E. Dambītis. Cionistu- iluminātu filiāle… .

damPCTVL uzskata, ka ir tiesīga piedalīties Latvijas Republikas Saeimas vēlēšanās, šai pretvalstiski domājošajai un darbojošajai grupai ir pavisam citi tālejoši mērķi, latviešu tautas un valodas iznīcība… . Šī nav nekāda partija, bet pasaules cionistu- iluminātu filiāle !

Ar Krievijas šovinistu-pakalpiņu līdzdalību sistemātiski veic Baltijas valstu nomelnošanu, cīnītājus nosauc par fašistiem, latviešu tautas atceres dienas apsmej un nicina.

 Ceļ cieņā staļiniskos bendes, noliedz okupāciju, apsūdz Latvijas valsti, ja tiek notiesāts kāds sarkanais slepkava.

Krievu smirdošie neo-nacisti. Pēc tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks sodīti ar augstāko ASMViņu cieņā ir bijušie omonieši, kuri slepkavoja, terorizēja visās Baltijas valstīs. Cienīgu sodu šie slepkavnieki nav saņēmuši, daži pat kļuvuši par deputātu kandidātiem ! Šīs visas nejēdzības atbalstījuši arī pašmāju pakalpiņi par nieka jūdasa grašiem.

Foto: Šajā plakātā skaidri pasacītā šo kriev-žīdu nacistu vēlme, krievu valoda jau “padarīta” par valsts valodu, bet valsts drošibas iestādes šo noziedzīgo rīcību klaji ignorē !!! Nevienā pasaules valsti okupanti nedrīkstētu piedalīties vēlēšanās, bet Latvijā šie kriev-žīdu noziedznieki veic savu “uzvaras gājienu” !!!

PCTVL ir mūsu valstī aizliedzama ar likumu kā noziedzīga organizācija !!!

 Kā drīkst reklāmas plakātā būt Krievijas šovinisma apliecinoša simbolika-melni oranžā lenta, kā arī uzraksti krievu valodā?

 Tā ir klaji pretlatviska politika ! Un ko dara valsts drošības iestādes ? Pilnīgi pretējo- vajā latviešus, kuri pieprasa dekolonizāciju un Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

E. Dambītis, Rīga 18.09.2010

=======================================================

TribuālsBet nebrīnīsimies par Latvijā notiekošo,

 jo gan SABs, gan DP ir Maskavas

šovinistu vadītas “organizācijas” !!!

kažimageview_news_phpFoto: Divi uzticīgi Maskavas kalpi, latviešu tautas bendes !!!

 Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, šie atkritumi tiks tiesāti ar ASM.

You may also like...

27 komentāru

  1. pamela saka:

    Brīnos par Dambīti,ka viņš brīnās,JO pats Kažociņš esot SAB šefa aMATĀ! IZTEICA PRIVĀTU ! SAŠUTUMU,KA LATVIEŠI NAV LAIDUŠI PIE TEIKŠANAS visus šos 20 gadus krievus!TĀTAD – bija ar draudiem jāpiespiež, demokrātiskā valstī 21.gs.ES valstī ,latviešus ar draudiem balsot par krieviem !!!!!
    Ko domā DP Reiņiks pat bail iedomāties!Latvijas tiesībsargājošās iestādes sargā TIKAI KRIEVU cilvēktiesības un okupantu okupācijas seku turpināšanu.
    VISOS vadošajos amatos vai nu komunisti vai komunisti + VDK maišelnieki !
    Kam nu tagad Ušaks un SC ar raudulīgo Lesčinski un Co laizīs roku un …..,jo Medvedevs nolēmis to kriminālo elementu dabūt nost no Maskavas mēra amata.Nabaga krieveļi,kuram lai kalpo?

  2. black_jocker saka:

    Jā, nu tas gan ir fakts, ka gan visi Latvijas antifašisti un arī tie, kas te bija sabraukuši no Igauņu sarkano nacistu bandām uz 16. marta viņu provokācijām, kopā ar Vīzentāliešiem no Izraēlas, arī visi, pasvītroju VISI, kā viens bija ebreji jeb 1-2% to jaukteņi ar krieviem?
    Vot līdz šai dienai brīnos, kā krievi paši tik stulbi un akli, ka to neredz un tiem nerodas aizdomas, ka viņu lielo, daudzskaitlīgo masu izmanto pavisam CITIEM MĒRĶIEM, kā tiek sludināts!?

  3. Manā agrā jaunība 60tajos gados pazinu divus žīdus, kuru uzvārdi bija Bērziņš un vēl kāds latvisks kociņš.To nevar aizmirst un liek saprast daudzas jo daudzas lietas savādāk nekā tiek sludināts no augstām tribīnēm.Mums ir jāzina, ka mēs dzīvojam demagoģijas sagrozītā pasaulē, ir izaugušas vairākas paaudzes,kurām nav mācīts domāt. Sekas ir drausmīgas-galvās iemontēts televizors.

  4. A.Kalniņš saka:

    Piekrītu A.Andersona k-gam, ka tas ir vissliktākais, ka liela daļa tautas ir atradināta no patstāvīgas domāšanas un notiekošā, pasniegtā kritiskas analīzes. Un tikai tāpēc, šie viens otru vadībā ibīdijušie mankurti un kangariņi var tik nekaunīgi rīkoties ar valsts un tautas mantu un izmantot dienesta stāvokli savām personīgajām vajadzībām un privātu grupējumu intresēs! Tapēc mums ir tāda līmeņa policija, tāda pretlatviska drošības policija un tāda gļēva valdība. Bet ko darīt, lai tādu stāvokli mainītu, ja vairums tautas guļ vienaldzības letarģiskajā miegā vai salīduši pudelē?

  5. mačo saka:

    Atslābsti onkul. Šodien ir redzams, ka pa 20 gadiem kad pie varas bija tādas partijas, kā TB/LNNK, Tautas partija, Jaunais Laiks utml. valsts ir novesta līdz kliņķim. Un tādi saukļi – krievi nāk! vairs nav aktuāli.
    Manis pēc lai ir kaut 2 valodas, bet lai ir labi dzīves apstākļi un cilvēkiem ir darbs.
    Citādi cilvēki brauc prom uz Īriju, Angliju un tur tāpat runā angliski. Un tie, kam bērni jau sāk iet vietējās skolās, tie noteikti neatgriezīsies, tas ir fakts.
    Apnikuši šitie auseklīši – pastalās, bet “brīvi”.

  6. Kronis saka:

    Te nu mes esam ,kur mes esam.
    Bet vai kads vispar var pateikt ,kas ar mums reiz bus???
    Taa jau mes te rejam ,kaa tadi zvirbuleni pa siena shkjuni, bet kada tam jega???
    Pasakiet kaut viens ko tad mes isti gribam???
    Kapitalisms , ludzu sheit vinsh ir!!!
    Cik no Jums miljie ir versushies tiesa ar apsudzibu par nodaritiem pari darijumiem???
    Ko tad mes pashi brinamies , re kur tie shitadi un tadi , bet kas mes pashi isteniba esam???
    Ludzu , te ir jautajumi un velams ari butu lasit atbildes.

  7. co saka:

    Kronītim esot tiesa, ko viņš gaida ja nevēršas tiesā.Liekās Kronītim ar jauno varu iet kā smērēts tāpēc viņš savā tiesā nevēršās.

  8. zonnenbergs saka:

    Atbilde vienkarsa,no tas vietas 40 gada,kur sakas hunnu uzbrukums
    vajadzeja turpinat,neba musu senci mulki,bet nu jau 20 gadus ar
    sevi pasludinatiem profesoriem taisam meslus.Kurs atteicas no algas
    Latvijas laba,kurs aizgaja no darba pats,ja neredz izaugsmi Latvijas
    laba,naudu tur un uz nabagiem skatas-vairak nevaru…..
    Ar handikapu 50 gadus no Eiropas 1991 gada vajadzeja sakt un uz tadiem
    principiem ka musu sencu turpinatajiem,bet tagad spriedele,vai vaja-
    dzigs 16 marts,kas tad Jus esat marsiesi vai no meness,bet drosi ne
    tie kas bija.Varbut Hercogs Jekabs bija modernaks par mums,dabudams
    kolonijas,apgerbs cits bet doma briva bez laika un telpas.

  9. Kronis saka:

    Kronits taa tiesasies ,ka tik turies .
    Bet kur tad ir atbilde ???
    Taa dara tikai Co@partneri uz jautajumu ar pretjautajumu.
    Te nu mes esam!!!!!

  10. Ko gribēji pateikt? saka:

    zonnenberg, tu galvā zini savu domu, bet raksti redzams tikai daļu un tapēc vai nu raksti te sev un tulko pats sev, vai raksti pilnīgu savu gudro tekstu!

  11. zonnenbergs saka:

    Zini ko Tev teiksu,dzivo ar sirdi un jutam,pamet visu ja vajag
    Neba filma Gredzena pavelnieks ir moments,Tu kap bezdibeni un
    no sakuma liekas Tu iekritisi aiza ja kapsi vel soli,bet
    nebaidies un ej,tilts uzrodas pats no sevis

  12. co saka:

    Latvieš-ebrejiem jautājumu nav.

  13. !!!! saka:

    “Ko gribēji pateikt?” kungs nesaprata, ka “zonneberga” kungs ir filozofs un šķiet arī humānists, cerams tas netraucē cienīt senču mantojumu un cīnīties par latvisku Tēvzemi!
    Vai kāds labs cilvēks nevarētu tam black-jokeram ieteikt vērsties pie psihiatra, žēl tā nelaimīgā indivda, viņs tādā vīzē turpinot slikti beigs. Un tā jau viņam nervu slimniekam grūti ar tik šausmīgu ģīmi, bet viņš vēl dedzina, kurina sevi nabadziņš ar tādu naidu pret visu gaišo un latvisko. Palīdziet kāds, kas viņu zina.

  14. black_joker saka:

    “!!!!” – atslābsti, pamuļķīti….

  15. co saka:

    Latvieš-ebrejiem jautājumu nav, jo viņu nav un organizētas tādas kopas nav.

  16. black_joker saka:

    ??? un kur mana sieva, kur mans pidars_lisijs? Ja tu suka neuzradīsies, tad atkal es patriotus lamāšu no panckām ārā!

  17. bambams saka:

    nu pēdēji reizu prasu, kur likāt manu sievu? bļin, sukas, būs kā vakar bratanam In Passingam un jūs maitas gan arā tik ātri no nodaļas netiksiet, mans mani brīdina, mans tevi pašu brīdina:):):)
    nu joki nebūs, es jau sevi stundu vēroju spogulī, es uzmanīgi, kā snaipers vēroju, nu bļin, joki nebūs!!!:):):)

  18. black_joker-vēl saka:

    ux, kā es sevi, kā es sevi lopu sarkano sodīšu:):)

  19. black_joker saka:

    Baiba » Koments 21.09.2010 18:55 bet jūs visi uz 1949. gada Ženēvas Konvenciju atsaucieties, kurā pēc 2. Pasaules kara tika kodificētas starptautiskās cilvēktiesības. !940. gadā viņa nebija spēkā, bet ar atpakaļejošu datumu, nevienu likumu nepiemēro.

    Jeņķi mums to lietu apskaidroja un kad teicām, ka viņu pašu valdības, to ir visu laiku ir delarējušas, tad smagi nopūtās un pateica – bija taču aukstais karš un propagandas nolūkos der visi argumenti.
    —————————————————-
    Nu nav taisnība par 40. g., jo Konvencija tika pieņemta 49.gadā, bet PSRS prettiesiskā Latvijas okupaācija beidzās TIKAI 1991. gadā, savukārt hruščova “atkusnis” sākās tikai pēc stalina nāves 1953. gadā, kad vēl meži bija pilni ar nacionālajiem parizāniem, kuri līdz pat 1956. gadam rīkoja sistemātiskas bruņotas pretošanās akcijas un diversijas pret sarkanajiem fašistiem-krievu okupantiem un latviešu komunistu nodevējiem Latvijas, Baltijas teritorijā.
    Par piederību SC, vai par sliktāk PCTVL liecina tavi izmantotie viņu tipiskie argumenti , kuros mijas meli ar puspatiesībām, bet NEKAD TĀ NERUNĀ ĪSTS UN NORMĀLS LATVIEŠU CILVĒKS!
    Par tevis izraktajiem diviem jenkijiem arī smieklīgi lasīt , jo no 200 miljonu lielās ASV nacijas izrakt divus??? tipus un tos piesaukt kā argumentus jeņķu politikai ir vairāk, kā smieklīgi. Īpaši zinot ASV rīcību visus okupācijas gadus un 91. gada atbalstu līdz pat šodienai.

  20. po saka:

    Latvieš-ebreji nav kopa,bet uz šīs zemes radusies jauna tauta.

  21. black_joker saka:

    …pareizi jūsu tauta saka, ka krievija, atšķirībā no Latvijas ir lielvalsts tikai pēc gabarītiem, pie tam, jau bez lieliem potenciāliem. Mums – urlām gribētos, ka krievijai jābūt visur un visos laikos vismaz 10.vietā pasaulē, nevis ka tagad, kopīgā rindā ar Latviju – pakaļā. Ja vēl sarēķina cilvēku un finan. līdzekļu proporcijas, tad Latvija ir stabili priekšā krievijai visos līmeņos, izņemot kodolbruņojumu!

  22. A.Balts saka:

    kļūda – jābūt: demokrātiskās pasaules

  23. zonnenbergs saka:

    Vakar skatijos lideru debates,nesen viena sieviete rakstija,ka ieksa
    tiek ar partijas izdotu rokas spradzi,tapec pirmaja rinda sedeja
    viens gorilla ar 1 klases izglitibu un plaudeja tikai tad,kad
    uzstajas urbanovics un vel skatijas uz vienu glumu veci blakam,
    laikam dresetaju vai vel dara pareizi.Otra akstu grupa,vesela
    rinda ar akstiem,vel tik vajadzeja cepures ar zvaniniem Sleseram,
    katru reizi plaude,kad samais muti paver-nezinu ko domat

  24. Aleksandrs saka:

    zonnenberga kungam ir taisnība! Es arī skatijos un brīnijos par šo lēto un viņus pazemojošo cirku. Kauns PLL un SC piāristiem par tik zemu līmeni!

  25. Miervaldis saka:

    Nu PAR šito es jums 100% pekrītu!

  26. Black joker saka:

    Es iešu uz vēlēšanām, un balsošu par saskaņas centru.Lai dzīvo revolūcija!

  27. Blakc joker saka:

    Jūs letiņi, ejiet, ejiet, ar pastaliņām pasvilpojiet no stabulēm, bet es iešu uz vēlēšanām, jo Urbanovičš man par to iedos kārtīgu desas luņķi, kuru es ar sātu apēdīšu, pa kumosiņam vien, pa kumosiņam vien!Lai dzīvo mana mūžsena draudzība ar Putinu, Hitleru, un vēl kādiem labiem sēkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *