V. Freimantāls. Komunistu- čekistu trakošana nebeidzas !

Zaļš, tautastribunals.euIevasValdis-Freimantāls21121 Skangales raksts pareizi atklāj notikumus Latvijā pirms kara un Latvijas viltīgo pievienošanu PSRS.

Tas līdzinās Krimas pievienošanai Krievijai tagad 21. gadsimtā.

Likumīgo valstu robežu pārcelšanu, lai paplašinātu agresīvo Krievijas IMPĒRIJU !

Lai A P K A R O T U pamatiedzīvotāju tiesības kuras deklarētas ANO 2007.gadā.

Latvijā šo pamatiedzīvotāju D I S K R I M I N Ā C I J U mēs izjūtam ik uz soļa !

Pirmkārt, dzīvokļu privatizācijas “AFĒRĀ”, kad visi iebraucēji bez problēmām par sertifikātiem ieguva savā īpašumā V A L S T S uzceltos dzīvokļus ar silto ūdeni, centrālo apkuri, pilsētas kanalizāciju un ūdensvadu, kas nodrošināja komfortablus dzīves apstākļus zināmai pretlatviski noskaņotai Latvijas iedzīvotāju daļai, ko mēs šodien saucam par nepilsoņiem – Nila Ušakova (Saskaņas centra) vēlētājiem.

Otrkārt, M I L Z Ī G S skaits latviešu ģimeņu vispār netika pie savas apdzīvojamās platības iegūšanas savā īpašumā, jo dzīvoja vecās mājās bez ērtībām ! (mājās, kuras denacionalizēja un atgrieza to bijušajiem likumīgajiem īpašniekiem, atjaunojot īpašuma tiesības ģimenēm, kuras N O G A L I N Ā J A vai izsūtīja).

Treškārt, P R E T L A T V I S K O komunistu un čekistu bezgalīgā naida pilno trakošanā visu 24. gadu laikā, lai nepieļautu atjaunot latviskās kultūras neatņemamo pamatu – brīvas, neatkarīgas L A T V I E Š U biedrības visu apdzīvoto vietu centros kā tas bija pirms OKUPĀCIJAS. (1938. gada atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo statūtu varmācīgu A I Z L I E G Š A N U, sitot, šaujot un iznīcinot visus, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumentus).

Un ceturtkārt, Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības organizācijas graušanā, lai Latvijā nepastāvētu iespēja S A B I E D R I S K Ā, likumīgā, demokrātiskā veidā organizēti aizstāvēt latviešu ģimenes pret K O M U N I S T U un Č E K I S T U nepārtraukto, pretlatvisko darbību !

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTLRTT: Gadās, kad nakts ievelkas, ja debesis klāj melni negaisa mākoņi !

To pašu var sacīt par Latvijas brīvības atgūšanu.

Mūsu tautas brīvības centienus kavē vietējā komunistu- čekistu noziedzīgā banda, kura pastrādājusi ārprāta noziegumus pret latviešu tautu. Tās kodols ir bijusī Tautas fronte, kuru ar divu žīdu, I. Godmaņa un A. Borovkova palīdzību, noorganizēja Krievijas krievžīdiskā kliķe, kura arī Krieviju ir iedzinusi pilnīgā iznīcības strupceļā.

Latviešu tauta, Tālbergs,Rubenis, Plāte, Mārtuža, Grantiņš,LRTTTas nav mans izgudrojums, par to pirms nāves uzrakstīja Latvijas čekas priekšnieks- ģenerālis Johansons, kurš bija latviskas izcelsmes. Kā redzam, tad viņa latviskais gēns pirms nāves tomēr pamodās un šī “sasodītā gēna” dēļ, kā viņš pats pasacījis savos memuāros, Maskava viņam vairs neuzticējās. Nu nekas, paldies viņam par to pašu !

Neaizmirsīsim, ka viņš raidījumā MELU LABORATORIJA pasacīja(ar nicīgu smīnu), ka tie saucamie disidenti, kuri šodien Latvijā tēlo lielos cīnītājus, pirms “izraidīšanas” bija čekas apstrādāti ! Viņi visi pildīja VDK norādījumus(J. Rožkalns, K. Pupurs, V. Turīns, M. Ludviks, P. Brūveris). Viņi šodien aktīvi uzstājas pret Grantiņu, H- 86 un LRTT. Maskavas- Telavivas uzdevumā strādā arī tādi “aktīvisti”Juris Lapinskis un Aivars Garda(arī abi žīdi). Tāpēc, Freimantāla kungs, esiet ļoti, ļoti piesardzīgs, jo Jūsu sacītais ir viņiem kā Velnam krusts.

Nedrīkstam aizmirst, ka mūsu “inteliģence” Atmodas pirmsākumā, ar J. Peteru priekšgalā, veica drausmīgu  sātanisku- iznīcinošu rituālu, atraujot tautu no Brīvības pieminekļa, kas tika izvēlēts no H- 86 grupas, aizvedot to uz Brāļu kapiem- iedzina iznīcībā !!!

Mums ir tauta jāatsauc atpakaļ pie Brīvības simbola. Tas būs grūti, bet tas ir jāvar, ir nenogurstoši jārunā par viņu noziegumiem- tikai PATIESĪBU !

PATIESĪBA ir viņu nāve !

Aiz visa tā stāv pasaules lāsts- CIONISMS, kas ir Izraēlas koriģēts un vadīts.

Mums pretī, Freimantāla kungs, stāv pasaules vēsturē varenākais spēks Antikrists. Viņam ir neiedomājami finansiālie resursi, bet mums ir cits spēks, proti, PATIESĪBA !

Pastāvēsim PATIESĪBA, runāsim PATIESĪBU, tad tumsības savilktie mākoņi izzudīs kā rīta rasa spožajos saules staros.

Ļaunie tiks iznīcināti un tauta varēs brīvi celt savu nākotni.

Mēs nedrīkstam piedot tiem, kuri veikuši genocīdu pret latviešu tautu.

Mums viņi ir jāiznīcina un MĒS arī to izdarīsim !!!

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs tā arī virs zemes !

27.05.17         L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Ziņas no Latvijas!

    Šodien NRA (neatkarīga rīta avīze) aizliegusi man komentēt Viktora Avotiņa rakstu par darbaspēku no āra, nesakārtojot valsti!

    Cik ļoti komunisti un čekisti baidās no patiesa vārda, ja aizliedz rakstīt komentāru par būtiskām lietām!

    Uzskatu, ka tas ir pliķis nevien man, bet ari Latvijas labākajam publicistam Viktoram Avotiņam!

    Cik zemu ir krituši Neatkarīgās Rīta Avīzes pretlatviskie, prokremliskie cenzori!

    Cik pretīgi ir dzīvot totaliārā komunistu un čekistu pārvaldītā valstī!

    Netīrās sirdsapziņas masu informācijas jomā liek satraukties ikvienam!

    Un tas priekšvēlēšanu laikā!

    Kāds kauns latviešiem, Latvijai un Eiropai 21. gadsimtā!

    Nožēlojama prokremliska prakse – patiesā vārda apkarošana!

    Kauns un negods visam “Neatkarīgas rīta avīzes” personālam un lasītājiem!

    Lūdzu no visas pasaules latviešus sūtīt NRA atbildīgajām personām protestus kuros norādīts pastāvīgā lasītāja Valda Freimantāla, “Demogrāfiskās un Kultūras Programas Namejs” vadītāja palīgā sauciens!

    Tikai atbalstot patiesības paušanu masu informācijas līdzekļos, varam aizstāvēt mūsu bērnus un ģimenes pret N O Z I E D Z Ī G O politiķu prokremlisko praksi!

    Helsinku 86 svētais, cilvēktiesību aizstāvības darbs ir pats svarīgākais darbs šodienas Latvijai!

    Katram latvietim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *