Lūk, tas jau ir interesanti !!!

FOTO:Velna apsēstie !

Lūk, tas jau ir interesanti- skaties video !

Visa šodienas pasaules vadošā ELITE ir “leproniķi” ! Tas nozīmē, ja runājam GARĪGAJĀ LEKSIKĀ, ar nolādētības zīmogu apzīmogoti:

Uzskatīja, ka lepra un citas ādas slimības ir bojātas dvēseles ārējā pazīme.

Smalki izstrādātajā iespējamo nešķīstības gadījumu sarakstā, lepra bija viena no galvenajām. Ne tikai tieša saskare ar lepras slimnieku, bet pat viņa ienākšana mājā padarīja namu un visu kas tajā atradās nešķīstu.

Tādēļ, piemēram, neauglība un lepra tika uzskatīti par Dieva sodu par konkrētiem grēkiem. Rabīnu rakstos tika uzskaitīti 11 īpaši grēki, kuri rada lepras slimību. Tomēr nekāda žēlsirdība no rabīnu puses pret šiem nabaga slimniekiem izrādīta netika. Kāds no rabīniem bija slavens ar savu izteicienu, ka viņš neēdīs olu, ja tā pirkta uz ielas, kur bijis kāds lepras slimnieks. Kāds cits rabi lepojās, ka ieraugot lepras slimniekus, viņš arvien sviež tiem ar akmeni, lai tie turētos pienācīgā attālumā. Rabīni arī aizliedza lepras slimniekiem pat mazgāt seju, tā kā sejas mazgāšana bija aizliegta sērotājiem un lepras slimnieki bija nepārtraukti sērotāji par savu baismīgo likteni, ko nopelnījuši ar saviem grēkiem.

Vai atceraties, kā pamuļķis un alkoholiķis Žans Klods Junkers ar visiem “laizījās” ? Viņi visi ir Garīgi SPRĀGOŅAS– līķi, izteikti zombiji ! Varam jau pasmaidīt, bet tā ir un paliek sātanapsēstības slimība !!! Tagad mēs arī saprotam, kāpēc Putins kļuva par “udmurtu”. Ja senatnē uzskatīja, ka lepras slimnieka ienākšana mājā to padarīja par nešķīstu, tad viņu atrašanās pie valstu vadības, visu valsti “padara par nešķīstu” !

12.07.20

You may also like...

4 komentāru

  1. pārdomas saka:

    Krīzes laikos iespēja pārtikt no nodokļu maksātāju līdzekļiem sāk kļūt aizvien vilinošāka cilvēkiem, kuri ir izrādījušies nederīgi vai nepiemēroti privātajā sektorā, – valsts prezidenta Egila Levita padomnieces Sarmītes Ēlertes dēls Krišs Ēlerts paklusām ir iekārtots par „vecāko ekspertu” JKP pārstāves Ilgas Šuplinskas vadītajā Izglītības un zinātnes ministrijā.

    ===================

    Lasot šādas ziņas, rodas divējādas izjūtas. No vienas puses Linards Grantiņš stāv un krīt par Jāni Bordānu un viņa vadīto JKP. Cilvēki, ticot Linardam Grantiņam, balsojuši par JKP. Bet no otras puses, uzzinot, ka vārdi un darbi atšķiras, notiek tāpat kā savā laikā ar Visu Latvijai, par kuru ideoloģijas dēļ bija balsots, bet pēc tam sekojusi dziļa vilšanās. Ko atliek darīt latvietim?
    .
    .
    .
    Admins
    Viss jau itkā tā būtu, bet kā lai citādāk tiek vaļā no Bordāna ? Ir jārīko provokācijas. Un, ja gribam runāt tādas lietas, tad tomēr ir jāmin alternatīva: kurš no tiem, kas pie varas, ir labāks par Bordānu ? Tā tad redzi, ir atbilde uz Tavu jautājumu.Provokatora uzdevums ir noriet darītāju, neuzrādot alternatīvu DARĪTĀJU ! Bordānam neviens no pārējiem valdības LOCEKĻIEM neļauj strādāt, burtiski sabotē viņu. Pateicoties viņam, pamazām sāk lietas kustēties… . Kas attiecas uz komentāra pirmo daļu, tad tā arī ir provokācijas šablons.Kas attiecas uz Grantiņa STĀVĒŠANU UN KRIŠANU, ir ļauna cilvēka neizdevies sarkasms. Bordāns ir pieteicis karu tieši tiem, pret kuriem cīnās Grantiņš, kuri manu tautu ir padzinuši no dzimtenes un peldas tautai nozagtajos labumos… Un, ja tas tā, tad Grantiņš viņu aizstāvēs… Tu teici, ka bija laiks iepazīt tavu rokrakstu…, to pat var saost neskatoties uz to… . Atbildu tāpēc, ka tas var interesēt ari kādu citu, kurš ir no tādiem kā Tu apmauts… .

  2. raksts saka:

    Svētdien mūžībā devies rakstnieks un publicists Pauls Bankovskis (1973-2020), atsaucoties uz rakstnieka ģimenes pārstāvjiem, ziņo portāls LSM.lv.

    Vakar jau ziņojām, ka Bankovskis devies mūžībā. Viņš dzimis 1973.gadā Līgatnē, mācījies Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolā un studējis filozofiju Latvijas Universitātē.

    Kopš 1993.gada publicēja prozu, viņa darbu klāstā ir “Laiku grāmata”, “Plāns ledus”, “Padomju Latvijas sieviete”, “Čeka, bumba un rokenrols”, “Sekreti”, “Eiroremonts”, “Ofšors”, “Drēbes jeb Ādama tērps”, “Svētā Bokasīna koks”, “Labais vienmēr uzvar”, “Skola”, “18”, “Pasaules vēsture”. Vairāki viņa darbi tulkoti arī svešvalodās.

    Bankovskis bijis arī scenārija līdzautors filmai “Baiga vasara”, kā arī veidojis scenārijus filmām “Klucis – nepareiza latvietis”, “Pasažieri”, “Degošais”.

    Studiju laikā kā ārštata autors strādājis laikrakstos “Literatūra un Māksla”, “Labrīt”, žurnālā “Rīgas Laiks”, vēlāk arī laikrakstā “Diena” un portālā “Ir.lv”

    Valsts policija sākusi kriminālprocesu par rakstnieka un publicista Paula Bankovska nāvi.

  3. visadi saka:

    Latvija esot veclatviesi un jaulatviesi……Jaunlatviesi ir dzeltena rase……….

  4. Pārmaiņas saka:

    Tēmas turpinājums.
    Velna apsēstie un ar nolādētības zīmogu apzīmogotie.
    https://youtu.be/E25QpzyPy1k

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *