Prāvests emeritus A.Kavacis – par šodienas LATVIJU

LRTT pateicas grāmatu BALTU SENVĒSTURE  http://www.aisbergs.lv/?cat=114 UN CILVĒKS VĒSTURES VĒJOS autoram,  prāvestam emeritus ANDREJAM KAVACIM  par bezbailīgu cīņu pret Tiesiskuma un Taisnīguma nīdējiem. Tas, ka Tiesiskums Mūsu Dzimtenē tiks atjaunots, ir tikpat skaidrs kā pēc katras nakts ataust rīts !!! Visa šī zagļu un slepkavu-nodevēju  banda, sākot ar godmani, borovkovu, reiniku un beidzot ar vanagu un brūveri,  kura šodien mīda kājām Latviju un latviešu tautu, tiks sodīta pēc Dieva likuma- par nodevību. Manuprāt, ka nevienam nav jāatgādina, kādu sodu saņēma tas, kurš nodeva Jēzu Kristu.

LRTT 20.09.2009

 

APŅIRGĀTĀ DEMOKRĀTIJA UN ILUZORAIS TIESISKUMS

 Andrējs kavacisJa 18. novembra Latvija no drupām un posta 20 gados kļuva par patiesi tiesisku plaukstošas ekonomikas un labklājības zemi, tad 4.maija Latvija no “attīstīta” sociālisma un pēc 50 mierīgas jauncelsmes gadiem sekojošajos 20 patstāvības gados ir novestā līdz galīgam bankrotam. Nevainosim pasaules ekonomikas krīzi. Arī trīsdesmito gadu nogalē pasaulē valdīja lielā ekonomikas depresija, bet Kārļa Ulmaņa vadītā Latvija nejuta ne bezdarbu, ne trūkumu. Latvijas laukos strādāja tūkstošiem poļu laukstrādnieku, bet Latvijas lauksaimniecības produkcija neskatoties uz krīzi bija pieprasīta pasaules tirgos.

Beidzot līdz galam sevi ir pierādījis tas kriminālais elements, ko no Latvijas cietumiem izlaida PSRS okupantu varza.  Okupantu līdzskrējēji arī pēc okupācijas varas šķietamās krišanas, veikli “pārkārtojušies” palika varas gaiteņos.

Krievijas impērijas-PSRS sabrukums radīja nepieciešamību pārkārtot Latvijas ekonomiku.

Mantotā bāze un iespējas bija pietiekoši labas lai īsā laikā Latvija kļūtu par labklājības valsti. Labākā mantojuma daļa no okupācijas varas bija jūras transporta flote. Uz 1991. gadu tajā bija 100 lietošanas kārtībā esoši kuģi. 43 tankkuģi, 7 gāzes pārvadātāji, 26 saldētājkuģi, 11 konteineru pārvadātāji, 8 ģenerālkravas kuģi un 4 ķīmisko kravu pārvadātāji. Atlika tikai pārorganizēt lauksaimniecības produktu tirgu uz naftas ieguvējām valstīm un Latvijai būtu nodrošināta vispusīga enerģētiskā bāze līdz ar visām neatkarīgas ekonomikas attīstības iespējām. Taču ne tāds bija valdošo kriminālistu mērķis. Nosakot garu un sarežģītu īpašumu atgūšanas procesu un atverot Latvijas tirgu ārvalstīs subsidētai  lauksaimniecības produkcijai, Latvijas lauksaimniecība tika nolemta nāve.

Latvijas flote zem svešajiem karogiem aizpeldēja nezināmā virzienā un vēl šodien visu, kas saistīts ar Latvijas kuģniecību, sedz bieza migla. Rūpniecības flagmanis VEF tika vienkārši nodedzināts un visas ražošanas iekārtas izpārdotas. ALFA kā PSRS militārās rūpniecības uzņēmums nomira dabīgā nāvē. Tādos apstākļos, kad ekonomikā visās nozarēs iestājas galīgs apsīkums un iestājas arī finansu bads, Godmaņa valdība vēl atteicās no valsts monopola alkohola un tabakas tirgošanā, un no valūtas maiņas ieņēmumiem. Var tikai pabrīnīties kā valsts nesabruka jau toreiz.

Cilvēku entuziasms un cerības uz plaukstošu dzīvi tika noplacināts ar bankas Baltija bankrotu, kas pateicoties likumdevēju nodevībai pret Latvijas pilsoņiem iznīcināja topošas vidusšķiras censoņu cerības. Tautai tika nolaupīti pēdējie ietaupījumi. Toreiz tauta tika vilināta ar solītiem augstiem noguldījumu procentiem. Latvijas taisnības un likumības sargi bankas Baltija lietā nav atraduši nevienu vainīgo un neviens nav saņēmis masu aplaupītājam atbilstošu sodu.

Uz tāda pat āķa zivs otrreiz neķeras. Gadu tūkstošos latvieši turējās pie atziņas: “parāds nav brālis”; tas pat dainā: “dod Dieviņi otram dot, ne no otra sevim lūgt”. Grandiozā kredītu reklāma šo atziņu nolaupīja modernisma gūstā dzīvojošiem latviešiem. Un atkal Latvijas likumdevēji jau savlaicīgi bija parūpējušies lai likums aizsargā tikai kredītdevēju intereses, bet ņēmējs lai maksā ar uzviju. Valsts rūpes tika dāvātas tikai diviem izredzētiem Latvijas pilsoņiem: Karginam un Krasovickim, kuri PAREX banku noveda līdz bankrotam.

Dziļā slepenībā no tautas Godmanis ar Slakteri nolēma visu budžeta un valsts kases rīcībā esošo naudu virzīt bankas glābšanai. Kungi aizmirsa pajautāt ko par šādu rīcību domā tauta ? Tāpat aizmirsa parūpēties lai PAREXĀ ieguldīta nauda neaizplūstu uz ārzemēm.

Likumības sargi savukārt aizmirsa pārbaudīt, kāpēc diviem finansu posta radītājiem valstī netiek konfiscēts viss viņu īpašums, bet tiek nodrošināta bezrūpīga dzīve ar simtiem tūkstošu Ls ienākumu mēnesī tikai no noguldījumu dividendēm. Ministru kabineta sēžu zāles sienu joprojām grezno uzraksts “Viens likums, viena taisnība visiem”. Kur vēl pasaulē var redzēt tādu ņirgāšanos par tiesisku valsti ?!?

Divi finansu krīzes vaininieki par savā fantastiskajām dividendēm nemaksā pat nodokļus valstij, no kurs tie izsūkuši visu savu noslēpto un neslēpto bagātību, bet toties valsts, kas lolo noziedzniekus nekaunas apzagt pensionārus, no kuru darba augļiem ir uzpampuši daudzi simti jaunbagātnieku. Par kādu tiesiskumu te runāt ?!?  Viens likums, viena taisnība- tas ir izsmiekls un ņirgāšanās par tautu. Galu galā visvainīgākie pie radītās situācijas Latvijā ir Saeimas deputātu vairākums, kas radījuši un apstiprinājuši valsti un tautu postošus likumus. Otrie vainīgie ir Godmaņa tipa valdību vadītāji, kas slepus no tautas izsaimniekojuši valsti un pasūtījuši vēlamos likumus Saeimā. Tie nepārtraukti ir ņirgājušies par demokrātiju un tautas tiesībām. Trešie vainīgie ir Satversmes tiesas un Prokuratūras darbinieki, kas bez iebildumiem ir atļāvuši likumdevējiem veidot absurdus un noziedzību sedzošus likumus, jo visa Latvijas likumdošana pēc 4.maija “hameleonu rotaļām” ir nepārtraukta ņirgāšanās par 18. novembra Latvijas likumdevēju noteikto principu: VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA VISIEM !

Čekistu-komunistu kliķe pārstrukturizējoties viltus demokrātiskās partijās ir veidojusi mērķtiecīgu demokrātisko vērtību izšaubīšanas un noliegšanas situāciju. Tai ir izdevies pārliecināt vēlētāju vairumu par to, ka demokrātiskā ceļā Latvijā neko nevar panākt. Tai ir izdevies radīt tiesiskā nihilisma situāciju un pārliecināt tautu par tiesu varas neefektivitāti un kalpošanu netaisnībai. Citiem vārdiem sakot čekistu-komunistu ir izdevies degradēt pašus demokrātijas un tiesiskuma jēdzienus. Latvijas iedzīvotāju apziņā divas no ES kopīgajām pamatvērtībām vairs nepastāv. Bet Latvija ir ES dalībvalsts. Tāpēc situācija Latvijā ir pārbaudījums arī ES apņēmībai aizsargāt kopīgās vērtības tur, kur tās tiek iznīdētas. Šoreiz tā nav Baltkrievija, bet ES dalībvalsts Latvija.

Risinājums iespējams tikai izsludinot ārkārtas stāvokli un demontējot čekistu-komunistu pseidodemokrātiskās struktūras, kā arī saucot pie kriminālatbildības Latvijas valsts nodevējus un izlaupītājus – bijušos PSRS struktūru darbiniekus un tagadējās Krievijas piekto kolonu.

Uz ko ir spējīga Eiropa ?

You may also like...

8 komentāru

  1. pamela saka:

    Pilnībā pievienojos cien.Prāvestam.Te gan ir tikai viena tūkstošā daļa minēta no tā ,kas notiek mūsu valstī.
    Sudraba prasa paraugprāvu par valsts līdzekļu izsaimniekošanu./k-dze gan ir strādājusi tai zagļu midzenī – Parexā !/Bet pati ideja ir laba!VIsa vaina ir MAIZĪTI,kurš grib LATVIETIM !! iestāstīt5,ka Latvija ir tiesiska,demokrātiska valsts un tapēc tas nav iespējams!!!!
    Mīļie tautieši,ja tā Maizīša skatījumā ir taisnība,tad es sevi varu uzskatīt par Lāčplēša atvasi.Latvija nav,un tuvākā laikā ar tādiem maizīšiem nebūs ne tiesiska,ne demokrātiska valsts.To pat pierādīja pēdejais IZGRŪSTAIS likums Saeimā par lopu kaušanu pēc jūdu un musulmaņu parašām.Tanī pašā laikā nevēlami likumi/piem.LUSTRĀCIJAS/ tiek paklusām nozūmēti.ES saprotu tagad cilvēkus,kuri saka,ka PSRS laikos varēja kaut kur taisnību panākt,KAUT pokazuhas ‘pēc.Tagad tu vari ar pieri sienā skriet un bez rezultātiem.Izdarības Saeimā,valdībā parāda,ka vadošie un valdošie ir ĪPAŠA kasta,kuru NESKAR notiekošais valstī,jo tā ir valsts valstī.VISI likumi ir par labu 5-tai kolonnai un krievu val.Daudzi aIZbrauc no valsts ,jo nezina okupantu mēli,ko PIEPRASA darba devēji,BET paši okupanti atkal raksta peršas Zatleram un Ko par to ,lai pazemina prasības valsts val.zināšanai.Okupanti,kas te ieklīda ar tankiem jaunekļa gados,nodzīvoja 60 g. un vēl arvien neprot valsts val.pieprasa lai mans dēls,kurš uzaudzis jau neatkarīgā Latvijā ,šo okupantu dēļ prastu viņu valodu!!!!!Pašvaldību un arī Saeimas DEPUTĀTI NEPROT valsts val.pienācīgā līmenī vai neprot nemaz!!!Un man maNKURTS MAIZĪTIS GRIB iestāstī,ka mums ir tiesiska valsts.Atšķirībā no PSRS Latvijā patreiz pat NEIMITĒ ,kā LPSR TIESISKUMU.Te vispār cilvēktiesibas ir TIKAI okupantiem,ne pamatiedzīvotājiem,kuru nu jau VISĀ Latvijā ir mazāk par 1/2.,nerunājot par lielajām pilsētām.Kas nosaka toni?NRTVC priekšgalā SC zvērīgs Latvijas nīdējs ,Šustina gara brālis — Kļockins,cilvēktiesībās — vēl viens vecss,traks komunisma cēlājs — R.Apsītis,AT — pilsonības zaglis un čekists — Bičkovičs,Eiroparlamentā – čekists un Latvijas izzadzējs — Godmanis,Latvijas nīdēji — Ždanoka,A.Mirskis,A.Rubiks.
    Krievu 5-tā kolonna nu sēž Rīgas domē ar vienu čekas farcovsčiku — Šleseru/Lesčinski ,pārkrievo jau tā krievisko Rīgu,pārejā 5-tā kolonna pagaidām klusē — gaida varas sagrābšanu visā Latv ijā pēc 10 Saeimas vēlēšanām,jo TP DARA VISU LAI TAS NOTIKTU un tad paši ar LPP/LC ķersies ap kaklu SC.Ir latviešu idioti/ atvainojos!/ ,kuri cer uz “GODĪGO”krievu kopienas /SC/ nākšanu pie varas.TUR būs zagšana vēl drasusmīgāks,arī ar Kremļa darboņiem ++++ visa nacionalā iznīdēšana un krievu val.prioritāte ++++ pēc brīstiņa pievienošanās NVS,jo esot pie varas PROMASKAVISKIEM,lielkrievu fašistiem,ne ASV,ne NATO,ne ES nevarēs uzticēt noslēpumus faktiski Putina čekistiem !
    Ja tauta NEATMODĪSIES,nesāks virzīt,meklēt īstos politiķus,LATVIJA NEPASTĀVĒS!!!!

  2. Phoenix saka:

    Bravo Prāvestam un 100% piekrītu Pamelas komentam…, bet tad jau viņai arvien sakarīgi komenti, visvienalga kurā portālā raksta.

  3. es saka:

    Absoluta taisniba, tiesi si iemesla del tapataas ka vairaakums Latvijas gimenu esmu spiests dzivot un stradat arzemees, lai parupetos par saviem berniem, vinu nakotni un savam vecumdienaam. Piebildisu, ka visas tas ministru prezidentu foto saimaa tikai norada, kaa vadiibaa sii valsts sobriid ir saadaa stavoklii un no kaa japrasa atbildiiba…

  4. k saka:

    piekritu un ir jadabu tos nelabveljus prom no Latvijas,japiespiez.

  5. Latīrs saka:

    Pie viena arī vajag atcerēties kas ir kristīgā baznīca,ar visiem saviem “svētajiem” melnsvārčiem.Tie ir tādi paši okupanti,kā padomju karaspēks.Krustneši ar uguni un zobenu nīcināja latviešus.Man nav ne mazākās cieņas pret šiem okupantu reliģijas pakaļskrējējiem.”Svēto” melnsvārču mafija ne ar ko nav sliktāka kā čekisti,vai Hitlera režīms.
    Padomājiet!

  6. Raimonds saka:

    Pilnīga taisnība Latīram. Ne uz kādu spēku un valsts atjaunošanu neceriet, kamēr ļausiet mūsu valstī vadīt šādiem izdzimteņiem – vergu morāles sludinātājiem, resniem pederastiem, melnsvārčiem un liekuļotājiem.

  1. 2009. gada 8. novembra

    […] un Saeimas deputātiem ar priekšlikumu parakstīt prāvesta emeritus Andreja Kavača rakstu http://tautastribunals.eu/?p=147 “A. Kavacis-par šodienas Latviju”. Šis raksts ir pārtulkots vācu valodā un tiks […]

  2. 2009. gada 9. novembra

    […] emeritus A.Kavacis, No: http://tautastribunals.eu/?p=147 […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *