L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot” ! (6 turp.)

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.

Tev nebūs Patiesību(DIEVU) zaimot un netaisnu liecību dot !

Dodot nepatiesu liecību- zaimojot Patiesību, tiek izdarīta pašnolādēšanās, kura skar visu ģimenes klanu un pat dzimtu.

Par švaļiem un noziedznieku bandu(Latvijas 4. maija kliķi):

https://www.youtube.com/watch?v=JH73cs-2Xjs

=========================================================================

MELU LABORATORIJA

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2015-helsinki-86.id61128/

7.L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-Eihmanis

Šoreiz par Raimondu Ernestoviču Bitenieku.

47. minūte. Pēdējos gados ar R. Bitenieku ir notikušas pretrunīgas “parādības”. Ir tās vecuma iezīmes vai kādu “orgānu” darbības rezultāts. Bet varbūt, ka tas sākās jau tad, kad mūs arestēja par Helsinki- 86 grupas dibināšanu.

Kā notiek cilvēka salaušana ?

Atceros, kā mani pēdējos divus mēnešus, tad, kad jau visa izmeklēšana H-86 dibināšanas jautājumā bija beigta, spieda parakstīt dokumentu ar tekstu: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto nožēloju.”

Es to atteicos darīt !

Šī spēle, sevišķi svarīgu lietu izmeklētāja Jāņa Viloviča Stikāna vadībā, ilga divus mēnešus. Šos mēnešus mani, gandrīz katru dienu ar pistoli rokās, konvojs Stūra mājā konvojēja no pagraba uz jumta stāvu pie Jāņa Viloviča. Cik nopratu, tad tā bija ļoti svarīga lieta arī izmeklētājam, jo, ja nepanāca “salaušanu”, tad viņam tie bija mīnuspunkti. Pašās beigās, kad viss tika noslēgts, es varēju iepazīties ar visu liecinieku liecībām un tas bija nožēlojami, kad cilvēki, kuri praktiski “ēda no manas rokas”, rakstīja pret mani lietas, kuras es nekad netiku sacījis, kur nu vēl darījis.

Man atstāstīja, ka čekisti, kad viņi pratināja visus tos, ar kuriem man bija saskare, sacīja: “Runājiet droši, Grantiņš pa šīm ielām nekad vairs nestaigās !”

Un tad arī “nabadziņi” aiz bailēm sarunāja lietas, kas nebija ar veselu prātu izskaidrojamas.

Lasot sava kolēģa un līdzdibinātāja Raimonda Bitenieka LIETU, redzu un neticu savām acīm: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto nožēloju.” Nu tieši tāpat kā dižajam disidentam Jānim Rožkalnam. Par to variet izlasīt Pāvila Brūvera izdotajā grāmatā: “Tā rodas disidenti”(Manuprāt vajadzētu mazu korekciju: “Tā rodas nodevēji un provokatori”).

-Šis tad nu arī ir tas burvju teikums, ar kura palīdzību var saglabāt dzīvību un tikt aizsūtītam uz POLIT-ZONU, kur bija cilvēcīgi dzīves apstākļi. Ja nepiekriti parakstīt šo “burvju” teikumu, tad tiki aizsūtīts uz Šķirotavas nometni fiziskai likvidācijai.

-Manā LIETĀ lasāms: “Sevi par vainīgu neatzīstu un padarīto nenožēloju”.

-Nezinu, kuram disidentam viņa LIETĀ būtu lasāms vēl kas līdzīgs, ja nu vienīgi, tad Jānis Barkāns uz ko tādu bija spējīgs.

-Par šo teikumu mani neieredz kā čekisti, tā arī “savējie”.

-Es nepiederu ne pie viņiem(čekistiem) un ne arī pie savējiem(disidentiem).

-Ja jau Bitenieks aiz bailēm, godkāres vai nodevības ir pacēlis “kaujas cirvi” pret mani, tad, lai viņš no šī “kaujas cirvja” arī krīt !

“Kas zobenu paceļ, no zobena arī krīt,” sacīja Viņš(kas ir šis Viņš, domāju, ka nav jāpaskaidro).

Tev nebūs Patiesību zaimot !

Bitenieka izsacīšanās par DV(Daugavas vanagiem) bija zem jebkura veselā saprāta robežas. Vienreiz, divreiz gadā sanākot vecenes- Daugavas vanadzes…uzdziedot un viss.

Nekādas nopietnas aktivitātes !!!

Te nu ir jāsaka: “Antiņ, pūt jel stabulīti, lai prātiņš atgriežas zem cepures !”

Latviešu diaspora bija vislabāk organizēta starp visām citām tautībām Brīvajā pasaulē, pat labāk par žīdiem. Visa šī organizētība gūlās uz latviešu karavīru, šinī gadījumā tieši uz DV pleciem. To, ko šie latviešu vīri un sievas paveica, bija piemērs visām citām tautām !

Un to arī citas tautas neslēpa.

Tāds lobijs Baltajā Namā, kāds bija latviešiem, protams, DV paspārnē, nebija nevienai citai tautai, ieskaitot pat lietuviešus, kuri ASV bija desmit reizes vairāk par latviešiem. Visi grandiozie latviešu pasākumi notika tieši DV vadībā. Tas bija smags darbs- īsta cīņa, jo viss tas notika no darba brīvajā laikā.

Pieminēšu tikai pāris svarīgākos, kaut gan tādi skaitāmi simtos:

>Baltijas brīvības un miera kuģis 1985. gadā.

>Pirmais Vispasaules latviešu jaunatnes kongress Berlīnē 1968. gadā.

>Politiskās akcijas pret Austrālijas valdības 1974. gada lēmumu atzīt Baltijas valstu iekļaušanu PSRS.

>Latviešu trimdas akcijas Eiropas drošības un sadarbības apspriedes kontekstā (1972–1985).

Jā, DV visās savās kopās, kur vien tādas atradās, sanāca pāris reizes gadā kopā, atskaitījās par paveikto, sumināja un apbalvoja čaklākos, pieminēja uz viņsauli aizgājušos un, protams, ka arī pasvinēja un uzdziedāja. Viss tas bija grandiozi un jauki, it sevišķi mums: tiem, kuri bijām ieradušies no krievu māktās Dzimtenes. Mēs tieši saskārāmies ar Ulmaņlaika neatkarīgās Latvijas tradīcijām un uzvedības normām.

Tas bija kaut kas vienreizējs !

Un visu to noniecināt ?!

Tas ir kaut kāds ļaunuma murgs vai izteikts lumpisms.

>Tieši tas jau arī bija tas, ko vēlējās parādīt šā video taisītāji un pasūtītāji.

>Tieši tāpēc jau arī mani gribēja “norakt” un es apdauzīts tiku iemests Rīgas Centrālcietumā.

Un Bitenieks, kurš skaitījās viens no man vistuvākajiem cilvēkiem, necentās par mani šiem čekas provokatoriem atgādināt !!!, kuri uzņēma šo filmu.

Viņa kadram parādās uzraksts: “Helsinki 86 dibinātājs !”

Protams, ja jau dibinātājs, tad jau nevienam atskaites nav jādod un rīkojas kā uzskata par vajadzīgu.

“Štrunts par Grantiņu, lai sapūst aiz restēm, es tagad būšu galvenais !” domāja šis nožēlojamais plebejs, kura vārds ir Raimonds Bitenieks.

Mana iznākšana dzīvam no cietuma nebija paredzēta !!!

Runātāji(disidenti) runāja to, kas bija vajadzīgs šai 4. maija krievžīdiskajai huntai. Mans zvēriskais arests tika L. Lapsas i- vietnē smalki aprakstīts. Tas atstāja šīs informācijas saņēmēja apziņā pietiekoši saprotamus “signālus”, kas notiek ar tiem, kuri ir pret “apgraizītajiem”.

==========================================================================

>Un tā, Biteniek, ja tu biji H- 86 dibinātājs, tad kaka klozetes podā ir konditorejas izstrādājums !

>Tu esi aplējis ar mēsliem ne tikai emigrācijas latviešus, bet visu latviešu tautu.

>Tu esi pasacījis to, ko cenšas mums iestāstīt “apgraizītie”, ka mēs esam tikai gojas.

>Tu vari tikai žvadzēt, tev priekšā pamestus šablonus, ka mēs bijām tikai aktieri šai spēlē !

Tu saki tieši to, ko “dižais” propesors- atmodists Valdis Šteins un Juris Lapinskis(radio Merkurs) gadiem ilgi potē latviešu apziņā, ka mēs neesam nekas, ka visu regulē “rotšildi”.

Mani neviens žīds nav regulējis un aktieris viņu teātrī nekad neesmu bijis un nebūšu.

Žīdi gan bija tie, kuri mums nozaga Atmodu !

Žīdi(krievžīdi- cionisti) nekad neko nav radījuši, bet zaguši to, ko citas tautas ir sūri pelnījušas. Viņi ir pilnībā izzaguši mūsu Ulmaņa Latviju un pazeminājuši morāli līdz savam attīstības līmenim un tevi, nožēlojamais gļēvuli, pataisījuši par nodevēju.

> Ar kādām tiesībām tu bez manas atļaujas runāji manā, manas tautas un H- 86 vārdā ?

> Ar kādām tiesībām tu, zemes tārp, noniecināji PBLA ?

> Ja tu biji dibinātājs, tad kā varēja gadīties, ka Barkāns pārņēma GRUPAS vadību un jūs reizē izceļojāt ?

Kur ir loģika ?

> Tu uzskati par kļūdu, ka esot aizbraucis uz Rietumiem, bet tikko sacīji, ka čekisti piedraudējuši: Magadana vai Rietumi !

Kur ir loģika ?

>Tātad šodien, ja seko tavai loģikai, esi sapratis, ka Magadana būtu bijusi svētīgāka par Rietumiem priekš tevis ?

>Tu esi narkotikas brīvprātīgi sarijies vai filmētāji tevi “sabaroja” ?

Cilvēks ar veselu psihi tādus stulbumus negvelž. Bet, cik noprotu pēc tavas e- vēstules, tad esi kritis par upuri savai godkārei un lepnumam. Kad izlasīju tevis rakstīto, man tirpas pār miesu pārskrēja. Tu taču vēli man nāvi ! Tavu laimi, protams, izjauca mana brīvlaišana. Un tagad ir arī saprotamas tavas nesavaldīgās dusmas uz manu sievu Agritu, jo viņa, redzot manu zvērīgo arestu, kopā ar bērniem cīnījās kā aizšauta lauva, lai mani izvilktu no nāves skavām.

Bitenieks,Grantiņš,Bariss, LRTT,Helsinki-86.Bitenieks: cau! klau,kad brauci uz tanksteli,vajadzeja Agritai paprasit beztemina uzturesanas atlauji arpus majas.zini,man nav ko teikt……tu dzivo tala pagatne.man neko neeizsaka tavi padaudzie uzvardi,mans sledziens-tu esi 21. gadsimta Dons Kihots ar Napoljona ambicijam.tu *cinies*pa tiesisku,demokratisku valsti,tai pasa laika nevareji nosaukt nevienu.ka ta???talaja 86.me tiesam domajam pa neatkarigu valsti un meginajam ko darit.sodien rezultats,kads ir,tads ir.tatad,vajadzeja sagrau SISTEMU.un mes piedalijamies,pasiem neapzinoties taja teatri.klau,tev ir atkariba no rakstisanas.

nu,grantin! es varetu pa tavu(*varonibu* uzrakstit pabiezu gramatu.saprot,ka atmina tev ir isa.punkts,

-Mierinājums tev, Biteniek, varbūt tas, ka neesi viens tāds padibene.

-Visi, kas piedalījās šajā bijušo čekistu- komunistu veidotajā “Melu laboratorijā”, esiet no vienas cilts: Jūdasa pēcnācēji… .

-Tu arī stāstīji, ka muki ar laivu uz Zviedriju. Tu sevi iztēlojies gandrīz vai par varoni, bet kāda tad bija īstenība un kāpēc to nepasacīji ?

-Tāpēc nepasacīji, ka “aptaisījies”, jo saprati, ka par to pat šodien var iznākt nepatikšanas.

>Pirmkārt, tavs brauciens pāri “dīķim” bija nolaidības un idiotisma kalngals, kā rezultātā varēji nogalināt savu un arī drauga bērnu. Braukt jūrā ar vaļēju motoru un nenodrošināt to no ūdens apliešanas , ir pieskaitāms pie nozieguma.

>Viss bija pirmklasnieka līmenī.

>Otrkārt, par to, ko tu baidies pieminēt pat vēl šodien:

Vai nebija tā, kad uzzināju, ka tu muksi uz Rietumiem, es, lai tu neizskatītos tur kā parastais ekonomiskais bēglis un labuma meklētājs, piedāvāju tev darījumu. Es tev iedevu līdz četras filmas, kurās nofotografēju Liepājas vēsturisko arhitektūru, kas tika no komunistiem iznīcināta un arī Liepājas Karostas militāros objektus, jo veicu militāristu dzīvokļos gāzes apkures inspekcijas. No tiem bija labi pārredzama Karosta, kā arī vienkārši, nevienam neredzot, fotogrāfēju citās vietās.

-Par tādām lietām, ja būtu noķerts, tiktu tiesāts pēc visiem kara laika likumiem.

-Tieši neilgi pirms tam tika notiesāts Žanis Skudra uz 12 gadiem tikai par to, ka bija fotogrāfējis Latvijas sagruvušās baznīcas. Tad nav grūti iedomāties, kas būtu draudējis man par Liepājas Karostas fotogrāfēšanu.

-Norunājām arī to, kādā veidā ar mani uzņemt sakarus.

-Bet, varbūt, ka tu toreiz nemaz nepaņēmi līdzi manis sagādātos materiālus !?

-Tavs šodienas gļēvums, nodevība un bailes liek par to domāt.

-Un ja jau tu esi pacēlis tik pretīgā veidā “roku” pret mani, ka raksti: “nu,grantin! es varetu pa tavu(*varonibu* uzrakstit pabiezu gramatu.saprot,ka atmina tev ir isa.punkts,”, tad es tev ko jautāšu:

>Vai rakstīsi par to, ka es tavā vietā darīju lietas, kas neietilpa manos pienākumos ?

>Un tagad, Biteniek, atskaties uz savu dzīvi, vai tu tajā redzēsi arī kaut ko, ko pats esi paveicis ?

>Tu taču saņem Vācijā pensiju ! Un kā es palīdzēju, lai tu varētu strādāt ? Vai tu būtu bijis spējīgs izdarīt priekš manis to, ko es izdarīju priekš tevis ?

>Tu Latvijā saņem arī represēto pabalstu, bet vai tu to saņemtu, ja nebūtu es ?

>Kad tu reiz biji palicis bez dzīves vietas un tava meita tev atteica(padomā kāpēc ?) nedēļu gultasvietu, tu griezies pie manis un tev netika atteikts !

>Kad tev PĒKŠŅI vajadzēja aizņemties naudu, tavi tuvinieki tev atteica, bet es tev neatsacīju !

-Ir vēl un vēl lietas, kuras es varētu tev atgādināt, bet, lai paliek nākotnes vajadzībām… .

-Tad rodas jautājums: vai šīs ir tās lietas, par kurām tu varētu sarakstīt to biezo grāmatu par mani ?

Nav jau arī noslēpums, kas ir tie, kuri tevi ir pārbaidījuši un iebaidījuši. Viens no tiem ir “dižais” dekolonizators Aivars Garda ar savām palīdzēm Lieni Apini un Līgu Muzikanti, kā arī Juris Lapinskis no radio Merkurs. Viņi strādāja un strādā DP uzdevumā, lai sagrautu LRTT, H- 86 un nomelnotu mani, proti, līdz ar to arī visu latviešu tautu. It sevišķi ar savu agresivitāti pret Grantiņu un latviešiem izceļas “apgraizītais” Lapinskis. Tāpat pret mani tevi ir centies noskaņot Viktors Birze, kurš arī nav latvietis un strādā DP pakļautībā.

-Tu, kā cilvēks, esi nulles vērts, bet kā simbols Atmodai gan, tāpēc čeksti tevi izmanto.

Nullei, Biteniek, pašai par sevi nav nekādas vērtības, ja tai priekšā nav attiecīgs skaitlis. Tu šo “skaitli” esi noniecinājis, līdz ar to, praktiski, sevi iznīcinājis un tāpēc esi pārvērties par marioneti latviešu tautas nodevēju rokās.

Ko nozīmēja tava pēdējā ierašanās pie manis, kad es nebiju mājās, bet tikai sieva ? Tu ienāci koridorā(kurā ir pieci dzīvokļi) ar skaļu “Heil Hitler” sveicienu, kad sieva atvēra durvis ! Tas bija tad, kad visi kaimiņi zināja par manu arestu un, ka es esmu Latvijas cilvēktiesību aizstāvis.

-Tad kaimiņiem jādomā, kas es par cilvēktiesību aizstāvi, ja pie manis ierodas personas ar nacistu sveicienu !?

-Vai tas nozīmē, ka esi saslimis ar šizofrēniju, iezombēts vai darīji to kāda uzdevumā apzināti?

-Tu esi pārgājis mūsu tautas slepkavu pusē un kļuvis par melnu nelietīgu nodevēju.

=======================================================================

Es, Linards Grantiņš, Latvijas cilvēktiesību grupas Helsinki- 86 dibinātās paziņoju: Raimonds Bitenieks, par sadarbību ar mūsu tautas bendēm, tiek izslēgts no H- 86 grupas un apbalvojums- Triju Zvaigžņu ordenis, anulēts. Jebkuras tiesības runāt Latvijas cilvēktiesību grupas HELSINKI- 86 vārdā, tiek liegtas.

L.Grantiņš  07.02.2016

You may also like...

14 komentārs

  1. Andris Ozols saka:

    Ak, nabaga Grantiņ, sāc nu steigu ārstēties, jo melo uz līdzenas vietas un – kā redzams, visi, kas ar tevi saskaras, tiek ievilkti murgu un melu muklājā. Pat nav intereses ar tādu nožēlojamu melīgu niecību diskutēt. Vai kaut ko pierādīt. Pēc šiem meliem neesi nekas cits kā DP aģents vai slims cilvēks. Vairs neticu nevienam tavam tekstam. Liepājai jākaunas par tādu “garīgi slimu cilvēku”, kas uzdodas “velns viņu zina par ko”. Acīm redzot tiem, kas tevi sakropļoja, ja tā vispār ir taisnība, bijuši pareizi motīvi, jo cilvēku, ko nekad neesi pat saticis, spējīgs apmelot uz līdzenas vietas bez jebkāda iemesla. Nožēlojami. Izskatās, ka no H86 visi esat slimi VDK/DP aģenti. Dievs, Grantiņ, nav mazais bērns – nejokojies ar viņu!
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc, Egi, tik īss tavs komentārs ? Es paturpināšu tavā vietā:
    “Jau no rīta liels prieks – komentāros idiots Grantiņš nokritizē idiotu priedīti. Tas ir patīkami jau paša rīta. Kur gan tāds stulbums jums ir iedzimis, tāds lopiskums, ka nosaucāt Priedīti pareizi. Vai tik tiešām esat kaut kāds lopa un latvietes mutants, govs un cūkas bērns. Savā saitā jūs visu laiku lejat kaut kādu idiotisku absurdu no savas pakaļas, kur tik liela pakaļa, ja tik daudz mēslu nāk laukā. Labi, ka Priedīti nolikāt vietā viņa jaunajā rakstā, ko jūs cūkas prāts noteikti nemaz nevar aptvert,jo esat latvietis. Jūs noteikti viņu apskaužat, nevarat bez mana kolēģa Priedīša dzīvot, jo no paša rīta jau viņu zākājat ar savām glupībām, kā jau izcili aprobežots latviešu mērglis. Kā mīkstā sieviņa var paciest tādu smirdoņu, kas nāk no jums? To es nesaprotu. Ap jums tajā saitā ir tikai latviešu padibenes. To es saprotu, jo tur normālam cilvēkam nav vietas.”

  2. john saka:

    Grigorijs Kļimovs pamatīgi izpētīja žīdu jautājumu: video lekcijas Божий народ https://youtu.be/ovdelsXKIKs

  3. Māris M. saka:

    Skumjš stāsts…

    Kāds “biedrs” no komunistu nometnes reiz zīmīgi teica: “Nav neievainojamu cilvēku.”. Un laikam jau tieši tādēļ kāds labs paziņa no militāristu vides man vienmēr uzsver: “Netici nevienam! Pilnīgi nevienam!”

  4. Andris Ozols saka:

    Ko gan lai atbild šādiem murgiem? Tādu idiotu (kopš manis apmelošanas) L.Grantiņu nekad neesmu ne saticis, ne arī pazīstu. Paldies Dievam. Kopš zināma laika R.B. man ieteica uzrakstīt kaut ko L.G., jo, redz, es domājot līdzīgi L.G.. Tad nu es, muļķis, centos saprast L.G. un „sadarboties” ar viņu, ja tā var raksturot manu domu izpaudumus. Vienīgais reālais ieguvums, ka šodien L.G. atvērtas acis uz patieso ļaunumu – starptautisko cionismu. Un ka izpratis krievžīdu raksturojumu. Te nu viņš raujas tagad, to izgaismojot citiem, taustoties ar savu LRTT kā aklais pa tumsu, bez konkrēta mērķa.

    Nekad neesmu bijis ne VDK, ne DP, kur nu vēl sadarbojies. Nožēloju, ka iekritu uz R.B. aicinājumu. Ar R.B. ”svētību” mani un manu vārdu ievilka šajā LRTT zaņķī. Vairākkārt mainu pseidonīmus, lai mani neietekmētu VDK/DP šodienas izpausmēs un varētu brīvi paust savas domas.

    Ne jau jūsu vērtējums mani var ietekmēt – nevar ietekmēt tas, kas nav patiesība – par apmelojumiem var pasmieties. Kaut ātrāk atvērtu VDK –čekas maisus, visticamāk tur atradīsim arī L.G. Citādi manu apmelošanu nevaru iztulkot. Paldies Dievam, ka man nav bijusi nekāda sadarbība ar H86. No šī brīža – pēc manis apmelojuma man vairs nav ko piebilst. R.B. pazinu citā aspektā – „autodarīšanās padlaikā”.

    Neesmu arī nekāds tur žulis vai dabasbērns. Joprojām neticu, ka L.G., parasts rotkalis, spēja sacerēt H86 deklarāciju. Beidz izlikties L.G., gan tevi izcels gaismā un beidzot parādīs, kas esat patiesībā! Drīzāk šodien kopš zināma laika, kopš R.B. ievilka mani sarakstē ar L.G., sāku vairāk ticēt, ka abi – L.G. un R.B. bija no VDK darboņiem, ja mani var tik brīvi, publiski un bez pamata LRTT apvainot sadarbībā ar VDK tieši VDK stilā. Dīvainā kārtā tieši īsi pirms manas atgriešanās Latvijā R.B. it kā nejauši piezvanīja man uz UK un atjaunoja mūsu sakarus., pēc tam ieveda saziņā ar L.G. . Kā viņš – R.B. varēja zināt, ka atgriežos Latvijā? Un kam bija vajadzīgs, lai sarakstos ar man kādu tur nezināmo L.G.? Ir par ko padomāt.

    Joprojām pēc manis apmelošanas vēlreiz saku – L.G., nejokojies ar Augstākiem garīgajiem spēkiem, Dievs nav mazais bērns, tev neizdosies viņu piemanīt. Beidzot esmu noskaidrojis vismaz priekš sevis, kas par cilvēkiem ir L.G. un R.B. . Turpiniet murgot, kungi! Gan jau kādam patiks jūsu „murgainās piezīmes”. Ar jums man nav pa ceļam! Vienmēr esmu bijis vienpatis brīvdomātājs – tāds arī palikšu. Man nav nekā, ko nožēlot, ne arī par ko taisnoties, Dievs ir mans liecinieks! Lai katru ķer tas zobens, ko viņš netaisni paceļ pret otru!
    .
    .
    .
    Admins
    Nu pareizi,”ozol”, katru ķers tas zibens, kas tiek raidīts uz Taisno !!!
    Nebūtu jau par skādi publicēt visas tavas jēlības, bet kam tas interesēs…. .
    Kāpēc neparaksties ar īsto vārdu, kuru es minēju rakstā ?

  5. Un vini lugsies naves,bet nave pie viniem nenaks… .Aforisms,bet ne tacu. Psihiski/psihologiski “salauzt” var jebkuru,katram tas ciesanu slieksnis ir savadaks. un fizisk. Piemeram Gerings “apeda” kapsulu un paldies Dievam kad dabuja vinu,bet Hess nosedeja cietuma turpat 50 gadus,nu nevareja vins sev padarit galu “pakaroties”,bet ja butu Hesam bijusi kapsula vai pistole? Tad jau butu gaili nospiedis. Moosada darboni par cilveku slepkavibam tika nokerti un visi vini gan atzinas,gan sadarbojas izstastot noslepumus. Bitenieks ka ari Snore,domajams,kad pienaks X stuna,vini nems automatu roka un dzis prom krievu okupantus (ko nedaris Steins propesors). dDzivojot okupetaja Latvija,ir loti sarezgiti,atklati nostajoties pret hunti,var nonakt cietuma un tur nomirt “labdabiga” nave,tiekot nosists ar krievu tautas “civilokupantiem”. Iespejams kad Gunars Astra,Juris Ziemelis (ja vini patiesam ir vainu atzinusi un nozelojusi) ari atzinas kad ir noziedznieki,lai tiktu uz politzonu,bet atbrivojoties vini tacu staveja par savu latvju tautu un diez vai nodeva kadu. Doronina ir protams fenomens,lidzigs ka Gedroics,kuri pasi ir jauzmana ka nesak ar huntes locekliem pities. Ietekmes agenti ir bistami (Steins,Pupurs),bet Bitenieks ir vienkars mulkis. Un nonakt krievu gusta,nav viens un tas pats kas pasedet pie vaciesiem vai amerikaniem gusta,tad jau labak nosauties pasam,neka parciest krievu tautas sadistiskas mocibas. Paldies Dievam Linard,kad tiki lauka no cietuma Latvija tagad un nakamvasar (ka katru vasaru) nebrauc viss uz Latviju,ja vien Tevija nesauks kopa ar dizakiem latvju tautas deliem atbrivot Latviju no krievu okupanttautas,un huntes Maskavas.
    .
    .
    .
    Admins
    Viss ir pareizi, ko saki, izņemot Bitenieku.
    Viņa vienīgais uzdevums bija mēli turēt aiz zobēm, par to nekas nedraudēja, bet viņš izvēlējās godkāri un nodevību… .
    Viņš nav viekāršs muļķis, bet jau noziedznieks, jo aplējis ar nodevības gļotām ne tikai emigrācijas latviešus un mani, bet visu latviešu tautu !!!

    Tā ir NODEVĪBA !!!

  6. Saulvedis. saka:

    Citats no M.Lutera ,,Lielais Katehisms,,.
    Par Tevreizi. 1529.g publicets.
    Sii lugsana ir musu patverums un brunas,kas atvaira un izjauc visu,ko velns,biskapi,tirani un keceri spej pret musu Evangeliju.Lai tie visi dusmojas un censas darit ,ko vien var; lai tie apspriezas un nolemj,kaa vini grib mus apspiest un iznicinat,lai istenotos un pastavetu vinju griba un padoms; pret visu to VIENS vai DIVI kristiesi ar so lugsanu bus
    MUUSU MUURIS ,pret ko tie atsitas un iet bojaa. Mums ir mierinajums un paarlieciiba:velna un visu musu ienaidnieku gribai un nodomiem jaiznikst un jaiet bojaa,lai arii cik lepni,drosi un vareni vini justos.

  7. Andris Ozols saka:

    Kāpēc neparakstos ar īsto vārdu? Jau rakstīju par to – lai mani nevilktu apmelojumu zaņķī, kā VDK metodēm izdarīji pats L.G. ar LRTT. Otrkārt, uzskatu, ka DP ir VDK turpinājums un man, kopš atgriezos Latvijā, jau 5 gadus ir problēmas, ko var radīt, visticamāk, tikai DP. Esmu cietušais 3 kriminālprocesos jau 4-5 gadus. Tāpēc, ka nav man domubiedru, ar ko saprasties. Tāpēc, ka nevēlos iet politikā. Tāpēc, ka man šajos apstākļos komentēšana ir tikai un var būt izklaide. Es palieku pie izklaides, neslēpjot savas domas. Anonīmā komentētāja „nodarījumu” internetvidē ir grūti pieradīt, ja arī komentētājs ir identificēts. Anonīms arī tāpēc, ka LV valda noziedzīga 4. maija kliķe, VD K/DP noziedznieki, kas iznīcina latviešu tautu, tās kultūru un neatver čekas maisus. Vados pēc principa – sargā sevi pats un Dievs tevi sargās. Nevienam neticu, paļaujos tikai uz sevi. Es dzīvoju LV – „caurstaigājamā zemē” , kur katrs realizē tikai savas intereses, neievērojot likumsakarības, kurās neievērojot, neiespējams saglabāt gan valsti, gan latviešu tautu, tās kultūru. Bet L.G. ar LRTT ir šajos apstākļos – vēsturiskajā valsts norieta stadijā (netiek ņemtas vērā minētās likumsakarības, likumības. Katrai no Karamākslas 9 zemēm ir savas likumības, kuras jāievēro, lai izdzīvotu. 9 zemes nav tikai politiskajā nozīmē.) sapuvis indes zobs plaši atvērtā nacionālisma mutē. Ne ar to kaut ko pārkost, ne sakožļāt.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu neesi nekáds komentētājs, bet sevi apzinošs šizofrēniķis- psihopāts. Komentētājs neizņirgājas dūšu šķebinošā veidā par dotās tēmas autoru.
    Uz tevi attiecas šeit teiktais:

    FOTO: Psihopāta etalons- matrica
    Pozitīvi stimuli parasti nav tik spēcīgi vai nav bieži pieejami (nevar vinnēt loterijā katru dienu), tāpēc psihopāti veģetē uz negatīvām emocijām – varas izbaudīšana ir viena no tādām.
    Nauda parasti nav psihopāta mērķis, jo intelektuāli aprobežotie pat nesaprot, ko īsti ar to darīt. Nauda ir rīks ceļā uz varu un tam sekojošo surogātemociju, ko psihopāts izjūt, piem., izbaudot varu – degradējot, pazemojot, slepkavojot citu personu.
    Tie psihopāti, kuru IQ ir ļoti zems, kļūst par laupītājiem, stukačiem, slepkavām.
    Tie sēž cietumos un daži trako mājās.
    Tie psihopāti, kuriem IQ ir vidusmēra līmenī, adaptējas cilvēku sabiedrībā, piemērojas un, ņemot vērā morāles trūkumu, kļūst par parazītorganismiem uz sabiedrības miesas, parasti vada un manipulē ar “masu”, spriež tiesu, valda, pārvalda. Viņi parasti nesēž cietumos, bet cenšas ieņemt varas pozīcijas. Mūsdienās diezgan droši var teikt, ka 80-90% varas struktūrās atrodas psihopāti (iedzimta pataloģija) vai viņiem līdzīgie sociopāti (iegūta pataloģija). Pārējie, to vai citu apstākļu spiesti, apkalpo psihosociopātus.
    Faktiski sabiedrību pārvalda invalīdi.
    Cilvēkveidīgie, bet ne cilvēki.
    Psihopāti precīzi atpazīst viens otru un izveido arī organizētas grupas. Tie, kuru intelekts ir vairāk attīstīts, veido psihopātiski patokrātiskas (no vārda “pataloģija”) struktūras. Tā ir kā rases grupa, kur cilvēkveidīgo rase ir pret cilvēku rasi.
    Viņu mērķis ir iznīcināt citu 5% novirzi sabiedrībā – emocionāli intelektuālos (pārmērīgi sensitīvos, empātiskos, ar morāli apveltītos). Tā ir sava veida cīņa starp slikto un labo, velnu un Dievu. Pa vidu svārstās amorfa 90% cilvēku masa, kuri nav nedz emocionāli īpaši jūtīgi, nedz arī psihopāti, bet, kuri izdzīvošanas cīņā piesveras spēcīgākajam pretiniekam. Brīdī, kad sabiedrībā vairums piesveras psihopātiem, sākas holokausts pret mazākumu. Tiek iznīcināti cilvēki, paliek tikai biomasa bez dvēseles. Mēs esam šajā procesā nepārtraukti. Proti, zināmajā
    vēsturē nav bijis periods, kad noteikumus nebūtu rakstījuši psihopāti sev par labu.
    Mēs jau esam piedzimuši patokrātiskā (pataloģiskā) sabiedrībā.
    Visi kolaboracionisti, nodevēji, nelieši, stukači, čekisti, izdzimteņi utt. ir šās sen izveidotās pataloģiskās sistēmas produkti, sistēmas funkcionēšanai nepieciešamie rīki.
    Apkopojot īsi, visa varas vertikāle, tai skaitā, čekisti, stukači, ir slimnieki ar “amputētu” smadzeņu daļu/ām.
    Jūs nekad nesapratīsiet, kāpēc viņi to dara.
    Un “grēku nožēlošana” psihopātam ir tukša skaņa.
    Aicinājums parazītam izlīst dienas gaismā ir līdzvērtīgs aicinājumam “cērmes, nāciet ārā!”
    Izgaismošanās parazītam ir līdzvērtīga nāvei.
    Augoņus nelutina.
    Tos izgriež.
    Cērmes nebaro ar cukurūdeni, bet izdzen ar rūgtām zālēm.

  8. Kļimovs saka:

    G.Kļimovs pats bija ebrejs,šis ir viņa trešais uzvārds…..

  9. kamene saka:

    Kursas Tīģeris vismaz nenovēl mūsu tautai izputēšanu, kā to dara visādi viltīgi zirneklīši.

  10. Pēteris saka:

    Šeit vēl viens raksts no ASV armijas veterānu izdevuma veteranstoday.
    https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/06/02/neiedomajami-laundarigas-hazaru-mafijas-slepena-vesture-prestons-dzeimss-un-maiks-hariss-08-03-2015/
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies, raksts tika ievietos, līdz ar to izpildīta arī veterānu vēlme- izplatīt to pēc iespējas plašākam lasītāju lokam… .

  11. sapratne saka:

    Granting, tu esi slims pederasts! Valdi savus smirdoshos pirkstus, debiilikji, un neapkauno gjimeni!
    .
    .
    .
    Admins
    Nākošais tu, hazaroīd(krievžīd Konstantin Jevgeņjevič Pupur), esi par kuru tiks rakstīts. Katrs tiks “nostādīts” tur, kiur ir viņa vieta.

  12. cits niks saka:

    Varbūt ka tās lamas neraksta jūsu paziņas, bet gan trollīši, jaunie čekistiņi, kas priecājas par jūsu dusmām? Es jutos līdzīgi, kad man tuvie cilvēki novērsās no manis, tomēr sapratu, ka nav ko uz muļķiem dusmoties, bet uz neredzamiem manipulatoriem gan.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas paziņa un “disidents” ir jau arī tas trollis, kurš piesārņo ne tikai šo vietni, bet visas, kur runāts tiek par latviešiem… .

  13. cits niks saka:

    Es neesmu nekāda lielā nacionāliste, bet, kad i-netā ieteicos, ka pēc Atmodas aizgāja pa aplamu ceļu, izteicos pret graujošo nevienlīdzību, izvirtību, tad dabūju pārmācību.
    Mums bērnībā teica – mūsu paaudze dzīvos komunismā. Neliela daļa jau tagad dzīvo pēc komunisma principa – no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības.

  14. Vairis saka:

    BRAVO, Amerikas tautas bals Latviā nesmird.
    Troļļi jūs visi esat, ka tikai pie siles tikt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *