Pārmaiņas: Cionisma sistēmas uzbūve

Cionisma sistēmas uzbūveĀfrikā, tā Krievijā vai Latvijā ir vienāda, bet viņu viltīgos plānus padarītu neiespējamus tautas saliedētība, tiesiskums, valstu robežkontrole un sava tirgus aizsardzība, tādēļ robežas tiek nojauktas un tiesiskums izsmiets. Viņiem traucē vienotas un monolītas tautas, tāpēc tās tiek sajaucētas, piedraudot ar rasismu un degradējot jaunās paaudzes no iespējami agrākas bērnības. Savukārt visneiedomājamākās lietas un pat dabas parādības tiek nosauktas par nacionālām, kurām ar nacionālo nav nekāda sakara, tomēr daudzos cilvēkos šis sauklis rada maldīgu ilūziju par nacionālā esamību.
Tālāk tīri tehniski seko krējuma nosmelšana visos iespējamos veidos, sistēmas uzturēšanas vajadzībām un dumpīgo apklusināšanai, tos apmelojot vai izolējot, ko veiksmīgi izdara paši sistēmas cilvēki, savas izdzīvošanas un iegūto privilēģiju vārdā.
Sagraut un izārdīt, izsmiet un izpārdot sev nepiederošo spējīgi vien tādi, kas paši neko nav radījuši, neprot, negrib un netaisās radīt. Tieši tādi ir sistēmai vajadzīgie kadri un tādi tiek vairoti un atbalstīti no sistēmas puses.

Ko var piedāvāt L. Grantiņš un viņam līdzīgie Tiesiskuma cīnītāji ?

Tik vien kā darbu, taisnīgumu un labklājību kaut kad nākotnē, kas pilnīgi neapmierina tos, kuri vēlas dzīvot tagad un tūlīt. Un tādu diemžēl ir daudz, jo sen jau izskaustas dzimtu tradīcijas, vairums nezinam patieso vēsturi un pat ne šodien notiekošo, bet likumdošana kopš 40.gada okupācijas ir apvērsusi cilvēku domāšanu par labu izdzīvošanai, nevis dzīvošanai bez parazitējošā slāņa virskundzības. Tipiskie pasaules pilsoņi, kuri ir ačgārnās likumdošanas un visu pārējo, valstis un tautas iznīcinošo lēmumu galvenie bīdītāji un sponsori, bet tajā pat laikā, pasaules cionisma darba instruments.

Par notikumiem Habārovskā. Ziniet kāda ir uzkrītoša atšķirība ar organizētiem protestiem, tajā skaitā Eiropā un ASV. Tur nededzina automašīnas un nedauza skatlogus, jo protestētāji ir paši to visu radījuši ar savām rokām un uzskata par savu vidi, atšķirībā no sakūdītiem un apmaksātiem parazītiem, kas savu labklājību ieguvuši trinot mēles un caur svešiem sviedriem, tādēļ tiem viss apkārtesošais ir tikai vecas grabažas un grausti, bet augstākā vērtība un lielākais svētums ir esošās sistēmas saglabāšana.

02.08.20

LRTT P.S.

Jā, cionisti(Sātana pielūdzēji, bet ne žīdu nacionālisti) nekad neko nav radījuši, ja neskaita bezgalīgas asins upes, ciešanas un nāvi. Tas ir viņu gēnos iekodēts, jo viņi jau nemaz nepieder pie cilvēku rases. Ja viņi netiek pie aktīvas iznīcināšanas, tad dara visu, lai cilvēku izdzēstu no sabiedrības apziņas- viņš tiek pilnībā noklusēts un ignorēts, vai arī apmelots un brutāli izsmiets. Man dažas dienas atpakaļ bija saruna ar mums visiem pelto, nesaprasto, bet tomēr ar ziņkāri lasīto Artūru Priedīti. Turmākos rakstos viņu pieminēšu, jo ir notikušas “brīnumainas”– ja neteiktu ļaunāk, lietas.

Zemāk redzam kā pie Draugiem.LV notiek cīņa pret to pašu Grantiņu un viņa www.tautastribunals.eu , bet pie Feisbuka vēl ļaunāk, bet par to citā rakstā…

You may also like...

16 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Pareizi uzrakstīts.

  2. Arí rídzinieki saka:

    Ģenerālis nepasaka galveno

    Vidēji 100 gados krievam Baltiju savajagas pat 2x
    Ziņo redaktoram
    01.08.2020 20:45:45

    1106. gadā zemgaļu karš pret Polockas kņazu Rogvolodu un viņa brāļiem;
    1179. gadā Atzeles čudu karš pret Novgorodas kņazu Mstislavu Rostislaviču;
    1480.-1560. gadā Livonijas-Maskavijas kari
    1500.—1503. gadā Krievijas—Livonijas—Lietuvas karš;
    1558.—1583.: Livonijas karš;
    1655.—1661.: Otrais Ziemeļu karš;
    1700.-1721.: Lielais Ziemeļu karš;
    1756.-1763.: Septiņgadu karš;
    1918.-1920.: Latvijas brīvības cīņas;
    1940.: Latvijas okupācija

    Vajag deokupáciju, visus naidígos psrs iebrucejus prom un tas ir solis Nr 1 drosíbai!

  3. Pārmaiņas saka:

    Tieši tā Arī rīdzinieki, tikai ar deokupāciju var sākties ceļš uz tiesisku Latvijas valsti.
    .
    .
    .
    Admins
    Neesmu dzirdējis, ka kāds krievs(labais vai sliktais) runātu par Tiesiskumu, šajā gadījumā par dekolonizāciju.Ja tas netiek darīts, tad zini, ka tavā priekšā stāv nelietis- okupants un parazīts ! Tādam nav ietas ne tikai Latvijā, bet starp cilvēkiem… .

  4. Anonīms saka:

    Pēdējā laikā manāms , kā cionisms kļūst aizvien ”smalkāks”… darvas karotes medus mucās (portālos) ,līdz šim itkā pozitīvos.Piemērojas notiekošajām pārmaiņām pasaulē!

  5. ... saka:

    O,jā! Anonimus… mūs apciemojis ,,kāds rīdzinieks,, kuram pašam patīk cipars
    DIVI , un šo ciparu,tad arī šis grib iesmērēt par tīru preci…

  6. John Christmas saka:

    There is no investigation. I gave evidence to Latvian police in 2006 that Viktor Krasovitsky paid Parex ‘lawyer’ Guntars Grinbergs to murder me with a car bomb. The police replied verbally that they all work for Parex for bribes and they don’t care if Parex kills people. I think Grinbergs is still a ‘businessman’ in Latvian today, partners with Rems Kargins. Two insiders told me that Krasovitsky and Kargin were secret owners of ABLV Bank since 2009, after they stole the assets of Parex and gave the liabilities to taxpayers.

    Tulkojums.

    Izmeklēšanas nav. 2006 gadā Latvijas policijai sniedzu pierādījumus, ka Viktors Krasovitskis samaksāja Parex ‘ advokātam Guntāram Grinbergam par to, ka mani nogalināja ar automašīnas bumbu. Policija mutiski atbildēja, ka viņi visi strādā Parex kukuļu labā un viņiem ir vienalga, vai Parex nogalina cilvēkus. Domāju, ka Grinbergs šodien joprojām ir ′′ uzņēmējs ′′ latviešu valodā, partneri ar Remu Karginu. Divi iekšējie man pastāstīja, ka Krasovskis un Kargins kopš 2009 gada esot ABLV Bank slepenie īpašnieki, pēc tam, kad nozaga Parex aktīvus un nodeva saistības nodokļu maksātājiem.

  7. Maiss ir caurs. saka:

    Sodien ir sātanistu rituālu diena. Rīgā pazuduši divi gaišmataini zēni…
    Divi.
    Arī rīdzinieki.

  8. lūdzu skaties video saka:

    Ģenerālprokuratūra joprojām nemeklē mūsu 90 kuģu Latvijas kuģniecības zagļus!
    90to gadu valsts kontrolieris Bruno Bārs par Latvijas kuģniecības 90 kuģu nozagšanu, nacionalizāciju!
    Visi vīri ir skaidri zināmi un pelna no tankkuģiem joprojām.
    Arī Padomju Latvijas jurists, čekists Aldis Plaudis (šobrīd SIA “VESTABALT” īpašnieks) ir līdzatbildīgs par no valsts nozagta kuģa noziedzīgu pārdošanu, par ko viņam pēc visu valstu likumiem pienākas augstākais soda mērs. Čekistu Aldi Plaudi, kurš peldas nozagtos miljonos, kopā ar čekistiem Ivaru Godmani, Juri Savicki, Gunti Indriksonu, Gunāru Ķirsonu, Aivaru Lembergu, Andri Šķēli, Māri Gaili, Valdi Birkavu, Aivaru Borovkovu, Gvido Zemribo, Andri Guļānu jātiesā kā latviešu tautas nodevējus, zagļus un slepkavas.

    https://www.youtube.com/watch?v=w_bT3I6zTtU&feature=emb_logo

  9. Anonīms saka:

    Tamajam Maisim ar caurumu! 2020. gada 2. August um 18.14 Uhr
    ***********************
    Svētdien tika izsūtīta informācija, ka Valsts policijas Rīgas Ziemeļu iecirknis meklē 2005. gadā dzimušo Vitāliju Orehovu un 2006. gadā dzimušo Igoru Krastiņu. Abi puiši ir atrasti.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Nu , sveiki un veseli !!! :))) BET – atkal DIVI !!!:)))
    Un Tev pašam ir divas rokas , divas kājas , divi caurumi apukšā, divas auses , divas aces ,divas nāses !!! Un viss pa DIVI! Ko vari pateikt sevis attaisnošanai ,pirms kāpšanas uz sārta ???KOĒ ? :)))

  10. Anonīms saka:

    Tam lūdzu skaties video ,21:41.Tas nodevēju saraksts ir daudz garāks. Var teikt viss krējums parazitārais.

  11. Maiss ir caurs. saka:

    Tamajam ANONĪMAUSIM.

    Puiši atrasti?Kur tas uzrakstīts? Uz žoga?

    ELLE IR TUKŠA,JO VISI VELNI IR UZ ZEMES.

    Ko tad iesāksiet,sīkie smirdētāji,kad visi LIELIE VELNI būs aizsūtīti uz ,,apsolīto zemi,, kur smird pēc sēra un uguns mūžam nenodziest?
    Rinda uz TO vietu ātri kustas, ilga gaidīšana vairs nav paredzama…

    PS. Kas te kurinās sārtu TEV par prieku?! Visi Romas Dižie Inkvizītori jau
    sildās sava kunga ,,apartamentos,,…

    KRISTUS ASINS !

  12. Arí rídzinieki saka:

    m elim sR
    Ziņo redaktoram
    03.08.2020 13:59:58
    @sR hi,hi-krievu pecteci cinijas par brivibu???! tie ir grandiozi meli, jo tai laika LV bija pari miljonam krievu okupantu un barikades no tiem bija knapi 45-50 krievvalodigo un ari no tiem apm. 20 krievi bija atbraukusi no krieviojas ar savu, toreiz psrs aizliegto triskoloru karogu! bet par neatkarigas atjaunosanu gan vairak parakstijas, paris simti drosmigo krievu, bet kas ari nav nekas no pari miljona no psrs iebrukusajiem. un komunisti viltigi parupejas, lai ari tie dazi simti krievvalodigo, kas parakstijas par LV neatkaribu, nedabutu pilsonibu, ka prezentu par atbalstu latviesu neatkaribas prasibai, jo tad butu sodiem ari krievu, ne tikai latviesu nacionalistu organizacijas cina par latvisku Latviju.

    Bija viens godavirs-krievs -Vladlens Tolpeznikovs(tas cien.L.Grantina kungam) un gan jau ir vel kadi!

  13. Anonīms saka:

    Tamajam Maisim ar caurumu! 2020. gada 3. August um 20.35 Uhr.
    Tu vecais jau esi ellē. Katrs nes paradīzi un elli sevī. Tevī deg elles uguns un netašķies te ar siekalām , kuras tu dēvē par asinīm.
    https://jauns.lv/raksts/zinas/398061-atrasti-abi-nepilngadigie-zeni-kuri-1augusta-izgaja-no-majam-un-neatgriezas

  14. Pārmaiņas saka:

    Atmaksas stunda ir neizbēgama.
    Cik maksā atsacīšanās kalpot čekistiem.
    https://youtu.be/lal58hM8khM

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *