Habarovska un Ciāna(sātanistu centieni sagrābt pasaules varu) ?

Kas notiek Habārovskā un kā tas beigsies ?

Habārovska, Furgala vadībā, praktiski- SAVĀ PAMATBŪTĪBĀ, ir nostājusies pret cionismu un tā finansēšanu un, tas netiks piedots. Šajā rakstā redzams video, kas nepārprotami norāda, ka īstais Putins sen jau vairs nestaigā pa šo pasauli. Viņa vietu ir ieņēmis habadistu pārstāvis- lepras slimnieks, kurš dara visu, ko viņam liek Vispasaules cionistu līderi– kuri ir SĀTANISMA pārstāvji. No Krievijas, pēc oficiālās statistikas, katru gadu ārzemju kontos “aizpeld” ap 200 miljardu dolāru. No mazās Latvijas apmēram 5 miljardi !!! To visu pievāc SĀTANISTI ! Ja kāds to saka atklāti, tad tas tiek apsmiets par “sazvērestības teorijas” sludināšanu vai vienkārši,- aizraidīts UZ LABĀKIEM MEDĪBU LAUKIEM !

Vairs jau nav nekāds noslēpums, ka GLOBĀLISTI savu centru paredzējuši pārcelt uz Krieviju, jo ASV viņus jau sāk “likt pie sienas” ! Latviju šie deģenerāti jau ir sagrābuši jau no Atmodas laikiem ar komunistu Jāni Peteru, kā Atmodas likvidatoru, priekšgalā(LTF) ! Latvijā viss latviskais- nacionālā kultūra, tiek neiedomājami ātros tempos iznīcināta un nacionāli domājošie latvieši noslepkavoti. Visur kā tautas glābēji sabāzti viltus nacionālisti, visi šie: dzintari, parādnieki, lapinski, gardas, inkini, lapsas… .

Vai jūs domājat, ka pēdējo divu latviešu literātu(Andra Neiburga un Paula Bankovska) pāragrā nāve ir slimības sekas- maldaties, tās ir slepkavības ?  Priekšpostenī izvirzīti tādi debilanti kā- Levits, Kariņš, Pabriks, Pavļuts, Petrāviča…(visi jebreji). Brisele kļuvusi par Latvijas noziedznieku GLĀBĒJU CENTRU !

Krievijā norit tas pats process. Sātanisti savas pozīcijas bez asins izliešanas neatdos. Priekšā gaidāmi asiņaini notikumi !

Tulkojums: Nekad neviens Krievijas vai PSRS vadītājs nav veicis tik daudz jebreju labā kā V.V. Putins. Tas ir bezprecedenta gadījums visās jomās. Šodien daudzu Krievijas pilsētu mēri, apgabalu vadītāji un valdības ministri ir jebreji. Tas ir kļuvis par normu !


30.07.20

You may also like...

6 komentāru

  1. Aigars saka:

    Pirms vēlēšanām mums solīja atcelt OIK, kur maksa par pašu elektrību vienmēr ir zemāka nekā tie blakus maksājumi. Bet tagad man ienāca informācija par vēl vienu fantastisku padarīšanu. Cilvēkam nelieliem parādiem uzklupuši tiesu izpildītāji. nu līdz šim tā kā viss feini. parāds ir mēģini kaut kā risināt un kruķīties. bet nu proporcijas.
    Piemēram
    ” Aktuālais parāds 40,42 EUR (t.sk. 1,54 EUR parāds un 38,88EUR sprieduma izpildes izdevumi un amata atlīdzība tiesu izpildītājam)”
    vai
    “Aktuālais parāds 197,89 EUR (t.sk. 92,38 EUR parāda summas atlikums un 105,51 EUR sprieduma izpildes izdevumi un amata atlīdzība tiesu izpildītājam)”

    Kā Jums tā pēc sajūtām? vai ko šādu izlasot vēl ir vēlme sākt risināt šādas situācijas? Reāli tiesu izpildītāji ir daudz turīgāki par pašu valsti. Es pat necenšos rēķināt cik tur ir % uzcenojumam. Vai vienmēr sprieduma izpildes izdevumi ir lielāki par pašu pamata parāda summu? Baigi sen nebiju ar šiem mahinatoriem saskāries. Tiešām viņi iegriez šitādas ruletes? OIK un nodokļi vēl ir sūds salīdzinot ar šādu uzcenojumu :). Es visu saprotu. Cilvēks rada kaut kādu vērtību un tur skaidrs var likt bezstrādes uzcenojumu ko nosaucam par nodokļiem. bet cilvēks ir , ne jau aiz laba prāta, nokļuvis parādā. domā kā atdot parādu, bet tad parādās parāda pieņēmēji kas uzreiz iebliež ciparu pat bez ščočika. kādi izdevumi var būt piedzenot 1,54 par 38 eirām? tur viens bezmaksas zvans un jautājums atrisināts. bet labāk nerisināt un pielikt 38 eiras. Es nesaprotu šo interesanto sistēmu. kontus nobloķē, izturas bravurīgi, nesaprotamas summas sauc. pilnīgs pī :) .

  2. Uldis saka:

    Ar 1000 cionistiem nevar attaisnot vienu krievu oficieru: sadistu, marodieru, civiliedzīvotāju masu slepkavu un pederastu.

  3. :))) saka:

    Aigaram. Es arī esmu ar tiem nagu maucējiem saskāries ,labi zinu to visu . Vienu jau paraugam aizsūtīja uz elli… Labs paraugs! :)))

  4. Šodiena saka:

    Kremļa vajadzībām nederīgs izrādījies baltruteņu “baķka”. Tad,nu “baķka” par tādu maidančiku rīkošanu noķēris kremļa āzi pie pašas bārdas. Drošībnieki kaimiņos uzskatāmi strādā labi. Ar ko beigsies tur tā spēlīte ar sērkociņiem nav prognozējams. Izskatās,ka vispār nebeigsies.

  5. Qwerty saka:

    Хуйню читаете и хуйню обсуждаете, долбаебы, живите жизнью своей и радуйтесь, и не лезьте в сторону Кремля, блядь смешно…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *