“Pārmaiņām būt”: Iet cīņa, lai “gojiem” nebūtu !

Vairs neiet cīņa par to, lai viņiem tiktu, bet par to, lai gojiem netiktu.

Šo pašu sakāmo var attiecināt uz visu jaunāko laiku Latvijas likumdošanu un ministru kabineta noteikumiem. Nevis lai kādam tiktu, bet lai mums nebūtu, lai neizdotos, lai nesanāktu, lai atdurtos utt. pret neskaitāmām regulām, piespiedu maksājumiem un likumu kombinācijām, kuras vienmēr ir par labu lielajām korporācijām, lielveikaliem, lielzemniekiem-plantatoriem un lielražotājiem.

Atbildi visam notiekošajam var atrast Cionas gudro protokolos.

http://www.aliens.lv/c-civil/6704-cionas-gudro-protokoli

1.18. Brīvība, Vienlīdzība, Brālība.

/Jau senatnē mēs likām tautu vidū atskanēt lozungam: „Brīvība, Vienlīdzība, Brālība!“ Šos vārdus muļķa papagaiļi, kuri no visām malām salidoja uz šo pielabināšanas saucienu, ir bieži atkārtojuši. Šie vārdi ir sagrāvuši pasaules labklājību, īsto personas brīvību, kura agrāk no mūsu spiediena bija pasargāta. Pat saprātīgākie un gudrākie šo vārdu īsto nozīmi nesaprata, nenojauta to iekšējo pretrunīgumu./ (citāta beigas).

Tā lūk, krimināli „vienlīdzīgie“ pilsoņi un „brālīgie“ kolonisti, „brīvi“ rakājas pa mūsu likumdošanu un veido to pēc sava ģīmja un līdzības.

Neba bez pašizdevīguma un legalizēto lobiju dāsnuma piešprices.

Kādam Krievijas vēsturniekam jautāts kā viņš domā, vai Cionas gudro protokoli ir oriģināls vai viltojums. Viņš atbildējis: tam vairs nav nozīmes, ja redzu kā tie realizējas dzīvē.

02.08.19

You may also like...

9 komentāru

  1. Janis saka:

    Tas nu gan! Kādam Krievijas vēsturniekam jautāts kā viņš domā, vai Cionas gudro protokoli ir oriģināls vai viltojums. Viņš atbildējis: tam vairs nav nozīmes, ja redzu kā tie realizējas dzīvē.

  2. ha, ha, ha ! saka:

    Ar žīdisku neatlaidību bīda “metisa” grozījumu:

    http://www.la.lv/saeimas-komisija-parrunas-vejona-grozijumu-aktualizeto-nepilsonu-jautajumu

    Tā izsalkuši pēc “pilsoņiem” kuri nobalsos par
    pievienošanu “mātuškai”…

  3. Armands saka:

    Pirms kāda mēneša pamodos no sapņa, kurā atrodos Jūrmala pastaigājoties gar pludmaļi.Tur russu bidlas savstarpēji runa savas razborkas, tad es līdzīgi mērkaķim uzkāpu divos lokanos kokos. TIE par liecas pāri russu bidlu galvām un pēkšņi apkārtējo ļaužu pulks organizēti nostājas tiem apkārt. Tie ļaudis bij
    dažādu tautību, ka dienvidnieciska izskata, kuru valodu nesapratu. Tikai viens mērķis bij kopīgs visiem- naids pret russu bidlas. Tie ļaudis saka spiest russu bidlas uz jūras pusi, kur ledus bij atkusnis pavasara ūdeņos. Tad russu bidlas saprata, ka viņiem nav izredžu tikt pūlim cauri un viņi paši saka lekt ūdeni, kad jau visi bij noslicinajusies, tad pēdējais pūli paslēpies ieskrēja sportiskā sprinta un ar blīkšķi iegāja zem ledus. Iestājās uz brīdi nāves klusums, kuru pārtrauca divi latviešu lohi.Tiem iespīdejas acis un runā bij priecīga pavasara siltajos saules staros, tad ierunājās dienvidnieciskas tautas un visiem bij liels prieks, ka russu bidlas visas apslikusas. Pagāja laiks un pie miskastes satikos ar cilvēku, kurš ir it kā latvietis, bet acis tā kriminālās un jis pats apliecināja, ka dzīve ir darījis sūdus. Vai to jis nožēlo nezinu, bet saikne ar Lietuvu un tak mūsu žīduleni tak ar no turienes sanāca Lietuvas lielvalsts laikā. Kā arī Ivana barga sieviete dzirdēju, ka no Lietuvas lielvalsts, kurš izplešas pateicoties angļu tirdzniecības uzņēmumam un vācu ieročiem.

  4. lasīts saka:

    Ka Krievija okupēta tūkstoš gadu atpakaļ (Rusi saka ka 800gadi atpakaļ).Rusi, Baltā rase Krievijā ir jau nosisti, tāpat kā Latvijā ir ļoti
    maz Baltā rase.Cik gadu atpakaļ ir okupēta Baltija no ebrejiem??
    Visi kari,sākot jau ar Napoleona cīņu, esot kari aškināzu pret sefardiem un goiji esot tikai lielgabalu gaļa…..

  5. ak svētā bābelīte! saka:

    Ak admin! Turies! Nu jau te izklausās kā babiņu/bābelīšu tusiņā uz beņķiem pie 9stāvu guļamvagonu podjezdiem. Viss vienā bogelmogelī: “russu`/ “rusu bidlas“, “rusu baltā rase“, “aškināzi“, “sefardi“, “goijas“, “Cionas gudrie“ un “Krievijas vēsturnieki“, latviešu lohi, “Ivana barga sievietes“ un “Lietuvas lielvalsts“ “Jūrmalas pludmaļē“. Troksnis – kā pa bleķa bungām! Brēka liela – vilnas nekādas. Vienīgi – uzstādījumi paliek nedzirdami.
    A ko tu čigānam, žīdam (nav domāta tautība, bet simbols) padarīsi? Kā tai anekdotē:

    Bļauj milicis, ķerdams čigānu zagli: “ Stāvi! Šaušu! Stāvi! Šaušu!“. Čigāns tikai auļo un sauc pretī: “Stāvi pats! Tev neviens pakaļ neskrej!“

    Tā arī dzīvē – sauc, cik gribi, ASM – babiņas tut kak tut, biezā mūrī.

  6. Armands saka:

    Sapnis saka jums priekšā, ka paši jūs neesat spējīgi izlīst no tiem sūdiem, kuros esat jau no paaudzes paaudzē ieraugu šī. Tikai sadarbojoties saliedēti ar citām līdzīgām tautām tos bīdās var nogremdēt. Jūsu problēma ir ļoti slimīga-negribēšana. Negribat, tad paši noslīksiet un citām tautām nepalīdzēs iet. Krievi senatnē bij brāļi, bet šajos laikos lielum lielais vairums ir žīdu jaukteni. Latvieši arī ir žīdu veidojums, bet sūds ar viņiem, ka pats zini svarīgāko, ka neesi žīds.

  7. ak svētais saka:

    čigāns gan tik daudz nezog,nemelo,neslepkavo kā Jūs ž…….

  8. to 10.18 saka:

    Jūs visu zināt. Tātad visu kontrolējat?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *