V. Freimantāls. Iepējams, ka RLB nams ir ieķīlāts

Iesaku sabiedrībai pārbaudīt teroristu bandas ienākumu bāzi.

Nezinu, bet šie alkatīgie komunistu un čekistu izdzimteņi, iespējams, ieķīlājuši biedrības namu bankā, lai sev izmaksātu algas.

Tas atgādina atklātu krāpniecību, kad noziedznieki pieprasa upuriem maksāt algu visiem, kuri nozieguma veic !

Likvidējuši likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, komunisti pelna naudu par to, ka imitē sabiedrisku, brīvprātīgu latviešu vienojošo centru!

Jau 26 gadus Māmuļa nepastāv – ir tikai viltīga pamāte !

RLB neko nevieno – banda kalpo 4. maija kliķei !

Tās uzdevums – noziedzīgos politiķus piesegt !

Pretlatviskās politikas turpināšana ir šo izdzimteņu mērķis !

Vienīgais pretspēks ir Helsinki 86.

Un katra domājoša latvieša sirdsapziņa !

24.10.19

LRTT

Ne jau tikai RLB namu viņi ieķīlājuši, bet visu Latviju ar tās tautu. Tā ir nolādēta sātanistu varza. Uz foto redzams Latvijas benžu avangards ! Noskatoties sekojošo video, saprotam, ka nekas jau komunistu apziņā nav mainījies: stulbums stulbuma galā !

Izņemot zagšanu un slepkavošanu, komunistiem cits nekas nav prātā. Latviju un Rīgu, šie okupantu salašņas un viņu ideoloģiskie līdzskrējēji, noveduši līdz pilnīgai iznīcībai.

Ja šie deģenerāti nav jāapšauj, tad nav saprotams, kapēc ir izgudroti šaujamie.

Un kāds brīnums, visiem zagļiem atrodas amati Briselē !

Bet ir arī kas pozitīvs, Bordāns pamatīgi šos sarkanos asinssuņus ir satracinājis. Cik saprotams pēc valdošo noziedznieku uzvedības, tad pašlaik notiek cīņa uz dzīvību un nāvi. Tāpēc nebūtu labi, ja mēs stāvētu malā un noskatītos kā iznīcina Bordānu.

Lai Dievs viņam palīdz saglabāt veselo saprātu un dod drosmi:

Bordāns: Tiesu varas sistēmas vadībai «gatavo mantiniekus»

Ir ziņas, ka kāds Augstākās tiesas priekšsēdētāja un ģenerālprokurora amatā vēlas apstiprināt sev pietuvinātus cilvēkus, raidījumā "Rīta Panorāmā" sacīja tieslietu ministrs Jānis Bordāns. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/bordans-tiesu-varas-sistemas-vadibai-gatavo-mantiniekus.a335170/Latvijas Republikas Tieslietu ministrija; Jaunā konservatīvā partija

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Dienstag, 15. Oktober 2019

You may also like...

8 komentāru

  1. fakts saka:

    Lielākās pensijas Latvijā svārstās robežās no 9000 līdz 19 400 eiro, šodien Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā pastāstīja labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV).

    Petraviča pastāstīja, ka “top10” lielāko pensiju apmērs Latvijā svārstās no 9000 līdz 19 400 eiro. Ja lielākā pensija Latvijā ir 19 400 eiro mēnesī, tad otrā lielākā pensija ir aptuveni 9000 eiro.

    Saņem vairāk nekā iepriekš iemaksājuši
    Ministre skaidroja, ka Labklājības ministrijā tiek analizēts, kādu ietekmi uz sociālo budžetu atstāja deviņdesmitajos gados atceltie sociālo iemaksu griesti. Petraviča norādīja, ka persona, kas patlaban saņemt 19 000 lielu pensiju, visticamāk, patlaban saņem ievērojami vairāk nekā iepriekš iemaksājusi.

    Vai nojaušat par kuru “”pensionāru” ir runa?

    lielāko pensiju – 19 000 eiro mēnesī, saņem bijušais Liepājas metalurga īpašnieks Sergejs Zaharjins. Vārdu “īpašnieks” jāliek pēdiņās. īpašniekam būtu jābūt visai latviešu tautai, nevis valsts nozadzējiem.

    Links: https://www.db.lv/zinas/iespejams-lielako-pensiju-19-000-eiro-menesi-sanem-bijusais-liepajas-metalurga-ipasnieks-zaharjins-452527

    P.S. Cik simboliski, ka Sergejs Zaharjins ir kopā ar vienu no lielākiem sadzīves kombināta sistēmas ārdītājiem kopā ar komunistu Gunti Ulmani (Rumpīti), komunistu Andri Bērziņu. Viņi visi ir kļuvuši multimiljonāri, apzogot un turpinot apzagt latviešu tautu.

  2. fakts saka:

    Vairākām Latvijas ziemas sporta veidu federācijām pirms jaunās sacensību sezonas sākuma ir finansiālas problēmas. Visdraudīgākā situācija izveidojusies Latvijas Biatlona federācijā (LBF), kuras vadītāji (Baiba Broka) pat gatavi pamest savus posteņus.

    Biatlonistiem mēnesi pirms sezonas sākuma iztrūkums budžetā ir nepilni simts tūkstoši eiro.

    Kad viss izzagt un vairāk nav ko zagts, atstājot parādus, tad Nacionālās apvienības biedrei un bijušajai tieslietu ministrei Baibai Brokai pāriet jūtas pret sportu. Tādi viņi ir vislielākais vairums, kas tēlo latviešu draugus. Vajadzīgs spēks, kas liktu viņiem atdot nozagto latviešu tautai.

  3. ``kam ausis, lai dzird`` saka:

    Pupu mizas visa te tā čupām krievvācvēsture, salīdzinot ar mums degungalā notiekošo:

    https://www.youtube.com/watch?v=Nxz8EohAMIE

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Teikšu vienu patiesību!

    4. maija varas kliķe ir pretlatviskā nozieguma veicēji (līdzīgi kā tie kretīni, kuri 1940. gada ienāca ar VILTU Latvijā Dievzemītē un iznīcināja mūsu valsti, kultūru, politiku un sadzīvi!)

    Kliķe ir “salīmēta” ar viltīgo žīdu “līmīti” un mūsu uzdevums to atmiekšķēt! (Tad tā izjuks).

    Kliķes rokās ir valsts, spēks, nauda, ieroči visas pasaules neliešu atbalsts!

    Bet šī kliķe ir nevarīga pret patiesības izplatību internetā!

    Un nevarīga pret LATVISKO gara kultūru!

    Nožēlojamie komunistu un čekistu mēsli ir kā putas, ko pavārs nosmeļ no garšīgās, veselīgas civilizācijas “ZUPAS”, laikmetu griežos.

    Šos nožēlojamos, neizglītotos politbandītus ir obligāti jāklasificē un jāapzin ikkatram savas dzīves laikā!

    Atcerēsimies, ka mēsli tikai kopā rada SMIRDOŅU!

    Šodienas 4. maija valsts ir esības procesu lielā dalīšanās!

    Derīgais paliek, nederīgais tiek atdalīts !!! (Lai kā viņi sevi neslavētu).

  5. Tedis saka:

    Tikai mieru ! Pavisam drīz Jānis Rožkalns taisīs 4. atmodu….?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *