Māris M. Daugavpilieši, jūs neesat vieni

Daugavpilieši ! Jūs neesat vieni ! (jeb krievs arī ASV ir krievs):

ASV ziņu raidījumos jau pierasta pa ekrāna apakšu skrejošā josla, kas aicina nelietot ivermektīnu un brīdina par saindēšanās iespēju. Tomēr daudzi nav pierunājami nedarīt muļķības. Tā vietā, lai iegūtu īstus medikamentus oficiālā ceļā, viņi vēršas pie veterinārārstiem, pieprasa zirgu attārpošanas zāles un droši tās lieto.

Braitonbīčā, Ņujorkas rajonā, kur lielā skaitā mīt no PSRS un Krievijas izbraukusī publika, katru dienu braucienam ar mikroautobusu uz kādu zirgu fermu pulcējas cilvēki, kas šādā veidā tiek pie ivermektīna.

Acīmredzot, ticot sazvērestības teorijām, riskēt ar savu veselību un dzīvību daudziem šķiet gudrāk nekā klausīt ārstus un potēties ar pārbaudītām vakcīnām.

https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/470770-kas-isti-ir-ivermektins-ko-reklame-antivakseri

Varu ieteikt antivakseriem vēl vienu drošu līdzekli. Vidzemē kādā tūristu iecienītā vietā tirgo ABSINTA BALZĀMU. Šķiet, ka šis “ārsniecības līdzeklis” ir piemērotāks par ivermektīnu kaut vai tikai tāpēc, ka uz etiķetes rakstīts “Pret tārpiem vēderā un tarakāniem galvā”.

LRTT pēcvārds

Kādā no Jetubes VIDEO pirms dažiem gadiem varēja dzirdēt kāda krieva sacīto, ka: krieviem esot viena hromosoma vairāk kā pārējām pasaules tautām. Pēc tam netīšām sanāca kādā video dzirdēt “ukraiņu zinātnieku atklājumus” šajā jomā. Viņi arī apgalvoja, ka krieviem(rosijāņiniem) patiešām esot viena papildus hromosoma ! Viņi arī izpētījuši, ko un par ko šī hromosoma ķermenī esot atbildīga, proti, par DAUNISMU.

Ja mēs šodien skatām krievu un Krievijas politiku uz PASAULES SKATUVES, tad pilnīgi varam piekrist gan krievu zinātniekiem, kuri šo lieko hromaSOMU ir atklājuši un ukraiņu zinātniekiem, kuri noteikuši šīs papildus hromoSOMAS īpatnības. Krievija sevi pilnībā iedzinusi starptautiskā izolācijā un kļuvusi par apsmieklu visai pasaulei ! Krievija atzīta par IZGOJU valsti… .Tai pat nav tiesības olimpiādēs uzstāties ar savu karogu… . Visas sazvērestības teorijas nāk tieši no Krievijas ZIŅU informācijas avotiem ! Rīgā četri no Covid slimniekiem ir krievi.

Kas notiek krieviskajā Latgalē ?!

Ārprāts, ja salīdzina ar latvisko Latviju. Runā, ka esot bijis vairāk jāuzrunā viņu dzimtajā valodā, kas attiecas uz Covid ! Muļķības, tādiem, kuriem ir LIEKĀ HROMOSOMA, neapskaidrosi pat ar mietu. Apskatiet Daugavpils Covid upuru kapus un redzēsiet, kādas TICĪBAS KRUSTI rotā šos kapus ?! Pareizi ukraiņi saka: MĒS NEKAD NEESAM BIJUŠI KĀ JŪS UN ARĪ NEKAD NEBŪSIM. Latvieši to ir sapratuši jau vairākus gadsimtus… !

P. S.

Nākošais autobusa atiešanas laiks uz Vitenpiskas ciemu Vidzemē pēc ABSINTA BALZĀMA ir katru dienu 7. 30 min. no Tvaika ielas 2.

08.11.21

You may also like...

11 komentārs

  1. angel saka:

    Kāds teica brīnišķīgus vārdus: “Nez kāpēc mēs uzvedamies tā, it kā šo pasauli būtu radījis un kontrolētu Geitss, nevis Dievs!” Pamosties no grūtībām! Tava pasaule būs tāda, kādu tu to vēlies!

  2. kaimiņš saka:

    Arvien ir patīkami lasīt profesionālu biologu izsmeļošus spriedumus par etnoģenētisko radinieku briesmīgām kroplībām raksturos.
    Laikam,ne velti mana tante bieži piesacīja:,,Nedod dievs sap… ar radiem”.

    Ps.Ko darīt,neveicas mums ar tiem krīviem.

  3. AG saka:

    Un ko tu, Linard, pret šizofrēniju lieto? :)))

  4. Anubiss saka:

    Kovids – tas ir informatīvais 3. pasaules karš.
    Kovid ierobežojumi – tā ir elektroniskā koncentrācijas nometne.
    Vakcinācija – tā ir utilizācija.
    Vai tiešām tas vēl nav saprotams?

  5. Kurzemes leišmalnieks saka:

    vēlot mierīgu vakaru ! :) https://youtu.be/ovFKgQ4jlSE?list

  6. Anonīms saka:

    Nu ja! Grantins iesācis rakņāties sūdos nekad vairs nepārstās slavēt kuram tie lielāki. Bordans nozadzis ir no valsts 40 miljonus un uzdāvinājis saviem brāļiem zhidiem tiek dēvēts par visu īstā ko latgaliete. Kuku Grantin! Ik rudeni un pavasari cilvēki mirst vairāk nekā vasarā vai ziemā. Tādi dabas cikli! Ikvienu nāvi tu centies pierakstīt tai zhidu sektas vīrusam. Redz tavs brālis Levits aicina visai Latvijai iesaistīties, lai Latgale uzvarētu covidu! Ko tas nozīmē? To pašu, kas bij ar tavu sektantu ģermāņu izdzimteni K. Ulmani, kad latgali viņu pasūtīja ar visiem viņa zhidiem, tad protams latgalieši bij vainīgi pie valsts attīstības. Kam latgaļiem savā Te vu zemē vajadzīgs jūsu nožēlojamais vidus dialekts? Kam vajadzīgs Latgalē jūsu germaniska gara kroplības, ko jūs uzpiezat caur savu sektantu ielikteņiem? Ja tev uz kapa jel vispār būs kāds krusts Grantin? Drīzāk pie tava kapa atnāks meitene ar krāsainiem zīmuļiem un uzdirsis tam virsū. Cilvēkiem kuriem īpaši velk pēc varas tieksmes izpaužas shizonoidisma pazīmes. Tas pats ir novērojams aktieros un spoetistos, kas īpaši tiecas pēc paša slavas. Tiem smadzenes pietrūkst kaļķis, bet biezpiens vairs nepalīdz, jo tie ir palmu tauki vecīt! Piens gadu simteņiem tautas ir uzturējis pie veselās domesanas, bet vēl ir arī jāstrādā, lai tā govs dotu pienu. Ēd palmu taukus vecīt un turpini rakņāties cilvēces sūdos! Tu taču lasi komentus, ja arī tos publiski neapstiprini, bet vien jau parādās tava chuliska gara būtība. Kādi mēsli jūs bijāt tais Ulmaņa laikos tādi esat arī līdz šai dienai!

  7. Ivans Bezdomnijs saka:

    tam Anonimajam ir jasanem duusa un japasaka, kas ir vina drosmes apmaksaataaji, jo tikai kremlini un traki meli taa var muldeet traka naida paarnemti

  8. tam Anonīmajam saka:

    Anonīmlopam- tu kangaru -komuņaku izperētais smerdeli norausies par idiotisko Ulmaņa ķengāšanu un nedomā, ka vari nesodīts te un par laimi mums, arī citur sevi šādi nodot! Tu un tev līdzīgie kremļa mēsli ir lieki Latvijas zemē, precīzāk tās virspusē un velti tēlo ‘isto latgali! Jo tu kremlin tādus pat nepazīsti, jo arī kangaru senču partkomos un čekas kantoros tādu nebija un īsto latgaļu vidū tur ari tādu noteikti nebija!
    .
    .
    .
    Admins
    Nevajag uztraukties, bet šie izdzimumi mums ir jāzin, tāpēc viņi tiek šeit apstiprināti.
    Un arī to, pirms dusmojamies uz viņiem jāzin, ka SŪDS vienmēr smirdēs, bet ROZE smaržos.
    Pie kuriem pieder ANONĪMAIS, priekšā taču nav jāsaka… .

  9. No Delfiem ziņa saka:

    Iedomājieties cilvēki, LV vēl 60 galma iztapoņām ir Lāčplēsa ordenis izplatīts, kā tāds masveida prasts blembaks! Tiešām – Kretīni dejo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *