Otto Ozols. Es esmu par cionisma uzvaru pār tautām !!!

“Viņiem uz pēdām ar līdzīgu rezultātu – 16 vietām sekoja cita jaunā protesta partija „Jaunā konservatīvā partija”. Ja neskaita pašu līderi Jāni Bordānu, tad kopumā viņi patiešām ir nosacīti jauns spēks uz Latvijas politiskās kartes. Piedevām veidots salīdzinoši ilgi – Bordāns partiju mērķtiecīgi būvējis vairāk nekā četrus gadus. Partijā ir gana daudz lietpratīgu speciālistu, nākotnē tā var progresēt par nopietnu spēku, ja vien spēs izturēt lielās politikas ugunskristības. Īpašu uzmanību der pievērst deputātei, kultūrsocioloģei Dagmārai Beitnerei-Le Gallai. Viņa ir pazīstama kā cilvēks ar ļoti augstu sirds inteliģenci, kas Latvijas lielajā politikā nav bieža parādība. Latvijas intelektuāļu aprindās viņa ir labi pazīstama, bet plašākai sabiedrībai viņa varētu būt pozitīvs pārsteigums.”

Noslēgumā gan ir arī cerīga nots. Pašreizējais politiskais sadalījums un izmaiņas valsts prezidenta ievēlēšanas kārtībā dod pamatu cerībām, ka 2019. gadā par prezidentu varētu ievēlēt pieredzējušo Eiropas tiesas tiesnesi, cilvēku ar neatkarīgu un stingru politisko mugurkaulu, valstisku redzējumu – Egilu Levitu.”

Viss teksts: Garāka par mūžu vēlēšanu nakts ilgst





Raksts domāts JKP deputātiem

Mēs visi gribam panākt pārmaiņas,- nomainīt noziedznieku bandu, kura nu jau gandrīz 30 gadus izlaupa mūsu valsti un fiziski nīdē latviešu etnosu. Latviešu tautas aktīvās Atmodas iniciatoru un organizatoru- Latvijas CTAG H- 86 dibinātāja Linarda Grantiņa piedāvājumu kopā veikt Latvijas Republikā TIESISKUMA ATJAUNOŠANU, Jānis Bordāns kategoriski noraidīja. Tai vietā viņš pieņēma Jutu Strīķi un Juri Jurašu(Lai tas viss paliek uz Jāņa Bordāna sirdsapziņas, jo tāda bija viņa griba un uzspiest viņam to neviens nevarēja). Gribētos gan labprāt zināt, vai Strīķi un Jurašu Bordāns partijā uzņēma pēc savas gribas, vai … . Zinot kādi zvēri šodien Latvijā kontrolē valsts represīvos orgānus,…maz ticams, ka viss tas bija “brīvprātīgi”. Tāpēc mums visiem ir jāiesaistās cīņā pret ļauno. Neskatoties uz manis noraidīšanu, es tomēr pirms vēlēšanām darīju visu, lai palīdzētu Bordānam un viņa partijai, jo viņš bija vienīgais un sakarīgais visā šajā idiotu barā. Kuri latas LRTT i- vietni un lieto Feisbuku, atceras manis izveidoto VĒLĒŠANU CEĻVEDI, no kura nobijās valdošā zagļu un slepkavu banda tā, ka trīs dienas pirms vēlēšanām mani atslēdza no šī “tīkla”… , pat bez iespējām sūdzēties.

JKP pati neveica pietiekoši aktīvu propagandu, izņemot tieši pašu Bordānu.

Šei teiktais ir svarīgi zināt, bet raksts ir domāts par kāda viltus latvieša uzdarbošanos mēdijos. Šī viltus latvieša vārds ir Mārtiņš Barkovskis(Otto Ozols) ! Kāpēc viņš atsacījās no sava īstā “nosaukuma” ? Tāpēc, ka tas vajadzīgs, lai vieglāk tiktu klāt pie naivā latvieša apziņas un viņu ievestu purvā, no kura nav izejas.

Jānis Bordāns noteikti vēlas pārmaiņas, bet ar vēlēšanos vien ir par maz. Katra JKP deputāta uzdevums ir viņam palīdzēt šajā procesā. Bez kautrēšanās atgādināt Bordānam par kļūdām. Tādas viņam ir pietiekoši, tikai jautājums, vai tās pieder viņam ?

Tagad es pajautāšu: Vai Bordāns ir viņam atļāvis veikt anti- latvisku elementu slavināšanu un bīdīšanu amatos ?

Pajautājiet arī jūs J. Bordānam.

Kamdēļ JKP vajag vecos noziedzniekus, ja jaunajiem biedriem ir daudz lielāks Garīgais un akadēmiskais potenciāls par tādām noziedzīgām kreatūrām, kādas ir E. Levits un D, Beitnere le Galla ?

Šos divus noziedzniekus vēlās pataisīt par kungiem jūsu partijā cionists Mārtiņš Barkovskis.

Izlasiet šī deģenerāta rakstu un padomājiet !

Padomājiet un ievērojiet, kādās pretrunās viņš nonāk jau tikai paša pasacītajos pāris teikumos !

Jābūt jauniem spēkiem, bet viņš bīda cionistu sapuvēnus,- īstus puvekļus !

Cik zemiska un primitīva ir šī noziedznieka uzvedība- propaganda.

E. Levits, ar primitīvu- lopisku intelektu tiek bīdīts par nākamo Latvijas prezidentu !!! Viņš ir bijis klāt visos noziedzīgajos darījumos, kas Latviju noveduši līdz šai ārkārtas situācijai !!! Nav ļaunāka izdzimuma par šo krievžīdu(tēvs Krievijas žīds- laupītājs, bet māte it kā latviete esot). Ieklausieties viņa runā, kad tiek apspriesta kāda problēma. Viņš nekad nav spējis doto tēmu loģiski izskaidrot !

D.Beitnere le Galla ir visīstākā VDK darbone jau no Padomju laikiem. Uzvārdu mahinācijas tādas pašas kā M. Barkovskim. Dzimusi arī ar poļu uzvārdu un precējusies ar “francūzi” Le Gallu. Kādas izcelsmes visiem šiem trim uzvārdiem(Le Galls, Zagorskij, Beitner) nav jāspriedelē. Ko ši nelatviete ir piesūkusies pie mūsu miesas ?

Skat’, kādi glaimīgi slavinājumi birst no “mūsu” Ota Skorcēņa mutes:

Par Beitneri- Beitnere esot pazīstama kā cilvēks ar ļoti augstu sirds inteliģenci, kas Latvijas lielajā politikā nav bieža parādība.

Par Levitu- varētu ievēlēt pieredzējušo Eiropas tiesas tiesnesi, cilvēku ar neatkarīgu un stingru politisko mugurkaulu, valstisku redzējumu – Egilu Levitu.

Redzi, latviet, šis “Ozols” zina, ka Levits ir neatkarīgs un ar stingu mugurkaulu, pieredzējis un ar valstisku redzējumu, bet Beitnere ar ļoti augstu sirds inteliģenci(borkovskis izrādās sirds inteliģences speciālists). Tādu žļurgu grūti atcerēties pat Padomju laikā… , bet žīds ir žīds un ko tu viņam padarīsi… .

Apdomā, JKP deputāt, vai tev ir vajadzīgs sekot šiem ciānas mēsliem ?

Tev ir jāseko savai sirds balsij un latviešu tautai.

Un nekad gulēt ejot un ceļoties neaizmirsti CĒLOŅU UN SEKU LIKUMU.

Nekas mums netiek piedots, par visu jāmaksā mums pašiem un ģimenei.

Atstrādā savu KARMU, neskrien pakaļ žīdiem-, tur, kur viņi ir, tur valda ciešanas, bads un nāve !

11.12.18                      L. Grantiņš





P.S.

Par visiem trim šeit pieminētajiem jūs variet atrast bagātu informāciju šajā vietnē. Ievadiet attiecīgo vārdu meklētājā un viss “izlēks” jums priekšā.

You may also like...

12 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Par Ozolu man sen bija viss skaidrs http://klab.lv/users/aivars_666/107415.html, bet šiziķis Grantiņš atkal vienu sūdu pamatoti iemin dubļos, citu atkal slavē!

  2. Pārmaiņām būt saka:

    Cerams daļai mūsu zemes darboņu (biznesmenu !!!) arī tūlīt zudīs pamats zem kājām. Noklausoties tās ārprāta zagšanas apjomus Krievijā jāsecina, ka nodokļu aplikšanas politikā mēs esam putinistus krietni apsteiguši.
    Tātad ievērojot valstu proporcijas un darbības profilu, mūsu tauta ir apzagta stipri vien vairāk. Vienīgi katastrofālo situāciju glābj lielais skaits aizbraukušie, kuri atsūta naudu ģimenēm kā arī eiropas atmestās banknotes, kas savukārt palīdz uzturēt valdošās mafijas varas aparātu un lielos uzņēmumus, kuri pamatā kalpo vispārējai ekonomikas iznīcināšanai.

    https://youtu.be/Z8VYyOXGDT4

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Kā Helsinki 86 biedrs atgādinu visiem lasītājiem Egīla Levita NOZIEGUMU pret latviešu kultūru un latviešu tautu!

    Būdams tieslietu ministrs, viņš ignorēja Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi atjaunotos, (1992. gada 18. jūlija RLB kopsapulcē Merķeļa iela 13) likumīgos 1938. gada statūtus! Un pieļāva tos NEREĢISTRĒT tieslietu ministrijas sabiedrisko organizāciju statūtu reģistrā!

    Viņš pieļāva 1993. gada 18. februāra nakts kriminālnoziedznieku bandas – teroristu pašsadomāto statūtu reģistrāciju 1993.gadā (Tieslietu ministrijā) par Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem.

    Tas izkropļoja Latvijas ekonomikas, kultūras un demokrātijas attīstību līdz nepazīšanai, novedot tautsaimniecību miljardu parādos un DEMOGRĀFISKĀ katastrofā.

    25 gadu laikā pretlatviskie politiskie spēki īsteno apzinātu genocīdu pret latviešu tautu! (Ko pierāda 10 000 latviešu pašnāvības, skaitot no 1993.gada 18.februāra naktī veiktā, komunistu un čekistu teroristu, IZNĪCINOŠĀ uzbrukuma Rīgas Latviešu Biedrībai).

    Latviešu ģimenes tagad ir spiestas masveidīgi bēgt no komunistu un čekistu pārvaldītās 4. maija – latviešu kultūras tradīciju apkarojošās valsts!

    Levits ari nes pilnu atbildību par Helsinku 86 cilvēktiesību grupas cinisku apspiešanu un viltošanu! (ieskaitot Linarda Grantiņa nomelnošanu, apmelošanu un vajāšanu).

    Esmu iznīcinātās Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesnesis un 5 dēlu, 5 meitu tēvs, 7 mazdēlu un 8 mazmeitiņu vectēvs!

    Aicinu latviešus visā pasaulē, NEKAVĒJOTIES, piedalīties likumības atjaunošanā Latvijā!

    Aicinu visām latviešu sabiedriskajām organizācijām pasaulē apvienoties ģenerāļa Kureļa fonda darbībā, lai ģenerāļa Kureļa māju Pārdaugavā izveidotu par patiesu latviskās kultūras centru! (Neatkarīgu no valsts politiskajiem spēkiem).

    Mans e pasts elvismuseumlv@gmail.com.

    p/s

    Ģenerālis Kurelis konsekventi iestājās pret Latvijas okupāciju jebkuros veidos – par neatkarīgu Latviju!
    .
    .
    .
    Admins
    Levits ir viens no lielākajiem noziedzniekiem pēcAtmodas vēsturē !

  4. Sapnis saka:

    Vai varētu būt tā, ka Dagmāra Beitnere(pirms Saeimas bija Jūrmalas deputāte) gribēja pierunāt nacionāļus, lai tie atbalsta Saskaņas ņemšanu koalīcijā, Jūrmalas domē?
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši to arī šī čekas ietekmes “dāma” centās darīt !

  5. Mūsu nams-Latvija saka:

    Šajā valstī mēs atrodamies melu,liekulības un dezinformācijas zaņķī. Labi te klājas vien tautasizspiedējiem un citiem noziedzniekiem. Par nožēlošanu te nav vienīgā vieta virs zemes,kur tā notiek,bet tā ir vienīgā vieta,kur ir mājas latviešu tautai.Līdzīgas problēmas risina arī citas tautas. Uz vissiltāko katram ieteicams noskatīties youtubē mākslasfilmu:”Moi dom-Indija”,(filma krieviski). Apzināties sevi un svešo!

  6. uģis saka:

    Viņi tik tiešām ir parazīti,un ne vienīgie,uz latviešu miesas.Par Levitu varu teikt pēc pieredzes.Viņi nodeva atmodu,nodod to tagad,un nodod visu,kam tie pieskaras,JO nerunā taisnību.

  7. Anonīms saka:

    Vai cionists var skaitīties latvietis un būt tautas nodevējs???!!! Tač’ jau nē! VIŅI pilda savu mordehajisko cilvēces paverdzināšanas plānu. Tas vienalga,vai diktatoram Trampam gaiši mati,un,vai Makrons izskatās pēc francūža,vai Merkele dēvējās par vācieti. Tie visi ir vienas kastas,vienas orgnizācijas locekļi. Viņu apslēptais,kopīgais plāns paradz visu nodot Visjūdas rokās.
    .
    .
    .
    Admins
    Precīzi pasacīts !!!

  8. bet kā savādāk ? saka:

    Gojus ne tikai var, bet vajag nodot !
    Cita lieta – savējie (kargini, krasovicki, godmanni), tiem nedrīkst ne matiņš no galvas nokrist !

  9. to uģis saka:

    par “atmodu” :

    neviens latvietis, līvs
    NAV bijis AIZMIDZIS !!!
    Bija tikai
    AIZBĀZTAS MUTES !!!

    Pēc KRIMINĀLĀ APVĒRSUMA,
    (t.s. “Atmodas”),
    vienkārši, pateicoties Netam
    un ārzemju pieprasījumam
    būt demokrātiskiem,
    pavērusies spraudziņa paust
    pasaulei patiesību !!!

    Neapvaino latviešus
    par GUĻAVĀM !!!

  10. Dominp saka:

    Lai nu kā,patīk vai nē,visdrīzāk Levits būs tas prezidents..

  11. Globālais un 4.maija Antikrista režīms saka:

    Masoniem ir paredzēts valsts atbildīgajos amatos iebīdīt tikai masonus un žīdus. Kas notiek,ja viņi sāk valdīt,ne pamattauta vairs valda,kurā tie ieperinājušies??? Notiek neuzskaitāmi daudz! Žīdi tur apzinātu ienaidu pret nežīdu tautām ğenētikas līmenī. Tāpēc tikdaudz žīdi ir arī ğenētikas zinātnieki,(šī pētniecības nozare tika nolaupīta nacionālsociāisma valstij). Zāļu ražotāji,tādi kā;NOVARTIS”,piedāvā “super-labas” zāles par kuru iedarbību zina Bils Geitss,”MOSSAD” un galvenā brīvmūrniecības elite,bet lētticīgie cītīgi lieto. Vairākas zāles ir padarītas par obligātām potēm nežīdu bērniem. Izmainīta,nekonsekventa personība žīdiem vairs nav bīstama,—nepretojas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *