Ieveta Buiķe. Antivakseri- demokrātijas grāvēji

Tikko vēlējos tieši par šiem LR valstiskumā grāvējiem rakstīt… Paveicās, ka nebija sevišķi jānoslogojas, jo I. Buiķe ir precīzi aprakstījusi situāciju. Tā ir visīstākā Kremļa vadītā diversija pret mūsu valsti. Kā jau esmu sacījis, es neaizstāvu valdošo Kariņa & Levita KLIĶI, bet Latviju kā DE JURE valsti. Antivakseru vadoņu uzdevums ir: mūs iznīcināt kā tautu,- kā valsti- DE JURE “nobūvēšana” ! Levits to atklāti paziņoja, sakot: Latvija ir DE FAKTO ! Pret ANTIVAKSERIEM ir jāpiemēro KriminālLIKUMS,- restes un sodanaudas vairāku tūkstošu apmērā. Šodien Latvija ir jau kaut cik atkopusies no pēdējās krīzes. Ir ievērojams rūpniecības pieaugums, vairs masveidīgi tauta neizceļo un daudzi pat atgriežas ar svešumā iekrāto naudu un zināšanām ! Tas okupantu līdzskrējējiem un kremlistiem nav pieņemams.

Bija sen jau jāņem piemērs no Latvijas Brīvvalsts, kura 1922. gadā parādīja, kādai jābūt valsts nostājai kritiskajos brīžos:

Un kārtējo reizi jāpiemin, ka visam tam ANTIVAKSERISMAM pretojas JKP ar J. Bordānu priekšgalā. Katru dienu PIETIEK.COM tiek publicētas antivakseru žļurgas un pret Bordānu vērsti raksti !

Šeit mēs redzam J. Bordāna nostāju, kas ir kā spļāviens Levitam, Kariņam, Kremlim un antivakseriem viņu nodevīgajos purnos. Tagad saprotam, kāpēc tāds naids pret Bordānu !

https://www.facebook.com/konservativie/videos/926969054695008

Iveta Buiķe

Domājiet, ka antivakseri ir nekaitīgi apmuļķoti ļautiņi? Viena daļa patiešām ir tikai apmuļķoti, bet nekaitīgi viņi noteikti nav. Tieši otrādi.Aicinu iedziļināties antivax kustības nodarītajā ļaunumā. Tas nav tikai medicīna pārslogošana un pandēmijas vilkšana garumā. Šie cilvēki to saprotot/nesaprotot izpilda svarīgu demokrātisko sabiedrību graušanas funkciju: rada neuzticību zinātnei, valdībām, demokrātiskajām vērtībām. Būtībā tā ir Kremļa informatīvo operāciju veicēju atbalsta grupa Rietumos. Daudzi pat neapzinās, kā labā viņi patiesībā darbojas, nesaprot, kas ir totalitārisms, viedokļu apspiešana un kas tāda nav. Viņi pateicībā uzknābā autoritāro režīmu pamestos melu graudus un dod šo indi tālāk, sējot neuzticību un saindējot cilvēku prātus. Viņus neinteresē piemēri, kā Dānija, Portugāle, kur patiešām ir vakcinējušies praktiski visi un kur ierobežojumus var atcelt. Viņi izmanto dezinformatoru izstrādāto taktiku, jaucās un putrojas pa meliem, puspatiesībām un jauc prātus citiem. Demokrātijas šobrīd tiek apkarotas visiem iespējamiem līdzekļiem. Ja kādreiz galvenais spēks slēpās atomieročos, kurus nepielietoja, tad šodienas atomieroči – korupcija un informatīvās operācijas/diversijas tiek plaši pielietotas. Antivakserisms ir viena no šo operāciju sastāvdaļām, kurai pateicīga augsne atrodas sabiedrības neizglītotākajā/mantkārīgākajā daļā. Paturēsim to prātā!

Nu, ko mēs no šī karikatū-ķema labu varam sagaidīt ?

13.10.21

You may also like...

4 komentāru

  1. no malas saka:

    Poļiem saglabājies vesels
    14.10.2021 02:28:39

    genofonds un krievu komunistu laiks nav tos atšķaidījis ar svešo iebrucēju masu pusi uz pusi, kā to veica kremļa vara ar nodevēju-kangaru palīdzību Latvijā pusgadsimta garumā, protestejosos pilsoņus izvedot, apcietinot, nogalinot! Un šis genocīds nav novērsts līdz pat šodienai un vēl ļaunāk, okupanti tiek no nodevēju valdības naturalizēti. Nelietīgi, prettiesiski, jo bez jebkādas latviešu tautas piekrišanas – tiesiska un taisnīga tikai likumīgo pilsoņu referenduma par psrs okupantu un to kolonistu naturalizāciju! Bez referenduma uzsāktais masveida iebrucēju naturalizācijas process ir atklāts noziegums pret Latvijas pilsoņiem un to pēcnācējiem, lai ar kādiem formulējumiem to neslēptu 4.maija prettautiskā vara!E.P.

  2. no malas saka:

    Nav piemērojams nekāds noilguma termiņš sekojošiem noziegumiem neatkarīgi no to izdarīšanas laika: b) noziegumi pret cilvēci neatkarīgi no tā, vai tie izdarīti kara laikā vai miera laikā, kā tie ir noteikti Nirnbergas Starptautiskā Kara tribunāla 1945.gada 8.augusta Statūtos un apstiprināti ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Ģenerālās Asamblejas 1946.gada 13.februāra 3. (I) un 1946.gada 11.decembra 95. (I) rezolūciju………, kā arī genocīda noziegums, kas noteikts 1948.gada Konvencijā par genocīda nozieguma novēršanu un sodīšanu par to, pat ja ar šīm darbībām nav pārkāpta tās valsts iekšējā likumdošana, kurā tās izdarītas.
    ————————
    Šie likumi nav atcelti un ir spekā, vajag tikai drosmīgiem un godīgierm Latvijas pilsoņiem jārod iespējas un kontaktus pasaulē, lai tos īstenotu!

  3. Antivakceris. saka:

    Šīs vietnes galvenais idiots un Tautas nošpricēšanas entuziasts un parējie līdzskrējēji vēl nav apjēguši , ka kovidvakcīnas NAV vakcīnas , bet gan žļurga , kas izmaina cilvēka ģenētiku. Jūs esat jau bioroboti un Tu ,Grantiņ ,piedevām vēl psihiski slims biorobots .
    .
    .
    .
    Admins
    Tev, kā visu LIETU apjēgušajam sveiciens no gobzemistu “ansambļa”:
    https://www.youtube.com/watch?v=i_FX_ZznOJo

  4. Teh saka:

    Jā jā Buiķe pamurgo vēl, Florodas gubernators ar Jēlas un Harvardas izglītībām ir tas neizglītotais tavuprāt? kā redzam tā ir izvēle, terors vai brīvība, kas kuram tuvāk …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *