Lūk, kuri nozaga I. Akurāteres dziesmā sacīto !

Noklausies šo Ievas Akurāteres dziesmu un sapratīs tās dziļo jēgu !

Šeit ir redzami tie šausmoņi, kuri mums nozaga to , kas LATVIEŠU TAUTAI bija un ir vēl SVĒTS !

Lai nolādēti šie šīs ļaunuma dimensijas sātaniskie izdzimumi !

17.01.21

You may also like...

5 komentāru

  1. 85 saka:

    Nebūtībā zūdošā parazītmehānisma dēmonkrātijas sasaistītais tēlotājāksts Vējonis, tolaik eksistējošās Latvijas Republikas, pie’saistītiem (?) pils’oņiem, nosauktiem arī par valsts ie’dzīvotājiem, tā kalendārajā 2015.g. uzrunā lietojot kaitniekpsiholoģijas frāzi “no sākuma laikam jāierauj” apzināti (?) raisīja viegli zombējošu fonu skatītāju apziņās alko noindēšanas ļaunpiedāvāšanas programmai, kā rezultātā lietojot virspretlikumīgu manipulāciju ar pamatdzīvotāju cilvēku, kā bērnu un neapzinātu cilvēku izvēles brīvībām uz to veselīgām un laimīgām dzīvildzēm bez dēmonkrātijas parazītmehānisma.
    Vēl kāds mutantkroplis Linarda Grantiņa piedāvātajā (?) kolāžā pamanāms ar kofeīnindes šķidruma līdzīgu trauku, raisot aizdomas par šīs personas neveselo atkarību vai trulu kaitniekreklāmu.

  2. 85 saka:

    Lasot LRTT man ir jautājumi:
    Linard, vai tu esi (dzīvs) cilvēks?
    Vai nelieto kādas tabletes? Alkoholu? Nikotīnu? Kartupeļus? Vai esi kritis kādās saistībās ar nebūtībā zūdošo dēmonkrātiju, kaitniekpsiholoģijas sērgu?

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Tā Akurātere arī kerta beibe un vien no tās pašas zhidu sektas. Da i visa tā latviskā roka estrāde lielum lielais vairums zhidu lēni. Nu arī man tāds jautājums ir radies galvā vai Grantins ir īsts cilvēks, vai kompjutera programma?

  4. Edijs saka:

    Kapēc latvijas pilsoņi slepkavo ukrainā krievu pilsoņus?

  5. Edijs saka:

    Kapēc latvijas pilsoņi slepkavo ukrainas karā ,krievu pilsoņus?Kā latviešu pilsoņi var iestāties ukrainas armijas rindās un galināt krievu karavīrus.Kā tas ir iespējams!?Kautkāds latvietis ytube, kas runā krieviski ,aicina latviešus galināt maskaļus.Latvieši attopaties,mēs jau esam oficiâli okupēti,amerikāņiem mums nauda jāmaksā,jāēdina,un vēl zeme jādod viņiem lai šie varētu izmēģināt ieroču stāvokli un efektīgumu.Idjoti valda mūsu politiku.Gudrie latvieši,kur jūs esat pazuduši!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *