Māris M. Mums ir jāizvelk tautu no melu purva

www.tautastribunals.eu-12

Pirms lasām Māra M. teikto, noklausīsimies kādu vienreizēju dziesmu:

https://www.youtube.com/watch?v=KYZqzz1J9EI

Stargazer_Lily

Jā !- caur gadu simteņiem mēs esam nākuši un caur viņiem mēs soļosim tālāk !

Ja tev, latviet, nav šī PĒRLE sirdī, kuras vārds ir LATVIJA, tad vari uzskatīt, ka šo dzīvi veltīgi esi nodzīvojis. Tu varbūt nezini, ka nākot uz šīs Pasaules tu devi VIŅAM zvērestu šo PĒRLI sargāt un pat atdot savu dzīvību par VIŅU. Ja neesi šo zvērestu pildījis, tad zini, ka tev nekad vairs nebūs iespējas nākt uz šīs brīnumjaukās zemes, tu tiksi izdzēsts no “Dzīvības grāmatas”.

Jo tikai šeit, caur visām mocībām, asarām un priekiem, tu vari izkopt un pilnveidot savu DVĒSELI.

Piedzimstot Dievs tev iedeva visu, lai tu tiktu līdz GALAMĒRĶIM. Ja esi kārībās un priekos visu notrallinājis, tad vaino pats sevi. Garīgajai Pasaulei sēnalas- nezāles nav vajadzīgas. Kad iesi prom no šīs PASAULES, tad nestāvēs tev blakus nedz eņģeļi, nedz Dievs, kā muld mūsu “svētie tēvi”.

Tev priekšā būs drausmīga neziņas tumsa un tavi darbi.

Tevi tiesās vienīgi tavi darbi !!!

Māris M. nav mums svešs. Viņa teiktais vienmēr izstaro lielu pozitīvo enerģiju. Katrs viņa teiktais vārds ir piepildīts ar saturu. Tas neskan tukši. Lasot viņa komentārus un rakstus cilvēks uzlādējas pozitīvi. Var sacīt: viņš ir Garīgi bagāts(varens) cilvēks. Lai mēs labāk izprastu Māra M. vietu Garīgajā HIERARHIJĀ , minēšu citus “garīgi bāgātos”, bet par tiem raksta beigās, jo var gadīties, ka lasītājam sametas slikti.

07.09.14.  LRTT

=======================================================================

TemidaMāris M.

Kas attiecās uz vēlēšanām, Latvijā propaganda dara savu. Krievžīdu okupanti un komunisti labi saprot, ka tauta viņus gatava kājām sabradāt. Tāpēc viņi vaiga sviedros nopūlas VL! padarīt par sev līdzīgiem.

Pēc principa – ja nav mums, lai nav arī viņiem.

Tautas lielai daļai nav vēl pielecis, ka masu informācijas līdzekļi jauc gaisu un manipulē ar viņiem attiecībā uz VL!. Tāpēc daudzi ir noticējuši propagandai un nezina ko iesākt, par ko vēlēt.
Jaunieši nespēj pieņemt un saprast, ka pasaule ir tik ļauna, kā to raksta Tribunāls. Tribunāls daudziem, ne tikai jauniešiem, ir par smagu. Viņi to ļaunumu nav redzējuši un vecvecāku skopās frāzes par pagātni viņu apziņā nav iekļuvušas. Tāpēc daļa uz vēlēšanām var neaiziet, jo apziņā iepotēts, ka Dzintars sarokojas ar to okupantu, ka VL! ministre ir alkatīga komjaunatnes sekretāre utt. Bet citās partijās vispār ir tikai zagļi, kas arī atbilst patiesībai. Viņi saka: “Nav jau par ko balsot”. Pie šiem jauniešiem vajadzīga cita pieeja. Nepietiek ar vienkāršu patiesības pateikšanu. Kā jauniešu valodā pateikt patiesību un atmaskot komunistu propagandu?
Domāju, ka ne velti krievžīdi izvēlējās Suņu būdu, lai piesaistītu kādu daļu jauniešus, jo tas ir vecums, kad artusa kaimiņa profila plikās pakaļas daudziem šķiet interesantas, tāpat kā tizlā bravūra, kas nobriedušai apziņai izraisa pretīgumu.

Daudzu jauniešu acīs viņš ir “foršs čalis, kurš nebaidās teikt taisnību”.

Savukārt vecāka gadagājuma ļautiņi cieš no informācijas trūkuma. Vairums nezina ko raksta Tribunāls, tikai ar pūlēm atceras tādu Linardu Grantiņu un Laimoni Puru. Par Andreju Kavaci un Induli Roni viņi vispār neko nav dzirdējuši, jo par viņiem masu saziņas līdzekļi klusē.

Toties viņi zina Sudrabu, kas “atklāja daudzas nebūšanas”. Tas, ka viņu sponsorē tautas nodevējs, krievmīlis krūmiņš, pie kura viņa, tāpat kā ķuzis, kūtris un neskaitāmi citi pazīstami ļautiņi, piestaigā ikdienā, viņi nezina. Un ja ari zina, tad tāds krūmiņš viņiem neko neizsaka, jo pratis pārlieku nerēgoties ziņu slejās, ja neskaita aizdomīgas dīvainības īpašumu iegādē Jūrmalā. Bet tas viss cilvēku apziņā vienalga nesaistās ar Sudrabu.

Domāju, ka liela daļa patriotisku, bet gana dumju latviešu uzrausies uz šo ģībstošo okupantu kājslauķi.
Vēl kāda daļa vispār par politiku neko vairs negrib dzirdēt. Viņi atzīst, ka valda komunisti un netaisnība, bet, kā viņi paši saka: ”Ja man par to vēl jādomā, tad man vispār prātā jāsajūk”. Cilvēki cīnās par izdzīvošanu un visa viņu apziņa nodarbināta “galu savilkšanai”. Viņi ir tuvu depresijai vai arī jau ir depresijas slimnieki. Apkārt notiekošais viņiem kļuvis vienaldzīgs. Vienīgā viņu rūpe – kamēr vēl saprāts un fiziskā veselība nav atstājuši, paspēt uzaudzināt un izskolot bērnus.

Bet ir vēl kāda daļa ļautiņu, kurus nekas vairs neietekmēs, kas tautai zuduši neatgriezeniski. Tie līdz matu galiem ir iestiguši komunistu melos un nelietībās. Par ko viņi balsos, nav jājautā. Neteikšu, ka viņi būtu muļķi. Kad šai kategorijai stāstu par Tribunālu un tā cilvēkiem, kas atmasko komunistus, viņi ar labi pieslīpētu intonāciju stingri pajautā: “Tribunāls saka taisnību? Jā saka. Bet kas no tā mainās? Vai kāds komunists vai zaglis ir notiesāts?”, tādejādi visiem klātesošajiem liekot saprast, ka runas par Tautas tribunālu ir tukšas, nevajadzīgas, nevērtīgas un vispār nekam nederīgas. Klāt vēl tiek piemesta kāda zobgalība, pēc kuras zinātājs acumirklī nekļūdīgi var atpazīt rūdītu VDK darboni vai partijas skolas absolventu. Bet, neskatoties uz psiholoģiska rakstura iemaņām un situācijas noteicēja toni, šī kategorija nespēj noslēpt nervozitāti.

VIŅIEM IR BAIL !

Viens no tiem, kas krievu laikā gar komunistu spicēm grozījās, bet tagad talantīgi tēlo Latvijas patriotu, izdzirdējis par Induli Roni, kuru viņš pazīst personīgi, nobālēja, sāka sasteigt valodu un, pat neuzklausījis par ko tad īsti Ronis Tribunālā raksta, steidzās apgalvot, ka tas viss tiek rakstīts krievu interesēs, lai jauktu gaisu.

Radās iespaids, ka biedram kļuvis manāmi slikti ar sirdi.
Bet štrunts par tiem. Tie no bailēm paši galus atdos. Bet par jauniešiem, divos, trijos darbos nodzītajiem vecākiem un televīzijas melos apraktajiem vecīšiem gan jādomā.

Aicinu visus, kam rūp latviešu tautas liktenis, informēt cilvēkus, stāstīt par Linardu Grantiņu, Laimoni Puru, Andreju Kavaci, Induli Roni un Tribunālu. Ļoti, ļoti daudzi cilvēki vēl par to neko nezina. Tagad ir visas tehniskās iespējas – portatīvie datori ar mobilā interneta pieslēgumu, kurus varat ienest kaimiņam, aizvest vecākiem, vecvecākiem.
Bet jauniešiem visupirms stāstiet par Baltu senvēsturi. Šī tēma viņus aizrauj visvairāk un maina uztveri, domāšanu.

Palīdziet tautu no melu purva izvilkt.

Vien dažiem cilvēkiem tas nebūs pa spēkam.

===================================================================

Grantiņš, Helsinki- 86,LRTT, Saeima,LatvijaL.Grantiņš. Nevēlēsim par savas tautas slepkavām !

https://www.youtube.com/watch?v=_Fb2cuocXM4

===================================================================

A.Kavacis-Brūveris-Plāte-LELB-baznīca.A.Kavacis. Par ko vēlēsim ?

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

===================================================================

Nodevēju kloāka

Es neminēšu šeit visus šī garīgās drazas(Gedoica) komentārus, kurus viņš raksta, bet tikai pāris pēdējos:

A.Gedroics
83.178.212.211

Mjā, linardiņ, tev skauž, ka tikai es tā uzdrošinos sveicināt Brīvības pieminekli vienīgais visā Latvijā! Bet raivja pipele, izvārtīta viņa patēva-okupanta sūdu caurumā un tev mutē iebāzta, laikam diez ko tev vis negaršoja! :)

A.Gedroics
212.93.100.6
Iesniegts 10.08.2014 at 13.57

Linard! Raivja sperma labi garšo?

GedroicsViņš, kā tāds, pat nebūtu pieminēšanas vērts. Bet “caur” viņu mēs uzzinām par citiem nodevējiem, kuri slēpjas zem latviešu patriotu maskas. “Saki man savus draugus un es teikšu visu par tevi”, vēsta šī vienreizējā paruna.

Foto: Vieplis(Gedroics), kurš ar savu “sveicienu” degradē visus klātesošos un latviešu tautu visas pasaules priekšā ! Vai ir redzēts, ka kāds no sirmajiem leģionāriem “mestu roku” ar Hitlera sveicienu debesīs ? To, šis gara kroplis dara pēc krievžīdu pavēles.

Un, kuri tad ir šī pretīgā viepļa cīņu biedri ?

Lūk viņi: Latvijas nacionālās frontes fīrers Aivars Garda ar savām palīdzēm, merkurists- “Gaismas pils” “veidotājs” Juris Lapinskis ar saviem draugiem/draudzenēm, dižais letiņš Leonards Inkins un arī vienīgais un pareizais “latviec” Igors Šiškins. Šie ir visi tie, kuri ar savu idiotismu degradē latviešu nacionālo būtību pasaules acīs.

Viņiem visiem Gedroics ir draugs.

Neviens cilvēks nav mazsvarīgs.

Katrs spēlē kādu lomu.

Un,- šis vieplis(A.G.) spēlē ļoti labu lomu, jo “caur” viņu mēs “izejam” uz mūsu tautas kangariem.

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs, tā arī virs zemes !

=========================================================================

Priecē, ka ir arī tādi krievi

Ja saproti “okupantiski”.

Михаил ВИСТИЦКИЙ: Почему мы все время воюем не на своей земле?

34fa4f4e0d0acaf3b7918Если захотели жить без Януковича и его банды жуликов и воров? Нет, из-за полит-конъюнктуры, не заставите меня считать моих друзей, врагами.

Мне сейчас очень часто пишут диванно-компьютерные вояки, мол, что Вы молчите, выскажете свое мнение, про фашистов и т д .

В качестве ответа могу задать им вопрос: Мы кто Вам? Воины добра? Тогда почему мы всё время воюем НЕ на своей земле?

Тогда почему НАС в Польше, в Финляндии, в Венгрии, в Чехии и Словакии, в Германии, в Латвии, в Литве, в Эстонии, в Афганистане, в Приднестровье, в Чечне, в Грузии, а теперь и в Украине называют ОККУПАНТАМИ?

Задумайтесь хоть немного!

Кто ни будь из Вас, был в составе войск, когда местные жители тебе в лицо кричат –«..убирайтесь отсюда Оккупанты!»? Почему мы воюем с бывшими Братьями? ВСЕ эти народы фашисты???

Почему на нас никто не нападает, а мы всё воюем и воюем? Почему почти все мои Братишки имеют ранения и контузии, за какую такую идею на чужой земле?

Очнитесь: у России уже нет союзников, кроме маленькой Беларуси и виртуального «Гондураса».

========================================================================

Lūk, kas rada prieku !

KatalonijaTas ir kaut kas nedzirdēts, par ko var lepoties mūsu tauta.

Ar ko var lepoties žīdi un krievi ?

Tikai un vienīgi ar saviem zvērigajiem asinsdabiem pret miermīlīgām tautām un, protams, ar savu zaglīgumu un meliem !

Mārtiņa Brauna «Saule, Pērkons, Daugava» izvēlēta par Katalonijas neatkarības himnu !

https://www.youtube.com/watch?v=QzLZCQmoUhY#t=106

Nacionālais pār kriev- žīdisko ņem virsroku.

Tev mūžam dzīvot Latvija !


You may also like...

10 komentārs

  1. Modris Slava saka:

    Mana “sazvērestības teorija” par Latvijas jaunāko vēsturi

    Man šķiet, ka Latvijā varētu notikt valsts apvērsuma mēģinājums – jau šoruden. Pie tam ne tik daudz ar militāriem, kā ar civiliem līdzekļiem. Un tādā gadījumā Rietumiem būtu grūti kaut ko iebilst, jo tautas grība – īsta vai viltota, Rietumiem ir likums un svēta. Ja tauta novēlēs par ne-Saskaņu un iedabūs Ušakovu premjerministra krēslā, tad ar Latvijas neatkarību, kā arī ar dalību ES un NATO, būs cauri, tik daudz taču katram būs saprotams? Ušakovs noslēgs ar Krieviju dažus izdevīgus tirdzniecības līgumus, kas nomāks protesta balsis, jo bezdarbs tad stipri samazināsies un ļaus veikt dažus dekoratīvus dzīves uzlabošanas pasākumus. Šādi varētu īstenoties jau sen izlolotais VDK-FDD plāns. Esmu vairākkārt publicējis un popularizējis šo plānu, kas noplūda vēl Jeļcina valdīšanas laikā un parādīja scenāriju, kā tas varētu tikt īstenots.

    Mums ir jāapzinās Krievijas īstenotā taktika Latvijā. Jau atmodas laikā zinošie krievi teica: “Nu, nekas, lai jums ir brīvība uz kādu laiku, gan jau mēs atkal saiesim kopā”. Tas nozīmēja, ka Krievijai pašai bija vajadzīga Baltijas valstu neatkarības atgūšana, lai pārtrauktu auksto karu un PSRS ekonomisko blokādi, bet uz laiku, pie tam šo “neatkarību” izveidojot pa savam prātam. Es domāju, ka tāds bija VDK projekts.

    Galvenie šī plāna punkti:

    1. Neatkarību atjauno LPSR iestādes pašas (šai gadījumā LPSR AP, kas ir vienkārši smiekligi, ja tā padomā!).

    2. Privatizācijas procesu pārvalda bijušais LPSR aparāts, kā iznākumā tās augļus gūst LKP un VDK nomenklatūra un funkcionāri. Šādā veidā izveidojas “bijušo” “elite” valsts politikas un ekonomikas pārvaldīšanai. Visās galvenajās pozīcijās valstī ir paši “bijušie” vai viņu rokas puiši, tomēr tiek nodrošināts arī dekoratīvs piesegs no godīgiem, valstiski domājošiem cilvēkiem, kura rokās gan nekad nav noteicošas pozīcijas, tas netiek pieļauts. Toties atbildība par valstī notiekošo tiek demagoģiski uzvelta tieši viņiem.

    3. Šī elite vada valsts ekonomiku kroplīgi, kas rada ciešanas lielai tautas daļai, kura visā vaino “latviešus” un neatkarīgas valsts veidošanu (sak`, labāk bija PSRS laikos, ar mājienu, ka tikai krievu pārvalde dod tautai kādus labumus).

    4. Nekāda lustrācija nenotiek, atvaļinātie padomju virsnieki ar ģimenēm paliek Latvijā, kas rada priekšnoteikumus organizētas 5. kolonnas izveidošanai, kura izveido savas partijas.

    5. “Bijušo elite” tēlo, ka cīnās ar šo 5. kolonnu, bet faktiski to piesedz, bez tam ar savu kroplo darbību diskreditē neatkarīgas, nacionālas valsts ideju, kas vienai latviešu daļai liek domāt, ka tikai kopā ar vietējiem krieviem (faktiski 5. kolonnu) varēs nogāzt šo kroplīgo postkomunistu eliti. Ak, kas par maldiem! Faktiski gan šie postkomunisti (kuru dosjē glabājas Krievijas FDD arhīvos), gan 5. kolonna spēlē “labā un sliktā policista” lomu viena saimnieka – Krievijas – rokās.

    6. Ušakova (šiīs 5. kolonnas pārstāvja) nonākšana Rīgas domes vadītāja amatā, kas ļāva izvietot “savējos” atbildīgos amatos Rīgā, bija priekšspēle varas pārņemšanas mēģinājumam visā Latvijā. Neuzticēšanās “latviešu pašu” (lasi – postkomunistu!) pārvaldei, ko šī politmafija ir pati panākusi vai tīšām izraisījusi, nu ir realitāte. Pārējais ir vēlēšanu polittehnoloģijas un naudas resursu jautājums.

    Tas var notikt jau šoruden, jau šajās Saeimas vēlēšanās!

    Un, protams, Krievija iestāsies par “demokrātiju”…, aizstāvēs to ar visiem saviem spēkiem…

  2. A.Gedroics saka:

    Tas viss ir muļķības! 1) Ušakovs nebūs premjers. 2) SC nekas nav pret Latvijas dalību ES.

  3. doma saka:

    Visur, kur ir čekisti, komjaunatnes un kompartijas sekretāri un pārējā padomju okupācijas nomenklatūra, tur ir bankroti, korupcija, neadekvāti mazas algas, cilvēku atlaišanas no darba, naudas pieprasīšana valstij par neveiksmīgu privātbiznesu ar PSRS 2 (kas nemaz savādāk nevar būt, bet čekisti konsekventi turpina veidot neveiksmīgu biznesu ar saviem PSRS čekistu kolēģiem) un acīmredzama sabotāža pret Latvijas valsti (kas ir kriminālsodāms nodarījums), tikai ne Drošības Policija, ne SAB nav spējīgi (tur arī savu vidi radījuši reformkomunisti) novērst pret valsti acīmredzami vērstas darbības.
    Acīmredzami, ka Latvijas analītiskās un spēka struktūras ar Latvijai nelojāliem, naidīgiem un pret Latvijas valsts interesēm strādājošiem, Kremļa 5. kolonnas rezidentiem netiek galā.
    Tas ir jāatzīst un jālūdz palīdzība Latvijas valstij un latviešu tautai draudzīgajām Amerikas Savienotajām Valstīm, Centrālās Izlūkošanas Pārvaldei, lai tie palīdz novērst šo problēmu.
    Ja to problēmu nerisinās kardināli un pašā saknē, te miera, stabilas un sakārtotas dzīves nebūs un tā te Latvijā muļļāsies, kā ar tiem Latvijas valstij nelojālajiem, naidīgajiem un pret Latvijas Republikas interesēm strādājošajiem ir muļļājušies jau vairāk kā divdesmit gadus.

  4. vērotājs saka:

    gedroica komentāri liecina, ka puikam protams visi 100% nav mājās + nosliece uz zilo pusi, jo tik daudz un detalizēti runāt par vīriešu ģenitālijām īsti normāli nav, vismaz normāli čaļi šādas jēlības nekad neatļausies publiski (

  5. raksts saka:

    Krievija atsākusi izskatīt lietas pret lietuviešiem, kuri atteicās dienēt padomju armijā

    http://www.delfi.lv/news/world/other/krievija-atsakusi-izskatit-lietas-pret-lietuviesiem-kuri-atteicas-dienet-padomju-armija.d?id=44941592

    Krievijā gaismā atkal izceltas 25 gadus senas lietas, kurās par atteikšanos 1990. un 1991. gadā dienēt PSRS Bruņotajos spēkos kriminālatbildība draud vairākiem Lietuvas pilsoņiem, atsaucoties uz aģentūru BNS, vēsta portāls “Delfi.lt”.

    Attiecīgu lūgumu par tiesisko palīdzību izmeklēšanā no Krievijas saņēmusi Lietuvas Ģenerālprokuratūra.

    “Tāds lūgums par tiesisko palīdzību ir saņemts. Tā kā šīs darbības, kas Krievijā atzītas par noziedzīgām, Lietuvā nav pārkāpums, jautājums par tiesiskās palīdzības sniegšanu netiks izskatīts,” aģentūrai pastāstīja Lietuvas Ģenerālprokuratūras pārstāve Vilma Mažone.

    Plašāku informāciju par šo lietu Ģenerālprokuratūra atteikusies sniegt.

    Kriminālvajāšana no Krievijas puses draud trim Lietuvas pilsoņiem, kuri pēc Lietuvas jaunās varas aicinājuma pēc 1990. gada 11. marta pameta padomju armiju vai atteicās tajā dienēt, skaidro BNS.

    Daļa šādu cilvēku uz armijas daļām tad tika nogādāti ar varu, citi tika apcietināti, daži jaunieši PSRS varas iestāžu vajāšanas rezultātā gāja bojā. Baidoties no izrēķināšanās un draudiem ģimenes locekļiem, daļa šo cilvēku paši ieradās armijas daļās, bet bija arī tādi, kuriem izdevās paslēpties no PSRS iestādēm.

    Saskaņā ar Lietuvas Aizsardzības ministrijas datiem pēc 1990. gada 11. marta no dienesta padomju armijā atteicās 1562 cilvēki. 67 no tiem uz dienesta vietām nogādāti ar varu, 20 cilvēkiem tika piespriests cietumsods, vēl pret trim ierosinātas krimināllietas, bet trīs gājuši bojā.

    1465 lietuvieši bija spiesti slēpties, mainīt dzīvesvietu un pamest ģimenes, lai izvairītos no piespiedu dienesta PSRS armijā un represijām.

    Saistītie raksti:

    Ukrainas izstāšanās no PSRS nebija pilnīgi likumīga, paziņo Putins 12. marts 2014
    Putins draud Eiropā atkārtot ’20. gadsimta elli’, uzskata Polijas ministrs 09. aprīlis 2014
    Notikumi Igaunijā atgādina PSRS provokācijas pirms Latvijas okupācijas, uzskata Saeimas Aizsardzības komisijas vadītājs 05. septembris 2014

  6. Pilsonis saka:

    Atkārtošos!
    Visu notikumu atslēga ir tā ka “bijušie” (komunisti-karjeristi) gribēja pārsēsties no “Volgas” (kas bija sabiedrisks īpašums un tātad viņiem nepiederēja) uz “Merzedess”, kurš viņiem pieder (privātīpašums ir svēts)! Tāpēc bija jātaisa un jārežisē “dziesmotā revolūcija”, lai notiktu īpašuma piederības maiņa “bijušo” interesēs! Protams neizlaižot varas grožus no rokām.Kā tas darāms jau mācīja Ļeņins “bijušajiem” augstākajās partijas skolās.
    Nu nav tādu “gaišo”!
    “Pastāvēs, kas pārvērtīsies”-Rainis jau neradīja šo dežūrfrāzi ar ko “bijušajiem” atmazgāties.
    Komunisti radīja VDK (kas pie visām nelaimēm ir vainīga, tikai maisus nedrīkst atvērt), nevis otrādi!
    .
    .
    Admins
    Nezūdamības likums.
    Tas ir pastāvējis vienmēr un pastāvēs arī turpmāk.
    Ļaunuma enerģija krājas un vienreiz tā iet pāri “malām”.
    Teju, teju tā jau iet pāri malām.
    Viņus, komunistus- KGBistus, neviens vairs nežēlos un neviens arī netaisīsies tos tiesiski aizstāvēt.
    Viņus vienkārši ar snaiperiem “aplasīs” un ģimenes internēs.
    Viss nozagtais tiks atdots atpakaļ tautai.
    Tuvinieki un bērni atstrādās vairākās paaudzēs tēva grēkus.
    Tas ir Dieva Likums un tā tam būs notikt.

  7. Domātājs saka:

    Vai tad vēlēšanām ir jēga, ja jau āboltiņa jau dalās par koalīcijas lēmumnu par prezidenta kandidatūru pēc vēlēšanām? Tā vien izskatās, ka vēllēšanu rezultāti jau pasūtīti, pieslīpēti un ir zināmi. Tad kāpēc piedalīties šajā it kā brīvo vēlēšanu falsifikācijā, apliecinot uzticamību blēžiem, ja pats negribi būt blēdis vai blēžu atbalstītājs.
    .
    .
    Admins
    Āboltiņa tikai to vien gaida, lai latvieši neietu vēlēt.
    Nevēlēt, nozīmē nodot savu tautu… .

  8. 2014 saka:

    Lietuvas Valsts drošības departaments (VSD) brīdinājis tos Lietuvas Republikas pilsoņus, kas 1990. un 1991.gadā atteicās dienēt PSRS Bruņotajos spēkos, nedoties uz Krieviju, Baltkrieviju vai citām pie Eiropas Savienības vai NATO nepiederošām valstīm, jo pašreizējā starptautiskajā situācijā tas varētu apdraudēt viņu drošību.
    Saskaņā ar Lietuvas Republikas Ģenerālprokuratūras rīcībā esošo informāciju Krievijas tiesībsargāšanas iestādes gandrīz ceturtdaļgadsimtu pēc Padomju Savienības sabrukuma mēģina atsākt kriminālvajāšanu pret Lietuvas pilsoņiem, kuri pēc Lietuvas neatkarības atjaunošanas 1990.gada 11.martā atsaucās jaunās Lietuvas Republikas vadības aicinājumam atteikties dienēt padomju armijā vai pamest dienestu.

    Lietuvas Ģenerālprokuratūra portālam «Lrytas.lt» apliecinājusi, ka saņēmusi šādu Krievijas puses tiesiskās palīdzības lūgumu attiecībā uz vienu personu, bet noraidījusi to, jo Lietuvā atšķirībā no Krievijas šī rīcība netiek uzskatīta par noziedzīgu darbību.

    Sīkākus komentārus Ģenerālprokuratūra atteikusies sniegt, norādot, ka to neparedz starptautiskās vienošanās.

    ———————-

    Diemžēl pēdējais Lietuvas Ģenerālprokuratūras teikums, nepaskaidrojot, kas tā ir par vienošanos, ir neatbilstošs tagadējai starptautiskai situācijai, kas līdzinās Krievijas atklātam un slepenam karam pret kaimiņvalstīm. Lietuvas Ģenerālprokuratūra un specdienesti necenšas saviem cilvēkiem pat paskaidrot, kā neatkarīgas valsts Lietuvas pilsoņu personas dati nonākuši Krievijā un tālāk Maskavas prokuratūrā? Vai pārējo kādreiz okupēto Baltijas valstu – Latvijas un Igaunijas pilsoņi mūsdienās var būt droši, ka viņu personas lietas neatrodas Krievijā?

  9. raksts saka:

    Atkal jauna diena. Un atkalceturdaļgadsimta laikā kārtējais raksts par Latvijas valsts izzagšanu, kurā iesaistīts Ivars Godmanis, Atis Sausnītis, nu jau arī Ivara Godmaņa otrā sieva Ilze Pētersone Gpdmane, kura ļaunprītīgi izmanto savu dienesta stāvokli savtīgās interesēs. Problēma ir tā, ka cilvēkiem nav kam sūdzēties Latvijā, jo tieslietu un iekšlietu sistēmā pašas augstākās personas un viņu ģimenes locekļi nodarbojas ar noziedzību.

    Palasiet:
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/uzduras-iespejamiem-likumparkapumiem-izsolot-iem-ipasumu.d?id=44938986

    Pārbaudot, vai nav notikusi neatļauta vienošanās cīņā par Iekšlietu ministrijas (IeM) īpašuma nomu, Konkurences padome uzdūrusies iespējamiem likumpārkāpumiem, tostarp – Krimināllikuma, svētdien ziņo LTV raidījums “de facto”.

    Iekšlietu ministrijas īpašums atrodas kūrortpilsētā Jūrmalā, piecu minūšu gājiena attālumā no jūras. Vietā, kur kādreiz saimniekoja ministrijas poliklīnika, tagad privāts nomnieks attīsta viesnīcu biznesu. Ieguldītie miljoni būs jāpagūst atpelnīt salīdzinoši neilgā nomas laikā – 12 gados. Vēl līdz 2009.gadam iekšlietu sistēmas darbinieki stāvēja rindā, lai varētu atpūsties un atveseļoties ministrijas īpašumā Dzintaros. Krīzes laikā centram nogrieza finansējumu un tas rehabilitācijas pakalpojumus vairs nesniedza.

    Teju trīs hektārus lielais komplekss ar viesnīcas ēkām bija iekārojams kumoss, un viens pēc otra pieteicās privatizētāji. Iekšlietu ministrija panāca, ka kompleksu privatizēt nedrīkst. Iznomāt gan. “Ja valstij nav līdzekļu uzturēšanai, tad tas ir variants, kā to ēku saglabāt,” saka IeM valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane. Viņa uzsver – pēc līguma termiņa beigām būs iespējams atgriezties pie iepriekšējās prakses, kā arī ārzemēs esošās prakses, ka sistēmas darbiniekiem ir savs īpašums atveseļošanās pasākumiem vai atpūtai.

    Pirmā ar nomas piedāvājumu atsteidzās SIA “Casa Services”. Tās valdes priekšsēdētājs Vadims Sokolovs nodarbojas arī ar viesnīcu un atpūtas pakalpojumu biznesu, tostarp Jūrmalā. Sokolovam ir arī ietekmīgi tenisa partneri – tādi kā Juris Savickis, Atis Sausnītis un Ivars Godmanis. IeM valsts sekretāre Pētersone-Godmane noliedz, ka viņas vīra un pretendenta kopējā aizraušanās būtu ietekmējusi nomnieka meklējumus. Viņa šo nomas konkursu nekādi nav ietekmējusi.

    Sokolova vadītā firma piedāvāja rekonstruēt ēkas, ieguldot vismaz piecus miljonus eiro. Vēlamais nomas termiņš – 12 gadi. Pēc šādiem nosacījumiem notika pirmā izsole, kurā “Casa Services” tomēr zaudēja otram konkurentam. Izsoli pārtrauca, uzlaboja nosacījumus un izsludināja jaunu. Tajā starp pieciem pretendentiem – iepriekš zaudējušais – “Casa Services”, “ISIH” un “Qraka Aps”, kuru piedāvājumi bija identiski pat komatos un pareizrakstībā. Uzvarēja “ISIH” un šīs firmas vārdā līgumu parakstīja “Casa Services” valdes priekšsēdētāja Sokolova biznesa partnere Alla Zeļenkova.

  10. Miervaldis saka:

    Paldies Grantiņa kungs par faktu izgaismošanu.Citas e- vientes neraksta tik labi kā šeit;Miervaldis1112@inbox.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *