A. Kavacis. Kas Cālītim ir kungs un padomdevējs ?

Zaļš, tautastribunals.euAndrejs Kavacis, Linards Grantiņš, Juris Rubenis, Jānis Vanags, Pāvils Brūveris.“Viņš konsekventi tulko Bībeli tā, lai noņemtu no jūdiem atbildību par Kristus krustā sišanu un varētu attaisnot ar politiskiem un militāriem līdzekļiem veidotās Izraēlas pastāvēšanu, joprojām nekaunīgi ignorējot Kristu Dieva Dēlu.”

============================================================================

Andrejs-Kavacis-LELB-Latvija-Baznīca-LRTT.Pāvils-BrūverisDaudzi liberālie “teologi” ir sasnieguši tādu visatļautību, kurā Dieva vietu ieņem “šīspasaules valdnieks”, kas slēpjas aiz Dieva vārda.

Jau kopš 1985.gada, kad iznāca Lūkas evaņģēlija tulkojums mācītāja Jura Cālīša redakcijā, bija skaidrs, ka šis teologs ir tuvu sātanoloģijai.

30. decembra intervijā “Krustpunktā” Cālītis tomēr nonāca pretrunā ne tikai ar bībelisko tikumības fonu, bet pat ar savu Lūkas evaņģēlija tulkojumu.

Vārdu sakot vērojama “izaugsme”.

Viņš konsekventi tulko Bībeli tā, lai noņemtu no jūdiem atbildību par Kristus krustā sišanu un varētu attaisnot ar politiskiem un militāriem līdzekļiem veidotās Izraēlas pastāvēšanu, joprojām nekaunīgi ignorējot KristuDieva Dēlu.

Cālītis izmanto grieķu valodas nabadzību garīgajā terminoloģijā un visās vietās vārdu “cilts” nomaina ar vārdu “paaudze”. Pat jūdu un jūdaisma simbolu- vīģes koku Cālītis attiecina tikai uz vienu Kristus laika paaudzi.

Lūk,  Jēzus vārdi cālīša tulkojumā: “Uzlūkojiet vīģes koku un pārējos kokus; kad tiem pumpuri raisās, tad jūs redzat un zināt, ka vasara ir tuvu. Tāpat arī jūs- kad redzat to visu notiekam, ziniet, ka Dieva valstība ir tuvu. Tiešām es jums saku: šī paaudze nezudīs, iekams viss nebūs noticis. Debess un zeme zudīs, bet mani vārdi nezudīs.”

Tieši tur, kur Kristus runā par savu vārdu nezūdamību, Cālītis ir nozadzis vārdu “cilts” un iedēstījis “paaudze”. Iznāk, ka Kristus ir kļūdījies,- “paaudze” sen ir aizgājusi, bet nekas vēl nav noticis… .

Lūk, Cālīša sagrozījumi Lk. 11, 49- 51: Pie viņiem es sūtīšu praviešus un apustuļus; dažus viņi nogalinās, citus vajās. Līdz ar to šai “paaudzei” būs jāatbild par visu praviešu asinīm, kas izlietas no pasaules sākuma; no Ābela asinīm līdz Zaharijas asinīm, kas izlietas starp upuraltāri un svēto vietu. Jā, tiešām, es jums saku, šai “paaudzei”  tās tiks atprasītas !”

Te nomainot “cilti” ar “paaudzi” Cālītis iznīcina visu Bībeli caurstrāvojošu personīgās atbildības normu, kas izteikta 5.Moz. 24, 16; un vēlāk daudzu praviešu atgādināta: “Tēviem nav jātiek nonāvētiem dēlu dēļ, un dēliem nebūs tikt nokautiem tēvu dēļ, bet ik viens pats lai mirst par saviem grēkiem !”

Cālīša tulkojumā Bībele kļūst ļoti apšaubāma… .

Intervijā Cālītis nepārprotami uzsvēra, ka morāles normas esot mainīgas. Bet tad nevar skaidri nošķirt labo no ļaunā, vai melus no patiesības. Tad nav iespējama pat mūžīgā patiesība, kas pieder Dievam.

Juris Cālītis,Izraēla,CionismsTe nu Cālītis nonāca pretrunā pat ar savu tulkoto tekstu Lk.16, 17: “Drīzāk varētu pazust debess un zeme, nekā savu nozīmi zaudēt kaut viena pati bauslības Rakstu zīme.”

Izrādās, ka Cālītis ir pazaudējis to, kas nedrīkstēja zust pat viņa tulkojumā.

Morāles likums izriet no Dieva Gara, tāpēc tas ir mūžīgs, nemainīgs un nemaināms. Morāles likuma ievērošana nes SVĒTĪBU UN LABKLĀJĪBU, bet ignorance rada problēmas, veicina deģenerāciju un ved postā.

Tas ir virziens, uz kuru ved sātaniskās Eiropas pseidovērtības.

Geju tiesības ir slimās Eiropas lielākā sāpe, mākslīgi uzpūsta problēma.

Bezdzimuma cilvēki ir bijuši vienmēr arī Latvijā.

Bija vecmeitas un vecpuiši, kuri nevarēja veidot ģimenes savu iedzimto īpašību dēļ. Sabiedrībā neviens viņus neaizskāra, kaut daži piekopa īpatnēju dzīves veidu. Vecumu šie bezģimenes ļaudis parasti vadīja vai nu pie tuvākiem radiem, vai nespējnieku namos, kurus uzturēja pašvaldības vai valsts. Un nebija nekādu problēmu.

Kristīga sabiedrība prata kristīgi kārtot visas lietas.

Ja vecpuiši pulcējās iedzert alu, tas nevienu netraucēja. Turklāt nevienam nenāca prātā rīkot praidus vai geju deju konkursus, plātīties un publiski ālēties reklamējot perversu dzīves veidu.

Pateicoties Eirosātanismam, tagad šīs lietas ir importētas arī Latvijā. Izvirtības advokāti līdzīgi Cālītim jau laikus tika sagatavoti visatļautības sātanismam pakļautajos Rietumos, kamēr pie mums valdīja cita sātanisma sistēma- aizliedzošais ateisms.

Prāvests emeritus, Andrejs Kavacis.

24.01.16.

L.Grantiņš: Par valdošo noziedznieku bandu !

https://www.youtube.com/watch?v=JH73cs-2Xjs

You may also like...

6 komentāru

  1. bībele saka:

    Žakss Fresko stāsta, ka bībele esot anekdošu grāmata…..

  2. skorceni saka:

    Linard,tieši Tev es gribēju jautāt par to cāli,bet Andrejs Kavacis ir uzsācis tēmu par šo saucamo mācītāju.Gribēju zināt,kas viņu finansē par viņa ideoloģiju bēgļu jautājumā,gan arī visu perverso psihiski slimo ļautiņu jautājumā.Domāju ,ka saproti ,ka runa iet par varavīksnes ļautiņiem ,kas uzmācigi grib izplatīt Latviešu tautā savu perverso kustību.Tas tā maigi vēl teikts.Tādu cilvēku kā cālis ir jāpatriec no baznīcas uz visiem laikiem.Viņu nedrīkst laist pat baznīcas vārtu tuvumā….!To ,ka viņš kalpo pašam nelabajam,tas ir skaidrāks par skaidru.Latviešu tautai ir jāatver acis par šādiem gaismas nesējiem!Ceru,ka pats sātans arī viņus paņems uz elli….

  3. AG saka:

    Cālīti stunda Sorosa fonds, tas ir 100% skaidrs. Bet kāds velns lika Kavacim stāties sorosieša Vzjatlera partijā, ko?
    .
    .
    .
    Admins
    Kavacis nekad nevienā partijā nav sastāvējis. Neuzbāzies ar saviem melīgajiem apgalvojumiem.

  4. Apelsins saka:

    Cālītis ir jenku kangars,sen jau atmaskots.
    .
    .
    .
    Admins
    Cálítis ir provokators jau trešajā paaudzē. Kalpo Krievijai !

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Nomainot “CILTI” pret “paaudzi” – tiek izmainīta visa ticības un atbildības jēga!

    Viltīgais sludinātājs sludina atbildību noņemošo “dabas rotāciju”, kas ir vienkārša ORGANIZĒTU BANDĪTU viltība – lai izvairītos no atbildības par s drausmīgajiem noziegumiem!

    Sludinātājs Cālītis raksta latviski, bet ne ar pušplēstu vārdu nepieskaras latviešu tautas galvenajam jautājumam – Rīgas Latviešu Biedrības bezierunu likvidēšanai 1940.gada un 1993.gada 18.februāra “DEMOKRĀTIJAS iznīdēšanas PUČISTU” nakts TERORA AKTOS.

    Tas ir KGB princips – visur ielīst, patiesību sagrozīt.

    Melus sludināt.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Sludināt un nepateikt, ka latviešu nācija ir izveidojusi sazarotu, pilnīgu latviešu biedrību tīklu, kuru nežēlīgi iznīcināja 1940. gadā komunisti – ir nepiedodami macītājam latvietim!

    Apspriest bībeles tekstus, neuzsverot šo faktu, ir latviešu kultūras “neizpratne”, maigi sakot!

    Precīzi runājot, komunistu zvērību piesegšana.

    Latvietim ir jāuzsver latviešu biedrību iznīcināšanas fakts vienmēr un visur! (Tāpat kā “DEPORTĀCIJU” fakts).

    Jo padomju vara varēja pastāvēt vienīgi tādēļ, ka latviešu biedrību analītiskais tīkls – kolektīvās analītikas tīkls tika pilnībā iznīcināts 1940. gadā.

    Pie komunistiem par to pat ieminēties neviens nedrīkstēja! (Pat Gunārs Astra nē!)

    Un 4. maija valstī tas nav atļauts – visiem mutes aizbāztas!

    Jo 4. maija valsti pārvalda komunistu un čekistu VISAPTVEROŠĀS, pretlatviskās, labi apmaksātās struktūras!

    Zīmīgi, ka avīze DDD par to nekad neraksta. (Un viltus opozicionāri par to pat neieminās).

    Latvijā ir nodibināta spēcīga “vēstures falsifikātoru” politiskā frakcija, viltus praviešu orda. (Viņi muļķo tautu, duļķo ūdeni un piesedz pretlatviskos noziegumus pagatnē un tagad!)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *