Jau sesto reizi gada laikā…

Jau sesto reizi gada laikā tieku “uz mēnesi” padzīts no Feisbuka !!!

Un, kas interesanti, trīs reizes tam sakars ar to, ka atbalstu J. Bordānu !

Latvijas Feisbuka cenzētāju komandu šogad palielināja, kā rakstīja “padomju prese“, savu kontingentu par veseliem 150 sūdabrāļiem… .

Tas viss taču maksā ārprātīgas naudas summas, kuras tiek atrautas no sociālajām vajadzībām !!!

Kā redzam, tad sātanžīdi, Latvijas bendes, par savu drošibu ĻOTI rūpējas !

Piebildīšu: Ne jau Feisbuka šefs ir pie šīs cenzūas vainīgs, bet tie, kuri veic genocīdu pret latviešu tautu, proti, Latvijas 4. maija žīdsātaniskā kliķe !

Pašlaik spices priekšgalā ir augsta ranga sātanisti Levits & Kariņš !

Noziedznieka R. Mežvieta pārvēlēšana norāda, ka nekas nemainīsies, genocīds pret latviešu etnosu turpināsies ! Pat iespējams, ka vēl smagākā veidā !

Domāju, ka J. Bordāna ministrēšana nebūs vairs ilga !

Pārmaiņām būt
90.ßßßßßß
3:20 – 4:00 tik aktīviem jāpaliek latviešiem, lai atbrīvotos no pinkainā vella ģīmja un visiem citiem noziedznieku klaniem.

Periods (30gadi) ir vajadzīgs, lai noziedzība pilnībā pārvērstos par varu. Varas sagrābšanai tiek izmantotas trīs pamatsastāvdaļas – drošības dienests, noziedznieki un 5kolonna.

FOTO: Lūk, šis publicējums nepatika Latvijas “Feisbukistiem” !

17.07.19                      L. Grantiņš





Ciānas izdzimteņu kloāka:

You may also like...

7 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Man jau 3 profilus FB ir likvidējuši, un pašreizējo 4.arī nobanēja uz 30 d. Bet es neceru, ka Bordāns man palīdzēs šai lietā! :))
    .
    .
    .
    Admins
    Bordāns pats tūlīt tiks “izbānots” no valdības… .

  2. liekulība un parazītisms saka:

    Lorencs, protams, pelna maizīti:

    http://www.la.lv/juris-lorencs-sargieties-no-viltus-praviesiem

    Ienāca prātā 80.gadu otrā puse – rozā un sarkanie komunisti,
    kremļa cīnītāji, PBLA un citi “gaišie spēki” tāpat pilnā jaudā
    nodarbojās ar kušināšanu…

    Kur mēs tagad būtu, ja būtu paklausījuši “neviltus praviešiem” ???

    Gaļdeguņi visos laikos ir nodarbojušies ar kušināšanu…

  3. LL saka:

    Elektrōniskā tautu zombēšana-“gudro” instruments. Lai kāds pasaka no sevis,ka nenotiek genocīds pret latviešu tautu! Latvijas mazpilsētas šajā gadā ir ievietotas “5G-Internet” nāvējošā izstarojuma ierīču aplenkumā un žņaugos. Irīces uz pilnu jaudu iedarbināšot nākamgad. Neviens nav sūdzējies,ka mobilie tālruņi slikti darbotos pielietojot līdzšinējās apraides sistēmas,tomēr uzbūvēti neskaitāmi daudz jauni izstarojuma ierīču torņi. Tikai viena paša tāda torņa darbības zōnā notiek cilvēku veselības neatgriezeniskas pasliktināšanās izmaiņas. Daudzo torņu izstarojums cits ar citu pārklāsies. Ja neņem vērā psihotrōno ieroču pielietošanas faktu,tad tikai elektromanētisko viļņu izraisītā ietekme uz cilvēku veselību,vien,jau ir bēdīgi cienīga,lai runātu par genocīdu pret pilnvērtīgām tautām un ļaudīs raisītos sašutuma vētra. Bet masu propogandas līdzekļi vienā balsī ar reptiloīdu un cionistu kliķi tik slavē tā saukto;”gudro sistēmu” ieviesšanu sabiedrības dzīvē. Tā ir Sātana un viņa tautas sazvērestība pret Dievu,un pret visu cilvēci!

  4. ... saka:

    Mes neesam nekadas aitas.
    Tos tornus ir JALAUZ NOST!!!

  5. Totals Daunis. saka:

    Vispar jau … it ka vienkarsak. Ja kadam ir bise- nomerkee un IZSAUJ uz to Torni un lieta darita.

  6. tu domāji saka:

    rudzu bisi ?

  7. Ieviņa saka:

    Jau sen žīdi pasacīja: “Ja mums būs beigas,tad mēs līdzi uz elli parausim visu pasauli.” 5G Interneta sistēma nav nekas cits kā žīdu roku darbs savas elektrōniskās kontrōles un hegemonijas nodibināšaai visā pasaulē. Pasekojiet,kas ir tie kantori un kas ir tās Persōnības,kuras lobē un grib uzspiest “gudro tehnolōğiju” cilvēkus kontrolējošo polītiku! Iedarbinot 5G Interneta sistēmu uz visas Zemes notiks vispārējā radiācijas fōna nenormāla paaugstināšanās,atkarībā no padotās jaudas izstarojuma radīšanai. Izskanējusi doma,pat ka uz Zemes tiks izsaukts efekts,kāds vērojams pie ievietota produkta mikroviļņu krāsnī. Visa dzīvā radība var tikt pakļauta nonāvēšanai,visa daba var tikt iznīcināta dažās minūtēs. Tas sasaucas ar “Jāņa parādīšanas grāmatā” rakstīto:”Tā sadega cilvēki lielā karstumā,bet tie zaimoja Dieva vārdu…”. Pat,ja 5G sistēma tiks palaista režīmā,kurā ir tikai neliels sildošs efekts,var tikt noārdīts,jau tā trauslais balanss visā ekosistēmā uz Zemes.
    .
    .
    .
    Admins
    Pārspīlēt visu šo G5 nu nevajadzētu. Var gadīties, ka tieši ar šo sistēmu tiks iznīcināts cionisms ! Ir sajūta, ka tieši cionisti no visa tā baidās un tāpēc tik briesmīga aģitācija pret to ! Nekāda radiācija nekur nepaaugstināsies, ja, kas, tad idiotisms ap šo problēmu paaugstinās… .Jebkura plašāka informācijas izplatība, ir dezinformācijas nāve…un cionisti to saprot !
    https://www.youtube.com/watch?v=cIV_M2qdqZg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *