Kur palikuši pērnā gada varoņi ?

Unbenannt-aIr 1 jūlijs un nepierasts klusums ! 

Freimanis ar savu “neonacistu bandu” terorizē Rīgu !!! 

Foto: Ar plakātiem: “zvērināti nacistu rīkļurāvēji” U. Freimanis un E. Dambītis, kuru dēļ Artim Pabrikam piemetās hroniskā caureja.

  Freimanis savā stāstījumā kādai žurnālistei sniedz “melīgus” apgalvojumus par mums visiem tik draudzīgo krievžīdu boļševiku “atbrīvotāju” armiju ! Kāds žīds “nelietim” Freimanim atgādina, ka tā bija varonīga žīdboļševiku armija, kura atbrīvoja izmocīto un nabadzīgo latviešu tautu no kulakiem un fašistiskā rīkļu rāvēja Kārļa Ulmaņa. Un cik miljonus vācietes apsēkloja mūsu varonīgie padomijas zaldāti ? To skaits sniedzas miljonos, vot tā ! Vācu tauta par to mums, krievžīdu boļševikiem, vēl šodien sacer un dzied slavas dziesmas, saka šis “izredzēto” misionārs.
=====================================================

Kāpēc šogad klusēja 4. maija kliķe ?

Kas tad ir mainījies, kur pazuduši pagājušā gada diženie demokrātijas aizstāvji: Mūrniece, Pabriks, Zatlers, Ronis, Dombrovskis, Radzēvičs un, protams, arī žīdu fīrers Efraims Zurofs ?

images ttPilnīgi izsmeļošu informāciju LRTT nav guvis par šeit minētājiem sprukstiņiem. Tikai to, ko varēja mums pastāstīt LR DP bordeļa jefiņa Reinika palīdze Kristīne Apse Krūmiņa. Kā sacīja pati Kristīne, informācija esot diezgan nabadzīga, bet tomēr labāka kā nekāda.

Foto: Noziedznieka Reinika palīdze, Kristīne Apse-Krūmiņa.

Un tā, Kristīne saka: “Artis Pabriks arī šogad esot sagatavojis spilgtu nosodījuma runu par neonacisma atdzimšanu Latvijā un to barvežiem Freimani un Dambīti, bet neilgi pirms uzstāšanās televīzijā, Artim Pabrikam esot uznākušas drausmīgas vēdergraizes, pat līdz klozetes podam neesot ticis… . Izsauktie mediķi esot palīdzējuši Artim pārģērbties un aizrāvuši uz specklīniku. Ārstiem esot izdevies drausmīgo caureju apturēt, un viņa dzīvībai briesmas vairs nedraudot.”

Kā paziņoja šīs iestādes dežūrārsts J. Bronhīds: katrā nelaimē arī esot sava deva laimes. Sakarā ar lielo caurejas lēkmi no Pabrika ķermeņa esot “izstumts” apmēram metru garš lentenis. Kā paziņoja šis pats dežūrārsts Bronhīds, tad līdz ar šī milzu lenteņa izmešanu no šī komjaunatnes sekretāra A. Pabrika ķermeņa, būs arī novērsta Pabrika smadzeņu degradācija. Šis milzu lentenis esot šī komjaunatnes sekretāra smadzenēm nosūcis vajadzīgās vielas. Līdz ar to arī sagaidāms, kā domā ārsts Bronhīds, ka A. Pabrika pēdējā laikā novērotās dīvainības uzvedībā, vairs neatkārtosies.

Par pārējiem pagājušā gada demokrātijas “pilāriem” Kristīnei bija gaužam skopas ziņas.

Valdis Dombrovskis esot aizņemts ar algas paaugstināšanu sev uzticīgiem kadriem un nenokārtotiem banku rēķiniem. Šinī sakarā tiek “vestas” sarunas ar Lembergu un Urbanoviču. Esot svarīgi, lai vēlēšanās neuzvarētu VL!, kuri, ar Aivaru Sluci priekšgalā, varētu sākt arestēt pirmos tūkstots miljonārus, lai šo “patriotu” sapelnīto naudu nelikumīgi atsavinātu un iepludinātu valsts kasē ! Kā vēl piebilda Kristīne, tad Dombovskis visas šīs, ne sevišķi legālās, mahinācijas esot veicis “zem” sievas vārda.  

Linda Mūrniece ar savu vīru, Krievijas specdienestu aģentu Imantu Mūrnieku, esot izsaukti uz Maskavu sniegt paskaidrojumus par operācijas “vostonoviķ demokraķiju v Latvii” izgāšanu.

Kriev-žīdu Latvijas atbrīvootājiKas attiecoties uz Valda Zatlera pagājušā gada dumji agresīvo izlēcienu pret Feimani un viņa “nacistu bandu”, Kristīne atteicās sniegt paskaidrojumus. Priekš LRTT jautājums paliek atklāts: kāpēc Valdis neatkārto pagājušā gada DROSMI ?

Laikam jau jāpiemērojas jaunajiem apstākļiem…. ? 

Par Radzēviču DP pārstāve izsacījās pilnīgi atklāti: muļķus par pilnu neņemam.

Foto: Varonīgie sarkanās armijas kareivji veic abortu kādai “nacistu nelietei”.

 Jā, šie ir tie paši atbrīvotāji, kurus misters BĻEĢ(Nils Ušakovs) katru gadu uzrunā pie Rīgas “KAUNA LOCEKĻA”.

Pabrika, Zatlera, Mūrnieces un citu atkritumu aizstāvāmie… .

Vislielākos mēslos esot iekūlies Vīzentāla centra fīrers Zurofs, paskaidroja Hermīne Apsīte-Krūmiņa ! Izrādās, ka pats Vīzentāls nav bijis nekāds nacistu koncentrācijas nometņu moceklis, bet gan īsts kriminālelements, kurš ar MOSAD palīdzību izveidojis šo noziedzīgo centru.

Drīzumā Izraēlai nākšoties atbildēt visas pasaules priekšā par drausmīgajiem noziegumiem, ko veikuši žīdu cionisti pret cilvēci un it sevišķi pret latviešu tautu !!!

LRTT šajā jautājumā var tikai piekrist Reinika palīdzei Hermīnei Krūmiņai-Apsītei, jo “Jāņa Parādīšanās grāmatā” šis pēdējais HOLOKAUSTS pret “izredzētajiem” ir nepārprotami aprakstīts.

Lai notiek Dieva griba, saka LRTT. 

Un tam, kas tur rakstīts, mums nebūs apstrīdēt !!!

“Par mistera BĻEĢ(Nila Ušakova) izolēšanu par “1. jūlija jautājumu” esot parūpējies Pats Likteņlēmējs,” sacīja Reinika palīdze.

LRTT Ušakovam atgādina: “Nepalaid muti, okupantu šmurguli !”

=========================

TRŠeit redzamas pagājušā gada latviešu tautas kangaru “gudrības”. 

Šogad laikam kauns par saviem debilitātes paraugiem ?

“Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Aivis Ronis ir neizpratnē un satraukti par Administratīvās rajona tiesas vakar pieņemto lēmumu, ar kuru atcelts Rīgas Domes lēmums neatļaut 1.jūlijā pie Brīvības pieminekļa pieminēt Rīgas atbrīvošanu no PSRS 1941.gadā un nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanu galvaspilsētā.

==============================================

Valsts prezidents Valdis Zatlers kategoriski nosoda ceturtdien plānoto piemiņas pasākumu nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanai Latvijā 1941.gadā un uzskata to par valsts neatkarības zaimošanu, informē prezidenta Preses dienests.

Prezidents uzskata, ka “šāda provokatīva pasākuma rīkošana pie Latvijas valstiskuma simbola – Brīvības pieminekļa – ir valsts neatkarības zaimošana”.

============================

Juris Radzēvičs: ir jāaizliedz šo nacistu gājienu.

==============================

imagesCAG47LGIA.Pabrika sašutums: man ir kauns, ka pārstāvu šo valsti, kurā dzīvo šie nacistu atbalstītāji. Šis pasākums ir jāaizliedz !

Foto: A. Pabriks 30.06.11 slimnīcā pēc lenteņa izslīdēšanas no izmocītā ķermeņa !

=============================

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzskata, ka Rīgas domei gājienu jāaizliedz, neraugoties uz tiesas lēmumu.

===========================================

Simona Vīzentāla centrs izplatījis paziņojumu, kurā nosodīts otrdien Administratīvajā rajona tiesā pieņemtais lēmums, ar kuru atcelts Rīgas pilsētas izpilddirektora Jura Radzeviča (LPP/LC) 19.jūnija lēmumu neatļaut 1.jūlijā pie Brīvības pieminekļa pieminēt Rīgas atbrīvošanu no PSRS 1941.gadā un nacistiskās Vācijas karaspēka ienākšanu galvaspilsētā.

LRTT.  03.07.11

 
LRTT pilnībā atbalsta šo Freimaņa un Dambīša rīkoto atceres gājienu.

You may also like...

52 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Talmud – Latvieši taisni nodokļus maksā, un ir, tur, kur viņi ir.Jo vienkārši vara nav tiesiska, ta pilna ar tādiem postpadomju sivēniem, kā tu!

  2. Miervaldis saka:

    Piever muti talmud, “Latvija visiem”?Latvija ir parāk dārga, lai visādi krievu barbari vaņkas, un čigānu bastardi te ieklīstu, jo Latvija ir dibināta kā Latviešu tautas nacionāla valsts!Latvija Latviešiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *