Tie bija krievi un žīdi, kas radīja 16to martu

www.tautastribunals.eu-12Visām lietām uz šīs Dieva radītās zemītes ir cēloņi un tāpat arī šo cēloņu radītās sekas.

Kāpēc šodien tiek „atzīmēts” 16. marts ?

Vai mēs rīkotu gājienus 16. martā, ja krievžīdu boļševiku pārvaldītā Krievija nebūtu mums uzbrukusi un veikusi prātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu ?

Rihards Kozlovskis, Iekšlietu ministrija, Jānis Reinisks Saeima , Noziedznieki, Latvija.

FOTO: Paskaties, latviet, šī deģenerāta purnā, kurš tevi apzogot un kalpojot cilēvičiem un koreniem ir kļuvis par miljonāru. Tādi etno kropļi- jaukteņi Latvijas valdībā ir 100%. Krievžīdi šo situāciju ir veidojuši apzinīgi, lai mums izdzēstu vēsturisko atmiņu un līdz ar to arī iznīcinātu, bet iznīcināti tiks viņi paši.Tu resnais viepli, kozlovski-hujovski, karāsies, jo esi slepkava.

Nekādā gadījumā !

16. marts būtu parasta darbadiena, protams, ja „iekristu”, tad arī svētdiena.

Tātad!!!, cēlonis ir nepārprotams, 16. marts ir šīs kriev-žīdu noziedzīgās darbības sekas.

Kas tad ir tie, kuri šodien tik atklāti cīnās pret šīm sekām ?

Nu kā vienmēr, tie paši krievi un žīdi. Bet vai tad pēc pašas primitīvākās loģikas nebūtu jāatrod cēlonis, proti, jāatjauno 1939. g. Latvijas politiskais status ?

Nu jā, kā tad žīdi un krievi paši ar saviem noziegumiem lai cīnās ? Tad jau, ja ievēro visus starptautiskos Likumus, viņiem pašiem jāpakaras. Bet krievs un žīds taču nav „MUĻKIS”, vai kā sacīja reiz viena Godmaņa integrētā krievu spļaudīkla: „MUĻĶA KRIEVA”. Viņi labāk kopīgi apņēmušies pakārt „ņedobitajos naciķus- latviešus”.

Un ne jau Krievijā vai Izraēlā, bet pašu latviešu dzimtenē.

Vo bļeģ, sacītu Ušakovs… .

Vai tas izdosies???, to mēs vēl paskatīsimies.

Kur vien skaties, tur žīdu noziedznieku bandas ar godmaņiem, borovkoviem, karginiem, zaharjiniem, segāliem u. c. priekšgalā, veic Latvijas absolūtu izlaupīšanu. Pa priekšu, protams, stumjot vietējos latviešu komunistus- izdzimteņus. Nu, kaut vai tas pats „iekšu lietu” ministēris etnojauktenis( pēc izskata īsts cūkģīmis) R. Kozlovskis negaidīti kļuvis par miljonāru. Pagājušajā 16. martā, šis veco KGBistu ieliktenis, no mikrobusiņa kopā ar žīdiem korenu un cilēviču vadīja latviešu leģionāru apķēzīšanu.

Bērziņš, Urbanovičs, UšakovsNu redzi, latviet, tā vajag piepelnīties. DP „ģenerāllis” Jaņis Hujonovičs Reiņiks(pēc izskata riktīgs žurkuģīmis) tādā pašā ceļā ir ticis pie sava pirmā miljona.

FOTO: Ja saproti krieviski, tad paskaties Ušakova un Urbanoviča “armijas” darbību Ukrainā. Nekas jau nav mainījies viņu uzvedībā. Tā ir nožēlojama laupītāju banda: http://www.youtube.com/watch?v=SzeEYkl3LUg&feature=player_embedded

Visos šajos 4. maija kliķes izdzimteņos- ielikteņos nemājo cilvēka dvēsele, bet gan dažādi astrālie viepļi, kuriem viss cilvēcīgais ir svešs. Viņu miesīgais izskats piemērojas viņa iekšējā gara būtībai. Lūk, arī atbilde viņu uzvedībai un izskatam. Tas, protams, nekādā gadījumā nepaglābs šos „Orvela fermas” lopus no karātavām, kaut arī aiz viņiem stāv tādas sātanistu- slepkavu valstis kā- Izraēla, Krievija un ASV.

Rossija, Latvija. Israel. Ukraina

FOTO: Lūk, šie noziedzīgie slepkavu veidojumi, kuri sevi dēvē par valstīm, mums ir uzmetušies par kaklakungiem un grib mūs iznīcināt.

Abi šie kroplie veidojumi tuvākā nākotnē tiks noslaucīti no “globusa”. Šo valstu vēstniecības no Latvijas būtu jāpadzena ar sūdainu koku. Kas arī drīz tiks izdarīts.

Raksta nobeigumā lasiet ko saka Elmārs Barkāns.

Viss šis noziegums pret mūsu tautu var notikt tikai tāpēc, ka netika publiskota VDK kartotēka. Mēs esam vienīgā valsts pasaulē, kura to nav izdarījusi. Šīs kartotēkas „dalībnieki” ir tie, kuri veic šo prātam neaptveramo noziegumu pret mums. Slepkavas šodien ieņem augstus amatus valdībā, drošības orgānos un ES.

Mēs, latviet, panāksim, ka tiks publiskota šo slepkavu “dokumenti” un viņi paši pakārti.

Hāgita-Ben-Jākova.-vEŠŅAKOVS-pEKALA-bĒRZIŅŠ-PABRIKS

FOTO: Lūk, viņi, sātaniskie iemiesojumi, pie kuriem smeļas “gudrībās” 4. maija kliķes komunistiskie ielikteņi.

KGBistu prieka meitene Āboltiņa pat draud ar padzīšanu no valdības tiem ministriem, kas 16.martā ies pie Brīvības pieminekļa. Komunists un KGB darbonis Godmanis savukārt ar to, ka sabiedrotie mūs nesapratīs.

Vai tā ir tiesa, ka mūs nesaprot vai pamatā kas cits ?

Par to tēmu arī parunāsim nākošajā rakstā, tas solās būt interesanti.

http://www.youtube.com/watch?v=RxW8rIl7LM8#t=69

08.03.14.             L. Grantiņš

NĀVI OKUPANTIEM !!!

Latvija, H-86, LRTT

StrēlniekiDIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!

Un tagad, latviet,  nokrati šo krievžīdu nāvi nesošo enerģiju.

Noklausies to, kas darīs tavu Dvēseli baltu.

MIRDZOT ĶĒPIEM !!!

http://www.youtube.com/watch?v=FZxUmLquHYk

http://www.youtube.com/watch?v=bU56EzZL2To

=========================================================================

Krievija un Izraēla perina slepenu plānu pret Latviju

Medvedjevs un Peress, Rossija, DeutschlandKrievijas slepenie dienesti aicinājuši ebrejus iesaistīties kopīgā cīņā pret latviešiem un lietuviešiem, kuri 2. pasaules kara laikā īstenoja holokaustu.

FOTO: Nāvi krievžīdu okupantiem. Šie nacisti- slepkavas ir paralizējuši demokrātiju ES.

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs un Izraēlas prezidents Šimons Perss 18. augustā nolēma kopīgiem spēkiem cīnīties pret holokausta noliedzējiem. „Slikto valstu” sarakstā ir iekļuvusi arī Latvija.

Krievijas ārējās izlūkošanas dienests Izraēlas interneta portālā izrus.co.il vērsies pie visiem ebrejiem sadarboties ar krievu spiegu biroju „unikālu holokausta noziegumu izmeklēšanā Latvijā, lai sauktu pie atbildības noziedzniekus pret cilvēcību.”
Krievijas slepenā dienesta ģenerālmajors Ļevs Sockovs stāsta: „Pēc kara jaunajās padomju republikās (domātas Baltijas valstis – red.) netika aktualizēts jautājums par represijām pret ebrejiem 2. pasaules kara laikā, lai netraumētu baltiešus un viņus neapsūdzētu holokausta noziegumos. Jāuzsver, ka Baltijā geto un koncentrācijas nometnes apkalpoja tieši vietējie nacionālie kadri. Baltieši tagad nevēlas to atcerēties.”
No teiktā izriet, ka Krievijas specdienesti pēc 2. pasaules kara ar īpašu mīlestību ir izturējušies pret baltiešiem, kuri dienēja hitleriskās Vācijas armijā un drošības spēkos.
Krievijas spiegu tīkls padomju gados esot savācis daudzus dokumentu par to, ka latvieši un lietuvieši 2. pasaules kara laikā īpaši nežēlīgi izturējušies pret ebrejiem – viņus slepkavojuši, spīdzinājuši, apzaguši un veikuši citus varas darbus. Padomju okupācijas laikā Krievija it kā apzināti šos materiālus neesot publiskojusi, lai baltiešus vēl krasāk nenoskaņotu pret Kremļa režīmu. Savukārt tagad, lūk, Krievija beidzot ir apjēgusi, ka šie materiāli ir jānodod atklātībai.
Krievijas spiegi gan neatklāj, kāpēc tikai tagad – gandrīz 20 gadus pēc tam, kad Latvija atguvusi neatkarību, ir pienācis „laiks patiesībai”. Iespējams, šī varētu būt Krievijas atbilde uz Latvijas nepiekāpību vēstures jautājumu interpretācijā, piemēram, uz „krievu lāča” niknumu izraisījušo filmu „Padomju stāsts”. Zinot Izraēlas jūtīgo attieksmi pret holokausta jautājumiem, Krievija šādā veidā cenšas iegūt sabiedroto cīņā pret „nepaklausīgo” Latviju.
Politologi uzskata, ka slepenais Krievijas un Izraēlas plāns cīņā pret „holokausta noliedzējiem Baltijas valstīs” ir izperināts augusta vidū – Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva un Izraēlas prezidenta Šimona Peresa tikšanās laikā. Savukārt 25. augustā notika Peresa un Krievijas premjera Vladimira Putina slepena telefonsaruna, par kuru abi vienojās neizteikt ne pušplēsta vārda. Tomēr Krievijas premjers vēlāk Krievijas masu saziņas līdzekļos atzina, ka viņam notikusi saruna ar Izraēlas prezidentu par ekonomiskajiem jautājumiem, par ko izpelnījās asu Izraēlas amatpersonu kritiku. „Holokausta noziedznieku un noliedzēju vajāšanas plāna” piedāvāšana Izraēlai varētu būt arī kā Krievijas reveranss – atvainošanās par Putina mutes palaišanu.
Katrā ziņā Krievija ir nolēmusi izspēlēt jaunu kārti ideoloģiskajā karā ar Latviju. Vai tas izdosies, rādīs laiks.

Elmārs Barkāns

www.tautastribunals.eu-2Šeit, latviet, vari lasīt kāda čekas provokatora “disidenta” murgus.

16.marts uz pulvermucas

Nekad neesmu varējis saprast, kādēļ tiem pārdesmit vēl dzīvajiem leģionāriem ir piešķirta tāda pārnacionāla nozīme, ka viņu pieminēšanas dēļ esam gatavi kaut vai nodedzināt savu valsti?
Pat ministri tur piedaloties gatavi riskēt ar savu demisiju un partijas ar reitingiem un palikšanu koalīcijā.
Vienlaikus, visu acu priekšā tiek grautas ģimeniskās pamatvērtības, tiek gatavota perversā “dzimumu vienādība” skolām, joprojām izmisumā iedzīti valsti pamet simtiem latviešu utml.utt, bet lai to apturētu nekādu skaļu akciju, protestu vai riskēšana ar “krēsliem”.

Jānis-Rožkalns, Saeima, Gulags, Latvija

Bet, katrs “16.03.” ir kā “sviestamaize ar lielu melno ikru kaudzi” – bezmaksas dāvana Krievijas “Propagandas ministrijai”.
Latvieši paši rūpīgi sagatvo krāšņu savas nācijas nozākāšanas uzvedumu Brīvības pieminekļa pakājē, un Krievijai tik vien tās rūpes, kā atsūtīt pāris TV operatorus visu to nofilmēt. Nu labi, vēl pāris simts eiro kādiem krievu durakiem, lai patrokšņo ieslodzīto pidžamās. Un viss.

FOTO: Lūk, tāds izskatās ierindas NODEVĒJS- J. Rožkalns.

Bet materiāls par 10miljoniem eiro rokā, jo ar skubu izķerts, tas momentā aiziet visās pasaules ziņās tanī pat vakarā, stāstot, kā “latviešu fašisti atkal godina esesiešus pašā Rīgas centrā, piedaloties pat Saeimas deputātiem un ministriem…” Mēs taču visi labi zinām – patiesību par latviešu Leģionu pasaule nesaaprot.
Man ļoti intersē, ko paši šī sarīkojuma dalībnieki izjūt ik 16. marta vakarā skatot ārzemju TV ziņas?

Liela daļa pasaules tā arī ik gadu Krievijas pasniegtajam notic, jo vizuāli-emocionālā līmenī to atspēkot nav iespējams.
Nezinātājiem, kādi ir vairums pasaulē, tie ir šokējoši skati, kas visnejēdzīgākā veidā pazemo mūsu tautu un mūsu valsti. Kā vērtē zinātāji, Krievijā tieši šīs 16.03. reportāžas ir izveidojušas LV tēlu par Krievijas ienaidnieku Nr.1.

Protams, liela vaina te ir arī pašiem leģionāriem, ka viņi piekrīt, lai viņus tieši šādi “godina”, par to maksājot tik augstu cenu. Kaut gan, liela pašu leģionāru daļa, jau sen ir kategoriski atteikušies no šādām “pseido-svinībām”.
Jā, leģionārus nevajag aizmirst, viņus vajag pieminēt, varbūt uzaicināt uz svinīgām pusdienām, pasniedzot kādas veltes, vai to godināšanu rīkot Lestenē. Vai citādi vēl desmit valsti neapdraudošos variantos. Un jebkurā gadījumā, viņi būs aizkustināti līdz asarām…
Bet netiks pazemota Latvijas valsts, kuras dēļ arī viņi paši kādreiz cīnījās.

Tad kādēļ veidot no šī fakta starptautiska mēroga Notikumu, kā lāstu savai valstij, tas nav saprotams? It kā šī būtu visvisnozīmīgākā latviešu nacionālā problēma, kāda vien šobrīd pastāv?
Manuprāt, tieši otrādi, tā vispār nav problēma, ne arī kāds valstisks uzdevums, kura dēļ būtu vērts kaut ko ziedot, vai ar kaut ko riskēt. Jo viss kas nepieciešams, vienkārši, dažiem cilvēkiem sirsnīgi pateicībā jāpaspiež roka.

Vienlaikus, ir mums arī daudz citi varonīgi cilvēki un pretošanās grupas, kuras vispār netiek pieminētas. Kā piemēram, Ēriks Tomsons, bēgļu pārcēlājs, kas astoņos bīstamos braucienos ar laivu uz Gotlandi, no 1944. līdz 1946.gadam, izglāba ap 1000 Latvijas inteliģences pārstāvju un valsts politisko bēgļu – arī Kārli Skalbi un Čakstu ģimenes locekļus, bet pēdējā reisā pats krita čekistu nagos un tika notiesāts uz 25 gadiem Čekas soda nometnēs, Noriļskā. Tagad viņš dzīvo Valmierā, bet vai kāds viņu atceras?
Tad kādēļ tādas galējības, dažu piemiņai riskējam ar valsts mieru, bet citus aizmirstam?

Un tagad, redzot Ukrainas notikumus un Maskavas draudus arī Baltijai, „16.03.“ risks nenormāli pieaug, jo tad, ja Maskava nolems sākt destabilizēt situāciju mūsu zemē, šī datuma uzvedums pie Brīvības pieminekļa ir ideāls starta punkts. Uzbliezīs skaļu blīkšķi ar dažiem upuriem un visai pasaulei parādīs, kā “fašisti Rīgā ārdās un uzbrūk krieviem”… Skaidrojoši pierādījumi nevienu neinteresēs.

Tādēļ, mans aicinājums – nacionālo interešu vārdā, lūdzu, ja iespējams, sēžot uz pulvermucas, nespēlēsimies ar atklātām liesmām.


Rīgā, 2014. gada 7.martā
Jānis Rožkalns

You may also like...

33 komentāru

  1. Gudrais A.G. saka:

    Linards 16.martā būs Rīgā un soļos gājienā?
    .
    .
    Admins
    Neraizējies, Gedroic, es soļoju un arī soļošu, bet tu esi viens no tiem,(kopā ar Gardu un Lapinski), kurš mani gribēja novākt no skatuves.
    Es esmu ļoti ATMINĪGS pret nodevējiem. Jau pirmajā dienā, pēc Tiesiskuma atjaunošanas, tu un pārējie tev līdzīgie atradīsies LR drošības iestādēs. Vai jūs no turienes iziesiet, tas jau ir cits jautājums.

  2. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Ko gribeja?Visas nacijas sajauksim,un visur busim pilsoni,un visur dabusim
    pilsonibu.Kurs ir tas mistiskais cilveks,kura tiesibas aizstav?Tas ir
    juda,pederasts,lezbiesu sievietes,kriminalelements,zoofils,zaglis,
    parasts slepkava,liberalis,demokrats,transvestits.Gojs nav cilveks,un uz
    vinu cilvektiesibas neattiecas.Medvedeva uzvards ir Mordehajs,kur pienema
    lemumu apset visas platibas ar modificetam Geitsa seklam,depopulacijai.
    Musu karaviru jaunibas dziesma ierakumos.
    http://www.youtube.com/watch?v=hZAV4hsP5WU
    Jaatceras,ka ir judkrievi,kursi,rusi,judlatviesi jeb livi,zemgali,seli,
    galli jeb kelti jeb ukraini,sitie galvenokart un nekada jauksana
    nepalidzes.Polija ari radas,kur salasijas visi judas,kurus izraidija,no
    citam valstim.
    http://antisionizm.info/Zapadentsi-eto-ne-slavyane-a-potomki-keltov-i-evreev-896.html
    Un kuriem zemapzina savu karaviru arsenals.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Celtic.warriors.garments-replica.jpg

    VELAK VEL/TENcINU

  3. Zemnieks saka:

    Demagogs Rozkalns! 16.marts grauj musu reputaciju Eiropas aciis? Un kaa tad ar 9.maiju? Tie taadi eiropiskaki svetki, vai ne?

  4. Lauku onka saka:

    Šodien Rīgā pa centru divi urlas lielīgi staigāja ar Krievijas karogu vicinādamies. Laikam jau putins viņiem piesolījis atpestīšanu no tiem latviešu “fašistiem”, ka tik varonīgi. Pēc visa spriežot, 16. marts būs karsts. Tā ir svētdiena un okupantu bariem ir brīvdiena.

  5. Andris7 saka:

    Atbilde Janim Rozkalnam!
    Ja mes daram pareizi,tad,lai citi skatas uz mums,ko mes teiksim neba
    otradi.Uz citiem pietiek laika skatities tiem,kuri pasi dara nepareizi.
    Kapec musmires neliekam senu merce?
    http://via-midgard.info/news/v-rossii-priznali-yekstremistskoj-nemeckuyu.htm
    Varbut Tev jaskatas uz viniem,ko vini teiks.

    http://antisionizm.info/SHokiruyushchie-tsitati-mirovoy-eliti-govoryashchey-ob-unichtozhenii-chelovechestva-362.html

    TENcINU.

  6. Gudrais A.G. saka:

    Rožkalns tiešām ir gļēvs lupata, atzīstu!

  7. info saka:

    Krievijas cilvēktiesības aizstāvji Borovogs un Novodvorska brīdina, ka pēc Gruzijas un Ukrainas var sekot Krievijas agresija pret Baltijas valstīm.

    http://www.youtube.com/watch?v=YThOlTBgyxY&feature=player_embedded

  8. raksts saka:

    NO KURIENES PŪŠ VĒJŠ… (atmiņas atsvaidzināšanai)

    (no J. Rolava raksta „Korupcija Latvijā” laikraksta „Brīvā Latvija” 1997. g. 3…9. februāra numurā)

    Pāreja no valsts kontroles sistēmas uz brīvā tirgus ekonomiku ir radījusi ekonomisko nodziedzību. Lielāko kriminālo aktivitāšu daļu Latvijā veicot krievi, kas dzīvo Latvijā vai Krievijas krievi, un gandrīz visa organizētā noziedzība ir stipri saistīta ar Krieviju. Organizētās noziedzības grupām ir pieejams visu līmeņu ierēdņu atbalsts, kas vēl ir saistīts ar padomju laikiem. Aptuveni 50 % peļņas, kas ir iegūta krimināli sodāmās darbībās, izdod, lai piekukuļotu amatpersonas, īpaši muitā un policijā. Kukuļošana skar visus veikalnieciskos darījumus, kuriem ir nepieciešama valdības iestāžu atļauja.

    Pēc neoficiālām ziņām, Latvijā pastāv 18 mafijas grupējumi ar apmēram 10 locekļiem katrā. Šie grupējumi galvenokārt sastāv no bijušajiem čekistiem. Organizēto noziedzību Latvijā vadot persona, kas ir pārcēlusies uz dzīvi Holandē un nodibinājusi tur banku. Šo grupu darbība ir ievirzīta prokrieviskā gultnē, ar nolūku pievienot Latviju Krievijai.

    Sevišķi slepenā dokumentā, ko 1993. g. decembrī Krievijas prezidentam B. Jeļcinam bija iesniedzis krievu izlūkdienesta darbinieks Oļegs Kuijovičs, bija teikts: „Mūsu vajadzība Baltijā ir vienkārša: mēs vēlamies zināt, kas tur notiek, nodrošinot specifiskas vajadzības un apturēt visu, kas mums nepatīk.

    Praksē tas nozīmē novērst solīdas demokrātijas izveidošanos. Brīvā prese, neatkarīgi domājoši parlamenta deputāti, nepiekukuļojama tiesiska sistēma un saskaņota publiska pārvalde – visi tie būtu lielākie šķēršļi mūsu vajadzībām rīkoties un iespaidot notikumus. Tā vietā mums ir vajadzīga miegaina, korumpēta un diezgan savtīga sistēma, kura gan ir ieguvusi diezgan plašu tautas atbalstu. Jānodibina autokrātiski režīmi, vārda pēc neatkarīgi, bet patiesībā atkarīgi no mums.

    Mūsu galvenie ieroči demokrātijas mīnēšanai ir noziegumi un korupcija. Mēs esam spēruši lielus soļus, iebaidot publiku no `mafijas`. Mēs esam nostiprinājušies visos ekonomiskajos sektoros; mēs iegūstam labu peļņu, un, kad mēs ar laiku būsim ideālās vietās, mēs izbeigsim savas un citu kriminālās aktivitātes praktiski vienas diennakts laikā.

    Liela uzmanība tiek pievērsta, apstrādājot bruņotos spēkus. Mēs esam izvietojuši uzticamus aģentus galvenajās aizsardzības ministriju pozīcijās visās trīs zemēs.

    Mēs esam iefiltrējušies visās galvenajās politiskajās partijās; mums ir uzticamas grupas, kas ir pilnīgi mūsu rokās un var dot mums derīgu platformu varas sagrābšanai. Mums ir aģenti diplomātiskajā dienestā visās trīs zemēs, kas nozīmē, ka mēs esam precīzi informēti par Rietumu slepeno dienestu aktivitātēm šajos apgabalos.

    Mēs plānojam turpināt šīs aktivitātes, līdz būsim droši, ka netieša varas sagrābšana būs nepamanāma un pilnīgi efektīva. Kad mēs būsim panākuši bezcerības gaisotnes iestāšanos, kad publika un vairākums labāko politiķu būs nonākuši izmisumā demokrātisko problēmu atrisināšanā, mēs palīdzēsim mūsu `stiprajiem`.

    Lai gan plānā ir atšķirības starp trim Baltijas valstīm, būtībā tās ir saistītas ar armiju un policiju; pasludinot izņēmuma stāvokli pret noziegumiem, tās atcels parlamentu uz korupcijas pamata (to nav grūti izdarīt, ņemot vērā mūsu aktivitātes šajā nozarē), uzliekot dažus ierobežojumus presei, iesaldējot politisko partiju aktivitātes un ierobežojot publiskās sanāksmes. Nav gaidāmi lieli publiski protesti. Kriminālās aktivitātes dramatiski izbeigsies un mēs ātri noslēgsim dažus tirdzniecības līgumus ar nodomu uzlabot labklājību.

    Mēs neparedzam nekādu pretestību no Rietumiem. Viņu cerības nekad nav bijušas augstas, viņi vairāk būs pateicīgi par pēkšņi radušos stabilitāti.”

    Tātad – gaidīsim krievu aģentu organizētu valsts apvērsumu…

  9. piezīme saka:

    Piezīme pie Toma Ostrovska raksta”Krima atklāj nepatīkamo: Putina prostitūtas”

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/500477-krima_atklaj_nepatikamo_putina_prostitutas

    Aizliegt iespēju redzēt Krievijas melu raidījumus? Kādēļ gan, jo tie taču sevi parāda kā meļus, ir vajadzīga tikai adekvāta reakcija uz šiem raidījumiem, profesionāla un patiesa, kas šos melus atmasko. Kādēļ viss šis lielais mūsu žurnālistu bars to dara tik gļēvi un neprasmīgi? Te ir divi cēloņi: 1) negrib to darīt, jo viņu redaktori nekalpo Latvijai, bet tikai saviem sponsoriem; 2) šī nozare ir pilna ar neprofesionāliem, mazizglītotiem “fazāniem” (pēc vācu karavīru terminoloģijas, kas tā sauca Hitleram pietuvinātus virsniekus, militāri maz spējīgus, bet ar ļoti krāšņām uniformām).
    Eiropas reakcija uz Krievijas agresiju pret Ukrainu patiešām ir gļēva un neizlēmīga, bet par Latvijas politmafiju varas posteņos es nemaz nebrīnos, viņiem nodevība ir asinīs.

  10. Andris7 saka:

    Atbilde Info!
    Judejas valsts ,judu tiesibu aizstave Novodvorska bridina Latviju…..???
    Mes jau neko,mes tikai bridinam…..cik gruti,un atkal citiem vajadzes
    karot musu varda.Labi,ka tas noslepts zem krieva.Musu vara muziga AMEN.
    https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk-public%3A%2F%2FknPfYeBr%2Blbg7IjVvOeq8s2DcNNN0vyDWzyIMmtF384%3D&name=Dyuk_-_Evreysky_vopros_glazami_amerikantsa.doc&c=52c0666cfcdc

    http://shop.influx.ru/Avdeev-VB-Istorija-anglijskoj-rasologii-Kriticheskoe-issledovanie-p-733.html?affiliate_banner_id=1&ref=10

    TENcINU.

  11. info saka:

    Krievijas cilvēktiesības aizstāve Novodvorska vēlreiz nepārprotami brīdina Baltijas valstis:

    http://www.youtube.com/watch?v=QAvizWkVrKE

  12. Sprīdīts saka:

    armijas” darbību Ukrainā. Nekas jau nav mainījies viņu uzvedībā. Tā ir nožēlojama laupītāju banda: http://www.youtube.com/watch?v=SzeEYkl3LUg&feature=player_embedded

    video ir no GRUZIJAS laikiem!!

    http://www.upload.ee/image/3922628/kidding_me.png

    Esat uzmanīgs, savādāk pats sevi diskreditējat..
    Propogandu ražo abas puses!

  13. Andris7 saka:

    2tra atbilde Info!
    Laikam Info sez pie viena kopeja Novodvorskas raiditaja.
    Ko,no Trocka gribeja ena esosa pasaules valdiba.Tikai vienu,lai visa
    pasaule butu vinu kolonija.Ja kads to saprot un megina pretoties vinu
    nekavejoties iznicina,ja ne fiziski,tad informativi.Patiesiba pie tada
    scenarija neparaditos nekad.Novodvorska jau nu noteikti to grib,un Ifo
    laikam ari.Rusi un vaciesi,kuri tagad ari sak saprast,ka Rusija ir
    pedeja palikusi pretestibas vieta visaptverosai totalai verdzibai,ar
    tiesibam vieniem,ka Novodvorskai un vinai lidzigiem un beztiesiskumu
    otriem.Galvenais ,no visa,kas notiek.Sikumi,lai gaida beigas.
    http://www.youtube.com/watch?v=GqBH516dVOE&feature=c4-overview&list=UUIArCycotOYnSYue5shjpyg

    http://www.kramola.info/vesti/metody-genocida/skrytye-mehanizmy-rabstva

    TENcINU.
    .
    .
    Admins
    Andri, noņem savas melnās krievžīdu brilles.
    Krievija ir vienīgā vieta pasaulē, kurā pie teikšanas ir ABSOLŪTAIS ĻAUNUMS, ar sātanistu simbolu MAUZOLĒJĀ.
    Krievi ir vēl ļaunāki par žīdiem.
    Ja neesi mācījies Krievijas impērijas vēsturi, tad pēdējais laiks to darīt.

  14. 13 saka:

    в 15 00 на Майдане, встречаемся, требование ” ПЕРЕКРЫТЬ ТРУБУ РОССИИ” Байкот стратегического товара Путина, вон из нашего супер-маркета. Майдан должен давить на правительство, и требовать перекрыть Газовую торговлю для России, до вывода всех войск с территории Украины. Это и есть экономическая война, сделаем Путина НИЩИМ ДИКТАТОРОМ.

  15. boikots saka:

    Solidarizējoties ar ukraiņu tautu pret krievu okupantiem, boikotēsim Latvijā gāzi un Lukoil! Nost čekistu Savicki! Prom no Latvijas Lukoil! Pieprasīsim Latvijas valdībai un Eiropas Savienības vadošām amatpersonām gādāt, lai gāzes un naftas vietā būtu elektrība, attīstot Latvijā un visā Eiropas Savienībā visus iespējamos elektrības ražošanas veidus!

  16. Andris7 saka:

    Atbildes avoti nav mani,tikai kopsavilkumi,no visa!
    Vaciesu secinajumi visam.Bild.Die Lage in der Ukraine.Scheiben Sie
    uns ihre Meinung.Klagemauer TV.Fakti,no aptaujam.
    Ja,tik tiesam ,vestures nezinasana,nenonem tragisku atbildibu.

    TENcINU.

  17. exo saka:

    Константин Боровой

    В Украине все будет хорошо

    08 марта 2014

    Друзья, зачем уподобляться Путину и устраивать истерики?

    Все идет своим чередом.

    Никто не бросил Украину, весь мир сочувствует ей, следит за событиями и делает все возможное, чтобы защитить Украину.

    Тяжелые болезни не лечатся быстро.

    Быстро можно только заболеть.

    Потом приходят доктора – ООН, НАТО, 6 флот, ЕС, соседи, которых это более чем касается.

    Консилиум уже идет.

    Хочется, чтобы больного быстро отвезли в операционную и что-нибудь отрезали или пришили.

    Но у врачей есть противный принцип – не навреди больному.

    Пока есть предварительный анализ – агрессия. Окончательного пока нет.

    Врачи. Им нужен анамнез и патогенез. Нужны результаты анализов.

    Эти анализы, кстати, надо еще взять. Больной немного буйный, посылает медсестер самолетом.

    Какие-то лекарства уже используются. Они не могут подействовать моментально. Давайте потерпим.

    За спинами врачей, между прочим, стоит толпа их пациентов, которые очень не хотят, чтобы инфекция распространялась.

    Эти врачи теперь не отойдут от больного до его полного выздоровления.

    Потом начнется лечение, долгое, обстоятельное, эффективное.

    Врачи победят болезнь и она отступит.

    Она отступит в Россию.

    Двже не отступит, а потечет к нам мутным вонючим потоком.

    И отступать им больше будет некуда. Ни “Беркуту”, ни РНЕ и НБП, ни любителям памятников Ленину и СССР.

    Самое время подумать о будущем России.

    Нам рассчитывать на хороших докторов не приходится. Исцелятся придется собственными силами. Cura te ipsum.
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts.

  18. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Boikotam un Nr 13 !
    Ja esat graveji un demolatori,no berna kajas,tad ari nesapratisiet,ka
    par spogulisiem,grabulisiem,krellitem un tuksiem solijumiem iekritat
    verdzibas bedre pa tieso.Scenarijs par indianiem.Autors ari zinams.
    http://ruspravda.info/Kolonialniy-status-Ukraini-v-Evrosoyuze-yazikom-dokumentov-3596.html
    http://www.pravda-tv.ru/2014/03/08/40707

    P.S.Ta pazuda musu rupnieciba,lauksaimnieciba,zivsaimnieciba , musu
    mezi un zelts.Ligumu nezinasanai par laupisanu nav attaisnojuma.

    TENcINU.

  19. ķiploks saka:

    Skat, ko atradu: Izrādās Otto Ozolam šefs draudējis.

    Otto Ozols ‏@OttoOzols 1h
    @Pabriks Pabrika k-gs, Jūs pats un Vienotība veicinājat Kremļa propagndas kanālu uzspiešanu Latvijas skatītājiem. Nevajag tagad liekuļot.

    Artis Pabriks ‏@Pabriks 1h
    @OttoOzols Jūs kļūdieties! Paanalizējiett manas aktivitātes mediju politikas laukā pēdējo 3 gadu garumā

    Otto Ozols ‏@OttoOzols 48m
    @Pabriks Es spriežu pēc rezultāta. Kremļa propo kanāli tiek manipulatīvi uzspiesti LV skatītājiem. Tas ir Jūsu NEPLP “panākums”.

    Otto Ozols ‏@OttoOzols 46m
    @Pabriks Pabrika k-gs pag. gadā mums bija LTV diskusija par LV bērniem RU nometnēs. Pēc raidījuma LTV boss man publiski draudēja. Un …?

  20. čuguns saka:

    16.marts tuvojas + gavēņu laiks, un tagad uzpeld mošķu vaidi.

    – Vienotība uzliek ultimātu Cilinskim. Ja viņš savā Latvijā pieminēs latviešu karavīrus pie Brīvības pieminekļa, 16.martā, tad tiks atlaists no VARAM ministra amata. http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/cilinskis-plano-16.marta-doties-pie-briiviibas-piemineklja-broka.a79362/

    – “Dižais” Atmodas aktīvists un Jānis Rožkalns aicina nepieminēt savus karavīrus, jo tā esot provocēšana.

    – Sastrēgumstundā Zatlers, Latkovskis, Elksniņš un citi saka, ka Eiropa būs šokā ieraugot 16.marta gājienu, tāpēc labāk to atcelt. Izskan frāze, ka to nevajag, jo krievi var palikt dusmīgi, jo nākamgad esot lielā jubileja – 9.maijam 70 gadi.

    – Pērkonkrustietis Šiškins atceļ savu ikgadējo piketu 16.martā, un šoreiz vēlas iet kopīgā gājienā ar pārējiem. Kāpēc? Lai savās svastikas jakās gozētos gar ārzemju preses kamerām un pataisītu visus dalībniekus par nacistiem, ko visu laiku cenšas izdarīt saskaņas centrs.
    http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/saskanjo-visus-16.marta-pasakumus-riiga-par-skaljrunju-lietoshan.a79206/

    – Edvīna Šnores un Ināras Mūrnieces mēģinājumi/aicinājumi slēgt Krievijas propogandas TV Latvijā tiek pasniegti kā stulbi un demokrātijai kaitējoši.

    – Korens, Kuzins un citi antifašisti taisās ar skaņu ierīcēm darboties ne tikai pie Brīvības Pieminekļa, bet arī traucēt leģionāriem veltīto Dievkalpojumu.

    – LTV vairākkārt mēģina 16.martu pielīdzināt 9.maijam, bet tā dalībniekus par radikāliem vai ekstrēmiem. http://www.ltv.lv/lv/raksts/06.03.2014-vai-ukrainas-notikumu-delj-latvijas-politikjiem-jabut-piesardzii.id25649/
    .
    .
    Admins
    Šis komentārs tiks izmantos nākošajā rakstā, kas tiks ievietots pirmdien.
    Visi šie šiškini,rožkalni,koreni,ušakovi,urbanoviči,zatleri…. ir vienas cūkas bērni… .

  21. sievas saka:

    Tie šiskas rožainaiskalns dara to, ko liek viņu sievas,bet no kādas rases tad ir daiļavas…..

  22. huters saka:

    Ja šodien būs jaiet ciņā pret krievu iebrucējiem, un mana valdība man nedos ieročus, darīšu to zem jebkura cita karoga. Zvaigžņu strīpainā Amerikas, zaļā – muhamedāņu vai varavīkšņainā dibenbrāļu. Par baltu Latviju!
    .
    .
    Admins
    Tas, brāl, drīz arī notiks.
    Šie nelieši baidās dot ieročus latviešiem. Visa zemessardze ir pataisīta par kosmopolītiem.
    Latvieši, vārda īstajā nozīmē, ir aizvākti… .

  23. aicinājums ievest Latvijā ANO pārvaldi saka:

    Krievi jau vāc parakstus Latvijas pievienošanai Krievijai. Bet ko dara Latvijas korumpētās un mafiozās tiesu sistēmas viens no izveidotājiem, bijušais ģenerālprokurors, Satversmes Aizsardzības biroja vadītājs Jānis Maizītis? Ja latviešiem nav paveicies ar valdību, kas pati apzog latviešu tautu, tad nekavējoties jālūdz atbalstu ANO, NATO, rietumvalstīs. Latviešiem jāpieprasa piešķirt bruņojumu, lai spētu aizsargāt savu zemi pret iespējamu Krievijas intervenci ar piektās kolonnas atbalstu. Tāpat arī jāpieprasa ieviest Latvijā ANO pārvaldi līdz tiesiskuma atjaunošanai Latvijā. Šobrīd Latvijā valda mafiozie oligarhi, kas dreb par savu ādu un mantu.

    https://secure.avaaz.org/ru/petition/Obrashchenie_ko_vsem_zhitelyam_Latvii_Sbor_podpisey_o_vstuplenii_Latvii_v_sostav_Rossiyskoy_Federacii/?pv=7

  24. hronika saka:

    Latvijā galvu pacel piektā kolonna.

    Partijas “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” (PCTVL) aktīvisti pirmdien, 10.martā, rīkos piketu “Krimas atbalstam, lai solidarizētos ar Krimas tautu” un pie reizes pieprasītu “garantijas krievu valodai no Sevastopoles līdz Rīgai”, liecina partijas mājas lapā publicētais paziņojums.

    Būsim atklāti, ka PCTVL grib Latvijas pievienošanu Krievijai.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/pctvl-pirmdien-rikos-piketu-krimas-atbalstam.d?id=44283573#ixzz2vVJRoPDv

  25. rūgtā patiesība saka:

    Andris Šķēle nozagto no latviešu tautas turpina izvest uz ārzemēm. Līdzīgi , pagaidām vēl klusi un nemanāmi, dara vēl daži priHvatizatori. Nedod Dievs, bet ja tomēr sāksies šaudīšanās Ukrainā, tad Latvija var piedzīvot strauju cilvēku izceļošanu uz rietumiem. Latvieši netic šī brīža Latvijas Valsts prezidentam, komunistam un zaglim Andrim Bērziņam. Lai nosargātu valsts drošību, latviešiem jau tagad jāpieprasa aizliegt pēc būtības pretvalstisko PCTVL, kā arī jāizsludina mobilizācija. Jābūt aklam lai neredzētu, ka Krievija ar piektās kolonnas atbalstu gatavojas pārņemt varu Latvijā.

  26. Os saka:

    Diemzel ta ir,visadi rozukroni veiksmigi Latvija ievilkusi krievu Trojas Zirgu un Zirga saimnieks loti seko lidzi Zirga veselibai un tas patiesiba nav zirgs,bet ir Zilonis.

  27. Sprīdīts saka:

    Neviens ANO un NATO nepalīdzēs..
    NATO radās pēc kara, pret CCCP. 23 gadi pagājuši..
    ANO radās lai apvienotu visas valstis.

    Ko jūs te raudat – neviens nenāks palīgā. Tiem, kuriem prasat palīdzību ZIN par notiekošo.
    Tas ir apzināti. Kā tad var uzbūvēt Jauno pasaules kārtību, ja būs tik tāda kultūra, folklora kā latviešiem un citām vecām tautām.

    Sākat VĀKT parakstus par ALKOHOLA tirdzniecības ierobežošanu. Specializētos valsts veikalos. Nevis blakus maizei.
    Cilvēki DZER, taisa pašnāvības.

    TIKAI ar skaidru galvu arī izdomāsim.

    Cik no jums ir normāli cilvēki un nelieto ne grama?
    Tad kad skaidra galva būs, tad arī nāks “kosmoss” palīgā.

    Cigaretes pārdot tikai zem letes, nevienu reklāmu.
    Legalizēt VISAS narkotikas un pārdot ar akcīzi VALSTS veikalos. Tas iznīcinās narko – mafiju. Nebūs vairs uz ielas. Veikt uzskaiti par pircējiem. Monitorēt tos.

    Un izmetiet TELEVIZORUS, aiziejiet piereģistrējaties BIBLIOTĒKĀ.

    Šīs ir REĀLAS lietas ar ko mēs varam sākt.
    Nekādi tur rietumi nenāks palīgā.

    Tāpēc sākam katrs ar sevi.
    Nost ar kaitīgajiem ieradumiem. Pēc tam tad arī skataties, kas notiks tālāk!

  28. Andris7 saka:

    Atbilde Cugunam!
    Ja 5% raujas,tad ar parejiem 95% kaut kas nav kartiba.Apvieniba,lai
    varbut kadam tas liekas divaini javeido pec rasu principa atlases,
    tad radoss darbs bus visiem 100%.Patiesiba veca ,ka pasaule.Veca
    patiesiba nerus,bet ar laiku tikai pienemas speka.Baltai rasei pilnu
    tvaiku.

    TENCINU.

  29. kosmoss saka:

    Ja pasaulē ir tikai 8% Baltie cilvēki(ieskaitot arī tos ,kas bija saprecināti ar dzeltenajām gaspažām ).Baltu cilvēkiem tie kaitīgie ieradumi nav,pasekojiet cik viņu ir Baltijā (bailes jums tos % sacīt),ja “kosmoss”to lietu nenokārtos,tad Baltajiem uz šīs planētas nav paredzēts dzīvot.

  30. Andris7 saka:

    Atbilde Huteram!
    Latvija ir judlatviesi,judkrievi,kursi,rusi,seli,latgalli,zemgalli,livi,
    cigani un vel citas mazas tautibu vienibas.Un visi grib laimigu dzivi,ka
    ari tie kuru merka devize ir HAOSA KARTIBA.5 kollona gatavo augsni
    invazijai,ka no rietumiem,ta,no austrumiem.Juku laiki.Ko visu laiku
    noliedz?Rasismu.Rasismu var un vajag noliegt,ja kads grib veidot vienas
    rases parakumu par otru,bet ja ta nenotiek.Vienkari mes esam tadi un
    viss,bez parakuma uzspiesanas.Kapec Afrikas dienvidos izjuka Rodezija?
    Ko gribeja Bota, un, ko Mandela ?Lidz Mandelai neviens netika apbizots,
    bet speciga kopiena noteikti kadam bus,ka dadzis aci.

    TENcINU.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *