Trīs Krievijas „frukti’- Redisons, Orols i Buzajev

Andris OrolsBuzājevs NIvars RedisonsŠie vīri 26.07.12 piketēs pret to, ka tiek apgrūtinātas tiesības uzspiest latviešu tautai okupantu gribu !

Nu tad uz priekšu, nožēlojamās jūdasa dvēseles… .

Foto: A. Orols, V. Buzājevs, I. Redisons. Kas šiem “musketieriem” kopīgs ? Kopīgs ir “vot” kas: visi trīs ir uzticīgi plašās dzimtenes kalpi.Viņi nodos pat savu tēvu un māti, lai tikai pasildītos tajā vietā, kur Putinam kājas saiet kopā. Pretgi ir klausīties un skatīties šo gļotu izdarībās.

========================================

LRTT-13Vienmēr un vienmēr redzot šos jūdasveidīgos kretīnus uzrodas jautājums: nu no kurienes uzpeld tādi sūdi.

Var jau vēl saprast, mūžīgi pohainā krievu okupanta- parazīta, Buzājeva mērkaķošanos, bet ka no veselā prāta ir šķīrušies antiglobālists(antiņglobālists) A. Orols un sociālo reformu biedrists I. Redisons, ir visai dīvaini. Jā, visai dīvaini tas ir tiem, kuri savas smadzenes izmanto domāšanai, un ne tikai domāšani, bet tieši loģiskai domāšanai.

Bet necentīsimies savas smadzenes piepūlēt, lai izprastu šo tautas pabiru uzvedību. Tāpēc jau pabira ir pabira, ka viņa darbība nav racionāla pēc būtības, bet gan pakārtota viņa gļēvulības un nodevības pakāpei. No šajā rakstā pieminētiem trīs „elementiem” divi ir pieskaitāmi pie tautas nodevējiem, bet trešais ir ar prātu apdalīts ienaidnieks- okupants V. Buzājevs, kuram pēc visiem starptautiskiem Likumiem nav tiesības atrasties mūsu Dzimtenē.

Nu labi, par Buzājevu skaidrs: krievu izcelsmes parazīts, kurš no Latvijas, kā tautā mēdz sacīt, tiks patriekts ar sūdainu koku, bet Orola un Redisona, kā nodevēju, liktenis būs bargāks par bargu. Viņu likteni sīkāk neapspriedīsim, jo visiem ir zināms, kas sagaida nodevēju.

Mēs visi uzkrītošā veidā esam ievērojuši, ka Antiglobālisti vienmēr savu „cīņu” vērš pret Rietumiem, bet Krievijas agresīvi melīgās tieksmes pret Latviju un latviešu tautu, netiek sadzirdētas.

Mēs visi bijām uztraukti, ka tik viegli ir iniciējami referendumi, kad nelikumīgi integrētie okupanti centās pieprasīt savu pretīgo bļeģtvaju valodu, par otro valsts valodu.

Praktiski, tad viņa būtu vienīgā un galvenā.

Par to, protams, nedz Orols, nedz arī Redisons neuztraucās.

Kad tautas spiediena rezultātā Saeima sāk pieņemt šo nelietību bremzējošus likumus, tā ar lielu „bļāvienu” tam sāk pretoties redison un orolveidīgie nodevības „tārpi”. Nu nav, un arī nevar būt, tādām kreatūrām cits apzīmējums. I. Redisons, kurš savu antilatvisko rūdījumu ir ieguvis 1976. g. beidzot PSRS Iekšlietu ministrijas Augstāko skolu Omskā, nekaunīga veidā velk ārā 1922 Satversmes pantu: „Saeimai ir jāņem vērā Satversmes Sapulces jau 1922. gadā noteikto, ka vara Latvijā pieder tautai, un ir nepieciešams saglabāt iespēju tautai brīvi ierosināt likumus.”

Protams, ka ne ar vārdu šis nelietis nepiemin, ka toreiz Latvijas nacionālais sastāvs kardināli atšķīras no šodiens nacionālā sastāva, kurš ir izmainīts prettiesiski slepkavojot un deportējot etniskos latviešus.

Bet nu kur tad redisonam tādi sīkumi, kā latvieši… .

Jā, Redison, lai nu kurš, bet tu savu ASM esi nopelnījis pēc visiem starptautiskajiem Likumiem un tas arī tev kādu dienu(drīz) tiks izpildīts, jo ļaunums nav mūžīgs.

LRTT    25.07.12

Papildinājums ar šī paša raksta trāpīgu komentāru:

klusais saka:

Vai varat iedomāties, ka 1922. gadā Latvijas Satversmes tēvi aicinātu Latvijā dzīvojošos cilvēkus apčurāt valsts svētumus? Bet “antiglobālists” Andris Orols kur vien var izsūtījis tekstu ar aicinājumu apčurāt Latvijas Saeimu. Klausies, provokator Andri Orol, tikai dzīvnieki apčurā stūrus, lai iezīmētu savu teritoriju. Vai Jūs esat dzīvnieks un vēl citus gribat padarīt par dzīvniekiem? Atcerieties uz visiem laikiem, ka Latvijas Saeima ir viens no latviešu tautas svētumiem, un to, ka to ir ieņēmuši latviešu tautas nodevēji un ienaidnieki vēl nenozīmē, ka Saeima jāapčurā. Kulturāls un taisnīgs cilvēks cīnās ar citiem ieročiem.

You may also like...

15 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    Nevar jau šos likt vienā rangā! Ja Orols ir vienkārši ,,tvaika nolaidējs,,tad Redisons ir tas, kurš varas augšgalam pietuvināts,var uzstāties ,izteikties,kuru publicē un ņem vērā!
    Aicinu visus LRTT apmeklētājus uz mītiņu,26 jūlijā pl .16-os Rīgā ,Ganu ielā 1-
    Palīdzēsim ma’tei ar diviem bērniem tikt galā ar banķieru patvaļu!

  2. klusais saka:

    Vai varat iedomāties, ka 1922. gadā Latvijas Satversmes tēvi aicinātu Latvijā dzīvojošos cilvēkus apčurāt valsts svētumus? Bet “antiglobālists” Andris Orols kur vien var izsūtījis tekstu ar aicinājumu apčurāt Latvijas Saeimu. Klausies, provokator Andri Orol, tikai dzīvnieki apčurā stūrus, lai iezīmētu savu teritoriju. Vai Jūs esat dzīvnieks un vēl citus gribat padarīt par dzīvniekiem? Atcerieties uz visiem laikiem, ka Latvijas Saeima ir viens no latviešu tautas svētumiem, un to, ka to ir ieņēmuši latviešu tautas nodevēji un ienaidnieki vēl nenozīmē, ka Saeima jāapčurā. Kulturāls un taisnīgs cilvēks cīnās ar citiem ieročiem.

    Pikets pie Saeimas 26.07.2012
    Andris Orols (www.antiglobalisti.lv)
    Šo var pārsūtīt draugiem, izprintēt, izplatīt, izlīmēt utt.
    Piketa ietvaros ir paredzēta arī akcija ”Apčurā Saeimu!” (ja Saeimas deputāti spļauj un čurā virsū tautai (laikam samācījušies no ”Briseles čurājošā puisēna” statujas), tad tauta var dot arī pretim). Tā apčurāšana šoreiz ir paredzēta tikai simboliska (ar mazajām minerālūdens pudelītēm laižot strūklas) No nekrāsota dzeramā ūdens (tāpat kā no lietus) nepaliek traipi, tā ka administratīvs pārkāpums tas it kā nebūtu (kaut gan pēc būtības šie deputāti, kas grib ierobežot tautas tiesības ir pelnījuši vismaz treknus spļāvienu sejā). Akcija tiks filmēta un pēc tam veidoti video klipi. Labi būtu ņemt līdzi arī svilpes, taures, bungas utt.

  3. raksts saka:

    Okupē Latviju! Occupy Latvia!
    Dziesminieks Kaspars Dimiters
    25.07.2012.

    Nav ko vairs daudz muldēt, kritizēt, diskutēt. Ir jārīkojas. Uz globusa viss notiek un notiks ne pēc cilvēku cilvēcīgā plāna. Globusu aizvien negantāk griež necilvēki pēc sava necilvēcīgā plāna. Un nu jau mēs visi to zinām. Arī lohi un nezinīši.

    Necilvēki 22 gadus nīcināja Latviju, mūsu Tēvzemi. Šī vārda daļu “Tēv” vēl varam paturēt sev, jo tā vairāk ir simbols, kamēr vārda daļu “zeme” mēs sen vairs nevaram saukt par savējo. Vairāk kā 80% Latvijas pieder ārzemju finanšu struktūrām, banksteriem – precīzāk, naudas viltotājiem. Visa mūsu zeme, kuras vērtība vienmēr bijusi simtprocentīga (100%), mums atņemta, pretī ieklikšķinot banku kontos bezskaidrās naudas cipariņus, kas labākajā gadījumā bijuši ar 4% segumu (daļējās rezervēšanas sistēma). Visus mūs, visu mūsu tautu, zemi, valsti ar rijīgāko un necilvēcīgāko mūsu pašu tautiešu gādību izlaupījusi nevis banku sistēma, bet ar šo sistēmu visā pasaulē maskējušies naudas viltotāji.

    Krāpniecība lielos apmēros nekad nebūs legalizējams noziegums. Lai cik sasmērēti šai koruptajā kleptokrātijā esam katrs, ja kaut mazliet vēl esam cilvēcīgi, tādu necilvēcību mēs taču nepieļausim? Kaut vai tāpēc, lai nomirtu ar mazāk smeldzošām sirdsapziņām. Un Latvijas gadījumā sekas ir tautas iznīcināšana – genocīds. Tas nekas, ka visas varas – valsts, tiesu un mediju – strādā naudas viltotāju sistēmas labā. Mums visiem jāsajēdz, ka neviens mūsu īpašums nav atņemts tāpēc, ka mums pēkšņi nebija darba, zuda ienākumi, ka nemācējām saimniekot, bet gan tāpēc, ka tāds bija scenārijs, psiholoģiski precīzi uzausta mūsu īpašumu, mūsu Tēvzemes izkrāpšanas shēma.

    Kā tiesā var uzvarēt bankas, kas sagrābušās mūsu īpašumus par desmitiem miljardu, ja neviena no šo banku bilancēm neliecina, ka tajās jelkad tāda nauda bijusi? Ja banku bezskaidrajai naudai, kā to nosaka LB, segums ir tikai 4%, bet mūsu īpašumu vērtība 100%, tad jau bankas kreditējuši esam mēs, nevis bankas mūs. Ja tā, tad visām LV darbojošamies bankām jau sen bija jānonāk tautas rokās, jo mēs (tauta) esam tās uzturējuši, kamēr bankas mūs krāpušas un aplaupījušas.

    To, ka naudas mūsu ieķīlāto īpašumu vērtībā šajās bankās nav, pārbaudīt iespējams viegli. Mums visiem solidāri un vienā dienā vajag aizstaigāt uz šīm bankām un palūgt izsniegt mūsu naudu uz rokas. Jā, jā, tad tiešām sāktos krīze, taču tikai krāpnieciskajām bankām. Mūsējā beigtos, un sāktos mūsu laiks – Tautas bankas dibināšana pēc tādiem principiem, kādi tie bija mūsu īstās, vienīgās brīvvalsts laikmetā 1922.gadā.

    Ja mūs neaizstāv nedz valsts, nedz tiesu, nedz mediju vara, tautai ir pilnas tiesības un pienākums sevi, savu valsti un savu Tēvzemi atgūt pašai. Tie, kas vēl esam skaidrā prātā, pie savas personīgās, nevienā bankā neieķīlātās jēgas, steidzami apjēgsim: mums sava zeme jāatgūst jau šodien, nekavējoties, visiem kopā un uzreiz. Bez banku akcepta, zemesgrāmatu zīmēm, lopu un cilvēku inspekciju atļaujām. Latvija ir visu paaudžu paaudzēs Latvijā mitušo iedzīvotāju zeme. Tā ir mūsu, nevis banku Tēvzeme.

    Aicinu visus valdošajam pretvalstiskajam, prettautiskajam, necilvēcīgajam režīmam nepakļauties spējīgos OKUPĒT LATVIJU! (OCCUPY LATVIA!)

    Veidu, kā to izdarīt, ir simtiem. Atrodiet sev vietas, celiet teltis, būdas, slieteņus, bluķu, salmu vai tml. mājas (cordwood etc.) kaut sākumā. Iemitinieties pamestos namos, pamestos ciemos, okupējiet banku nomērdētus īpašumus, iekopiet zemi, audzējiet dārzeņus, turiet vistas, aitas. Pārcelieties turp ar ģimenēm, bērniem. Palīdziet viens otram, palīdziet visi visiem. Veidojiet saziņas tīklus, pašorganizējieties. Šādu drosminieku Latvijā jau netrūkst. Trūkst tikai īpaši pārdrošo, kas Latvijas atgūšanu padarītu par īstu, nevardarbīgu, radošu, auglīgu (arī dārzenīgu) cīņu.

    Okupējiet savu Tēvzemi, gabalu pa gabaliņam, vienu pamestu ēku pēc otras, ciematu pēc ciemata. Okupējiet izcirtumus, aizaugošus laukus, ezerus un ezeriņus. Ierēdņi, banksteri, policisti, militāristi vai Alfas sitēji nevienu no jums neaiztiks. Viņi tieši gaida šo mūsu drosmīgo soli, jo arī viņi ir Latvijas iedzīvotāji, arī viņi runā latviski, arī viņiem aug Latvijā bērni, un arī viņi grib būt saviem bērniem par piemēru, kā mīlēt savu Tēvzemi Latviju. Esiet drosmīgi, bez naida, bez vardarbības, un neviens jūs un jūsu bērnus neaiztiks. Īsts karavīrs cīnās ar ienaidnieku ne tāpēc, ka viņš to ienīst, bet gan tāpēc, ka viņš ļoti mīl savējos.

    Mūsu Tēvzemi mums devis Dievs, un tā visa pieder tikai Dievam un mums. Latvija ir mūsu zeme.

    P.S. Prezidenta Bērziņa skaidrais mājiens (divdomīgu to grib padarīt valsts, tiesu un mediju varu tautai nolaupījušie) “tuvākie pāris gadi nesīs tādas izmaiņas, kuras pat prātā nenāk” ir pietiekams signāls, kas apstiprina plaši debatētās un pavisam racionāli pamatotās prognozes par tuvākajā laikā gaidāmajiem notikumiem, kas varētu būt katastrofāli visas planētas iedzīvotājiem. Tās globālās elites līmenim, kuram spēj pietuvoties prezidents Bērziņš, vismaz noplūdei pieļaujamā informācija par šo scenāriju noteikti ir pieejama.

    Arī “pārcelšanās pabalsti” ir Bērziņa mājienu papildinošs un apstiprinošs piemērs, kas tikai aktualizē faktu, ka pasauli šobrīd stūrē plānotu notikumu virzienā. Padomāsim paši savām, lai arī visādu mēslu un melu piepūstajām galvām: kāpēc valsts varai ir izdevīgi sadzīt pēc iespējas vairāk iedzīvotājus pilsētās? Un kāpēc šis process notiek jau tik ilggadīgi? Un kāpēc ar tādu paātrinājumu tieši pēdējos gados (novadu reformas, skolu, ambulanču, infrastruktūras iznīcināšana…)? Kāpēc valdībām un varām nav izdevīgi atbalstīt blīvi apdzīvoto pilsētu kliedēšanu, organizējot saimniekošanu tā, ka ļaudis labprāt pārceltos uz laukiem, veidotu tur savas saimniecības?

    Varbūt tāpēc, ka ar mākslīgām katastrofām, inscenētām traģēdijām blīvi apdzīvotās vietās iespējams iznīcināt ievērojami vairāk cilvēku? Ja 22 gadus ilgušos notikumus šodien definējam kā lēno nācijas eitanāziju, kāpēc lai šie paši stratēģi neizspēlētu vienu reālu ātro? Padomājām? Man gan kļuva priecīgāk, jo Latvija tiešām ir brīva, ciemati pamesti, mājas, lauki, meži tukši, latvieši aizbraukuši, tikai mēs palikuši.

    Šī brīvā Latvija mūs gaida.

    Uz priekšu, brīvie! Okupē Latviju! Occupy Latvia!

  4. Andris Orols saka:

    Agrāk teica: ”Uz slimiem neapvainojas…” Dīvains šis portāls un vēl dīvaināki raksti…

  5. Savādi gan, Andri Orol,pie “slimā” tu vari rakstīt komentārus, bet tava LAPA priekš manis ir bloķēta. Vai tā ir tava demokrātija ?

  6. dzimtā valoda saka:

    Kaut kad Grantiņš briesmīgi aizstāvēja Redisonu, jo kaut kur viņam esot darīts pāri. Interesanti, ka Redisons tā neuzskatīja un nevienu nebija pilnvarojis savā vārdā runāt.
    tagad Redisons ir pēkšņi kļuvis sliktais. Vai nevajadzētu nostabilizēties viedoklī. tas tik bieži mainās, ka grūti izsekot.
    Tā notiekot ar šizofrēniķiem.

    Admins:
    Nezinu gan, ka man kādreiz būtu bijusi darīšana ar Redisonu, bet tev, dižais karognesēj, gan ir probēmas, kuras tu piemini pēdējā teikumā.

  7. Vecais saka:

    Ko nozīmē-kādreiz aizstāvēja? Iespējams ka cilvēks mainījies uz slikto pusi,tāpēc pelnījis nosodījumu.

  8. vēsture saka:

    “…Pārņēmu slepeno literatūru, sekretariāta dokumentus un normatīvos aktus un vairākus uzskaites dokumentus un kartotēkas, kā arī 53 aģentu uzskaites žurnālus par laiku no 1945. līdz 1991. gadam*. Žurnālos bija redzams VDK darbinieka vārds, savervētā aģenta pseidonīms, vervēšanas datums, kad izslēgts no tīkla un vai ir kartīte vai tā iznīcināta. Saglabāta bija apmēram 1/3 kartīšu**.
    Nozaga datorus, sagrāba kartotēku

    Bez manas ziņas vai komisijas vadītāja ziņas un paraksta nedrīkstēja rīkoties arī ar čekas aģentu uzskaites kartītēm, ar informācijas centrā esošiem pieciem datoriem. Un kas notika?
    Apejot valdības komisiju un Augstākās Padomes komisijas vadītāju Vili Selecki, atsevišķi deputāti vakara stundā vardarbīgi iebruka VDK ēkā un sagrāba kartotēku. Šie deputāti, jādomā, paši bija interešu konfliktā ar maisu saturu. Šādu maisu sagrābšanu varēja kvalificēt kā laupīšanu.
    Nelikumīgi, bez komisijas ziņas tika nozagti arī minētie pieci datori, proti, Maskavas VDK pulkveži man iesniedza pieteikumu atļaut izvest datorus uz Maskavu. Uzrakstīju rezolūciju, ka šādu piekrišanu varētu dot vienīgi tad, ja par to būtu Ministru Padomes lēmums. Iestājās klusums, un pēc kāda laika ieraudzīju, ka datoru nav. Nozagti. Kā man paskaidroja VDK darbinieki, zaļo gaismu datoru izvešanai esot devis Ivars Godmanis. Manuprāt, ar to jāsaprot, ka Godmanis arī parūpējās, lai čekas aģentu vārdi un čekas operatīvā darba datorizētā uzskaite nenokļūtu Latvijas rīcībā.
    Rīgā bija kāds VDK ģenerālis(uzvārdu nesaukšu), kurš uz manu pieprasījumu atdot VDK arhīvus atbildēja, ka tādas pilnvaras viņam ir un labprāt parakstītu, bet Ivars Godmanis esot parakstījis vienošanās protokolu ar Maskavu, ka šo jautājumu risinās valdību līmenī un ka esot bijusi saruna aģentu jautājumu iesaldēt uz 75 gadiem, proti, tas nozīmējot atlikt šā jautājuma risināšanu uz nenoteiktu laiku…”
    Tā sākās Latvijas izlaupīšana.
    Sertifikāti nāk no LC. LC sertifikātus neizgudroja, LC tos tikai pārvērta par tautas aplaupīšanas līdzekli(par to, manuprāt, šiem kungiem tautas priekšā vēl nāksies atbildēt). Sertifikātu ideju Latvijā sāka virzīt LTF 1990.-1991. gadā, kad no LC nebija ne miņas(LC radās 1993. gadā, “Klubs 21” – 1992. gadā). “Latvijas ceļa” dibinātāji, it īpaši Kehris, bet sākumā arī kļūmīgais tautfrontietis Godmanis no privatizācijas sertifikātiem baidījās kā velns no krusta. Godmani LTF vairākums tomēr piespieda pie sienas, bet bija jau par vēlu. Pie varas nāca šeptmaņu partija LC. Nevarēdami vairs pilnīgi no sertifikātu idejas atkratīties, kehristi sertifikātus izvaroja, padarīja par mazvērtīgiem papīriem, jo privatizāciju stiepa garumā un īpašumu lauvastiesu, ko LTF bija paredzējusi privatizēt par sertifikātiem, par sviestmaizi atdeva saujiņai sociālistiskā un postsociālistiskā spekulatīvā kapitāla īpašnieku.
    Privatizācijas sertifikāti nav radušies pēc Vācijas parauga, Vācijā faktiski tādu nemaz nebija. Sertifikātu idejas autori ir Rietumos. Liekas, visaktīvāk to propagandēja amerikānis Džefrijs Sakss. Tieši Latvija – līdzās Čehijai – bija pirmā, kur sāka veidoties uz sertifikāciju balstīta privatizācijas programma. Tikai Čehijas politiskā elite šo ideju īstenoja daudzmaz tuvu sākotnējai iecerei, bet Latvijas politiskā elite uz tās pamata pastrādāja noziegumu, par ko pienāktos tribunāls.
    1991.-1992. gadā Godmanis uz dumpīgākajām LTF nodaļām, kas prasīja, lai privatizācija nenotiktu par spekulatīvo naudu(“koka rubļiem”), par smadzeņu skalotāju sūtīja Rudušas kundzi(vārdu neatceros). Viņa toreiz patētiski skandēja: “Mums vajag īsā laikā dabūt ļoti bagātus cilvēkus, lai attīstītos ekonomika.”
    Jā, prihvatizācijas apoloģēti šo politiski un sociāli netaisnīgo valsts un pašvaldību īpašuma sadali ilgi mēdza attaisnot ar ekonomisko izdevīgumu. Tagad rezultāts ir taustāms: Latvija ir viskorumpētākā un viea no nabadzīgākā ES dalībvalstīm
    LTF politiskajos dokumentos bija ierakstīts: privatizācija pirmām kārtām ir sociāls, nevis ekonomisks process. Privatizāciju bija paredzēts veikt apmēram tā, kā tā notika Čehijā, ko 90. gados Rietumos godāja par “kapitālisma celšanas teicamnieci”.
    Vai šeit neiederas arī pirmā netkarīgās Latvijas valdība Godmaņa vadībā? Ar viņa svētību viss tika izpārdots, izlaupīts, noprihvatizēts un nolīdzināts līdz ar zemi tā, ka pat līdz šim laikam neviens nevar atrast pamatus uz kuriem būvēt to jauno Latviju. Un tagad atkal viņš laužas pie varas. Tak jau laikam kautkas vēl palicis, ko varētu iznīcināt. Vai toreiz “mērgļu” nebija? Un tagad..? bija gan mērgļi
    Pirms privatizācijas vasts uzņēmumu vērtība 400 miljardi Ls, bet ieņēma no prihvatizācijas 1,73milj. latu.
    Citāts no 1990. gada rudens kongresā pieņemtās LTF trešās programmas:
    “īpašuma privatizācijas procesam jānotiek tā, lai netiktu izsaimniekotas Latvijas bagātības un aizskartas Latvijas pilsoņu intereses.. LTF pieprasa izveidot valsts kontroles sistēmu, lai, realizējot privatizāciju, nepieļautu ēnu ekonomikas un depolitizētās nomenklatūras līdzekļu legalizāciju.”
    Un tad sākumā radās Klubs21.
    Pa TV kasti vēl panorāmā diktore stāstīja, ka Klubs 21 reāli nosaka Latvijas virzību un nolēmis taisīt augšā LC.
    1990. gada programmai bija pievienota “Rezolūcija par valsts īpašuma konversiju”, un tajā ir šādi vārdi:
    “Pieņemt likumu par vaksts un sabiedriskā īpašuma denacionalizāciju(konversiju) un to vērtības daļu nosegšanu ar investīcijas čekiem(sertifikātiem), kas izsniedzami Latvijas Republikas iedzīvotājiem atkarībā no viņu reālā ieguldījuma Latvijas nacionālās bagātības veidošanā. Pēc 1940. gada 17. jūnija nelikumīgi atņemtais īpašums jāizdala atsevišķi, jāatdod īpašniekiem vai jākompensē.. Sākotnējais privatizācijas process realizējams tikai par investīcijas čekiem(sertifikātiem).”
    Bija paredzēts, ka ieceļotāju rokās nenonāks vairāk par 12 % no nacionālā īpašuma…
    Tagad Kehris un viņam līdzīgie, kas dibināja “Klubu 21/ Latvijas ceļu”, tautas apziņā grib iepotēt viedokli, ka LTF uzdevums bija tikai atjaunot neatkarību. Toreiz ar populāro žurnālistu palīdzību viņi tautas likteni nodeva koruptokrātijas rokās. Tā bija nodevība.
    Tautas frontē bija kāds sākumā neorganizēts grupējums, kas pāreju uz kapitālismu gribēja realizēt tā, lai jaunajā iekārtā pārdēstītu tās pašas koruptīvi spekulatīvās kapitālistiskās attiecības, kas bija sazēlušas sociālismā. Bija noteiktas aprindas, kurām ļoti vajadzēja šo “mantojumu” no komandekonomikas ratupakaļas iecelt brīvā tirgus ekonomikas spēkratos. LTF jau 1990. gadā brīdināja, ka to nedrīkst pieļaut, un paredzēja tādu pāreju uz kapitālismu, kas šādu uzkundzēšanos nepieļautu. Tāpēc, tiklīdz bija atjaunota neatkarība, šis grupējums faktiski ignorēja LTF un 1992. gadā sāka veidot savu partiju, kas 1993. gadā nāca pie varas un izpildīja minēto aprindu sociālo pasūtījumu. Tas ir tas mantojums, ko tagad saņēmām un ko mēs saucam par korupciju, bet kas patiesībā ir kas daudz vairāk. Tāpēc mums tik grūti klājas.
    Un nepiedēvēsim Tautas frontei to, pie kā tā nav vainīga. Līdz neatkarības atjaunošanai tajā bijām visi – melnie un baltie, zilie un sarkanie, mācītāji un pagāni, tiesneši un zagļi… visa tauta pat ne miniatūrā – vairāk nekā 200 000 cilvēku. Vairākums gribēja kopīgi iet uz kapitālismu, tāpat kā kopīgi izlauzās no sociālisma cietuma. Tāpēc mazākumam LTF bija kļuvusi lieka. Un kā lakstīgalas balss ziemas naktī jau 1991. gada 23. augustā no Augstākās padomes tribīnes atskanēja Ābiķa vārdi, ka tagad Tautas fronte var izklīst pa mājām, tālāk mēs, deputāti, to valsti sakārtosim… Un sakārtoja arī.
    Tautas klātbūtne, protams, būtu traucējusi, tāpēc viņi skandēja depolitizācijas lozungus. Bet paši palika pie politikas taisīšanas. Pie siles administrēšanas.

  9. aktualitāte saka:

    Krievijas premjera Vladimira Putina plānos ietilpst ne vien Gruzija vai Kaukāzs, bet arī Ukraina, Baltijas valstis un Vidusāzija, bet viņa galīgais mērķis ir Padomju Savienības atjaunošana – šādu pārliecību savulaik intervijā Lietuvas televīzijai bija paudis Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili.

    Pēc viņa teiktā, Rietumeiropai “pēc iespējas drīzāk jāpamostas un jāpieņem morāls lēmums” attiecībā uz Gruzijas dalību NATO.
    “Runāts tiek ne vairs par šo reģionu vien – Krievija vienpusējā kārtā pārdalījusi Eiropas karti,” sacījis Gruzijas līderis. “Putins man uzsvēris divas lietas – un to būtu svarīgi zināt arī Baltijas valstīm -, ka neviens nevar cīnīties ar viņu Kaukāzā un ka Rietumu lidmašīnas neapturēs viņu Baltijas valstīs. (..) Nelolojiet citas ilūzijas. Viņš vēlas atmaksāt par PSRS iziršanu un Krievijas pazemojumu un atjaunot impēriju,” paziņojis Saakašvili.

  10. Kalns saka:

    Pēc “Antiglobālistu” līdera Andra Orola aicinājuma dot simbolisku prettriecienu Saeimas deputātiem, kuri “čurā uz sabiedrību”, protestētāji simboliski veica tādu pašu darbību, ar minerālūdens pudelēm aplaistot bruģi blakus parlamentam.

    Mītiņotāji deputātu ceļā uz Saeimas durvīm arī izmētājuši mazas apaļas no alumīnija folijas veidotas eiro monētas, kurās iekšā ir šokolāde.

    Uzrunas ar megafona palīdzību tiek teiktas gan latviski, gan krieviski. Pasākumā tika arī uzsvērts, ka pret šo “prettautisko” referendumu rosināšanas maiņu pie Saeimas ir pulcējušies gan labējie, gan kreisie, gan centristi.

    Šobrīd oficiālās uzrunas vairs netiek sacītas, bet protestētāji turpina sarunāties savā starpā.

    Vienā plakātā kā demokrātijas žņaudzēji tika norādīti vairāki “Vienotības” deputāti – Ilma Čepāne, Andrejs Judins, Solvita Āboltiņa, Dzintars Zaķis un Ina Druviete. Netālu no plakāta pulcējās bijušie Saeimas deputāti no partijas “Par cilvēka tiesība vienotā Latvijā” Vladimirs Buzajevs un Jakovs Pliners.

    Mītiņotāji bija uzzīmējuši arī divus tēlus, kuri atgādina Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V) un referenduma saistībā ar krievu valodas noteikšanu par otro valsts valodu rosinātāju Vladimiru Lindermanu. Zīmējumā Āboltiņa Lindermanam piedāvā naudu, lai viņš sarīko referendumu, kurš radīs ieganstu ierobežot sabiedrības iespējas rīkot tautas nobalsošanas.

    Klātesošo plakātos cita starpā bija uzsvērta ideja, ka parlaments “nedrīkst aiztikt Satversmes 2.pantu”, kurā norādīts, ka suverēnā vara valstī pieder Latvijas tautai.

    Kā ziņots, šorīt pie Saeimas pulcējušies apmēram 30 protestētāji no vairākām nevalstiskajām organizācijām, kuri pārmet parlamentam, ka, šodien pieņemot iecerētās izmaiņas referendumu rosināšanas kārtībā, nozīmēs demokrātijas iznīcināšanu ciniskā un atklātā veidā.

    Jau ziņots, ka vairākas organizācijas šodien pie Saeimas ēkas, Jēkaba ielā 11, protestē pret grozījumiem likumā par referendumu ierosināšanu, kas paredz būtiski apgrūtināt tautas nobalsošanas ierosināšanu.

    Pie Saeimas pulcējas biedrības “Antiglobālisti” domubiedri, kā arī vairāki Latvijas Neatkarīgo arodbiedrību konfederācijas (LNAK) biedri ar tās priekšsēdētāju, organizācijas “Apvienība pret nacismu” vadītāju Jāni Kuzinu priekšgalā. Tāpat dalību protesta akcijā plānoja Armanda Strazda vadītā kustība “Atjaunotā Latvija”, kā arī Latvijas Sociālo reformu biedrība (LSRB).

    Plkst.9.30 piketu pieteicis bijušais Saeimas deputāts, partijas “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” (PCTVL) biedrs Vladimirs Buzajevs ar domubiedriem.

    Saeima šodien skatīs likuma grozījumus, kas noteiks, ka no 2015.gada 1.janvāra notiks atteikšanās no divu posmu parakstu vākšanas sistēmas, liekot iniciatoriem pašiem savākt 150 000 parakstu, ja viņi vēlēsies rosināt referendumu par izmaiņām Satversmē vai likumos vai arī gribēs iniciēt tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu.

    Līdz tam tiks noteikts 50 000 parakstu slieksnis referenduma rosināšanas pirmajam posmam par izmaiņām Satversmē vai likumos. Pārejas periodā Saeimas atsaukšanas rosināšanai parakstu vākšanas pirmajā posmā būs jāsavāc 10 000 parakstu.

    Patlaban referenduma ierosināšanai saistībā ar likuma vai Satversmes grozījumiem ir jāsavāc notariāli apstiprinātu 10 000 vēlētāju parakstu, bet ar desmitās daļas vēlētāju parakstu vākšanu par valsts budžeta līdzekļiem nodarbojas Centrālā vēlēšanu komisija.

    Antiņglobalisti uzrunā okupantus urliski kopā ar žīdiem pļīnerr, buzajev, nelieti jan kuzin,strazdu un nebrīnitos, ka tai zaņķi atrastos mūsu pašu pašmāju reijnika taurētājs biezprātiņš gedroiciņš

  11. Putras katls saka:

    Antiņglobalisti, ka suns nevar sadalīt savu teritoriju. Viena viņu dalībniece sašutusi par antiņu kaļķi.

    Kaļķis kurina naidu, sit DR krustā 2.x. Pieprasu AG sapulci !

    Saucot Baltijas Saules Fondu par sektu un apmelojot mani, Dittu Rietumu, personiski, Kaļķis sabotē Latvijas brīvības atgūšanas procesu!
    Un daļa pūļa protams gatavi uzstādīt karātavas un krustu kur piesist … Mani – kas te ne Latu nesaņēmusi cīnās patriotiski un eksistenciāli jau 3 gadus!!! Ne jau svešie mūs dara vājus, kā parasti, bet pašu aprobežotās spējas un NAIDS.
    No pašiem sākumiem esmu bijusi un vienmēr būšu antiglobāliste. Sadarbojamies ar AntiGlobālisti.lv arī tos pašus 3 gadus. Antiglobalisti kā LV organizācija izvelējās nesadarboties ar mani un manu organizāciju gadu atpakaļ, jo mums ir domstarpības par Mīlestības ceļu, jo AG izvēlas uzstādīt karātavas un kurināt naidu, piedevām vēl nesaprot zinātnisko modelēšanu ar kuru BSM nodarbojas lai izveidot Mīlestības iekārtu.
    Ar Pr Chris Busby strādājam kopā jau 3 gadus jo esmu Radiācijas Risku ģenerālsekretāre šai reģionā, vadu bsrrw.org. C.Busby ir lielmeistars – ķīmijā un socialajās zinatnēs, viņš sargā visus uz planētas no Radiācijas putekļiem ēdienā un gaisā. Ar vienu modeli ECRR/model!!! Viņš arī mani mācīja izmantot zinātnisko modelēšanu lai mēs visi spētu izveidot Mīlestības iekārtu. Varat noskatīties video a C. Busby, latviski tulkots
    http://vimeo.com/15415148
    Bet ja tādi cietumnieki kā Kaļķis graus zinošu patriotu reputāciju, protams viss beigsies kā parasti. Es pieprasu lai AG veic oficiālu sapulci šī jautājuma izskatīšanai, uzaicinot mani un Pr Chris Busby, pieprasu oficiālu atvainošanos par psiholoģisko teroru un apmelojumiem! Saucot Baltijas Saules Fondu par sektu, Kaļķis veic apmelojošu darbu un sabotē Latvijas brīvības atgūšanas procesu!
    Mīlot,
    Ditta Rietuma
    Baltijas Saules Fonda pr/s

    http://www.latvijasrepublika.info/

  12. Eduards Lunis saka:

    Kā ākstīties noziedznieku priekšā,tad atrodas kāds bars, bet ,kad jāaiziet atbalstīt ,sniegt vismaz morālo atbalstu,sievietei ar diviem bērniem-neviena ,,patriota ,,neredzēju!?
    Bet TOMĒR REDZĒJU,KA SAEIMĀ IR VIENS ĪSTS CILVĒKS-UN TAS IR DĀVIS STALTS!RADĀS PĀRLIECĪBA,KA AR VIŅU VAR SĀKTIES SAEIMAS ATTĪRĪŠANĀS…

  13. ? saka:

    Abi Stalti tādi nacionāli vīri likās, vismaz vecais 100 punkti!
    Bet antiņglobālisti ir pretīgi kā pēc izskata, tā pēc būtības- kremļa čūskas latviešu ādās!

  14. Miervaldis saka:

    Edvard – ko nu viens cilvēks var izdarīt!žēl viņa!Viņš ir viens, pret kangarisko prokremlisko režījuma kliķi!

  15. Miervaldis saka:

    Nu un ko es vēl gribētu teikt?!Tevis pieminētie “antiglobālisti” Linard, ir prasti rasisti, to jau tu zini, ja?šiem kadriem no Latviskuma tikpat tālu, cik kangaram līdz karavīram Mēnesstiņam, jeb tārpam līdz Mēnessim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *