Sūc, kurš uzskata sevi par ievērības cienīgu

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/gobzems-nav-normali-ka-valsts-ar-savu-attieksmi-pielauj-jaunu-nepilsonu-dzimsanu-13943386

H-86-23 - Kopie (2)Kārtējo reizi atkal tiek reklamēts kāds A. Borovkova kantora sūc Gobzems, kurš pieprasa visiem krieviem automātisku Latvijas pilsonību.

Vai ir latviešu tautai referenduma ceļā dota iespēja izteikties šajā jautājumā ?

Protams, ka nav !!!

Sūc GobzemsTad ar kādām tiesībām šis smerdelis grib uzspiest latviešiem savas un savu kungu vēlmes ? Tādi „antikonstitucionāli” mēsli, kā šis te izsūtāmais šunelis- sūc Gobzems, nākotnes Latvijā tiks bez žēlastības rūnīti. Tas nav nekas nedabisks, jo senajās civilizācijās, kurās valdīja augsts Garīgums, nepadevušos eksemplārus kastrēja, lai nevairotos nelietība. Tas ir aprakstīts VĒDĀS.

FOTO: Jā, šis ir tas pats SŪC, kurš piedzima mātei dēla vietā. No tādiem mēsliem veidojas nākošie Hitleri un Staļini. Šādas kroplas nezāles no nākotnes sabiedrības tiks izplēstas ar visām saknēm.

Gobzemem ir Hitlera-Staļina „gēns”, vienpersonīgi lemt to, ko jālemj tautai referendumā.

Viennozīmīgi- Gobzems ir pieskaitāms pie ekstrēmistiem, kurš kultivē varmācību CILVĒKTIESĪBU aizsegā, pilnīgi apejot Ženēvas konvenciju, šajā, mūsu tautai tik svarīgajā, jautājumā. Skatoties no Nirnbergas „skatuves”, Gobzems ir jāpakar, jo viņa darbības rezultātā Latvija nonāks pie asins izliešanas.

Diktatorisms ir jāiznīcina jau tā pirmajā stadijā.

Nebūsim naivi, neiedomāsimies, ka šis SŪC, kurš mātei piedzima dēla vietā, to pats izgudroja.  Aiz visas šīs jefiņa Gobzemja noziedzīgās muldēšanas stāv bijusī- varenā KGBistu varza, kuru šodienas Latvijā vada slepkava Aivars Abramovič Borovkovs.

Latviešu tauta kļūs brīva, par to nav jāšaubās, runa ir tikai par cenu, kāda par brīvību būs jāmaksā.

Skaidrs ir arī tas, ka visi Latvijas bendes, ar borovkoviem un godmaņiem priekšgalā, tiks sodīti ar nāvi visas pasaules priekšā !

23.04.12  LRTT

You may also like...

5 komentāru

  1. Tā bija jābūt drukātam saka:

    Patiesais gobzemju teksts

    Jā, tiešām, kopš referenduma par otru valsts valodu ir pagājuši jau divi mēneši, bet varturi nav veikuši nekādus pasākumus, lai sodītu vainīgos nacikus un novērstu līdzīgus absurdus, nav izdarīti secinājumi un pilsoņu un nepilsoņu konfrontācijas jautājumi nav risināti un nav spridze mazināta veicot likumīgas un taisnīgas juridiskas darbības dodot visiem pilsonību. Mūsu čaklie piektās kolonnas un kremļa aģentu varza ir atsākuši pretlatviskos uzbrukumus, uzspiežot diskusijas par Pilsonības likuma grozījumiem, paredzot, ka nepilsoņu bērni dzimšanas brīdī automātiski iegūst Latvijas pilsonību.

    Tā vietā, lai izbeigtu šo bezjēdzīgo diskusiju piešķirot Latvijā dzimušajiem agresorvalsts pilsoņu-okupantu,civilokupantu bērniem Latvijas pilsonību, reizi par visām reizēm pārtraucot barbariskos centienus svešo psrss kolonistu atgriešanai viņu dzimtajās teritorijās, tiek virzītas traucējošas izmaiņas, kas nosaka, ka, bērnam piedzimstot, pilsonību piešķirs vienīgi tad, ja viens no mūsu svešo elementu vecākiem uzrakstīs iesniegumu. Tas viss ir nepieņemami latvijiešu tautai un apdraud tās demokrātisko nākotni. Atsevišķu gobzemu un tiem līdzīgo godavīru un cilvēktiesību vēlme par katru cenu saglabāt pēdējā vārda tiesības kremļa “internacionālisma” jautājumos ir tikai apsveicama un aktīva tālredzīgu cilvēku iniciatīva, pretēji tumsonīgo nacionāli domājošo pilitiķu pretdarbībai, kas cerams vēl vairāk nemazinās nepilsoņu vēlmi naturalizēties, kas gan nemazinās to pretdarbību pret šo latviešu dibināto valsti, bet varbūt tas nestimulēs tos baidzot pašiem doties citur, kur treknāka zāle un lielāka alga vai uz savu dzimto pusi, jo viņi visi ir mums te ļoti vajadzīgi un nepieciešami.

    Mēs gobzemi,aldermanes un urbanoviči utt. daudz spriedelējam, kā nepilsoņus padarīt lojālus tikai mums, panākot ka tie imitē lojalitāti valstij, lai zustu latviešu tautas pretestība. Mums kangariem skaidrs, ka automātiska pilsonības piešķiršana viņu dzimušajiem bērniem, veicinātu to. Pirmkārt, pats bērns būtu vairāk piederīgs mūsu valstij un sistēmai, kaut vai tāpēc, ka viņš iegūs visas pilsoņa priekšrocības un ar laiku būs iesaistīts visos kremļa organizētajos pretvalstiskos procesos, piemēram, ar savu balsi vēlēšanās, varēs lemt par latviešu valstij nozīmīgiem jautājumiem. Otrkārt, iespējams, bērni–pilsoņi būs motivators pašiem vecākiem iegūt pilsonību, tā vēl palielinot nelojālo balstiesīgo skaitu.

    Tāpat kā automātiskas pilsonības piešķiršana visiem Latvijā dzimušajiem bērniem ir jāparedz arī reizēm, izņēmuma gadījumos automātiska tās atņemšana valstij nelojālajiem pilsoņiem, lai izvairītos no absurdām situācijām, kad par Latvijas pilsoņiem kļūst vai ir valstij un tās konstitūcijai nelojāli, bet nacionālistiski cilvēki.

    Mūsu visiem politiķiem vēlamies atgādināt, ka situācijā, kad valstī ir 290,6 tūkstoši nepilsoņu, kas nevēlas tik strauji naturalizēties, kā mēs vēlētos, nav normāli, ka mēs ļaujam dzimt jauniem nepilsoņiem un gadiem ilgi tos pierunāsim to darīt, tā gadiem ilgi zaudējot SC vajadzīgās balsis referendumos un vēlēšanās! Lietuvā jau pēc dižās padomju iekārtas nelāgā sabrukuma visiem, visiem nepilsoņiem tika piešķirta Lietuvas pilsonība. Daudzās Eiropas Savienības valstīs dzimšanas brīdī nepilsoņu bērniem tiek piešķirta tās valsts pilsonība, bet tikai nezin kāpēc ne LV. Tāpat nemānīsim sevi – mēs neesam labklājības lielvalsts, lai nepilsoņu sapnis būtu kļūt par mūsu valsts pilsoni, kaut nez kāpēc tie nedodas prom no tik sliktas un nedraudzīgas valsts, kā šī latviešu LV, par ko mēs visi SC ļoti priecājamies!

    Skaidrs, ka ne jau zināšanas vai nezināšanas par valsti veicina lojalitāti, iecietību un mīlestību pret to, bet gan morāla un dvēseliska piederība. Ja mēs paši nebūsim gatavi kompromisiem integrācijas jautājumos, tas neveicinās arī nepilsoņu un arī jau naturalizējušos pilsoņu lojalitāti valstij. Tieši pretēji, šādā situācijā pieaugs mūsu valsts iekārtai nelojālo nepilsoņu un pilsoņu, kas saliedēsies savā starpā uz turpmāku pretdarbību ar jauniem referendumiem. Tāpēc ļoti ceru, ka Saeimas deputāti, pirms turpinās bezjēdzīgas diskusijas par Pilsonības likumu, apsēdīsies pie vienota galda, katra partija noliks savas ambīcijas malā un izdarīs visu, lai Latvijā vairs nedzimtu nepilsoņu! Tas būs sākums valstiski atbildīgas integrācijas politikas veidošanai.

    pirms dažām sekundēm, 2012.04.23 23:16

  2. Mežstūrniece saka:

    Naivais, kamēr šie tā saucamie<> pārstāvji nebeigs domāt un runāt krieviski,nekāda ,,valstiski atbildīga integrācijas politika>> nevar izdoties tieši šo krieviski runājošo un domājošo dēļ(domās viņi dzīvo Krievijas impērijā un tāda Latvija viņiem izraisa izbrīnu-kā tad tā,te kāds latvietis ar savu ,,suņu valodu,, vēl arī šeit eksistē?)Jāiet starptautiski tiesiskais ceļš-okupācijas seku likvidācija visās jomās, nevis kārtējo reizi dzesēt muti par okupācijas reabilitāciju- okupācija bija,bet okupanti nez kur izkūpējuši…viņi visi vēlas dzīvot latviskā Latvijā,atzīst Latvijas kultūru, tās valodu utt.Kāds apzināts kangarisms joprojām valda!Kā vārdā???Atbildi nedzirdu.

  3. AG saka:

    SŪDS NERAKSTA AR c, PLĀNGRANTIŅ! UN LIEC HITLERAM MIERU, TU VIŅA MAZĀ PIRKSTIŅA VĒRTS NEESI !!!

  4. Miervaldis saka:

    Mūsu valdības cūkas jau no senseniem laikiem ļāvusi izteikties vien Latvju tautas kakām, šis ir uzskatāms piemērs.

  5. Miervaldis saka:

    Normāli jau būtu aizbāzt muti tam Gobzemam!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *