P. Apinis. Vai ir cerības atgūt Abreni ?

Nabaga Pēcis Apinis(Pēteris Apinis) ir sarakstījis garu garo rakstu pie Lato Lapsas:

Vai Latvijai ir cerības atgūt Abreni ?  

Pēcis Apinis ir vienmēr apspriedis tēmas, kas izraisa smaidu. Lasītāji par viņu pamatoti ironizē un pat apsmej.

Šoreiz raksts jau it kā pieņemas, jo apskatīts no vēsturiskās perspektīvas. Tikai, lūk, viena nelaime: nav aprakstīts- kā mūsu Abrene pēc Atmodas tika, PAMATĀ AR MŪSU PREZIDENTES SVĒTĪBU, pārskaitīta okupētāj-valsts “kontā”. Šo, visai nepatīkamo jautājumu, Pēcis nav uzdrošinājies “pārcilāt” savā PALAGĀ, jo tad var iekulties nevajadzīgās nepatikšanās. Un nepatikšanas būs, jo pēcAtmodas laika BALSOJUMS par Abreni satur 100% valsts nodevības PAZĪMI. Visā šai jezgā galveno NODEVĒJAS lomu tēloja “mūsu” slavenā čekas aģente starp KLAIDA LATVIEŠIEM- Vaira Vīķe Freiberga !

Un, kur nu vēl vesela varza krimināl-elementu no tā saucamās SAJEMAS – 4. maija kliķe!

Mēs Abreni nevaram atgūt, jo tā ir OFICIĀLI uzdāvināta Krievijai. Abreni varbūt, ka ir iespējams atgūt, ja šodienas Saeima atzīst toreizējās Valsts prezidentes darbību par prettiesisku un nodevīgu, arestē viņu un visus Saeimas deputātus, un notiesā viņus par VALSTS NODEVĪBU ! Pēc karalaika LIKUMA šie tautas nodevēji ir jānošauj, bet miera apstākļos pakarami. Tas nebūt nav briesmīgs, bet taisnīgs, godīgi nopelnīts sods.

Attaisnošana šiem noziedzniekiem nav piemērojama !

Šeit mēslu bars, kuri ar aplausiem sveica savu balsojumu par Abrenes uzdāvināšanu:

1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. BuzajevsVladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP

Ja uz vietējiem izdzimumiem nav cerības par Abrenes atgūšanu, tad vismaz STARPTAUTISKIE ELEMENTI jau ir daudz draudzīgāki Latvijai:

Un tad nu dižo klubu dalībnieki ir pārrunājuši iespēju atdot Abhāziju un Dienvidosetiju gruzīniem, Piedņestru moldāviem, Austrumkarēliju, Hanko pussalu un Vīpurus somiem, Petserus igauņiem un Abreni latviešiem. Šķiet, ka jau ir lemts par Krimu un Donbasu, un tie ir atpakaļ pielemti Ukrainai. Tas nav daudz, bet ir labs iegansts sākumam. Šajā stāstā ir vēl trīs teritorijas, par kurām neizteikšos – Karalauči (Kēnigsberga, Kaļiņingrada), Mandžūrija, kā arī Kuriļu salas un Sahalīna. Katrai no šīm teritorijām ir sava vēsture, savs laiks un savs veids – kā cariskā Krievija, Padomju Savienība vai Krievija tās pievienojusi Krievijai.

Šeit mēs redzam(video), kā šī čekas padibene šodien “aprunā” savu elku…

https://www.facebook.com/LatvijasRadio1/videos/288727170127736

05.05.22

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Fantāzijas gribas būt ikvienam super varenam ar super sexigu augumu un protams varas zizli rokās ar kuru visus likt pie vietas, bet realitātē ir pavisam savādāk. Prussia 88? Tā ir ne vien teritorija, bet senču Svētvieta, kas līdzīgi Russijas impērijai veidojoties tika izslakteta, bet tie Keizari tak tie paši Cari! Tad nu vēsturiski tieši caur Baltijas teritorijām notiek tā augstmaņu sa pish anas. Ja paskatās uz tiem augstmaņu stāstiem, tad lielākoties tie ir fiziski kropli bijusi un ar garīgām problēmām. No kurienes? Melnie kulti, ko tie piekopusi nevar neatstāt ietekmi uz ģenētiku. Nu pie sabiedriskās kastes izlikta grāmata melniem vākiem – Bolshaja kniga magije. Nu intereses pēc, bet ne pētīšanai paņēmu pašķirstīt!? Tad nu jāpārliecinās kārtējo reizi par to, ko vēlas tās dulas sievietes kurām nav dzīvē pietiekami daudz Jan gaismas. Grāmata po russki, bet paraksti zem buram pantiem pa latviski – Pārbaudīts strādā! Nu i lūk, kā jau vienmēr viņam gribas apmierināt savu Kašķi bez mirstīgo ar īstu glaunu vīrieti, kam biezs naudas maks un varas pozīcijas. Tā nu paskatiet uz tām Russijas TV sejām un pārliecinieties, cik daudz tur ir īstu slāvu tipa cilvēku? Visādi tumsacainie un likdegunainie ar pumpām uz vaigiem un skeletiem zobiem. Visādas īpatnības var uzskaitīt par viņu ne cilvēciskajām valodām, bet no korienes tas? Tās sexualas īpatnības, kas viņos ir no paaudzes paaudzē un īpaši viņiem velk uz grupas veida izvarošana, kā tas ir bijis Koningsberga kara laikā. 90 tajos sāka parādīties vācu tūristi un vakarā ienāca restorānā, kas bij interjerā veidots uz tādu vācu stilu. Restorāns tipa ar Korejas virtuves nosliecēm, kur no Korejas virtuves bij tikai sojas mērces smaka un viss pārējais mūsu pašu pavāru veidojums. Nu i iesākās variete dejas un restorāns bij pilns ar kriminālām varzam, tad vācieši gaidīdami savus pasūtījumus sēdot pie galdiņiem nonāca neērta situācija. Otrais stāvs bij aprīkots ar istabiņām no kurām atveras durvis ar skatu uz pirmo un tais istabinas kriminālie elementi visādās krāsainas variācijas locījās ar internacionales meitenēm. Viss na pokazuhu! Tā teikt viņi no tā saņem īpašu sajūsmu un inteliģentie vācieši tomēr aizgāja no restorāna ne ko arī nesagaididami. Vai var pierādīt, ka krievi tādi nav, ja viņi tieši tādi varvari ir bijusi un ir līdz šodienai. Karš Ukrainā ir viņiem iesildīšanās, bet tomēr ķīnietis viņiem nāks par labu un vēsturiski ir pieredze ar tiem skibacainiem žīdiem revolūcija viņiem bijis, bet laikam par maz.

  2. Pārmaiņas saka:

    Tiem kam rosijāņi šķiet labi esam, paši vairs nav cilvēki.
    https://youtu.be/g8MS8Pm569A

  3. Manas domas saka:

    …Ziniet, es visu laiku domāju, ka Tā, mātīte, vienkārši ir stulba, un tādējādi, bija izdevīga zionistiem Latvijas valdībā… Bet tagad tiešām esmu sapratusi, ka viņa ir ne tikai, gribējusi pacelties, uz izslepkavotās latvju tautas pleciem, bet arī, nemitīgi lobējusi komunistu intereses Latvijā!….Viņas ģimene, ir vēlējusies pietuvoties, tam slavenajam, 33 grādam, viņu piramīdā!…Pat attiecīgi saģērbušies masonu krāsās, lai Putins savējos atpazīst!….Un visiem petīcijas parakstītājiem, būtu jāliek atmaksāt Valsts kasē, Latvijai nodarītie zaudējumi, par atdalīto Abreni!

  4. lasītājs saka:

    Latvija ir pilna ar smirdošiem krievu konserviem:t.s.inteliģence,piektās kolonas,monumenti uc.draza. Tik pilna,ka tā smird ne mazāk kā pati Krievija. Tā smako vēl vairāk,jo to elpo latvieši!
    Jāiznīcina visi šie monumenti,draza ,tā,lai smaka nepaliktu,bet ar to vēl nebūs līdzēts. Ja tas nenotiks tagad,tad kas to lai zina.
    Ps. ,,Kas jums ir 4. maijs?”
    ,,Pazemojuma ,sēru un sagrauto cerību diena,krieviskās piesmirdināšanas fanfāru triums eiropartneru izpildījumā.”

  5. Maija saka:

    Masoņvaira, ar apzinātu čekas maisu laicīgu neatvēršanu, ir apzināti veicinājusi Kremlim nedraudzīgo cilvēku slepkavošanu Latvijā, Krievijā, Ukrainā u.c. iepriekš okupētajās valstīs! Atbalstot Ziņotāju neatklāšanas taktiku, viņa ir veicinājusi Latvijas izzagšanu un izsaimniekošanu. Uz viņas sirdsapziņas ir daudz čekas noslepkavoto cilvēku dvēseles! Viņa ir līdzvainīga Latvijas smirdēšanā!

  6. Skolnieciņš LV saka:

    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    Par latviešu tautu daudz ko var izstāstīt tāda zinātne kā ģenētika. Ģenētikai ir apmēram 150 gadu. Šai zinātnei apmēram pirms 20 gadiem radās tāda apakšzinātne kā epiģenētika. Epiģēnētika pēta epiģenētiskos efektus, t.i., epiģenētika pēta to, kā apkārtējā vide ietekmē indivīda gēnu ekspresiju un transkripciju. Piemēram, kā apkārtējā vide ietekmē cilvēka uzvedību no paaudzes paaudzē gēnu līmenī. Zinātnieki ir secinājuši, ka epiģenētiskie efekti spēj saglabāties 6 līdz 7 paaudzes. Tie ir kā viļņi jūrā vai kā viļņi no iemesta akmens ezerā. Tie uz laiku uzplaiksnī, bet tad uzreiz pēc kāda laika nozūd.
    Cariskā Krievija turējās uz verdzības pamata. Padomju Krievija turējās uz krievu totalitārisma un varmāku entuziasma pamata. Latvieši, gribot negribot, ir saskarušies ar šiem necilvēcīgajiem režīmiem. Tas latviešu tautas dvēselē atstāja dziļas rētas. Ir laiks no šīm rētām atbrīvoties. Ir laiks apklusināt verga epiģenētiku sevī. Latviešiem ir jātop brīviem. Latviešiem ir jātop spēcīgiem. Latviešiem ir jāpieņem savas saknes, jo tikai tautai ar spēcīgām saknēm ir nākotne. Latviešiem ir jāatceras Sentēvu Dievi. Latviešiem ir jāatceras sentēvu pagāniskā ticība. Jo tikai tad mūsu tauta būs īsteni brīva. Un sveši kungi nespēs mūs kalpināt!!! Daudzdievība ir Latvijas nākotne!!!
    Ar cieņu pret Latvijas zemi un latviešu tautu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *