R. Bunka. Путин блестяще провел операцию с Крымом

Informācija Nr. 1

Глава латвийских юристов: Путин блестяще провел операцию с Крымом

Москва, 18 марта 2015, 10:28 — REGNUM Влиятельный латвийский эксперт высоко оценил действия России в Крыму

Руководитель Латвийского объединения юристов Рихард Бунка заявил в эфире радио Baltkom, что президент России Владимир Путин блестяще провел операцию по присоединению Крыма, переиграв разведки западных стран.

«Я постараюсь изложить логику Путина. Мне легко его понять, потому что я по образованию юрист, а по специальности оперативный работник, как и Владимир Путин. Мне понятно, какими доводами и планами он руководствуется в этой ситуации. В его понятии существует такой термин, как захват оперативного пространства. В этом случае ты ничего не выигрываешь, но загоняешь оппонента в тупик. Путину повезло, ему удалось установить контроль в Крыму. Это удача с точки зрения этой терминологии», — считает Бунка.

Напомним, 16 марта 2014 года в Крыму прошел референдум, на котором большинство жителей полуострова заявили о своем желании присоединиться к России.

Подробности: https://regnum.ru/news/polit/1906237.html

Rihards Bunka. Это что за поебень нахуй ? Это Президент ЛP Левитс

Šo PAJEBEŅU- latvijas Republikas nodevēju dēļ man uz 30 dienām “atkabināja” Feisbuku ! Latviet, šeit tu redzi trīs pretīgus jūdasus, kuri veic genocīdu pret latviešu etnosu un iznīcina mūsu LATVIJU !

LR “prezidents” ir Krimas okupācijas atbalstītāja un Putina slavinātāja R. Bunkas pusē !

Informācija Nr. 2

Iepazīstoties ar informāciju Nr. 1 un ar informāciju Nr. 2, saprotam, kuras valsts aģenti ir šeit redzamie POJEBEŅI ?

Vēl jo vairāk, pēc šīs informācijas publicēšanas:

Vilors Ehmanis no “mūsu” pojebeņa- Riharda Bunkas, saņem kārtējo “vēstuli”:

Rihards Bunka: Гармониста мы отпустим, Ты играй, но нас не тронь! А не то – штанишки спустим, Хуй растянем на гармонь! 😃

Tas norāda uz to, ka ne jau LR prezidents un LR ģenerālprokurs ir noteicēji pār Latvijas represīvajiem orgāniem, bet krievžīda I. Godmaņa apsarga, čekas pulkvežā Andra Bunkas audžudēls, perversais Rihards Bunka ! Tātad, Latvija ir nekas vairāk kā Krievijas guberņa- Izraēlas marionete !

Šeit skatāmie ir sākums visam šim okupantu salašņu POJEBEŅISMAM Latvijā:

24.02.21 Linards Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Dainis saka:

    Domāju,ka stratēģi- ekspertu Krimas jautājumos, Garmonistu, vajadzētu aizsūtīt domu apmaiņai uz Ukrainu,un viena lieta Latvijā būtu atrisināta .

  2. Anonīms saka:

    Nu ja, ka tas Facebook ir ass hole book. Ja vēl pirms kāda laika deva iespēju apšaubīt viņu lēmumu, tad jau otro mēnesi par nieka atsauksmi Karinam – Pakārt – tieku bloķēts. Kas tur tāds? Ko un kā pakārt neesmu norādījis, ka vien uzrakstīju vārdu Pakārt un 30 dienas meitenes atkal skums bez maniem laikiem. Stukacu būšana? Brīvības 88 strādājot jādzird no vecākiem pārdevējiem, ka vadība veikalos liek pat noklausīšanās ierīces. Nu tā jau parasti ir zagļiem un slepkavām, ka vieniem bail no katras vēja brāzmas, kas krūmos kust. 90 tajos viņiem bij bailes iesēsties pašiem savā auto un sikalam pie maksāja, lai pieskata auto kamēr pats sēd restorānā parunas veicot. Tagad bailes no visu aptverošas tautas neapmierinātības, bet, ko tā tauta spēj viņiem izdarīt, kā vien skricelet Facebook! Visa vara neliešu rokās, ja dos pavēli tautu injecet ar vakcīnu, tad policaji paši savus bērnus un mātes vakcines likuma vārdā. Tāds ir likums! Tikai nesaprotams ir tas dievišķais izskaidrojums, ka katra vara ir no Dieva. Tad arī Karins un visa viņu aizmugure ir arī no Dieva ielikti tautai par sodibu? Stuk, stuk a kvam mozno? Nu īpaši jau stukacu sistēma ir atstrādāta žīdu pasaulē, tad nu ar viņiem piemītošās īpatnības ir bāzt degunu cita personīgajās lietas. Īpaša nekaunība ir līšana cita intīmās lietās. Kas vēl nesana pagātnē bij nepiedienīgi runāt par tām lietām, ko izliek šodien ASS hole books. Nav pretenzijas viņiem, ka Facebook ir pilns ar rupjībām un vardarbību, bet viens izteiciens- Pakārt, ko ir vērts? Tā nu ar kriminālās būtības ļaudis ieveda Latvijā kriminālo pārtiku 90 tajos, kad viņiem oficiants pienesa liellopu steiku, tad bij bailes ēst, ka tur nav kāda inde? Tie izvēlējās pat paši bieži ierasties virtuve, lai redzētu, kā pavārs pasniedz viņam pagatavoto maltīti. Bij viens īpašs krimināls īpatnis, ka viņš neēda to, ko pasniedz uz zāli, bet tikai to, ko ēd paši pavāri. Tā nu katrs jau tur rokās privāto izsekošanas kameru un noklausīties ļaužu privātās sarunas nav liela problēma, ko tajās var sadzirdēt? Kā vienmēr vien netīrību paši pret sevi, kas tas noklausīšanās ierīces uzstāda. Vai normālās vīru savstarpējās attiecībās ir jābūt tik zemiskiem, lai noklausītos, ko runā strādnieki par vadību? Ieradās kāds mākleris uz īsu laiku pastrādāt veikalā par pārdevēju, jo nebij viņam cita darāmā. Pats latviets un apkalpoja kriminālā Elkor intereses nekustamā īpašuma sfērā. Šis mēdza teikt, ka RVR terinorijas pa papīriem tie dabūja par nieka 2 miljoniem. Par tādām lietām viņiem būtu jāsēž, bet…… Tās jau nav tikai RVR teritorijas, ka vēl ir lerumiem citu darījumu ar nereāli zemu iegādes summu. Krievi izliek šausmu stāstus par iznīcinātam Sovietu rūpnīcām, ka latishi vinovati. Tikai acu priekšā tās teritorijas apsaimnieko krievu kriminālās atraugas..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *