, GODU UN SAPRAŠANU.

Radītājs jau kopš dzimšanas to visu ir MANĪ ievietojis. To visu, protams, palīdzēja pilnveidot arī vecāki ar savu darbu un latvisko dzīves DZIŅU, kas katrā latvietī stāv pāri visam.

Jau esmu rakstījis, ka mums šodien jēdziens DZĪVES DZIŅA tiek aizstāts ar DZĪVES ZIŅU. Tāpēc jau arī “dižie tautas glābēji” no NA nomainīja LATVISKO VALSTS KONCEPCIJU pret NACIONĀLO !

DZĪVES DZIŅA ir ģenētiskajā līmenī(tas ir dzinulis, kas pat neapzināti liek tev būt godīgam), bet DZĪVES ZIŅA ir primitīvajā sadzīves prāta līmenī. ĢENĒTISKS latvietis nekad nemelos, nezags, neslepkavos un nenodos, jo to nepieļauj viņa BŪTĪBA. Tāpēc jau arī sātanisms cenšas jaukt nācijas, bet tos, kuri tam pretojas, dēvē par rasistiem, kaut gan īstie rasisti- sadisti ir tieši viņi ! Neviena pasaules tauta šos DRAŅĶUS nav pilnvarojusi lemt savu likteni. Kura tauta šos “Amnesty International” ir pilnvarojusi ? Lūk, tā ir arī atbilde visam šim Ciānas rasismam- cionismam !

P.S

Es vairs nevaru atcerēties, kad un kur es lasīju kāda veca latvieša izteikumu: “Kādreiz latvietis pie latvieša piegāja kā pie brāļa, izsacīja savu bēdu vai prieku, bet šodien… !” Es esmu uzaudzis pie saviem vecvecākiem, kur naids un zādzības bija svešs jēdziens… . Praktiski tā bija 19tā gadsimta dzīves uztvere… .

Jā, tas ir kas prātam neaptverams !

Zelenskis “Amnesty International” ziņojumu nosauc par “amorālu izlasi”, kas palīdz valstij – teroristam

Ziņu aģentūra LETA8:43

©ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta

Starptautiskā cilvēktiesību aizsardzības organizācija “Amnesty International”, savā ziņojumā apgalvojot, ka Ukraina centienos atvairīt Krievijas uzbrukumu pakļauj briesmām civiliedzīvotājus, pārliek atbildību no agresora (Krievijas) uz upuri (Ukrainu), ceturtdienas vakarā paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Viņš arī uzsvēra, ka Krievijas karaspēka ceturtdien ar artilēriju veiktā Doneckas apgabala Toreckas pilsētas apšaude, nogalinot astoņus un ievainojot četrus cilvēkus sabiedriskā transporta pieturā, ir kārtējais ciniskais un aprēķinātais Krievijas terora akts.

“Viņi zināja, kur sit, un acīmredzot gribēja, lai cilvēki ciestu. Par šo un tūkstošiem citu Krievijas teroristu noziegumu mēs neredzam skaidrus un savlaicīgus ziņojumus no dažu starptautisko organizāciju puses. Bet mēs šodien ieraudzījām pavisam citādu “Amnesty International” ziņojumu, kas diemžēl mēģina amnestēt valsti – teroristu un pārlikt atbildību no agresora uz upuri,” savā videouzrunā paziņoja Zelenskis.

Viņš atzīmēja, ka nav un nevar būt pat hipotētiska nosacījuma, pēc kura Krievijas triecieni Ukrainai kļūtu attaisnojami. “Agresija pret mūsu valsti ir nekādi neizprovocēta, iekarojoša un atklāti teroristiska,” sacīja Ukrainas prezidents.

“Ja kāds veido atskaiti, kurā upuris un agresors it kā esot kādā ziņā vienādi, ja tiek analizēti kaut kādi dati par upuri, bet tiek ignorēts tas, ko šajā laikā darījis agresors, tad ar to nevar samierināties,” piebilda Zelenskis.

Viņš atgādināja, ka Krievijas veiktajās Ukrainas apšaudēs ir sabojātas vai pilnīgi iznīcinātas apmēram 200 dažādu konfesiju kulta celtnes, aptuveni 900 medicīnas iestādes, vairāk nekā 2200 izglītības iestāžu, desmitiem universitāšu, simtiem skolu un bērnudārzu.

“Okupanti vairākkārt apzināti apšaudīja ar artilēriju un mīnmetējiem cilvēku rindas pēc ūdens, evakuācijas autobusus, vairākkārt apšaudīja sabiedriskā transporta pieturas. Krievijas armija neatturējās pat no triecieniem pret memoriāliem un kapsētām, pret karagūstekņu nometni Oleņivkā. Un ziņojumu par to nez kāpēc nav,” uzsvēra Zelenskis.

Viņš nosauca “Amnesty International” ziņojumu par “amorālu izlasi”, kas palīdz valstij – teroristam.

“Katrs, kas amnestē Krieviju un kas mākslīgi rada tādu informatīvu kontekstu, ka kādi teroristu triecieni it kā būtu attaisnojami un it kā būtu saprotami, nevar nesaprast, ka ar to palīdz teroristam. Ja jūs veidojat tādus manipulatīvus ziņoijumus, tad ar viņiem dalāt arī atbildību par cilvēku iznīcināšanu,” rezumēja Ukrainas prezidents.

“Amnesty International” ceturtdien izplatītajā ziņojumā teikts, ka Ukrainas karavīri, cenšoties atvairīt Krievijas iebrukumu, pakļauj briesmām mierīgos iedzīvotājus, izveidojot bāzes un izvietojot ieročus dzīvojamo namu rajonos, arī skolās un slimnīcās.

Ukrainas prezidenta biroja vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks, ceturtdien izsakoties par šo ziņojumu, tviterī norādīja, ka “Amnesty International” ir iesaistījusies Krievijas dezinformācijas un propagandas kampaņā

05.08.22

You may also like...

7 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Runā vienu, bet dara pilnīgi ko citu.

    wikipedia.org:

    Amnesty International (AI) ir nevalstiska cilvēktiesību organizācija, kas apvieno ap 3 miljoniem biedru vairāk kā 150 valstīs.[1] Tā cīnās par politieslodzīto atbrīvošanu, bēgļu tiesību ievērošanu, spīdzināšanas izskaušanu, nāvessoda atcelšanu, Vispārējās cilvēktiesību deklarācijas ievērošanu un citiem mērķiem cilvēktiesību jomā. Organizāciju 1961. gadā Apvienotajā Karalistē izveidoja britu jurists Pīters Benensons. 1977. gadā tā saņēma Nobela miera prēmiju.[2] ANO to ir apbalvojusi ar Apvienoto Nāciju Organizācijas balvu Cilvēktiesību jomā.[3]

  2. Anonīms saka:

    Nūja! KRISTUS nav bijis žīds i arī Baznīcu viņš dibināja visu pirms uz savas miesas. Tā īstā un patiesā rituālā būšana ir visādi kropļota, bet Svētā mese var notikt arī šķūnī, ka tik priesteris būtu svētīts. Diemžēl Kgbeshniki ir savus salikuši visur un Ukrainā notiek tieši tas no kā vēsturiski bij kanoniska ceļā atdalīties no Maskavijas patriarhata. Visā Soviet imperija Baznīca tika tīrīta un latvieši Grantin nebij bez vainīgi. Tieši tur ar ir tas āķis, ka visādi slēpj tos vēstures patiesos ceļus, ko gāja Svētais Jānis i tieši viņš bij tas, kas nemitīgi liecinaja par sociālistu ļaunajiem darbiem, ko tie darīja Latvijā i ārpus tās. Latviets nav bijis vairumā Dieva jēriņš bez vainīgs i nebūs. Mirst visi, bet svētie apzinas, ka nav nekādi svētī un tikai viņš Kristus. Kalns Jānis ir stāvējis un stāvēs! Tas nepieder nevienai tautai, bet gaismas vārds pirms satanistu – Ac Dc – bij vienkārši Jānis. Kristus ar nepieder nevienai tautai, bet katrai savs laiks un ceļš. Vēsturiski par noziegumiem, ko pastrādāja Sovieti kopā ar anglosaxiem Āfrikā lielākā daļa nekā nezināja. Negerenus slakteja i vispār par cilvēkiem neuzskatīja. Kā tai Ukrainai nostāvēt, ja tie paši yenki viņus uzmetis?

  3. Krīvs saka:

    Labi ir uzrakstīts! Žīdi ir tiktāl vienoti,ciktāl viņu naids jāizgāž uz nežīdiem. Viņu 12 cilšu starpā vis lielas vienotības nav. Un mēs to varam neizprast,kāpēc vieni žīdi apkaro otrus žīdus. Tikai neuzticieties viņiem nevieniem!

  4. AG saka:

    Bet vai tu pats nesūdzējies AI, kad tevi cietumā ar slotu pisa dirsā? :)))

  5. Pārmaiņas saka:

    Ja krievijas okupanti, pēc otrā pasaules kara, būtu atstājuši okupētās valstis, tad šodien nevienam prātā neienāktu, nojaukt pieminekļus, kas vēsturiski būtu uzcelti uzvarai pār fašistisko Vāciju (ja vispār tādi būtu un ne jau tādi kā komunisti tos sabūvēja). Tagad redzam kā kažokus apmetušie komunisti un viņu atvases, kas 30 gadus laupījuši mūs un mūsu zemi, kopā ar okupantiem, visi kā pēc komandas vēršas pret pašu būvētajiem okupantu pielūgsmes objektiem. No vienas puses nekaunīgs farss, kas dod iespēju tautas acīs atkal notēlot “īstenos” patriotus kā 90 tajos un piešķirt sev medāļus par varonīgo rīcību (kaut ar 32 gadu nokavēšanos). No otras puses, ne jums komunistu cūkām un čekas smerdeļiem pie šiem veidojumiem jāķeras, iekams Latvija nav atbrīvota līdz pēdējam krievijas okupantam.
    https://youtu.be/t9iTjlkk-K0

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Var ļoti labi redzēt Gedroica psihes stavokli pēc viņa kriminālām fantāzijām, ka tik pats vien Gedroics dienu no dienas sapņo kārtīgi ieņemt Bordana 21 pirkstu? Gedroicu par Latvijas republikas prezidentu! Tā pieminekļu nebusana absolūti nekā man nedot i iejot zobārstniecība man maz svarīgi vai zobārste runā labi latviski vai nē, ka tik palīdz dabūt tās strutas ārā, kas dažu dienu laikā nezin no kā pārņēmušas visu kreiso pusi. Kā pieķēries pie zobu labošanas tā saskāries ar visāda veida blakus efektiem i murgi, i sāpes un pretīgas domas, ka tūlīt būs jāmirst? Kāpēc ar latviešu zobarstem man neveicas, ka jau izjandalwta visa mute, bet rezultāts -???????? Tā nu visā tai sistēmā ir vienkārši kaut kādi murgi, kad ļoti vajag palīdzības, bet tev pēc pieraksta a pieraksta diena vēl puse nedēļas? Tā galva visa var aizaugt ar tām strutam, ja nav naudas, tad nevienam tas neinteresē. Kur ņemt? Sāc pa saviem tuvākajiem i tie paši bieži vien dzīvē nesaprot tādas situācijas, kad ļoti vajag un tev atdos ar uzviju, bet skuju. Sanāk, ka cilvēks pilnīgi no malas palīdz kāds un viņš arī dabū pretim daudz vairāk labā, ja arī pat tas neatsaucās naudā. Ieejot aptieka pēc antibiotikām sasveicinās ar mani sieviete vēl labos sulas gados runājot psihiski mīļu valodu, ka tai aptieka pasēdēt un padzert chaju kopā ar viņu i izdibināt no kurienes viņai tādi skaisti cokuraini brūngani mati? Par pārsteigumu antibiotikas maksā nozelojamus grašus, bet tomēr skatoties monitorā es Ukrainai savus atlikumus ziedot netaisos. Man pašam Kuelandietim ir hujova! Kāpēc man negrib palīdzēt latviešu nacionālie aptiekari savest kārtībā zobus pārskaitot naudu no saziedotā – Nozelojamam Kurlanditim? Aldis Gobzems var braukāt apkārt pa Eiropu tērēt naudu benzīnam, restorāniem, kafejnīcam, viesnīcām, bet no kurienes pīķis, ka nekā var nedarīt un slunteret apkārt pa pasauli priecājoties par to, ka mums visa tā nav? Varbūt tomēr ir arī noderīgi, ka daudz kas vēl pie mums nav, jo arī nav vajadzīgs no lietderīguma viedokļa? Piemineklis man absolūti nekā labvēlīga vai nelabvēlīga nedot tas tikai ir vēl sava laika liecinieks, kad strutas izies pilnībā, tad arī tiem pagātnes vurdalaku simboliem nekādas nozīmes nebūs. Tas caurums ir mazs pa kuru strutas lien ārā i pašas arī negrib, tad ar pretiguma sajūtām i sāpēm pienākas piepalīdzēt spiežot un masējot. Tā ar garīgajā pasaulē tas Svētais Jānis bij tas caurums caur kura veidoto latviešu Pareizticīgo Baznīcu Dievs izvēlējās atirit sabiedrību no garīgās netīrības, ko tādi Gedroicam līdzīgie bij jau visā Russijas imperija izpletusies ar savu netīrību.

  7. AG saka:

    Atkal viens garīgi slimais..Plāngrantiņam veicas sev tādus piesaistīt! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *