“Pārmaiņām būt”. Eiropa sāk attīrīties no krievžīdiem

Ja pilsonību dala kā zupas šķīvjus bezpajumtniekiem, tad kremļa krievžīdu politikai pat Nato nav šķērslis.
Eiropa sāk attīrīties no kremļa cionistu ietekmes. Čehi sāk arestēt Krievijas pilsoņus, kuri ieguvuši Čehijas pilsonību, bet paslepus darbojas kremļa interesēs. To, protams, var izdarīt tikai valstis, kurās sarkanie izdzimumi sava mazā skaitliskuma dēļ, nav sagrābuši varu un drošības struktūras kā tas ir Latvijā.

1:30min.

Izcili pareiza bija Latvijas brīvvalsts pilsonības piešķiršanas kārtība, kur pilsonību ieguva to mantojot no tēva, kas ir ļoti loģiski un vēl komplektā ar vecākā dēla kā vienīgā mantinieka tiesībām, tas nodrošināja uzņēmumu un saimniecību nedalāmību un attīstību, bet ilgtermiņā par Latvijas ekonomisko stūrakmeni.
Okupācijas varas ieviestā un patreiz strādājošā mantošanas kārtība, pat vienistabas dzīvokli paredz sadalīt kaut piecās daļās un garantē visiem mūžīgās problēmas. Arī bērni kuri vecākiem kaunu darījuši vai pat ļauni parazitējuši, ir likumā ierakstīti kā neatvairāmie mantinieki. Tas ir augstākā mēra absurds, kad cilvēks vēl dzīvs esot, pie pilna saprāta, nevar noteikt, kurš būs mantinieks un kurš tāds nebūs.
Sadalot vairākiem mantiniekiem zemnieku saimniecību vai jebkuru citu uzņēmumu, tas neizbēgami lemts bojāejai. Nevar pastāvēt saimniecība, kur vienam pieder kūts un mežs, otram lauks un malkas šķūnis, bet trešajam traktors un pirts. Te skaidri redzama skaldi un valdi politika, kura nosacīti balstīta uz humānismu un it kā taisnīgumu, bet patiesībā iznīcina valsts pamatus un sanaido ģimenes.
Turklāt ne jau pārējie mantinieki tolaik tika atstāti ar nabagu tarbu.

P.S.

Nekas nav jāizgudro no jauna, bet tikai jāpaņem no vēstures mums noderīgais. Tiesa gan, tas būs nāvējoši visiem tiem, kas pieraduši parazitēt uz latviešu rēķina, mūsu resursiem un spītīgās nepakļāvības. Ne velti mūs atšķaidīja ar tik milzīgu skaitu okupantu kā nevienu citu tautu.

Palūkojies, latviet, uz Krieviju un neizbēgami tur saskatīsi paralēles ar okupantu un komunistu apsēsto Latviju.
Tur tā saucamie, vēsturnieku smalko aprindu radījumi, sāk agonēt patiesības priekšā. Līdz šim viņi un viņiem līdzīgie, visas problēmas risināja ar gludekli un slepkavojot, bet nupat vairs neveicas. Ne velti brīdināju neliešus – steidziet pakārties, jūsu laiks beidzies, pārmaiņas ir sākušās.

‚Pārmaiņām būt‘ pēdējais komentārs, turpmāk vienkārši ‚Pārmaiņas’ tas tādēļ, ka atrodamies procesā ko vairs nevar novērst.

LRTT

Latvijā šī krievžīdu spiegu sistēma darbojas legāli, kā valsts varas orgāni. Kas tad ir šie leviti, pabriki, kalnmeieri, bičkovski, mežvieti, viņķeles un pārējie viepļi ar dzintariem un parādniekiem priekšgalā, ja ne tie, kurus čehi un poļi arestē ! Latvija, bez ASV specvienību palīdzības, pati no šiem mēsliem neattīrīsies.

Šeit dzirdām, ka šos Ciānas sātanistus likvidē arvien vairāk !

11.11.19

You may also like...

6 komentāru

  1. jevreiskaja hītrosķ - likumdošana saka:

    nopelni vairāk – saņem “uz rokas” mazāk:

    https://youtu.be/Dip2So61QDE

  2. kas mūs sagaida saka:

    ko, varbūt, nezinam mēs, bet ko jau sagatavojuši VDK :

    https://youtu.be/_eGG71bz8EE
    ………………………………………………….

    kuri bija izpildītāji:

    https://youtu.be/GRdbDscawtE
    ………………………………………………..

    Boļševiki ir mums slepeni līdzās !
    Esat uzmanīgi !

  3. Anonīms saka:

    kamēr bolīsi acis “no kurienes un kas ?” – būsi jau auksts:

    https://youtu.be/q5–a2ua4-M

  4. Anonīms saka:

    https://youtu.be/UvodzXRC84M

    Esam progresējuši – šaujam tikai no jumtiem un tikai
    uz neapbruņotiem demonstrantiem.

    Varētu jau teikt, ka tie demonstranti bija “apbruņoti
    bandīti”, bet tad pašiem priekšniekiem būs sū vairāk
    kā divas bļodiņas – kāpēc “bandīti” nav sen likvidēti ?
    Tā teikt – mīlestība nāk caur pašu personīgo vietu,
    zemāku par vēderu… :)))

  5. Armands saka:

    Mans kaimiņš nr. 6 ir Maskavas pakalps, kurš pats melš, ka kalpo impērijai. Viņa runas ir vairāk par vienkāršu nicinājumu pret latvieti. Tas ispauzas kundziskuma, bet jam vien norādu, ka pienāks diena, kad vajadzēs braukt prom jam. Viņam protams nav viegli, jo ir dzimis šeit. Man viegli panest tādu kaimiņu, kurš gvelž, ka Staļins par maz latviešus ir ap šāvis?

  6. atsevišķiem ``aktīvistiem`` saka:

    Ja jātic visam, ko šeit saber aktīvisti “po baļetu“, tad“tā sacīt jāsaka“: bez polļitra ņerazberjošsja. Visbiežāk polļitra vietā noder komentāri. Nu tieši, kā tur pie klipa par beztrokšņa ieročiem, tipa: mi vpereģi vsei plaņeti po baļetu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *