Turpinājums par nodevēju M. Ruku- Bordāna nīdēju !

Šī zeme ir mūsu un tikai MŪSU, bet ne okupantu un kolonistu, kā cenšas mums “ieskaidrot” cionistu kolaboracionists Māris Ruks. Mēs šajā teritorija esam mituši ne tikai gadu simteņus, bet tūkstošus. Latvijas neatkarību arī atkaroja tikai un vienīgi latvieši, jo tikai mēs bijām tajā ieinteresēti. Latvijas pēdējo Atmodu organizēja un īstenoja tikai un vienīgi latvieši un runas, ka šajās demonstrācijās piedalījās “cittautieši”, ir vistīrākie meli ! Tad uzrodas nepatīkams jautājums šim kolaborācijas šedevram Rukam: ko tu meklē pie tiem, kuri mūsu zemē atrodas pretēji starptautiskiem LIKUMIEM ? Ko tu esi pazaudējis pie JEHOVISTIEM ? Ar kādām tiesībām tu, nelieti, saki, ka latvieši piedalījušies ŽĪDU ŠAUŠANĀ, kaut arī nav atrodams neviens dokuments, ka tas tā bijis ? To visu ir apliecinājis dokumentālists- vēstures pētnieks A. Grūtups !

Šis “dižais” rakstnieks mums stāsta, ka Latvijā attiecīgās aprindās valda antisemītisms ! Tas ir izsenis cionistisko noziedznieku “jājamzirdziņš”, lai biedētu pasaules tautas un apvainotu tās rasismā un nacismā. Nodēvēt par antisemītu var to, kurš sludina naidu un aicina uz vardarbību pret semītiskas izcelsmes tautu pārstāvjiem ! Latvijā tādas tautas pārstāvji nekad nav dzīvojuši ! Latvijā gan ir dzīvojuši un nelikumīgi atrodas vēl šodien Jehovas(vecā velna, kā sacīja Kristus) pielūdzēji- JŪDAISTI, kuriem nav pilnīgi nekāds sakars ar SEMĪTIEM un, kuri uzdodas par kaut kādiem mistiskiem ebrejiem !!! Viņi visi ir slāv- tjurkiskas izcelsmes pasaules klaidoņi, kuri ir naidīgi noskaņoti pret latviešu tautu un, kuri šeit nokļuvuši okupācijas rezultātā, kad tika kolonizēta Latvija. Tas ir starptautiska mēroga noziegums pret latviešu tautu, kas drīz tiks izskatīs STARPTAUTISKĀ LĪMENI un tad arī Rukam būs jāatbild par sadarbību ar viņiem.

Visi lielie Latvijas izlaupītāji ir tieši viņi un viņu ideoloģijas(komunisma) atbalstītāji- sludinātāji. Latvijā nav veikta dekolonizācija un visi šie noziedznieki, kuriem kalpo M. Ruks, turpina savus 1940. gadā uzsāktos asinsdarbus pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Latvija patreiz ir vērojams tas, kas nav noticis pēdējos trīsdesmit gadus. Tieslietu ministrs Jānis Bordāns ir atklāti nostājies pret komunistiem un čekistiem, kas ir nāves spriedums visiem šeit augstāk minētajiem.

Tad, lūk, arī tiek veikts kārtējais vēstures viltojums, kurā “sagrozītā gaismā” tiek nostādīts Jānis Bordāns. Tiek runāts daudz patiesības, kuru zina pat “tirgus tantiņa”(pasacīt visu to, ko mēs visi zinām, jau nav nekāda drosmes izpausme) un visā tajā nepatiesi iepīts Tieslietu ministrs Bordāns. Tikai viens, pats uzkrītošākais piemērs: tiek runāts par visām problēmām, kas jārisina, bet Bordānam, lūk, interesējot tikai jaunā cietuma celtniecība !!! Tad jāatgādina šīm smirdošajam latviešu tautas nodevības vieplim- Rukam: vai tas ir Jānis Bordāns, kurš pēdējos trīsdesmit gadus vadījis un izzadzis šo valsti, vai tie ir čekisti- komunisti, kurus viņš grib dabūt prom no valsts pārvaldes ? Un, kāpēc, lai viņš, kā Tieslietu ministrs, nerunāt par jauna cietuma celtniecību, kura projekts ir uzsākts jau ilgi pirms viņa kļūšanas par Tieslietu ministru. Tas taču ir viņa tiešais pienākums, jo Latvijas cietumi ir katastrofālā stāvoklī ! Un, vai nav interesanti, ka visu to, ko rakstījis Ruks, vārds vārdā šodien masu mēdijos žvadz Lembergs ?

Vai tagad sapratāt, kuriem kalpo Ruks ?

24.01.20

You may also like...

13 komentārs

  1. kad saka:

    Kad runā ruks,tad žīdietes ir pirmās klausītājas……

  2. Anonīms saka:

    https://www.la.lv/soross-sola-miljardu-dolaru-iespejamu-un-istu-diktatoru-apkarosanai

    Ha, ha, ha ! Ja nebūs iemesla tevi uzskatīt par
    ĪSTU diktatoru, tad tevi uzskatīs par IESPĒJAMU
    diktatoru !
    Liktenis būs vienāds.

    R.B.- uzmanies ! :)))

    .

  3. AGedroics saka:

    Tas, ka sūdam rukam nepatīk sorosietis bordāns, vēl neliecina, ka pēdējais ir labs…bet šiziķiem jau to nesaprast… :)))

  4. Paldies :)

    Vai starp lasītājiem ir kāds, kurš vēlas apkarot diktatorus? Piedāvāju tādu variantu: rakstam projektu kopā, Jūs iesniedziet Sorosam, naudu dalam uz pusēm.

  5. > 2020. gada 24. Januar um 7.36 Uhr saka:

    kādai nekādai kolēģialitātei taču jābūt ! :))

  6. > 2020. gada 24. Januar um 17.27 Uhr saka:

    tie “diktatoru apkarotāji” latviešu valodu
    nepārvalda un tajā esošos tekstus nelasa :))

  7. ... saka:

    To 2020.gada tads un t.

    Bet tiem katraa valsti pa kadam zidam vai vairaaki, kas runaa vietejaa valodaa bez akcenta.
    Un tie ir lietas kursaa par katru jaunu zinju, klachu vai anekdoti!
    Valodas viniem pieliip bez aizkershanaas.

    Bet ,raugi, Musu Valsts sastaav no gluzi otraada skaita. ( Uz vienu latvieti savi 10 ziidi, ja ne vairaak!)
    A varbut jevreji, jebreji, juudi, jevlas…. ????!

  8. dzeltenie saka:

    Tie dzeltenie žīdi jau ir aizņemti ar melošanu,zagšanu un laupīšanu…..
    Latviet,baltā rase domā un dari…..

  9. > 2020. gada 24. Januar um 23.18 Uhr saka:

    Te ar „diktatoru apkarotājiem“ bija domāti
    tie, kuri jebkurā momentā, acu nepamirkšķinot,
    var nomest “uz bočkas” jebkuru skaitu
    miljardus zaļo.
    Soross, protams, sāka ar mazāko “cīparu”,
    kuru sētas krančeļi momentā, bez kādas
    apdomāšanās norija, pat neapjēdzot, ka
    par to var tikai nopirkt tramvaja biļeti no
    vienas pieturas līdz otrai provinces miestelī.

    Uz vienu latvieti ir jau vairāk par 10
    žīdu/pusžīdu, starp kuriem gadās arī kāds
    (ekonomiski) lojāls bet ne politiski lojāls.

    Nav viņiem latvietis kāds brālis un kopš
    laika gala nebija !!!

  10. taisnība saka:

    Paldies ,Grantiņa kungs!kad parādās kārtējās jūdu organizāciju prsības pret Latvijas valsti,tā ruks mudīgi nāk klajā artādiem saviem gara darbiem,kā “Arāja komandas’Letttonia’un apraksta savas 25 gadus ilgušās mokas studentu korporācijā”Lettonia”,ķengājot savus,kā pats raksta savus bijušos'”mūža brāļus’-latviešu korporantus gan jaunos,gan cienījama vecuma cilvēkus.un daudzus arī apmelojot,melo iejaucot pa kādam patiesam faktam,lai lasītājus apmulsinātu,un pats no sevis tēlo baigo Latvijas patriotu,kurš grib apgaismot un brīdināt citus.Varbūt maldos,bet rodas iespaids,ka galvenais šo grāmatu mērķis tomēr ir iedvest latviešu tautai vainas apziņu un pārliecināt valdības,ka valsts ir mūžīga parādniece no bijušās psrs šei iebraukušajiem jevrejiem.tālab valstij visu laiku jāmaksā kompensācijas pēc nacionālās pazīmes šeit esošajiem jevrejiem un tiem,kuri vēl šeit ieradīsies uz pastāvīgu dzīvi.Ja jau Ruks ir tāds taisnības cīnītājs,tad kāpēc viņš savās grāmatās ne ar pušplestu vārdu nemin Mossad zvērīgi,sadistiski noslepkavoto daudzu latviešu radinieku,draugu tēvu,vectētiņu Lettonieti ,lidotāju Herbertu Cukuru?Lai taču pasaka saviem jūdu draugiem,lai izmaksā kompensāciju Herberta meitai,dēlam,kuri vēl dzīvi,mazbērniem un mazmazbērniem.Lai maksā ragā!Summa sanāks ļoti ļoti pieklājīga.Cukuram ir daudz radu gan Latvijā,gan Brazīlijā.Gaidām taisnības cīnītāja Ruka iniciatīvu.

  11. > 2020. gada 24. Januar um 23.18 Uhr saka:

    Par to. kā “pielīp” valodas:

    https://www.la.lv/story-par-kopistisko-vingrosanu-a-kapec-ne

    Lielākā daļa tie, ar “pielipušajām valodām”, ar
    latviešu vārdiem izsaka savas, NE-latviskās domas !

    Piedevām – it kā latviešu vārdā !

    Vot, kak ! :)))

  12. to atslodzei :) saka:

    NĒ, nav latviešu tautas dejas skatāmas, atrodoties vienā līmenī ar dejotājiem – kaut kāda haotiska lēkāšana !
    Jo vairāk pāru – jo haotiskāk izskatās…

    Tikai atrodoties paaugstinājumā stadiona tribīnēs var novērtēt dejas rakstu!

    No labi domātā sanāk čiks !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *