Dzēsts




Klementijs Rancāns raksta.Dosim varu jaunajām partijām:Interneta komentāros, kas skar partiju debates un reklāmas, var izlasīt dzēlīgus komentārus par TB/LNNK/ NA. Tie nav viennozīmīgi, komentēt vai citēt būtu nekorekti. Bet raksturīgi, ka nevienu komentāru nevar atrast par ļoti svarīgu notikumu, kas skar visu tautu, kas nodarīja tautai lielu kaitējumu no NA Tieslietu ministrijas vadītāju “darbiem” un nedarbiem. Viens no nopietnākajiem, kad Latviju skāra ekonomiskā krīze, 2008.gadā politisku apsvērumu dēl (secinājums no Satversmes tiesas sprieduma) tika 8-15 reizes paaugstināta nekustamā īpašuma KADASTRĀLĀ VĒRTĪBA. No kadastrālās vērtības nosaka – tiesāšanās izdevumus (nabagiem nav pieejas tiesai), valsts nodevu pie darījuma, notāra iemaksas, advokāta pakalpojumus, nekustamā īpašuma nodokli (NĪN), zemesgrāmatu nodevu, ienākuma nodokli pie vērtību starpības, pārdod NĪ, īrnieku maksājumi par īpašnieka NĪ, dalītā īpašuma zemes nomas maksu (vai kā dēvē – maksa par zemes PIESPIEDU NOMU) un citi nodokli. Tātad, tika aplikta visa tauta ar DESMITKĀRTĪGU nodokli. Un kas šajā laikā bija Tieslietu ministrs, kurš kūrēja Valsts zemes dienestu (VZD), kas sagatavoja likumu kopā ar TM kadastrālo vērtību celt ap 10 reizes – tas bija Gaidis Bērziņš – 2006. gada 7. novembris — 2009. gada 12. marts Tēvzemei un Brīvībai/LNNK Godmaņa Ministru kabinets. Man mājai zeme bija LS 14 000, bet jau l2008.gadā to novērtēja par LS 128 000. Un kas uz šīs kadastrālās vērtības bāzes sagatavoja likumprojektu “PIESPIEDU DALĪTĀ ĪPAŠUMA DAUDZDZĪVOKĻU MĀJĀS IZBEIGŠANAS LIKUMS”, kas atrodas Saeima uz 3.lasījumu – kas uzskatāms par OIK nr.2. – Tieslietu ministrs – Dzintars Rasnačs 2014. gada 5. novembris — pašlaik Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”—”Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” Straujumas 2. Ministru kabinets Kučinska Ministru kabinets? Un īsi vēl viens piemērs: atcerieties, kā šķendējās Aigars Kalvītis par līgumu ar Krieviju par Abrenes dāvināšanu pret samaksu par “sprāguša ēzeļa ausīm”? Kalvītis, liekas, gribēja pat ierosināt parlamentāro izmeklēšanu, jo šis līgums jau bija darbā, bet neaktīvs. Kalvītim bija jāaktivizē sarunas. Un šo līgumu, ja atmiņa neviļ, sastādīja TB/LNNK ministru prezidents . Vai es kļūdos? Ak jā, tur dzīvoja daudz krievu un daudz purvu!? Bet zini – savu zemes pleķi neviena valsts neatdod, kas ir galvenais. Un par ko TB/LNNK padzina no ministra amata Jāni Bordānu? Tādēļ ka viņš aizsāka Maksātnespējas administrācijas un tiesu sistēmas sakārtošanu un reformēšanu. Tā nu ir – atb

You may also like...

10 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Gan jau arī Viloru L.G. drīz zākās tāpat kā Dombravu! :)

  2. PpP saka:

    Tie ir trani, kas pēc izskata stipri līdzīgi savai sugai, bet vienīgais to mērķis ir parazitēšana uz citu rēķina. Apskatīju jaunās draudzenes-NA jaunatnes organizācijas censones youtub kanālu, tur dziedonīši lielakoties svešā mēlē vien skatāmi. Neviena politiska vai ekonomiskas ievirzes abonēta kanāla, pat vēsture neinteresē un tādas raušas politikās organizācijās ??!!

  3. ~~ saka:

    Uz jaunievēlētajiem arī nevar pārlieku sacerēties. Prtija Attīstībai sākotnēji bāzējās uz vecajiem premjeriem, tāpec iepriekšējās vēlēsanās zaudēja. Tagad laikam tur ir citādi, transpersonas u.t.t. Viņu paredzētais premjers Pabriks šorīt teica, ka galvenais, nenojaukt sistēmu (vai virzību), tad var saprast, ka netaisnības turpinātos.
    Savukārt I.Puga no Kaimiņa partijas teica, ka ir par pieklājību un viņaprāt vajadzētu aizliegt interneta komentārus.
    R.Dzintars savukārt teica, ka tagad jāaizmirst priekšvēlēšanu ķīviņi, jāpāršķir jauna lappuse un jāsadarbojas. Ar to viņš nokaitināja klātesošo M.Zanderu. Tā jau sanāk, pirms vēlēšanām katrs cīnās par savu vietu zem saules, pēc tam var draudzīgi vienoties…
    Bordāns varbūt ir vienīgais ideālists, nezinu, bet ja Pabriks būs premjers, tad Strīķi pie varas šķiet nelaidīs.
    .
    .
    .
    Admins
    Puga ir Kremļa / Telavivas žīdnacistu pārstāvis, Pabriks tas pats ! Bordānam būs grūti, jo arī viņam piestellēti čekas ietekmes aģenti. Strīķe, Jurašs un D. Beinerte la Galla… ! Gobzems un Šmits arī žīdu sistēmas pārstāvji… . Lietu cerīgu rada tas, kā žīdnacistus/ cionistus sāk “klapēt” ASV militāristi !!! Karmas Likums darbojas… ! Galvenais: mēs nedrīkstam neklusēt ! Sanders ir īsts cionistu “anālās atveres iemītnieks”(savādāk tas nav iespējams pasacīt, lai būtu saprotami) !

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Magiskaas TREPES.

    Pie lielam ,,formulam,, magijaa velnaservanti uzcelj trepes. Trepju pakapienu skaits vienmer ziimesies uz zaimosanu…
    Tatad – 3 ,kaa jau teicu TRIS ir Raditaja skaittlis. Sis skaitlis vienmer tiek izsmiets visadaas kombinaacijas.
    Noziime taada- Velna Trepes ,pa kuraam Velns kaapj savos augstakajos punktos,jo vinam jaakaapj cieniigi no
    pazemes aaraa pa Trepeem….AR KAJAaM MIiDOT RADITAJA CIPARU – Tris.
    Pakapienu skaits : 3,6,9,12,30,33,36,39. Protams,ka lauku saimnieks,taisot trepes ,pakapienus neskaita,bet velnaservanti
    Pakapienus skaita! Var but ari DIVI vai CETRI pakapieni,bet tad tie bus pasaa augsaa un uz atseviska,ipasa laukuminja!
    Velnaservanti Visu un Vispaareeji izveido peec savaam veelmeem un intreseem,jo … vini ir ieintereseeti,katrs personisku
    labumu gusanai no sava Zemes kunga… Paveerojiet savu apkartni un ,ja esat normals,tad Jums paliks slikti ,pirmajaa
    momentaa…
    Buuvnieki un arhitekti sanem norades no saviem saimniekiem un naudas devejiem ,ja vini pasi nav Tadi,tad vini nezina
    kas ir Tas,Ko vini taisa… Vai arii viniem ir jaaiziet speciaali ,,ezoterikas un pilnveidosanaas kursi,, no kuriem vini nedrigst
    atteikties …un tad vini ariii top par Velnaservantiem apzinoties to vai ne…
    Magijaa ,patiesiibaa,viss ir iepriekhs paredzams,nekaa jauna jau tur nav,bet to visu vajag vienreiz uzzinaat un TAS palenaam saaks Nestraadaat. Tas straadaa tikai un vieniigi taapeec,ka Tas ir Noslepums!

    Durvis,kas nekur neved.

    A! Tas bija pirmais ,,elements,, ar kuru ,,iepazinos,, savaa Aplauzeja Karjeraa!
    Siena. Uz sienas viduu durvju aplodas. Otraa pusee tualete. Tualetes pusee tadu durvju pretii nav… Gluds regipsis.
    Lauzu Tas Durvis ar visu sienu nost! Siena no vagondelja, viegli gaaja. Siena tuksa,dazi skerskoki,bet duvju vietaa
    skerskoki veidoja durvju izmera aprisi. Bet PA VIDU SKIBA LiNIJA no platas bruses ar cetram milzu naglam skibi
    ienaglotam – nostiprinata! Un apaksaa ,puteklos es atradu spelu kaarti ar pika sesiniekiem ,protams ,ka TRIS .
    Zilu puzles speles gabalu un mazu,sarkanu plastmasas korkiti… Bet brusi krustoja taisna liinija,kas bija regipsa plaksnju
    savienojuma vietaa ( plaksnes bija pieskruvetas horizontaalaa poziicijaa.) No tas tualetes puses.

    TAD VELNS AR MANI UZSAKA SPELI!

    Es sapratu noteikumus. Zaudetaajs MIRST.

  5. Karalis Arturs saka:

    “maiss ir caurs”- šādus postkultūras sacerējumus – murgojumus var radīt değenerējušies indivīdi, kas dzīvo kokos un ir saēdušies suņu sēnes. Bet, kamēr ārišķīgi smalkas dāmas un kungi? aizgrābti dvesīs – ak, cik tas ir laikmetīgi – tikmēr šādiem postkultūras darinājumiem jeb fekālijām būs labs noiets.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Oskars Dombrava saka:”Es runāju, ka LTV ir uzticams avots, nevis viena pensionāra sazvērestības teorija”.

    ………….. Mēs visi zinam un dzirdam LTV tukšo “uzticamā avota” ūdeņu burbuļošanu, kopš 1993. gada 18. februāra Bērtuļa nakts Rīgas Latviešu Biedrībā!

    …………… LTV ir klaji melojusi un slēpusi ikvienu patiesības graudu ar vislielāko rūpību, jau 25 gadus.

    ……………. LTV ir komunistu un čekistu masu propogandas avots! (Līdzīgs kā Brežņeva laikos – pilnīgi pakļauts komunistu un čekistu rūpīgai kontrolei).

    ……………. Vai esiet kādreiz dzirdējuši, ka LTV ir ziņojusi par to, ka Rīgas Latviešu Biedrībā ir aizliegti likumīgie 1938. gada biedrības statūti un visa biedrība VARMĀCĪGI likvidēta 1993. gada 18. februāra naktī, izzogot visus biedrības dokumentus un nacionālās mākslas galerijas “Latvijas Kultūra” ekspozīciju?

    …………… Nekas nav LTV ziņots ari par 10 000 latviešu pašnāvībām, kopš 1993. gada 18. februāra nakts asinspirts.

    ……………. Un nekad nekas nav dzirdēts, ka Latvijas valstij pienāktos kompensēt Helsinku 86 dibinātāja Linarda Grantiņa ģimenei nodarītos zaudējumus!

    ……………. LTV nav objektīva un neatkarīga demokrātiska informācijas sniedzēja, bet komunistu un čekistu neierobežotās varas mehanisms!

    ……………. Izņēmums bija NTV 5, kas pieņēma “Latvijas Kultūras Hronikas” materiālus un pārraidīja tautai!

    …………… Viltus statūti “Māmuļā” un viltus informācija, komunistu un čekistu filtrētajā, masu saziņas līdzeklī – LTV!

    ………… Šis ir Latvijas tumšākais KGBistu neierobežotās varas laiks!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad pēc dzirdētā vairs jāšaubās, kādiem spēkiem kalpo Dombrava un viņa ģimene… .

  7. atvainojos saka:

    vai tādēļ kvēli esam “par vēlēšanām”, lai varētu apriet(pat ne reāli iekost stilbā) kādu ?
    Kurš ir nelietis, tas tāds arī paliks – RUNĀ viņam pie viena gala vai pie otra gala, vai pie abiem galiem reizē – kā sliekai !
    Laboties var tikai tas, kurš ir kļūdījies vai maldināts !
    Par pārējiem – kā tautas teicienā: Tāda vārna pērta, tāda nepērta !
    Vēl var atcerēties Krilova fabulu par pavāru un runci…

  8. Freimantālam saka:

    Tumšākais KGBistu neierobežotās varas laiks ir vēl priekšā – kad visās vietās un nevietās “dobrovoļno-prinuģīķeļno” saspraudīs čipus…
    Pagaidām tikai pamatskolnieciņi dobrovoļno izliek pasaulei pēdējo ģimenes sīkumu.
    Pilnā sparā notiek ZOMBĒŠANA visu par sevi izlikt “citiem nepieejamās”(ha-ha-ha !) vietnēs tīmeklī…
    Tad gan – vēl nebūsi pabeidzis teikumu, kad, par tavu paša nodokļu naudu algoti palīgi vēlēsies uzzināt, ar ko tevi abižojis “veiksmes stāsta” autors, vai “sistēmiskas :)) bankas” glābējs…


    Nekad nav tik slikti, lai nevarētu būt vēl sliktāk.
    (Mērfija-Kalvīša likums).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *