Latvija zūd, saka J. Streičs

H-86-23 - Kopie (2)Latvija zūd, par to raksta kinorežisors Jānis Streičs. http://www.diena.lv/latvija/viedokli/streics-latvija-zud-milie-draugi-13937730

Ka latviešu tauta ir uz iznīcības sliekšņa, saka arī demogrāfs Ilmārs Mežs.http://www.diena.lv/latvija/viedokli/demografs-valdosa-koalicija-ir-mulkojusi-savus-veletajus-13937747 I.Mežs apvaino melīgumā valdošo koalīciju, ka tā ir aizmirsusi savu pirmsvēlēšanu solījumus.

J. StreičsJāatgādina I. Mežam, ka tā nav „koalīcija”, bet gan laupītāju banda. Tā cīnās, lai vairāk varētu nolaupīt no tikpat kā jau mirušās tautas. Paskaties, Meža kungs, tajos savtīgajos idiotu purnos, sākot no Āboltiņas, Zatlera, Dombrosvska, Zaķa, Viņķeles…un Tu sapratīsi, ka no zvēra vairāk var sagaidīt līdzjūtību.

FOTO: J. Streičs.

Ieskaties dziļāk viņu sejas vaibstos un Tu ieraudzīsi sātaniskus viepļus, bet ne cilvēkus. Ja tev ir noturīga nervu sistēma, tad pameditē uz šīm sejām. Ja nervi nav stipri, tad nedari to, vari gūt traumu uz visu savu atlikušo mūža daļu.

Zināšanai ! Zatlera partijā tikai vienam deputātam ķermenī mājo cilvēka dvēsele. VIENOTĪBAI ir divi ar cilvēka dvēselēm. VL! vienpadsmit un ZZS viena. Olšteina un Urbanoviča bandām nav neviens deputāts ar cilvēka dvēseli.

J. Streičs savā cienīgajā vecumā varēja tomēr atļauties pateikt vairāk taisnības, proti, nosaukt tos, kuri ir vainīgi pie radušās situācijas. Tie ir viņa paša kolēģi: Peters, Ziedonis, Zālīte, Skulme un vesels lērums citi no šīs smirdīgās nodevēju šlakas.

Peters un Zālīte lika čekistu prieka meitai VVF mīkstināt valodas likumu.

Abi zvērināti komunisti.

MIGLA SARKANĀ-NOLĀDĒTĀ

FOTO: Nu nenostāsies tautas pusē šī sātanistu banda, jo tieši viņi radīja šo NĀVES situāciju latviešu tautai. Visi šie samazgas ir komunisti, kuri zvērējuši Ļaunajam. Ļaunais nevar darīt labus darbus, jo tas nav viņa dabā.

Lai Velns parauj šos komunistiskos izdzimteņus uz mūžu mūžiem !

Imants-ZiedonisI.KalniņšJānis-PetersMāra-ZālīteSkulme- antikrists

Neaizmirsīsim, kā šie paši smerdekļi, kuri sevi dēvē par Latvijas inteliģenci, šķēla Helsinki-86 tautas kustību un vēlāk dibināja TF, kuras darbības rezultātā Latvijas tikpat kā vairs nav. Jā, J. Streiča kungs, Tu to tikpat labi zini kā es, bet pateikt baidies. Ja nespēj pateikt TAISNĪBU, tad labāk muti turēt ciet !

Tu, Janka, no tās pašas „peteristu”- sātanistu bandas vien esi.

Kas liedz Tev, Peteram, Zālītei, Ziedonim u.c., sarīkot piketu pie Brīvības pieminekļa ar prasību: „Izbeigt genocīdu pret latviešu tautu un veikt deokupāciju !”

Tas būtu īsts sprādziens sabiedrībā !

Bet kā redzams, tad to no JUMS “kultūristiem” nesagaidīt.

Un tāpēc es Tev un tavai bandai saku:“JŪS, NOLĀDĒTAIS KOMUNISTU ODŽU DZIMUMS, MANU TAUTU ESIET IZNĪCINĀJUŠI !”

Pie pirmās izdevības tauta ar jums noslēgs rēķinu.

Kaut Velns jūs ātrāk parautu ! http://tautastribunals.eu/?p=7457

L. Grantiņš                 24.03.12

You may also like...

5 komentāru

  1. Krievs-pilsonis saka:

    Nu taisnība jau ir, kas liedz mūsu domu “”gigantiem”” pavēt muti un reizi vismaz mūža pateikt TAISNĪBU? Cik var trīcēt par makiem un karjerām, kuras pat atņemt jums nevar! Ko tad jūs ineliģentie gļēvuļi darītu, ja būtu jums ar veselību un dzīvību jāriskē??!

  2. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ – tevis nosauktie parazīti drīzāk ietu pie kremļa, un tur pieprasītu Latvijas okupāciju, jo tevis uzskaitītie ir sarkanā suņa mēsli, un ietu viņi pie kremļa, jo Latvieši ja nāktu pie teikšanas viņus nomaitatu ar zobentiņiem pirmajā dienā, pēc tiesiskuma atjaunošanas valstī, bet pie putina viņi dabūtu treknu desas lunģi!

  3. NIKS FONTS saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/269129

    Resnais runas sākumā uzsvēra, ka, pulcējoties pie Brīvības pieminekļa, «mēs apliecinām uzticību tiem cilvēkiem, kas veidoja šo valsti un pieminekli – tā ir Latvijas svētvieta».

    ============================================= ==============================================

    G.Resnais īsti nesaprot – viņam un latviešiem tiek gatavoti Likteņkapi, latvieši tiek genocīdā padzīti no Latvijas, šoreiz rietumu virzienā, tā, tikai savādāk atkārtojas 1949. gada izsūtīšanas, tikai modernākā veidā, piedaloties Krievijai un Vācijai (Ribentropa-Molotova paktu neviens nav atcēlis).

    Krievijas mērķis ir pārkrievot Latviju, kas turpinās no Staļina laikiem ar izsūtīšanām, novecojošajai Vācijai vajadzīgs lēts un paklausīgs darbspēks, kas saprot, ko tam saka uz pirmo reizi dzīvokļu apkopei, pansionātos, cūkufermās, remontdarbiem.

    Represētiem, izsūtītajiem, tostarp 1949. gadā, ir salauzts gribasspēks pretoties, nosodīt komunistu noziegumus, sodīt komunistus, kas pārmantojuši varu Latvijā, Gorbunovu, Godmani, Lembergu, Vp Bērziņu u.c.no Valmieras mafijas grupējuma – viņi grib samierināties ar saviem salauztajiem likteņiem, neaicinot jauno paaudzi pretoties izsūtīšanām uz Rietumiem.

    Savukārt Vp Bērziņa runa ir ciniskuma paraugs, jo Bērziņš ar oligarhiem, izlaupot Latvijas ekonomiku, radījis ekonomikas noplicināšanu, sadarbojoties ar skandināvu bankām, tautiešus iedzenot parādu gūstā, ka tiem jāatstāj bēgot Latvija.

    Ar savu tukšvārdību komunistiem piemītošā garā Bērziņš cenšas nopelnīt latviešu atzinību, lai netiktu atzīts kā sodāms noziegumos pret latviešu tautu, kā arī ekonomiskajos noziegumos, prihvatizējot par valsts naudu privatizācijas procesā Unibankas, Lodes akcijas, kuras pārdeva ārzemniekiem, kļūstot par oligarhu un miljonāru.

    Tautiešiem jāzin, ka bailēs no iespējamā soda Bērziņš pats vēlējās kļūt par Vp, sarunājot ar varasturiem, kas aprakstīts L.Lapsas grāmatā ar dokumentiem „Latvietis parastais”, par prezidentu, lai paglābtos no tautas ar valsts garantētu apsardzi, esot prezidentam un arī vēlāk.

  4. Miervaldis saka:

    šie pieminētie ir kā Putina puņķi uz drāts!

  5. Miervaldis saka:

    sadot jēlu seju tiem kangaru gabaliem, un tad nošaut!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *