Dzēsts

You may also like...

10 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Gobzems tevi apciemos durkā, Linard! :)

  2. Atklāsme saka:

    Tikpat labi viņš to vārdu varēja izteikt nejauši, spriežot pēc toņa un visas runas kopumā. Varbūt arī nē…

    Kopumā viņš rīkojās vairāk nekā apsveicami, ja jau bija nepatiesi apmelots, un pareizi darīja, ka aizgāja prom. Domāju, ka šo rakstu būtu vērtīgāk veltīt, nevis vienam viņa vārdam, ko viņš varbūt, ka pateica nejauši, varbūt speciāli – nevar zināt. Bet labāk nosodīt tos, kuri vēroja notiekošo un sēdēja klusi, kamēr Zanders pieprasīja paskaidrojumus, kuru nebija – Ādama piemērs pie koka. Domāju, ka glumekļi šajā ziņā ir visi pārējie, izņemot Zanderi.
    Šajā rakstā vēl daudz citu tematu, par kuriem neņemos spriest.
    .
    .
    .
    Admins
    Tādi vārdi neskās nejauši… .

  3. To jāzina saka:

    Dzintars Rasnačs ir vislielākais “nacionālais” nelietis Latvijas valsts vēsturē. Kurš kopā ar Egilu Levitu ir pilnīgi iznīcinājis Latviju kā tiesisku valsti. Tikai nedomājiek ka cirvis vai lohs vai kretīns. Šis te ir zušu zutis. Jādara viss lai viņu iesēdinātu tā uz gadiem 20. Mazāk nav pelnījis, visdrīzāk ka maksimālo. Patiesība tagad tikai sāks nākt gaismā viņa nelietības. Neviens cits no šīs tieslietu/iekšlietu sistēmas mafijas čekistiem nav nodarījis tik lielu kaitējumu valstij kā šis smerdelis. Bet abas sistēmas ir jāiztīra kā Gruzijā, pat nežēlīgāk, tā ir pirmā lieta ar ko jāsāk izmēzt Latviju. Pārējo pēc tam, jo citādi viss būs velti. Un tagad uzmanīgi skatamies ko mēģinās iebāzt viņa vietā !

  4. Atbilde saka:

    Pēc n tajiem gadiem visi atjēdzas, ka “jāiztīra” Latvija. Bet kur visi bija 90 ajos? Vai tad nesaprata, ka ja paliks vecie būs d—ā. Kapēc citās valstīs vara nomainījās, bet Latvijā nē? Es tajā laikā vēl bērndārzā negāju – man ir attaisnojums to nezināt, tamdēļ tagad gribu zināt? (bezgalīgi daudz jautājuma zīmju beigās, nevis tikai viena)

  5. manuprāt saka:

    Vaina ir sistēmā. 90.to gadu sākumā notika pāreja no sociālisma sistēmas uz kapitālismu. Mūsu vecie saņēma padomus no kap valstīm, ka jānoārda viss vecais, tautai – šoka terapiju, denacionalizāciju, lai būtu privātie uzņēmumi, ne valsts. Lielākā daļa tautas nonāca pusbadā (ja nenolika ķelli), veiklākie privatizēja (vai izlaupīja) bijušos valsts uzņēmumus, ēkas u.t.t. un iedzīvojās bagātībā. Tie bija ne tikai komunisti, čekisti, piem. Šķēle it kā bija pret tiem, bet arī sagrābās ne pa jokam.
    Bija gadījums, kad kāda uzņēmuma strādnieki sauca zemessargus palīgā sargāt iekārtas, ko izlaupa. Varbūt arī tāpēc Zemessardzi vajadzēja vājināt, lai nestājas pretī… Godīgie cilvēki bija pazemoti un apjukuši. Tas ir kā es to redzēju.

  6. ES saka:

    Gobzems atgādina vairāk Zaglera prezidentūru, kur straujiem soļiem iesoļoja Saeimā Olšteina sešinieks. Izformēja prezidentu ar veselības traucējumiem un izšķīda tālēs zilajās.
    Gobzems nav tas runas stils un veids ar kādu sadarboties JKP. Turklāt, LKP-LV nav minējusi apturēt bandītisko nozari “Ātro kredītu” jomā. Bordāna partijai ir jāturpina savu uzticamo vēlētāju saistību pildīšana ar savu valodas saturēšanu un rīcībspēju demokrātiskas valsts valdības stādīšanā, nesadarbojoties ne ar Saskaņu, ne ar ZZS komunistiem. Ja to nesapratīs Gobzems, tad tā ir zīme viņa sadarbībai ar bijušo nomenklatūru un čekas pārstāvjiem. Piemērs- viņa darbība Zolitūdes tradēģijas izmeklēšanas sakarā. Vislielākā kļūda būtu Tieslietu ministru veidot no Jaunās Vienotības.
    Bordāna partijai būtu jāpieņem premjera ministra krēsls, Tieslietu ministra krēsls un Ekonomikas ministra krēsls. Par pārējiem krēsliem ir jābūt pārrunām. Kā zināms, JKP partija ir izvirzījusies par Latvijas valsts valdības stūrakmeni ap kuru grozās gan līderpartijas, gan atpalikušās. Kā partnersiena JKP varētu būt LNNK/TB un Attīstībai Par. Ne kāda līdzdalība ar ZZS un Saskaņu nevar būt, tā būs vēlētāju uzmešana. Par ko tad mēs vēlējām?!

  7. ES saka:

    Māris Zanders ir tas glumeklis, kurš savā pakulē TV/24 turēja kādreizējo Saeimas izdzimteni Jaunupu.

  8. liecība saka:

    neredzēju, kurš kuru, kura pakulē TV/24 turēja, bet savām ausīm dzirdēju, kā, pasen, vienā radio Zanders regulāri neklusēja par “bāleliņu” varoņdarbiem Latvijas iznīcināšanā !
    Pasakas stilā, izmainītu tembru, kamēr citi klusēja kā pelītes…
    Pēc notikuma visi ir gudri kā vajadzēja…
    .
    .
    .
    Admins
    Ja Godmanis ir “bāleliņš”, tad žļurgam Zanderam ir pilnīga taisnība… .

  9. starp citu saka:

    „bāleliņš“ nav vienīgais, mūsdienu latvijiešu pārdefinētais jēdziens.
    Ja iepriekš bija attiecināms tikai uz latviešiem, tad tagad arī uz āfrikāņiem…
    Paskatamies avīzēs, portālos – ja kāds kur, no Latvijas, ir sabrūvējis sū, tūdaļ ir “latvietis”…
    Cik % no iedzīvotājiem Latvijā ir latvieši ?!

  10. vēl neskaidrāk saka:

    ir ar 2. pamattautas – LĪVU skaitu Latvijā.
    .
    Kurzemes līvu(kuri ir aizzombēti sevi saukt par
    LĪBIEŠIEM(no Āfrikas, vai ?:) ) reģistrēti esot ap 200.
    Tie ir tie aktīvākie, kuri pulcējas tusiņos, pēc uzvārdiem
    redzams, ka atšķaidīti ar, savlaik no Latgales ieceļojušajiem,
    poļiem, kāpēc tik vieglprātīga attieksme pret pašnosaukumu.
    .
    Daugavas līvus neviens nav skaitījis, jo pieņemts, ka vairs nav saglabājušies. Bet tā nav taisnība ! Līdz 1930.gadam dzimušo
    bija ļoti daudz, tikai caur Latgali ieceļojušie poļu laukstrādnieki
    “asimilēja” un pārtautīboja par latviešiem.
    .
    Pēc 1940. gada dzimušie(pārtautībotie) vienkārši nav
    piedabūjami atzīties, ka ir LĪVI .
    Līdz 1930.gadam dzimušie ir gandrīz 100% apmiruši…
    .
    Tātad: līvi ir, bet viņu nav, jo nav birokrātiski piereģistrēti…
    .
    Pašlaik rullē Bābele ar latviešiem – latvieši ar poļu vārdiem,
    uzvārdiem un poļi ar latviešu vārdiem, uzvārdiem…
    .
    Kāda vairs runa par LATVISKU Latviju !
    Latgalē par latgaliešu izloksni uzskata žargonu no
    krievu valodas un cenšas to uzdot par latgaliešu VALODU…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *