Zombēšana- cionistu(izredzēto) galvenais ierocis

TRPēdējā laikā Latvijā notiek lietas, kuras ar normāla cilvēka prātu nav izskaidrojamas. Bet, vai tas tā tomēr ir ?  Tas, protams, ka tā ir priekš tiem, kuri nav interesējušies par cilvēka BŪTĪBAS garīgo pusi. Lai pilnībā saprastu Latvijas šodienas problēmu, nepietiek tikai ar BĪBELES izlasīšanu, kaut arī šajā Grāmatā ir daudz kas pateikts. Nepietiek tāpēc, jo pie šīs Grāmatas gala varianta ir pamatīgi piestrādājis Sātans. Pēdējo Sātana blēdību, Bībeles jaunajam tulkojumam latviski, novērsa mācītājs Andrejs Kavacis. Jaunajā tulkojumā vārdu: CILTS, attiecīgi “kungi” gribēja aizstāt ar vārdu PAAUDZE. Ja šis sātanistu triks būtu izdevies, tad pilnībā tiktu atmazgāti IZRAĒĻA asins darbi. Pateiksim par to paldies Andrejam Kavacim ! 

KOSMOSOFIJA 1Lai Dievs dod viņam veselību, jo Latvijas čekas darboņi mēģināja viņu noslepkavot !!!

Pretīgie Sātana triki Latvijas politikā ir vērojami pārpilnībā. Tāpēc, lai visu to izprastu, ir jālasa ari cita veida Garīgā literatūra. Tad arī JŪS sapratīsiet, kāpēc LRTT i-vietne runā tieši tādā VALODĀ un ne citādāk. Sāciet ar mūsdienu ezotēristiem, un tad pamazām pārejiet uz pasaules SMAGSVARIEM šajā jomā- H.P.Blavatsky(SLEPENĀ DOKTRĪNA) un mūsu pašu A.P. Balodi(KOSMOZOFIJA). Ja JUMS nebūs iepriekšēja sagatavotība, tad šie darbi JUMS nebūs pilnībā pieņemami un izprotami. Silts ieteikums būtu mums visiem pazīstamajam A. Buiķim, ja viņš mēģinās arī nākotnē rakstīt līdzīgas grāmatas, kā VAI MĒS ESAM TIE, KAS MĒS ESAM, izlasīt šos divus šeit pieminētos smagsvarus. Citādi atkal sarakstīs panckas, kuras varbūt ir pieņemamas tikai tādai politiskai padauzai kā VVF, bet ne tiem, kuri seko savai Sirdsapziņai. Lai tikai atceramies, kā šis vieplis(Buiķis) sabojāja sava kolēģa spēkratu un aizlaidās no notikuma vietas… .

Un šis vieplis turpinās pārstāvēt latviešu tautu 11. Saeimā.

Slepenā doktrīna 1SLEPENĀS DOKTRĪNAS ievadā ir sacīts: “Nesagatavotam cilvēkam ar nestabilu nervu sistēmu nav ieteicams tālāk lasīt, jo var nokļūt trakomājā.” Interesanti ir tas, ka šo grāmatu pēc izlasīšanas nav iespējams atstāstīt, bet ir mainījusies TAVA pasaules uztvere. Tas nav parastiem vārdiem aprakstāms. Arī KOSMOZOFIJA lasītājam bez iepriekšējas sagatavotības, ir grūti uztverama un liekas pat absurda. Paralēli visam tam ir daudz jālasa arī grāmatas par cilvēka psihi un tās darbību. Lasot maksimāli daudz tāda veida literatūru, JŪS pilnībā izpratīsiet un sapratīsiet to, kas notiek šodien Latvijā.

FOTO: SLEPENĀ DOKTRĪNA

Daudziem lasītājiem nav pieņemams stils, kādā tiek rakstīts LRTT i-vietnē, bet citādāku stilu JŪS taču variet lasīt ārpus mūsu VIETNES. Tikai uzdodas jocīgs jautājums: kāpēc 4. maija kliķe ar neiedomājamu SPARU cīnās pret www.tautastribunāls.eu , bet pārējos liek mierā ? Pat tik brutāli, ka Reinika čekas kantoris pieprasīja vācu iestādēm izdot L. Grantiņu tiesāšanai. Neskaitāmas reizes tika un tiek “salauzta” tribunāla i-vietne.

Kāpēc ?

Tikai tāpēc, ka LRTT ir vienīgais, kurš nebaidās runāt taisnību par komunistu un cionistu noziegumiem pret latviešu tautu. Pat L. Lapsas i-vietne cenzē pašas BŪTISKĀKĀS lietas. Tad rodas jautājums: kādiem spēkiem L. Lapsa kalpo? Pašlaik izskatās tā, ka tā ir dažādu bandu cīnīšanās savā starpā, bet ne par TIESISKUMA atjaunošanu Latvijā.

LRTT ir vienīgais, kurš uzsāka cīņu pret cionismu- Antikristu ar viņu pašu metodēm, un tas šiem sātanistiem nav pieņemams. Cik reizes, šie sātanisti-komunisti-cionisti-KGBisti, ir gribējuši Grantiņu fiziski iznīcināt, tas lai paliek uz viņu sirdsapziņām, kuras viņiem nav ?

Bībele 12Latvijas 4.maija kliķe grandiozos apmēros nodarbojas ar cilvēku zombēšanu. Šie Sātana kalpi, kuri pašlaik pārvalda Latviju, labi saprot, ka arī LRTT nodarbojas ar kaut ko līdzīgu. Vārds: ZOMBĒŠANA, ir ļoti negatīvs, jo tiek tautai ar varu iestāstīta melīga “dzīves realitāte“.

LRTT “zombē” tautu ar TAISNĪBAS TEIKŠANU.

Lai to visu saprastu, ir jāzina, kā darbojas cilvēka smadzenes. Kādas funkcijas veic APZIŅA un ZEMAPZIŅA. To labi zina sātanisti, kuri apsēduši Latviju.

Ir jāzina arī tas, ka cilvēku ķermeņos ne vienmēr mājo cilvēka gars.

“Cilvēka” sejas izteiksme un kustības liecina, kas ir “apsēdis” viņa ķermeni.

Šeit mazs izvilkums no KOSMOZOFIJAS:aaaaaa

Šodienas Latvijas valdošā ELITE ir pilnīgi “atbrīvota” no cilvēkiem. Mēs redzam tikai pretīgus viepļus, sākot no Zatlera, un beidzot ar Godmani un Borovkovu.

Mauku mājas izvirtuļu varza.

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šajā foto jūs variet skatīt izdzimteņus- komunistus. Nevienā no šīm kreatūrām nemājo cilvēka GARS. Viņu vadībā ES ir iznīcinājusi Latvijas lauksaimniecību, rūpniecību un zvejniecību. Viņi pilda cionistu nosprausto programmu: iznīcināt Latviju kā nacionālu valsti. Skatoties šo viepļu atņirgtajos “purnos”, paliek slikti… .

Visi, bez izņēmuma, tiks tiesāti ar ASM.

Lai pret šiem viepļiem veiksmīgi cīnītos, kuri iemājojuši cilvēku ķermeņos, viņi ir jāsauc īstajos vārdos, un bez žēlastības jāraida atpakaļ uz turieni, no kurienes nākuši-Elli. Ja to darīs tūkstošiem cilvēku, tad viņi, šie Elles izdzimteņi, izplienēs kā nebijuši. Prese, radio un televīzija praktiski ir okupēta no šiem viepļiem. 4. maija kliķes prese, visur un vienmēr, slavē nelietību un perversijas zem cilvēktiesību lozunga. Šie izdzimteņi nosūc Garīgo enerģiju lētticīgajam, bet labestīgajam latvietim. Šiem godmaņveidīgajiem izdzimteņiem cilvēcīgā morāle ir sveša. Viņi zog, laupa un slepkavo bez sirdsapziņas pārmetumiem, jo šiem komunistiem un cionistiem smadzenēs ir “ielikta” JŪDAISMA mācība- ANTIKRISTISMS.

Pirms neilga laika es uzrakstīju Zatlera “lokomotīvei” Valdim Liepiņam e-vētuli, pasakot, ko es par viņu domāju: http://www.valdisliepins.lv/mani-uzskati. Tu esi visu melojis! Tu esi viens no pretīgākajiem jūdasiem, lai velns tevi parauj uz Elli.
Atbilde nebija ilgi jāgaida. Man esot jāņem šie vārdi atpakaļ, jo tie esot meli par viņu. Kā vēlāk izrādījās, viss ir taisnība, bet cik viņš, šis nodevīgais vieplis, sāpīgi reaģēja uz „Elles sūtīšanu“… .
 V. LiepiņšFrom: v.liepins@gmail.com
FOTO: SC iesūtītais “Trojas zirgs”, Valdis Liepiņš. Vai var būt vēl nelietīgāks nelietis par Liepiņu, kurš izmantoja latviešus, lai tiktu pie “siles” un īstenotu SC programmu… .

To: L.Grantins@hotmail.de
Date: Sun, 2 Oct 2011 12:37:40 +0300
Cienītais Grantiņa kungs!

Manuprāt Jums vajadzētu kaunēties par saviem izteicieniem. Šie vārdi: “Tu esi visu melojis ! Tu esi viens no pretīgākajiem jūdasiem..,lai velns tevi parauj uz Elli.” nedara Jums godu un būtu labi, ja Jūs par tiem man atvainotos un ņemtu atpakaļ. Tie ir balstīti uz meliem. Vai Jūs tiešām ticat visam, ko redzat delfos? Pirms Jūs kādu tik smagi apvainojat un nosodāt, minimālā pieklājības un godaprāta norma būtu noskaidrot faktus. Vakar tviterī nosūtīju šādu ziņu: “Zatlera kunga delfos teiktais, ka es “esot pievienojies partijas kopējam viedoklim” neatbilst patiesībai. Valdis Liepiņš”. Lūk, tas ir fakts.

Lasīt vairāk: http://www.pietiek.com/raksti/valdis_liepins_zatlers_nekaunigi_meloVieplis

FOTO: Viens no pretīgākajiem latviešu izcelsmes jūdasiem, ar izteiktu garīgo vieplismu. Šīs sejas izteiksme norāda uz to, ka šajā “rumpī” nemājo cilvēka Gars. Viens vienīgs ļaunums… .

Nobeigumā pateikšu tiem, kuri nav izpratuši, kā darbojas zombēšana- ietekmēšana, un kāpēc cionisti tik briesmīgi uztraucas par LRTT i-vietnes darbību:

Jūs izlasiet www.tautastribunāls.eu rakstīto, un “it kā” aizmirstiet lasīto. Izlasītais JUMS arī ne sevišķi iet pie sirds, jo kā gan var sacīt uz mums visiem tik “mīļo” VVF, ka viņa ir ar čekistiem konspiratīvajos dzīvokļos piekopusi seksa orģijas, un čekistiem sīki “aprakstījusi” emigrācijas latviešu politisko darbību, vai arī to, ka Godmanis ir žīds, masu slepkava un apzadzis tautu par miljardiem…. . Tas viss JUMS liekas neticami, un tāpēc JŪS “it kā” visu aizmirstat !!!  Bet nekā nebija, JŪSU zemapziņa šo informāciju ir saglabājusi, kā teikt, līdz pēdējai zilbītei, un arī TRIBUNĀLA piespriestais ASM šeit pieminētajiem neliešiem.
Un tad pienāk brīdis, kad valsts ir novesta uz iznīcības robežas, jūs ejat ielās un potestējat….jums pašiem neapjēdzot, no ZEMAPZIŅAS dzīlēm tiek sūtīta kādreiz izlasītā informācija….., jūs saprotat, ka šie nelieši ir noziedznieki, ar kuriem “jāizrēķinās” pēc nopelniem. Šī sapratne jums ir radusies tāpēc, ka JUMS zemapziņā ir attiecīga daudzuma informācija par šiem neliešiem.

Un viens no šiem informācijas avotiem ir www.tautastribunals.eu .

To visu labi saprot ANTIKRISTS(cionisti), un tāpēc, visas tribunālam līdzīgās i-vietnes, tiek apkarotas… . Tiek piemēroti visi līdzekļi: uzpirkšanas, iebiedēšanas un slepkavošanas.

Latvijā pēcAtmodas periodā ir noslepkavoti simtiem latviešu.
Viss tiek rūpīgi un neuzkrītoši organizēts no cionistu-komunistu puses.

Izteikts plēsoņas purnsNu kaut vai tā, kā tika noslepkavoti, pirms divām dienām lidaparāta katastrofā, divi ietekmīgi latvieši, Vectirāns un Sirmais….., un divas vietas atkal brīvas priekš žīdiem un krieviem !!!

FOTO: Šim vieplim ir izteikts plēsoņas purns… .

FOTO NOSAUKUMS:  SLEPKAVA

Lai nolādēti ir komunisti un kangari,  J. Reinika “purna” izskatā !!!

L. Grantiņš  16.10.11

 http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=232819730

You may also like...

12 komentārs

  1. AG saka:

    Reinika ģīmis tiešām ļoti nesimpātisks, tas tā ir!

  2. dzimtā valoda saka:

    SLEPENĀS DOKTRĪNAS ievadā ir sacīts: “Nesagatavotam cilvēkam ar nestabilu nervu sistēmu nav ieteicams tālāk lasīt, jo var nokļūt trakomājā.”
    – precizāk par “kārklu vācieti” Grantingu pateikt nevar. Te jau tusējas vesela palāta.

  3. dzimtā valoda saka:

    Vispār jau te pareizi raksta krievvalodīgie ebreji (žēl, ka tajā nesaprotamajā pasaulei un mums barbaru kirilicā), ka varenā un ļoti spējīgā un izglītotā latviešu tauta ir sevi izcili parādījus dažādos grūtos vēstures brīžos, gan Krieviju ir teicami pārvaldījusi, sasituši visas viņu švakās milzu armijeles, gan radijusi krieviem floti, aviāciju, armiju un specdienestus, pat hokeju tiem iemācijuši, jo līdz Latvijas okupācijai krievi hokeju nespēlēja valsts līmenī! Letiņu leģionāru viena divīzija arī vēlāk, 2 PK Kurzemes ķeselē lupatu lēveros sasita 11 krievu sarkannacistu armijas divīzijas, par ko tie vēl tagad šausmās tric un nenormāli neieredz savus uzverētājus-mūsu leģionārus! Latviešu varoņi arī visā pasaulē ir sevi parādījuši, kā izcili zinātnieki, mākslinieki, filozofi, inženieri un karavadoņi un tāpēc mums tik jāsaņemas un atkal visai pasaulei jāparāda, ko un kā varam savas valsts un savas tautas labā! Latvieši MOSTIETIES! Vajag sapurināties, atcerēties mūsu grandiozo vēsturi un mūsu dižos izcilniekus, izslieties, nokratot svešos okupantu mošķus un atjaunot latvisku Latviju mums un mūsu bērniem!

  4. Eduards saka:

    VISS IR VIŅU ROKĀS!
    -PASKATATIES-PASAULĒ JAU CĪNĀS PRET BAŅĶIERIEM,FINANSISTIEM,POLITIĶIEM,BET TE-VISS IR KLUSI UN MIERĪGI!
    -JAU 2 GADUS ATPAKAĻ M. HADSONS -PASAULĒ ATZĪTS ASV EKONOMIKAS PROFESORS- SAVĀ PĒTĪJUMĀ PAR LATVIJU -LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA-IETEICA-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN VAINĪGO -SODĪŠANU!
    -KURŠ IZMANTO VIŅA IETEIKUMU!?TIKAI LATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJA !
    -VAI PĀRE’JIE IR NOZOMBĒTI!?

  5. liktenis saka:

    Viena cilvēka glābšanas komisija grib,lai izmeklē kaut ko tie paši, kuri paši aiz procesiem stāv. Var redzēt,ka darbojas viens no jau pieminētās palātas.

  6. Krievs-pilsonis saka:

    A es tik vienu nesaprotu-tak tā Vaidere dabūja cauri Briselē to super
    filmu par Stalinu un par PSRS, to Soviet story, a te vinu liek vienā rind;a ar Godmani un citiem īstiem maitām, a un ak viņa to starptautiski konference arī uztaisija par PSRS noziegumu un zaudejumu apreķināšanu, jeb es ko nezinu??!

  7. beidz murgot saka:

    Ieteiktu aizvērt viepli! Ja sasniegsi kaut uz pusi tik daudz kā Buiķis, vai vismaz nodzīvosi tikpat ilgi kā viņš un tiksi ievēlēts kaut Mazpisānu domē, tad iesaki ko cilvēkiem, jo šobrīd nekas vairāk par klusu atraudziņu tas nav.
    Buiķis ir pasaulē atzīts matemātiķis, profesors un TAUTAS ievēlēts Saeimas deputāts. Un kas tu esi? Anonīms samazgu lējējs, nekas vairāk.

  8. Anonīms saka:

    f chto vse molchat?

  9. andris saka:

    Kad teicu izvest VILNI BUSMANI un paslept?Zinams,ka slimnicas ir naves
    soda izpildes vietas.Nu labi,ko vairs.Dodu divus variantus,kur minets
    GAISO speku simbols -LAcIS un MELNO-LAUVA.Kapec PUMPURS var teikt
    vienpersoniski uztaisija EPOSU un visu simbolize ar to.Starp TAMPLIERIEM
    un KRUSTNESIEM ir liela atskiriba,jo tas ir naidigas puses.
    http://pandoraopen.ru/2012-12-18/sergej-danilov-duma-ob-obezyane/
    http://pandoraopen.ru/2013-02-11/sergej-danilov-tajny-upravleniya/

    PALDIES

  1. 2011. gada 22. oktobra

    […] lasiet: http://www.tautastribunāls.eu  izlasiet šeit rakstīto:http://tautastribunals.eu/?p=7257 tad arī sapratīsiet, kāpēc tiek rakstīts tieši tā, bet ne […]

  2. 2011. gada 25. oktobra

    […] lasiet: http://www.tautastribunāls.eu izlasiet šeit rakstīto:http://tautastribunals.eu/?p=7257 tad arī sapratīsiet, kāpēc tiek rakstīts tieši tā, bet ne […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *