Riekstiņš par L. Grantiņu un viņam līdzīgiem

Ja nebūtu L. Grantiņš, tad jūs ne šo foto un nedz arī Atmodu nebūtu ne redzējuši, ne izjutuši. L.Grantiņam nav nekāds sakars ar pārējām Helsinku grupām, kuras organizēja cionistu izdzimumi. Mūs neieredz tāpēc, ka bijām tikai un vienīgi latvieši ! Cionistu izdzimumi, ar Juri Rubeni, Valdi Šteinu un VDD priekšgalā, cenšās iestāstīt sabiedrībai, ka L. Grantiņš nav H- 86 dokumentu autors…. ! Tās ir neiedomājamas bailes no latviešiem un Patiesības ! Visi, kuri to saka, ir pieskaitāmi pie mūsu tautas nāvīgākajiem ienaidniekem un sodāmi ar ASM. Tā diena pienāks, kad rēķini tiks slēgti ! Par to lai nešaubās neviens melis, zaglis un slepkava !

Janis Riekstins Toreiz jau “uzmeta” pilnīgi visus godīgos, ideālu nākotni gribošus visa latviskā atjaunošanas entuziastus, ne tikai Grantiņu vienu vien… Ja toreiz nebiji piederošs pie čekbandītu grupējuma, no Tevis atbrīvojās visādos veidos… ja nokļuvi pie varas, tad Tevi diskreditēja ar ņirgām, rupjiem meliem un apzinātām provokācijām… Es pazīstu godprātīgus patriotus, kuri jau mēnesi pēc janvāra notikumiem tika ar draudiem izspiesti no premjera godmaņa pakļautībā esošas spēka struktūras, lai vietā noliktu sev vajadzīgos elementus…tāpat pazīstu vīrus, kuri izstājās no pirmās Īstās zemessardzes, kad redzēja, ka šis formējums tiek galīgi pārņemts no slēpti naidīgo hameleonu flanga puses… Visu varu, tautas fronti un sabiedriskās organizācijas pārņēma sarkano čekbandītu vilki aitas ādā, kuri tagad ir apvienojušies ar rietumu rafinētoq soroseļu mafiju… Igauņiem labāk, jo viņi jau sākumā nenoticēja visādiem gorbunoviem, godmaņisiem utt., viņi saprata, ka vilks tikumu nemainīs nekad… Un Grantiņš ir liels malacis, ka turpina norādīt mums un vienmēr atgādina svēto indiāņu taisnīgumu…neeksistē divas īstenības… Jā, Grantiņam ir asa mēle, kad jāaizstāv īstenība, un tas daudzām jumpravām😅 var nepatikt… pret provokatīviem un nepatiesiem vārdiem un jēdzieniem viņš ir nesaudzīgs… viņš neļauj novirzīties no taisna ceļa un uzreiz saskata mēğinājumus “izšūpot kuği“… 🌞Kaut kā tā… savējie sapratīs 😅

Šeit mēs redzam tos, kuri “atlasīja” viņu bandai kaitīgos “elementus”- latviešu patriotus. Atlasīšana notika gan diskreditējot, gan fiziski iznīcinot. Uz foto skatāmā banda ir pelnījusi vienu- brutāli eksekutīvu fizisku iznīcināšanu- atbilstošu viņa pastrādātajiem noziegumiem !!!

18.09.20

LRTT arhīvs

Linards Grantiņš

Es zvērēju Dieva priekšā, ka atriebšu latviešu tautas slepkavām.

Neatradīsies neviens, kurš varētu sacīt, ka neesmu izpildījis solīto. Izpildīšu arī ŠO ! Par to vismazāk lai šaubās sarkanie noziedznieki ar Godmani, Borovkovu un abiem Bunkām priekšgalā.

Helsinki- 86 bija tie, kuri deva pirmo un izšķirošo triecienu lielkrievu šovinistu perēklim- PSRS, kas tā rezultātā sagruva kā ķirmju sagrauzta suņu būda.

Sarkanie Tautfrontieši gan mēģina šos nopelnus pierakstīt sev, kas, protams, vairāk izklausās pēc anekdotes.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Plīčs, Godmanis, Bunka, Borovkovs

Un tā: Helsinki-86 uzsāka šo(pašlaik ieilgušo) atmodu, bet LRTT to pabeigs ar NIRNBERGA-2.

Pēc pirmā “Šausmu foto” http://tautastribunals.eu/?p=10624 publicēšanas LRTT saņēma ļoti svarīgu informāciju par kādu uz foto(nr.4) redzamu tipu.

Un tā, šeit īsa informācija par katru no redzamajiem:

Foto: Lasītāj, uz foto redzamie izdzimteņi nekad nedziedās par “SAVU TĒVU ZEMI”, jo viņi ir šīs ZEMES bendes.

Viņi nekad NEATDUSĒSIES TĀS atmatā, jo pēc šo lopu nosprāgšanas viņi tiks iesviesti CIVILIZĀCIJAS kloākā.

Nr. 1. Krievu izcelsmes latviski runājošais Rihards Bunka, Andra Bunkas audžudēls. Aktīvi, pretēji Satversmei, aģitēja par krievu valodas statusa paaugstināšanu līdz valsts valodas statusam. Šim krievu čekistenes pēcnācējam pat esot jau noorganizēta izpildītāju banda, kuru viņš nosauc par “apkalpojošo aparātu”. Konkrētāk to var pateikt: pasūtīto slepkavību izpildītāji- 5. kolonna. Par šo kustoni var sacīt: īsts Šustina mazdēls.

Nr. 2. Andris Bunka, komunists, KGB darbonis. Laikā, kad Godmanis veica grandiozo latviešu tautas un Latvijas valsts izzagšanu, bija šī žīda  palīgs un arī apsardzes brigādes komandieris. Tātad: augstākās raudzes slepkava- latviešu tautas bende.

Nr. 3. Tālavs Jundzis, komunists, čekists, bezierunu žīda Godmaņa pavēļu pildītājs, latviešu tautas nīdējs un krieviskā dzīves veida atbalstītājs.

Nr. 4. Šeit jūs redziet īstu Sātana iemiesojumu, komunistu Imantu Plīču, kurš padomju laikos bija atbildīgs par cilvēku pazušanu ! Vai viņš šodien ir  pārvērties par eņģeli ? Nekādā gadījuma. Viņa dāsnos “pakalpojumus” turpina izmantot Borovkova- Godmaņa banda.

Nr. 5. Šis “sprands” pieder pašam sātanistu fīreram Ivaram Godmanim. Godmanis: komunists, slepkava, čekists, padomju laikos kā spiegs pildīja uzdevumu Austrijā. Latviešu tautu un Latvijas valsti apzadzis vairāku miljardu apmēros. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts, par prātam neiedomājamām zvērībām pret latviešu tautu un cilvēci kopumā.*

Nr. 6. Tas ir šī foto “knipsētājs” žīds Aivars Borovkovs. Par šo izdzimteni var sacīt tikai vienu- nolādēts latviešu tautas slepkava. Padomju laika augsta ranga KGB oficieris, kurš bija aktīvs H-86 iznīcinātājs. Borovkovs, tāpat kā Godmanis, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts !

Tikai tad, kad šie komunistiskie čekas noziedznieki tiks iznīcināti, varēs sākties Latvijas valsts uzplaukums.

*Vai jūs ziniet, ka Godmanim uznākot lēkmes, kad viņš izdala bullim līdzīgas skaņas ?

Medīcīnas leksikā to sauc par ŠIZOFRĒNIJU, bet reliģiskajās aprindās par SĀTANA APSĒSTĪBU. Katoļi vēl šodien veic SĀTANA IZDZĪŠANU.

Vai Godmanim nevajadzētu lūgt EXORCITU palīdzību ?

L. Grantiņš   26.08.12

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Interesanti par tām lēkmēm! Sededami kāda kompānijā apdulinajusies, kā jau zēniem pienākas jaunībā vienam no darba kolēģiem, kurš sevi visādi identificē par 100 % latvieti uznāk kaut kāda auss nieze. Kad jis bāž ausī pirkstu, lai apmierinātu tās niezi jis sāk līdzīgi veprim izdot skaņas. Visi abdulusie lūr uz viņu, bet jis pats nezin no kurienes viņam tāda īpatnība. Visi viņam norāda, ka viņš ir žīds, bet tas viņam ļoti nepatīk! Pavaicāju savam ārstam par tādām lietām un viņš norāda ka Ukrainā ir pilns ar tantiņām kuras nodarbojas ar melnajiem rituāliem un cilvēks staigā kukariku dziedādams pats i nezinādams, ka ciema večiņas uzsutijusas nelabo. Tad nu Ukraina vispār izceļas ar žīdu idiotismu, kur cauri gadu simteņiem tos ir trenkajusi krustu šķērsu, bet vēl šodien tās problēmas Ukrainā vai Latvijā ir no viņu senčiem nākušas.

  2. kāpēc saka:

    Kāpēc gan Dieva vārdu raksta blakus jahvei , un kuros gados Dieviņa vārdu sāka ieviest Eiropā…….

  3. Maiss ir caurs. saka:

    Jā,tas ir svarīgi. Jautāt par Dievu. Lasīt,klausīties,mēģināt ieraudzīt ,salīdzināt un sev pierādīt Atbildi uz Jautajumu. Atbilde NĀKS . Ātrāk
    vai vēlāk,tam nav nekādas nozīmes. Jo laiks neeksistē. Mainīgs ir viss. VIENĪGI Dievs ir nemainīgs un mūžīgs.
    VISS ,kas mums ir apkārt- redzams,taustāms,dzirdams,neredzams,visi zemes un dabas procesi,un mēs paši, ir RADĪTĀJA DARBS.
    DARBS. Lai Jūsu orientieris ,pagaidām,izskatot jautajumu, ir šis apzīmējums. DARBS – ir pierādījums. Materiāli,mentāli ,reāli esošs REALIZĒJUMS.
    Katrs Cilvēks,kas kaut ko ir strādājis un darbs ir realizejies, sapratīs,ka NAV VIŅA PLĀNĀ,lai veiktais darbs būtu mēslu bedrē iemetams…!
    Darbs ir Civilizācijas attīstības kodols un pamats. Cilvēka pamatpazīme ir ,ka viņš ir darbīgs un ražīgs un realizē savus cilvēciskus plānus.
    Viss tas pats ir ,kā pie Radītaja. Cilvēks padara Mazus Darbus,bet Radītājs dara Milzīgus Darbus. Un viss ir Paliekošs un Labs !
    Tā ir Gaisma.

    Bet Radītajam ir drausmīgs Pretinieks. Tad ,viss ko ,,dara,, Pretinieks ir – POSTA ,IZNĪCINA VISU,KO PADARĪJIS RADĪTĀJS.
    Un Necilvēku VIENĪGAIS likums ir -LIKUMI NEEKSISTE. Viņu progress ir …cik iespejams maksimāli zvērīgāk darboties pretēji -maitāt,
    kaitēt,traucēt,bojāt,izmiet,zaimot,apgānīt,iemīzt,iespļaut,ieskrāpēt VISĀ KO DARĪJUŠI RADĪTĀJS AR CILVĒKIEM.
    Viņiem ir svarīgi arī-

    BOJĀT MŪSU DABISKU PRIEKŠSTATU PAR RADĪTĀJU UN VIŅA VEIKUMU !!!

    Jau tas vien,ka Velna bībele (Jahves grāmata) un Kristus Bībele ir VIENOS VĀKOS KOPĀ SAŠŪTA! Ir sātanservantu mūžīgo pūļu AUGLIS!
    Jo,redz, tas DIVNIEKS,tas jau viņiem mieru neliek… Tam,takš jāizplājas priekšā ar bļāvienu -a b b a !

    Jahve NAV DIEVS . Jahve ir Velns. Viņš tikai vienmēr ir gribejis būt DIEVS. Un visi velnakalpi izpilda viņa gribu -sauc viņu par dievu.
    VELNS DARBU NEDARA ! VELNS POSTA DIEVA DARBU ! VELNS POSTA DIEVA GODU ! VELNS POSTA CILVĒKUS !

    Tie ,vecie pederasti,kas savas olas 500 gadus sildījuši zelta vannās,Vatikānā -NAV KRISTIEŠI! Viņi tad arī bija tie,kas izpostīja Eiropu!
    Velnakalpu armija ar ķeltu krustu uz karoga (Velna simbols,Četrinieks) nosaucās Krustneši. Un ,visas Cilvēku Domas lai putrojas!
    VELNS BIJA VIŅU DIEVS -KURA VĀRDU VIŅI IENESA EIROPĀ AR POSTU UN MĒRI UN NĀVI KOPĀ !

    Domā Cilvēk,neslinko! Viss LABS nāk no Mūsu Tēva -RADĪTAJA, bet viss Pretējais ir Velna ,,Darbs ,, Un viņš dikti grib,lai viņu GODĀ kā DIEVU !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *