Lasītājs. Par parazītiskajiem komentāriem

“Mazproduktīva, pat neproduktīva ir tāda apelēšana, īpaši, kad aborigēnu(līvu, latviešu) Latvijā ir palicis mazāk par 10 procentiem no kopējā iedzīvotāju skaita un tie paši ir vairākās paaudzēs „atšķaidīti“ ar civilokupantiem.”

Šis iepriekšējā komentāra teikums, kur latvieši un līvi nosaukti par aborigēniem, lai gan varētu būt domāts pārnestā nozīmē, spilgti parāda, ka komentāra rakstītājs apzināti vai neapzināti ir Aivara Gardas, Jura Lapinska un Aivara Gedroica tipa apmācīti provokatori, kuri katrā rakstā vai intervijā pamanās kaut vienā teikumā pazemot un noniecināt latviešus. Bet lai kā viņi gribētu pa īstam izšķīdināt latviešus, tas nekādi neizdevās ne PSRS, kad notika rusifikācija, deportācijas, nodzirdīšana, slepkavības, ne arī mūsdienās. Šodien jau ir citi laiki, kad latviešiem ir iespēja brīvi dzīvot gan Latvijā, gan citās demokrātiskās valstīs.

Piemēram, Linards Grantiņš dzīvo un strādā Vācijā, bet viņš nav zudis latviešu tautai. Latvieši izveidojuši diasporu visā pasaulē un spēj ietekmēt procesus. Spilgts piemērs ir nupat ASV noteiktās sankcijas pret Aivaru Lembergu. Bija vairākas publikācijas, kā Amerikas Savienotās Valstīs latviešu izveidotās organizācijas daudz dara, lai pievērstu ASV valdības un starptautiskās sabiedrības uzmanību par notiekošo Latvijā: valsts nozagšanu un zagļiem. Aivars Lembergs, Andris Šķēle, Ivars Godmanis Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis, Juris Savickis, Aivars Garda, Juris Lapinskis un citi komunisti čekisti par zemu novērtēja vārda spēku, ko pauž Linards Grantiņš.

Viņi par zemu novērtēja arī to, ko reāli veic Jānis Bordāns. Jau šogad Aivars Lembergs, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Juris Savickis. Aldis Plaudis, Andris Šķēle, Ainārs Šlesers un citi viņu mafijas locekļi uz savas ādas sajutīs Linarda Grantiņa vārda un Jāņa Bordāna darbības sekas, kad pēkšņi viņiem dzīve neies vecās sliedēs.

LRTT

„pēkšņi viņiem dzīve neies vecās sliedēs“

Jā, viņu dzīve vairs neies „vecajās sliedēs“ ! Un, domājams, ka šis “sliežu ceļš” tiks aizstāts ar “zviedru gardīnēm” un pat valgu, kā reiz sacīja Andrejs Kavacis !

13.01.20

You may also like...

4 komentāru

  1. cīņa saka:

    Te ne tikai Latvijā ,bet visā pasaulē tie parazīti ir fiziski jāiznīcina…
    Bet kas to izdarīs ?????????

  2. skumjš smaids saka:

    Jāāā… Dievam visādi vajadzīgi !
    Arī tādi “Lasītāji” kuriem nav humora izjūtas un
    kuri nemaz nezina vārda ‘aborigēns’ nozīmi…

  3. davai, nevajaga ! saka:

    PSRS KAPITĀLI izdevās izšķīdināt latviešus !
    Gan ar izsūtīšanām gan iepludinot
    civilokupantus no “brālīgajām”: Ukrainas,
    Baltkrievijas, mankurtizētos dzērājus no
    Krievijas kolonijām…
    Vēl pafleitē par šodienas iespēju brīvi
    dzīvot Latvijā !!!!!
    Laikam esi no Levita komandas ?

  4. psrs saka:

    Kad jau sākās psrs baltā rase jau bija ļoti maz,tie dzeltenie jau ;strādāja; 800.g. un ilgāk …..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *