LRTT atbilde uz F. Bobinska komentāru

Filips Bobinskis Iesniegts 18.03.2011 at 11.12VL attieksme pret šiem vēstures notikumiem mainās atkarībā no tā, kādus politiskos punktus vienā vai otrā gadījumā tie cer iegūt.
Kad kā pilsonis, kas par VL kā mazāko ļaunumu tomēr nobalsoju, viņu mājaslapas komentāros aizrādiju par viņu divkosību, kas izpaužas šobrīd pilnā balsī aizstāvot leģionārus, bet 2007. gadā aicinot cilvēkus gājienā nedoties, tādejādi nostājoties vienās pozīcijās ar tiem, kas šajā gadā ap Brīvības pieminekli uzcēla žogu, kā arī zākājot tos, kas 2010. gada 1. jūlijā vēlējās pieminēt latviešus, kas pirmie ņēma ieročus rokā, jau nākamajā brīdī tiku nobloķēts.

 

Patiesība kož kaulos.

LRTT-!LRTT  atbilde F. Bobinskim 

F. Bobinska komentārs rakstam: “A. Balts. Paldies mūsu leģionāriem”. 

 

Klauns

Foto: Janka Iesalnieks. VL! ideologs. Komunistu nomenklatūristu dēliņš, kurš cītīgi iet vecāku pēdās un bez ierunām klausa DP pavēlēm ! Pilnīgi bez iemesla agresīvi “aprej” LRTT un Grantiņu ! Iemesls, protams, ka ir. Tas ir viņa vecāku un pārējo komunistu zvēriskais naids par zaudētajiem “zelta laikiem” utaino krievu impērijā.

Katrs cilvēks veido savu ārieni atbilstoši savai garīgajai attīstības pakāpei. Paskaties, Janka, šaja foto uz sevi, vai  tu neatgādini klaunu ? 

Komentārs ir vietā un atbilst arī taisnībai. Daudziem nav saprotams, kāpēc VL partijas vadība uzvedās tik nekonsekventi. Pirms sāku iztirzājošu paskaidrojumu vēlos pateikt, ka VL arī LRTT uzskata par mazāko ļaunumu šajā bezgalīgajā partiju (pareizāk būtu teikt bandītisko grupējumu) virknē. VL ir DP radīta un atbalstoša “politiska kaujas vienība“, kurai ir “noteikts” mērķis. R. Dzintars uz politiskās skatuves “uzpeldēja” kopā ar krievžīdu nacistu J. Osipovu.

VL tiek apzinīgi no DP noturēta mazskaitlīga ar dažādu provokāciju palīdzību. Bijušie latviešu tautas nodevēji- kolaboracionisti dara visu, lai viņi netiktu tiesāti par drausmīgajiem noziegumiem pret latviešu tautu. Viņi arī zina, ka mūžīgi neizdosies latviešus apmuļķot un Latviju izzagt. Kad mērs latviešiem būs pilns, tad arī čekisti laidīs “spēlē” savu pēdējo “trumpi”, VISU LATVIJAI !.  

Un šeit arī ir tas “suns aprakts” !

Latvieši nobalsos par VL, kura sola latvisku Latviju. Šī latviskā Latvija tiks arī soli pa solītim veidota !!!, tikai ar vienu BET !!! Šī partija (VL) nepieprasīs Latvijā atjaunot vēsturisko taisnīgumu un sodīt čekas slepkavas- sākot ar Godmani, Borovkovu un beidzot ar Krustiņu un Gorbunovu… .

Šie čekas suņi cer nosprāgt dabīgā nāvē, tāds ir viņu mērķis, bet diez vai tas viņiem izdosies, izņemot dažus… .

Pēc visa šī nodevīgā VL! scenārija latviešu tauta atgūsies ļoti lēni un būs pilnībā zaudējusi latvisko mentalitāti.

Vai latvieši to vēlas, protams, ka nē !

Bet- kā saka: “Cilvēks domā- Dievs dara !”.

Dievs necieš, ka viņam spļauj acīs !!!

Latviešu tauta īstenos Dieva vēlmi !!!

Gala rezultātā visi: gan DP/isti, gan VL/isti, gan pārējie KGB/isti karāsies viena koka zaros.

LRTT 20.03. 11

==============================================

Jūda 1Jūda jēkabsonsMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

 “Visu Latvijai !” zināja, ka šie divi nelieši strādā Maskavas specdienestu uzdevumā, lai grautu Latvijas valsti.

Foto: Konstantīns Pupurs un Ēriks Jēkabsons

http://tautastribunals.eu/?p=2387

http://www.youtube.com/watch?v=vvmXl_ntmXY&feature=player_embedded# 

H-86-3Neskatoties uz visu to, viņi “draudzīgi” tika uzņemti VL! biedru “rindās” !!!

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

 

LRTT  20.03.11

You may also like...

4 komentāru

  1. AG saka:

    Nekreņķējies, Grantiņ, nāks vēlēšanas un tu atkal aicināsi balsot par VL!:)

  2. Talmuds saka:

    nākamajās vēlēšanās balsosim par “Vienota Krievija”

    a kas????realitāte

  3. Amarilla! Īstas nacionālas partijas tiek noķengātas par sīkajām,skandalozām, par tām nedrīkst balsot, esot pārāk radikālas.Īstajām nacionālajām partijām nav sponsoru, lai nopirktu žurnālistus, radio un TV.Televīzijā redzam tikai “milžu cīņas”.Lasiet pēdējos dokumentus interneta mājas lapā: http://www.na-apvieniba.lv

  4. AMARILLA saka:

    -Paldies Andersona kungs par preciizo pieziimi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *