LRTT atbilde Saeimas deputātei Danai Reizniecei

 D. Reizniece atbildēja uz rakstu www.tautastribunals.eu “Jūs gļēvuļi, jūs gara kropļi”.

D. Reiznieces atbilde:

Reizniece

 

Cien. L.Grantiņa kungs!

Skaidrs, ka šobrīd 16.03. un 09.05. ir vienas medaļas divas puses, kas iezīmē Latvijas sabiedrības šķelšanu divās “frontēs”. Diemžēl, ierosinātais balsojums par leģionāru atceres dienu arī ir spilgts piemērs tam. Jūsu atsūtītā interneta vietne ar klaji pausto naidīgumu – arīdzan. Apzināta Latvijas sabiedrības sadalīšana un naidīguma radīšana nav pieņemama! – tāpēc arī nebalsoju “par”.

=======================================

IMGP0974 LRTT atbilde:

Ne jau LRTT interneta vietne klaji pauž naidīgumu, bet gan Jūsu “pret” ir tas no kura dveš naidīgums pret pašas tautu un vēsturi. Jūsu “pret” ignorē Tiesiskumu. Jūs neapzināties savu lomu demokrātiskas valsts pārvaldē. Katram deputātam ir jāpieņem lēmums balstoties uz Tiesiskumu un visu pārējo, kas izriet no tā !

Kā redzams, tad šajā jautājumā Jums ir pilnīga “putra” galvā, tāpat kā Jūsu rakstītajā: “Godātās dāmas un cienītie kungi vai cienītās dāmas un godātie kungi ?!”  Ja Jūs nezināt tik elementāras lietas, tad no Tiesiskuma Jūs šķir mūžība. Jūsu uztraukumam par sabiedrības šķelšanu nav nekāda pamata, jo latvieši nevienu netaisās “šķelt”. Šķeļ un ārdās šeit okupanti un viņu pakalpiņi- viņķeļveidīgo un urbanovičveidīgo izskatā. Okupanti šeit atrodas prettiesiski un tāpēc nav uzskatāmi par “šķeļamo daļu”. Jūsu uzdevums, Reiznieces kundze, kā tautas vēlētai pārstāvei, ir cīnīties par Tiesiskuma atjaunošanu Krievu okupantu izdzimtenisLatvijā ! Bet pagaidām Jūs savu balsotājas nodevīgo “roķeli” iegrūdāt Latvijas sirdī kopā ar tādiem mēsliem kā Kabānovs, Kravcovs, Mirskis… .

Kāda krievu šakāļa Kabanova Foto, kurš savu izdzimteņa puņķi noslaucīja LR karogā. Čečenijā šis šakālis būtu nošauts jau tajā brīdī, kad viņš darīja šo preteklību.

Kāpēc, Reiznieces kudze, Jūs esat vienā komandā ar šo pretekli, bet nevis ar Šadurski vai Dzintaru ? Vai tāda ir Jūsu izpratne par Tiesiskumu ?

Un,- tas jau vairs, Reiznieces kundze, komentārus neprasa ! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā Jūs būsiet viena no pirmajām, kurai būs jāliecina par darbu 4. maija kliķes Saeimā.

Jautājums ir: vai Jūs no tiesas zāles iziesiet kā lieciniece, vai tiksiet aizvesta roku dzelžos… . Jūs ne tikai nodevīgi atturējāties, bet nekaunīgi pagriezāties kopā ar Dzintaru Hiršu, un, “draudzīgi” ar visu okupantu- slepkavu varzu, iespļāvāt latviešu tautai tieši acīs !!!

Iespējams, ka nākošais Jūsu “solis” būs puņķa noslaucīšana Latvijas karogā kopā ar krievu deģenerātu Kabānovu.

Reiznieces kundze, katrs LR pilsonis vēlas zināt: kāda jums ir MORĀLE, kāpēc jūs atrodaties vienā bandā ar kabānoviem ? Ar šiem okupantu salašņām latviešiem nekad nekas kopīgs nav bijis un arī nebūs. Kā redzams, tad latviešu tautai ar tādiem/tādām kā Jūs, arī nekas kopīgs nebūs.

 Vai Jūsu uzdevums nebūtu atjaunot Latvijā Tiesiskumu un nodot tiesai noziedzniekus, kuri Latviju ir praktiski iznīcinājuši ???

Ja Jūs to nevēlaties darīt, tad veltīgi esat nākusi šajā pasaulē…

====================================

Večnij žid

 Latviešu tautas kaprači

Vai nebūtu labāk un taisnīgāk cīnīties par šī noziedznieka tiesāšanu, kurš latviešu tautu apzadzis par vairāk kā miljardu, un uz kura kontiem ir vairāki simti miljoni. Kopā ar Borovkovu šis KGB slepkava ir piedalījies čekas maisu iznīcināšanā un latviešu patriotu slepkavošanā.

Foto: Godmanis, kurš Latviju un latviešu tautu apzadzis par miljardiem.

noziedznieks 2Godmanis ceļ “objektus” 11 valstīs !!! Šis cionistu noziedznieks ir devis “zvērestu” iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti. 

Foto: Nelietis, kurš izmantojis savu ieņemamo amatu, apzadzis latviešu tautu par mijoniem ! Sods viens- ASM

Un kā ir ar G. Ulmani ? Vai godīgā ceļā viņš kļuvis par miljonāru ? Nē, šis komunistu funkcionārs kļuvis par miljonāru, apzogot latviešu tautu !!!

Varbūt Jūs, Reiznieces kundze, sacīsiet, ka šis alkoholiķis un čeks ziņotājs nav pelnījis ASM ?

A-111Un kā ir ar šiem diviem miljonāriem ? Vai viņi ir godīgi ” apzaguši” tautu ?

http://tautastribunals.eu/?p=3086

Vai atceraties, ko R. Pauls sacīja par latviešu tautas padibeni Ēlerti ?

Lielākajā daļā no pasaules valstīm tik lieli noziedznieki būtu nekavējoties arestēti, viņu bagātības atsavinātas, un dažu stundu laikā pēc tiesas NOŠAUTI, bet Latvijā šie izdzimteņi turpina zagt tālāk !!!

Nu redziet, Reiznieces kundze, tie, kuri prasa atjaunot Tiesiskumu Latvijā, “klaji paužot naidīgumu”, bet kabanovi, godmaņi, ēlertes un pārējie viņiem līdzīgie, Jums ir tuvi un mīļi………padomājiet, Dana, kas tie bija, kuri šo Godagaldu uzklāja, pie kura Jūs augstprātīgi esat piesēdusies…., tie arī Jūs no šī Galda ar negodu patrieks, jo Jūs kalpojat Ļaunajam !

LRTT. 13.03.11

You may also like...

38 komentāru

  1. Ernis Purnis saka:

    Lasot šīs Danas Reiznieces “pamācošo” atbildi L.Grantiņa kungam, sajutu sevī tādu sašutuma vilni, ka nolēmu par to izteikties. Vispirms jau apbrīnoju jūsu nekaunību, D.Reizniece, pēc tik klaja un labi, ka visai tautai zināma, nodevīga balsojuma variet vēl atļauties LRTT paust savu neapmierinātību ar LRTT precīzo savas un citu pērkamo “tautas kalpu” rīcības definīciju. Jūs Saeimā, ņudzot savā starpā, varat likties sašutuši un aizskarti par jums veltītajiem pelnītajiem epitetiem, bet mūsu tauta nav jūsu un sc frakcijas pārdesmit pintiķi, kas atklāti kalpo svešai varai, un jūsējie, kas tiem iztapīgi palīdziet. Tauta ir simtiem tūkstošu godīgu un domājošu cilvēku, kuru pacietību un toleranci jūs un jums līdzīgie nelietīgi ilgstoši pārbaudāt, un katrs tāds jūsu “sašutumiņš” par jūsu izdarīto nodevību var klūt par pēdējo pilienu mūsu visu pacietības kausā! To gan cieši ieteiktu jums un jūsējiem kolaborantiem ņemt vērā. Es labi saprotu, ka jūs esat tikai marionete un šī muļķīgā, jūs tikai apkaunojošā vēstule ir citu, daudz naidīgāku spēku kolektīvi sacerēta, bet jums personīgi tas būs tikai vēl pāris mīnusu vairāk Lielajā labo un ļauno darbu svēršanas laikā!
    Un kā sauc visos laikos tādus radījumus, kas nodod savas tautas drosmīgākos, tagad vecākos un neaizsargātākos cilvēkus, pie tam nodod ne dzīvības briesmās esot, ne iznīcības un ģimenes izsūtīšanas dēļ, pat ne savas mantas zaudēšanas dēļ, bet necienījama karjerisma un prastas alkatības un ģļēvas iztapības dzīti?! KĀ TĀDUS, KĀ JŪS SAUC VISOS LAIKOS UN LAIKMETOS???!

  2. AG saka:

    Ja ne tavas aģitācijas, plāngrantiņ, tāda sterva reizniece Saeimā vispār nebūtu!

  3. A.K. saka:

    Pretīgi un kauns, ka mums var būt tik nodevīgi un jāsaka-atbaidoši deputāti(es), kas tik lēti nodod visu, kas tautai ir vērtīgs un svēts!
    16.marts ir leģionāru izvelēta piemiņas diena kritušajiem saviem cīņu biedriem – mūsu tautas labākajai daļai 

  4. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Dana Reizniece ir tipiska jaunā karjeriste,laba izglītība,sportiste-šhiste.piedalījusies dažādās starptautiskās aktivitātēs it kā derīga Latvijas uzplaukuma radīšanai.Patiesībā tik pat zudusi mūsu valstij kā aizbraukušie uz Angliju vai kur citur.Kļūstot par deputati ir pievienojusies okupantu,cionistu un pašmāju pakalpiņu pulkam,kuri neieredz latviešu nacionālās intereses.Cik jābūt lielai nekaunībai lai necienīgi izturētos pret leģionāriem,kuri cīnījās,atdeva savas dzīvibas cīņa pret sarkanā mēra slepkavām? 16.martam ir jābūt atzīmējamai piemiņas dienai,izliekot karogus,bet šī viltīgi smīnošā karjeriste atbalstīja starptautisko cionistu vēlmi,nobalsoja PRET.

  5. Filips Bobinskis saka:

    Interesanti, kas ir Reiznieces piesauktā “Latvijas sabiedrības šķelšana divās frontēs”?
    Vai šķelšanās starp latviešiem un okupantiem?
    Nevar sašķelt to, kas nekad nav bijis vienots! Bet laikam jau pati Reizniece izjūt sevi un okupantus kā vienotu organismu!

  6. dentists saka:

    Granting, tavs sashutums par sho balsojumu ir saprotams. Ari man tas liekas nepienjejams, bet atkartojos – tu esi pakaris pusi Latvijas. Kuri bus tie tiesneshi? Tu? Tad ar ko esi labaks par visiem tiem, kuri nist Latviju un tas cilvekus?

  7. Eduards saka:

    VISUS ,kuri saprot,ka var6turiem IR PIENĀCIS LAIKS ATBILDĒT par LATVIJAI un TAUTAI nodarīto-
    -aicinām,4. maijā,Rīgā,Daugavmalā,uz Vislatvijas SAPULCI!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  8. black_joker saka:

    Ja jums, nodirsējiem, būtu 1/10 daļa tā prāta un loģiskās domāšanas, kas ir Danai, tad mums sen valsts būtu sasniegusi Rietumeiropas līmeni. Sasniedziet šahā kaut pirmo sporta klasi un tad apdirsiet. Esmu ar Danu kādreiz turnīros ticies, jo pats, kādreiz Ventspilī strādājot, diezgan aktīvi spēlēju šo spēli. Ļoti gudra un sakarīga jauna dāma.
    Partijas viedoklis bija balsot pret visu šito mērkaķošanos ar gājieniem no visām pusēm – fašisti, antifašisti un vē citi izrādīties gribošie. Jūs tiešām 65 gadus pēc kara un visa tā, ko tas ir izdarījis, ticiet, ka leģionāru uzupurēšanās ko ir devusi, izņemot nelabu slavu, kā fašistu līdzskrējējiem? Kādēļ tas kauns ir jācilā un publiski jāpiemin ? No sarkanajiem bēgdami viņi uzkrita brūnkrekliem, atdeva savas dzīvības par neko, sabeidza veselību un iekļuva gulagos. Kādēļ sarkanie latviešu karotāji demonstratīvi neiet jums pretim, jo arī viņi ir leģionāri, tikai pretējā pusē? Un viņi nezkāpēc nebrēc par to, cik viņi daudz īstenībā devuši cīņā pret fašismu.

  9. Miervaldis saka:

    šai Danai jau viss ir kaitniecisks, kas šķeļ nost no Latvijas sūdu bulvāra mūsu tautu!Pa pusei šī tauta jau ir nošķelta, un Dana jau laikam padomju laikā mīcija kaut kādu tur sarkano partijnieku, un tagad turpina to darīt!Kā redzu, šai mīkstčaulei katrs Krievijas uzsvilpiens ir dārgs, jo tie sūda čūskulēni Krievi, (kuri piemita šaja bulvārī), tā izčakarēja tev smadzenes Dana, kad tu neko, brīvā valstī nevari darīt citu!Kad krievu taigu rāpuļi tiks aizvākti no šejienes, jūs paliksiet plika un nabaga, jo esat parasta muļķe!Tā jūs esat!Ja šis mans rakstītais tiks no jums izlasīts, un atcerēts tad, kad jūs būsiet plika un nabaga, tad varbūt jūs sapratīsiet uz kādas mēlsu mucas esat sēdējusi visus šos gadus, un TAD jūs sapratīsiet, kuru tautu jāienīst vairāk par visu pasaulē, varbūt, varbūt….

  10. black_joker saka:

    Miervaldim- Danai Reizniecei ir 26 gadi- kāda tur vēl padomju laika mīcīšanās? Ak tu vecais izvirtuli….
    Un lai Tev nāk 10x vairāk atpakaļ tā, ko tu vēli citiem….

  11. A.Balts saka:

    Palasot tāda gļēva kolaboranta melndžokera demagoģisko spiedzienu Reizniečveidīgo aizstāvībai, gribējās ignorēt tādas amēbas pasūtījuma čaboņu, bet tad nolēmu šos viņa melus te lasošai jaunatnei skaidrības labad iztirzāt. Pirmkārt, pamatā šī sovjetu amēba apzināti sajauca divas morālas kategorijas, slavējot Reiznieces šahistes spējas, ar to izceļot prāta gudrību, bet noklusējit galveno, bez kuras viņas gudrībai nav nozīmes – tas ir krietnuma trūkums, aizmigusi vai neesoša sirdsapziņa, kas prātu pārvērš par ļaunuma ieroci.
    Otrkārt, melnās amēbas muldoņa par partijas viedokli tikai parāda Reiznieces marionetes būtību, kaut amēba ar to mēģināja iztapīgo deputāti it kā attaisnot, ka viņa jau neko, tāds tak partijas viedoklis. Bet tad vēl absurdāka ir it kā “viņas” sacerētā vēstule Grantiņam, kaut balsojusi partijas piespiesta?! Un -deputāti ar pašcieņu, nevis marionetes atsakās, balsot pret savu sirdsapziņu, kaut arī tas būtu pret partijas viedokli.
    Treškārt, amēbas svepstoņa par “kaunu” leģionāriem kā nacistu līdzskrējējiem ir kremļa izraisītais melu bubulis, kas pie pirmās īstās vēstures izskaidrošanas rietumu masu mēdijos izšķīdīs kā ziepju burbulis. Un ne par ko tikai tādas amēbas mirst – leģionāri izglāba ar savas veselības un dzīvības cenu tūkstošiem mūsu tautiešu dzīvības un iedvesmo ar savu varonību Kurzemes ķeselē toreiz mūs un mūsu jauno paaudzi, un tas ir ļoti daudz. Pie tam – par leģionāru “kaunu” muld nekaunīgs tautas nodevējs – verdziska svešo amēba – pēc principa “zaglis spiedz: “Ķeriet zagli!””
    Ceturtkārt, jautājums par to, kapēc sarkano armijā saķertie latvieši nebrēc kopā ar tevi, amēba, un kopā ar pļineriem, cilēvičiem, urbanovičiem un citiem cilvēkveidīgiem atkritumiem pret leģionāriem ir pilnīgi lieks!

  12. black_joker saka:

    A. Baltam – Un tavi argumenti ir fašistu līdzskrējēju izraisīti melu bubuļi, kas saplīsīs, kad pēdējie fašisti sasēdīsies uz apsūdzēto soliem.
    Nu tad atbildi uz ceturtkārt- ko rausties ? Negribās atzīt, ka gan vieni, gan otri bija situācijas ķīlnieki un no tās situācijas abas izejas bija vienlīdz sliktas? Kādu dziesmu tu, “varoni”, dziedātu, kad vāci pēc uzvaras pār Padomju Savienību šeit savas muižas atjaunotu un sadzītu latviešus darbam atkal baronu labā ? UN tad tev iedotu pātagu- vagar, a nu ka pie darba, palīdzējis mums esi, tagad izkalpini savus neapzinīgos tautasbrāļus, līdz iznīkst tā untermenšu bauru sēkla. Par to leģionāri cīnījāties? Sapņojāt, bet necerējāt…..

  13. A.Balts saka:

    Nu tev melndžoker, kā patiesības aizkaitinātai amēbai tomēr derētu uzzināt fašisma un nacisma definīciju, pirms izsvepsti tik sarežģītus vārdus. Bet drīzāk, arī zinot šo man nepiemēroto vārdu nozīmi, tomēr izpatīkot saviem kremļa saimniekiem, tavi trīs klašu urlu plīša desanta lamu ķērcieni tev te noder dedzīgai peļņas atskaitei par padarīto “darbu”, cīnoties varonīgi pret mums- “fašikiem” te trubunāla komentos. Vai ne, uzminēju?
    To, ka mūsu varonīgie karavīri bija upuri divu noziedzīgu impēriju sadursmes malumā trāpijuši, nav jāpierāda un šis vispār zināmais fakts, bezjēdzīgi tevis minēts, neko nemaina no cita fakta, ka ja tavu saimnieku senči-krievu komunistu ordas nebūtu iebrukušas Latvijā un zvēriski izturējušies pret mūsu mierīgajiem pilsoņiem savā valstī, tad brīvprātīgo leģionāru nebūtu, bet būtu vācu nacistu upuri, ar varu mobilizēti nacistu armijā. To tu nedrīksti atdzīt, kaut labi zini.
    Bet kremļa murgus par 700 gadu verdzību (vai tu vispār ko zinu no īstās, nekremļa tev ieborētās vēstures, vai zini, ka lidz pat Petra I krievu ordu iebrukumam,latvju vīri ar zobenu pie sāniem staigāja, kas ir brīva cilvēka simbols?) un kā nu būtu,ja nacisti uzvarētu, vari klārēt saviem plīša desanta urlu pūļiem. Kaut esi komunistu deģenerāts, taču tik daudz bija jāzina, pirms ko publiski melo, ka par untermenshiem nacisti uzskatīja slāvus utt. nevis baltus, skandināvus un anglosakšus. Kaut man vācu okupantu nebūtu tīkamāki, bet simtsreiz mazāk pretīgi par krievu okupantu barbaru ordām gan viennozīmīgi! Vajag tev amēba izglītoties, ar Maskavas augstskolu koridoriem ir stipri par maz, lai Latvijā varētu talantīgi muldēt komunistu melus, bet samācījies un gludāk muldēt sācis, daudz treknāku kaulu dabūtu no saviem saimniekiem un mazāk ar pātagu, ko redzams labi pazīsti, ja tā iepini savā muldoņā par nacisma uzvaru.

  14. black_joker saka:

    A. Baltam- nu gan tu smuki izvēmies savā pretkrievu naidā, palika vieglāk ? Ar aklumu tu esi sists, A. Balt, ja vēsturē saskati tikai to, kas tev un taviem līdzbļāvējiem ir izdevīgi. Šobrīd Tu traktē vēsturi, tā, kā tas jumsējiem ir izdevīgi. Tu aizmirsti par vāci dokumentiem, kas saistās ar Ostlandes guberņu kolonizācijas plāniem un tu aizmirsti, ka Baltijas tautas bija tikai pakāpi augstāk virs slāviem, jo no baltiešu vidus daudzi sadarbojās ar vācu okupācijas režīmu, bet nekad un nekur arī baltieši netika pielīdzināti āriešiem vāciem- tie paši untermenši vien bija. Un par ieroču nēsāšanu vācu Livonijas laikos – nesmīdini- ieročus zemniekiem nēsāt aizliedza jau Valmieras Landtāgā. Tas neattiecās uz leimaņiem Vidzemē un kuršu ķoniņiem Kurzemē- tie tiešām līdz krievu invāzijai nēsāja ieročus un tiem bija citas privilēģijas. Taču šo labdzimušo skaits bija tāds, kāds viņš bija- neliels. Šobrīd tādi A. Balti un citi līdzbļāvēji aktīvi rok bedri, kurā Latvijai iekrist, ja šie naida pārņemtie ļautiņi sāks veikt kādas reālas akcijas pret cittautiešiem. Pietiks pāris piekautu krievu nacionālistu, lai troksnis par cittautiešu cilvēktiesībām būtu monstrozs, pietiks pāris provokāciju pret krieviem no jumsējiem, lai dabūtu Krievijas notu un sankcijas. Šobrīd ja nu ko Latvijai nevajag, tad pilnīgi nevajadzīgi sačakarētas attiecības ar Krieviju. Vēl tikai ekonomiskās sankcijas pilnai laimei vajag – tad gan būs jautri. Diezvai īstie nacionālisti būs priecīgi par jumsējo izlēcieniem, kas Latvijai tikai sliktu darīs. Bet tu jau esi iekāpis ar abām kājām vienā galošā un tavā slimajā prātā maļas viena un viena doma- kā ieriebt krieviem.

  15. Miervaldis saka:

    Black joker – es nēesmu tāds kā Dana, es jau neesmu tik glumš!A.balt – Latvji arī tad, jau Ulmaņa valdība būtu noraidijusi staļina ultimātu, cerētu uz vāciešu palīdzību!Un tur nav nekā slikta!Vai arī tu gribi teikt, kad vāciešu izmantotu mūsu vājumu karā ar padomju savienību?

  16. black_joker saka:

    Miervaldim- un velti cerētu- 1940.gadā vēl H&S bija labi čomi un dalīja Austrumeiropu. Baltiju Hitlers bij atdevis PSRS un uz tās okupāciju tikai noraustīja plecus, sak, tā laikam pat labāk- tad, kad mūsējie iebruks, vietējie paši skries mums līdzi, no krieviem bēgdami. Tā arī notika. Ulmanis labi saprata, ka tur spēle galā- ja noraidīs notu, iebruks ar varu un apkaus cilvēkus, ja pakļausies- valsts ies zudumā, bet upuru būs nreiz mazāk.

  17. AMARILLA saka:

    -Blek-joker, vai tu vispaar bez meliem nespeej ne fraazi izspiest? I nerunaajot par pastaaviigo totaalo izlociisganos no runaataas teemas un jautaajumiem? Ko juus visi satkanpakalas vienaadi, kā kazas spiras savaa trulaa gekiibaa? Visaa juusu sarakstes gaitaa Balts runaa par un pret OKUPANTIEM, a tu muldi, ka pret krievu tautiibu, ka Baltam pret krieviem naids, bet kaa kaapurs saulee muuc no okupantu teemas, ko vins tieshaam saka. Un arii sist okupantu fashistus tu aicini, vislaik muldot , kas buus ka tos sitiis, kaa buus ja krievu cilveekus aiztiks. Taa skaidri redzams, ka tu aicini uz vardarbiibu maskeetaa veidaa, ka kurini maita nacionaalo naidu izgudreem! Kaut gan-muusu aizmigushajai veel tautai-jo sliktaak, jo labaak, buus spiesta pamosties un aiztaaveties beidzot.

  18. AMARILLA saka:

    -Jaa un veel, “Ostlandes okupaacijas plaanus” zeeliigi gaismaa ceela un izplatiija psrs kompartija-“”iistie”” taisniibas paudeeji, nirgas naak par tavu kremla loha vientiesiibu joker!

  19. black_joker saka:

    Amarillai- fantāzija tev labi strādā:):):) Par kādiem okupantiem tu te runā ? Armija ir sen projām, jūsu tā saucamie civilokupanti šeit uzturas legāli, nevis nelegāli, kā jūs te ārdaties. Cilvēkiem sen izsniegtas uzturēšanās atļaujas, daļai nepilsoņu pases, daļa kļuvuši par pilsoņiem. Ja nu ko varēja sijāt, tad uzreiz pēc neatkarības atgūšanas, ne jau 21 gadu pēc.

  20. black_joker saka:

    Amarillai – Jā, un vēl -PSRS kolonizācijas plānus tu pati uz savas ādas izbaudīji. Kolosāla argumentācija- pASRS esot tos plānus viltojuši. Vācijas politika iekarotajās zemēs atstāja aiz sevis tukšu vietu, lai vācu kolonistiem būtu kur apmesties, man domāt ka Nirnbergas procesā ļoti labi par to visu izteicās arī lielie iekarotāji, lai no augstākā soda paglābtos.

  21. black_joker! Saki, kad tiks tiesāti sarkanie boļševiki, viņu noziegumi pret cilvēci stipri vien pārsniedz vācu noziegumus.Faktus nevar noslēpt, mēs līdz šai dienai ciešam ,okupanti ir šeit un vēlas būt noteicēji Latvijā, bet Tev jau tikai pēdējais “fašists” vēl jālikvidē.

  22. black_joker saka:

    A.A. Parādi man, kur mums tie sarkanie boļševiki, kurus tiesāt par kara noziegumiem, ira. Atradās viens galīgi sagrabējis – Kononovs. Bija paraugprāva. Nu un rezultāts? Tikai dūņas ar ūdeni sakūla un atmiņas uzjundīja. Labuma absolūtā nulle. Jāņem vērā, ka vāci ta zaudēja 1945- bij čupām ko tiesāt un tiesāja visās malās. Komunisti valdīja pēc kara 45 gadus- pa to laiku jau tie, kas kara laikā bij 30-40 gadīgi un pieņēma tos lēmumus, apmira pa 90%. Atlikušie jau nu sen senili un sagrabējuši- ne ko pateikt, ne ko izdarīt. Tur ar roku jāatmet- drīz dosies pie Pētera arī bez palīdzības no malas.
    Kur tev šodien tie “okupanti” rēgojas? PSRS laika iebraucējus tu visus bez šķirošanas uzskati par okupantiem ? Visus tos, kurus te norīkoja un sadzina no profenēm un citām padomju plānošanas iestādēm? Es jau te kaut kur ar Miervaldi diskutēju par šo tēmu. Laiks saprast, ka ir svarīgi jauno krievvalodīgo paaudzi nevis atgrūst, bet integrēt sabiedrībā, lai to nešķeltu pretstatu nometnēs. Vecā paaudze jau kapsētu klienti pa lielākai daļai. Tu tagad taisies bērnus un mazbērnus saukt par okupantiem tādēļ, ka tēvam Krievijā pēc profenenes padomju vara iedeva norīkojumu uz Latviju VEfā šancēt, bet mātei no Ukrainas lika braukt uz Latviju Radiorūpnīcā strādāt? Jau mazbērni piedzimuši pa šo laiku. Ja paši letiņi nebūtu tik kalpiski, ka uzreiz runā krieviski, ja viens krievs barā atrodas, tad sen jau 95% runātu latviski.

  23. Filips Bobinskis saka:

    Black-Joker, ne viens vien komunistu kara noziedznieks šobrīd bauda mierīgas vecumdienas Krievijā. Diemžēl to vidū ir arī pa kādam latviešu tautas atkritumam. Var minēt kaut vai “Padomju stāstā” pieminēto ārstu, kas veica nežēlīgus eksperimentus ar cilvēkiem. Uzvārdu, diemžēl, neatceros.
    Bez tam komunistu noziegumi nebeidzās ar Baigā gada beigām vai ar kara noslēgšanos. Tie turpinājās visu okupācijas laiku. Visi tie čekisti un citu iekšlietu struktūru darbinieki, kas vajāja nacionāli domājošos latviešus pēc taisnības būtu jāsoda. Tāpat visi tie čekas ziņotāji, kuru dēļ kāds cietis.
    Palasi, kādus “makten lielos” noziedzniekus tā saucamie nacistu mednieki šobrīd cenšas saukt pie atbildības. Tur ir vienkārši ierindas nometņu sargi u.tml. Tāda statusa padomju darboņu mums ir tūkstošiem.
    Nemaz nerunājot par visām augstām padomju režīma amatpersonām. Tie visi ir noziegušies pret Latvijas valsti un tautu. Nekur pasaulē tu neredzēsi, ka kāda nacistu režīma augsta amatpersona turpinātu baudīt augstu stāvokli sabiedrībā. Bet pie mums bijušie komunistu funkcionāri un pat čekas virsnieki par savu stāvokli sabiedrībā sūdzēties nevar. Vienīgi Rubiks dabūja pasēdēt dažus gadus, jo atšķirībā no citiem negribēja pārkrāsoties.

  24. zonnenbergs saka:

    Un ka ar nacistu zinatniekiem ASV laboratorijas.

  25. black_joker saka:

    Filipam Bobinskim
    Te atkal ir jāšķiro tie funkcionāri, kas “funkcionēja” un nekādus sūdus netaisīja- tie 99% bija komunisti un čekisti vārda un iespēju pēc. Tie arī mierīgi 1990-1991.gados nolika partbiļeti un aizgāja biznesā, politikā. savukārt tie, kas bija ko savārījuši, notina sierus, jo labi saprata, ka dzīves nebūs. Savukārt tie vajatāji atkal jāšķiro- kurš tiešām vajāja, nevis “vajāja uz papīra”- it kā meklēja, ņēmās, cepa papīru kalnu, bet galu galā nekas reāli sodīts netika. Tad tiem īstajiem vajātājiem atkal jānoskaidro, kurš mašināli pildīja pavēles un kas tās pavēles deva. Beigās paliks pāri pāris cilvji, kas tiešām paši esot augstos amatos uztvēra personīgi lietas un aktīvi apakaroja visu, kas bija ārpus partijas kursa. Un tā kā neviens negrib tajā putrā lieki rakāties, tad nu neviens ar īpaši netvarsta tos aktīvos čekistus. Izrādīsies, ka pats apsūdzētājs vienā mājā sēdējis ar to apsūdzēto un tas vēl paraus pašu līdzi tipa. Un tiek ņemts vērā, ka komunisms sabruka pats, nobira visa ekonomika un ideoloģija. Ja kāds būtu vardarbīgi komunismu nobeidzis- tad protams būtu tribunāls tribunāla galā.
    Nav jau vairs pie dzīvības to augsto nacistu amatpersonu. Kas nu no mazajiem vēl dzīvs, tas sēž kluss ka pele alā. Tie sargi un citi šestjorkas jau visu laiku tiesājās par patvērūmu un izmantoja katru likuma nepilnību, lai viņus neizdotu- tā nu arī daudzi noturējās līdz šodienai bez soda. Ik pa brīdim jau kādu atlikušo izdodas savākt, bet tādu jau ar katru gadu arvien mazāk paliek – tak tiem sargiem pāri 80 vismaz sen visiem

  26. Black_joker jau turas pie principa, ka uzvarētājus netiesā,bet kur paliek civilizēta attieksme pret noziedzīgo sarkano režīmu.Joprojām nav notikusi tiesa pret Krievijas impērijas noziegumiem,kuriem nav noilguma.Attiecībā pret Latviju tā ir Latvijas kolonizācija un Abrenes nolaupīšana.

  27. Miervaldis saka:

    A.Balt – tas par to, kad PSRS esot izdomājusi tos “700”, gadu verdzību zem vāciešiem – to tu pārsāliji!

  28. Miervaldis saka:

    Black joker – atkal smirdi?

  29. melns saka:

    Te ir daudz svarīgākas lietas par Krievijas impēriju un droši vien to atrisinās NLO,UN KO TAD DARĪS NOILGUMNIEKI?

  30. Miervaldis saka:

    Filip Bobinski – nu neuztraucies par to pasisto kremļa džokeri!šis tips laikam domā, kad Latvieši iegūs kādu labumu, ja nolaizīs kurpes tādas lielvaras prezidentam kā Putinam!Pats viņš tāds ir, pieradis, tādēļ domā, kad tā visi dara!Par 700.gadu verdzību, tas tiesa, un to pašu var atrast mūsu pašu zemes arhīvos, Filip – neuzķeries uz viena muļķa izpausmēm, kad viņš runās, “vācieši šeit atjaunotu savas muižas”!Viņa zināšanai, vācieši kopš otrā pasaules kara ar Latvjiem ir palikuši labi draugi, ko nesaprot Black joker!

  31. white joker saka:

    ..hi, miervaldi, tevi sačakarējusi ir krievu 50 gadu melu propoganda, nu nav nekāda 700 gadu verdzība bijusi letiņiem, protams bija krustnešu virskundzība, bet ne jau verdzība, tu citu, ne krievu vēstures bībeles palasi, baltam ir taisnība,hi,hi

  32. white joker saka:

    ..un nesapratu, ko tas zonennbergs tur ne par ģelu pēkšņi murmulē par nacistiem kaut kādās jeņķu laboratorijās,hi,hi

  33. zonnenbergs saka:

    Nacistiem ir laboratorija Antraktida.Lidojosos skivisus parnema ASV
    no nacistiem.ASV deva patverumu visiem nacistu zinatniekiem.
    Vispirms lasi un pec tam lec augsa nevis otradi.

  34. iveta saka:

    Pievienojos black joker un Danas Reiznieces viedoklim, ka šie datumi šķeļ Latvijas sabiedrību un ka vēsturi nevar traktēt, kā katram patīk. Traktēt jau var, bet fakti paliek fakti: ne Staļins, ne Hitlers neparedzēja brīvu, neatkarīgu Latvijas valsti (visi dokumenti ir pieejami pat internetā). Tā ir latviešu traģēdija 2.pasaules karā, ka nācās cīnīties svešās armijās par svešām idejām: vienas armijas rindās par “brīvu Latviju” bez hitleriešiem, bez bagātiem utt, otras – par “brīvu Latviju” bez krieviem, žīdiem, čigāniem un boļševikiem. Kāda starpība šīm abām cilvēkam naidīgām ideoloģijām? Nekādas. Kāda starpība starp latviešiem, kas cīnījās pretējās frontes pusēs? Arī nekādas.Tātad kāds šim karam sakars ar cīņu par brīvu Latviju, neatkarīgu valsti?! Bet kāpēc neesat atraduši piemiņas datumu Konstantīnam Čakstem un kureliešiem?
    Bet par nosodījumu padomju režīmam, gribu atgādināt, ka gandrīz no aizvēstures laikiem pieņemts, ka uzvarētājus netiesā, ES ir pieņēmusi rezolūcija, kurā padomju režīms arī ir nosodīts.Vismaz formāli kāds “papīrs” ir.

  35. Filips Bobinskis saka:

    Iveta: “Kāpēc neesat atraduši piemiņas datumu Konstantīnam Čakstem un kureliešiem?”
    K. Čakste un viņa vadītā kustība nav īpaši izceļami pretošanās kustības kopainā. Mēģinājumi izcelt tieši viņu saistāmi vairāk ar to, ka viņš kā pārliecināts demokrāts vairāk piestāv mūsdienās dominējošiem uzskatiem. Arī tas, ka vēstures procesi iekrita tā, ka šīs kustības darbība izpaudās spilgtāk tieši vācu okupācijas laikā, ir saprotamāk, piemēram, rietumu pasaulē.
    Neapšaubāmi būtu vajadzīgs piemiņas datums un/vai piemiņas vieta pretošanās kustības dalībniekiem. Bet tiem būtu jābūt veltītiem visai plašajai pretošanās kustībai, nevis tikai kādiem atsevišķiem tās pārstāvjiem.

    Bez tam Tu izsakies tā it kā konflikts būtu starp latviešiem, kas bija spiesti cīnīties vienā vai otrā pusē. Tā tas nekad nav bijis. Konflikts ir starp latviešiem un okupantiem.

  36. Miervaldis - white joker saka:

    šo faktu var izlasīt katrā Latvju vēstures grāmatā!Kad tik tevi, un tev līdzīgos neizmanto kādi slēpti spēki, kuri, kādu no tev līdzīgiem uzpirkuši, lai iemestu šķelšanās uguni mūsu starpā?!

  37. Miervaldis - white joker saka:

    Letiņu grāmatām es kaut cik uzticos!

  38. black_joker saka:

    F.B. Tu esi baigais ideālists. Maz ir to cilvēku, kuri kā sāk jaunībā ar vienu politisko pārliecību, tā līdz kapa malai fanātiski to aizstāv. Tāda nu ir tā politika un fleksibilitāte ir viena no politikas sastāvdaļām. Pluss vēl māka izlaipot tā, lai nesasmērētos nevienā no režīmiem. Politika ir ļoti sarežģīta nozare un visiem tā nepadodas- bet kam padodas, nu tas dur uz priekšu kā tanks.
    Rakstnieks nemaz PSRS laikā nevarēja neko nopietnu izdot, ja viņš neslavēja padomju iekārtu. Tā nu bija izvēle- palikt par neko, kaut manuskriptu kalni un visi lasa labprāt, vai palaizīt partijai un dižajai tautu dzimtenei. Daudzi izvēlējās palaizīt….
    Tas padomju okupācijas režīms jau patiesībā nebija tāds klasisks- tas vairāk balstījās uz to, ka impērija ir tik varena, ka nekur jau iekarotie neaizmuks. Lai jau saimnieko, saskaņojot ar Maskavu, lai jau vietēji paši savējos vada. Pēc tavas loģikas jau 90% tā laika cilvēku “stutēja režīmu”- strādāja piecgadēm, vadīja kolhozus ar visiem plāniem, būvēja triecienceltnes. Vēsture jau ar rāda, ka aktīva opozīcija stipriem režimiem reti kad ņem virsroku, jo režīmam ir visas iespējas to opozīciju iznīdēt. Toties režīma aparātā iesaistītiem cilvēkiem ir daudz vieglāk izveidot pretestību pašam režīmam un veicināt tā sabrukumu. Ko lai saka par leišiem, kur Brazauskas nogāja garo ceļu no partseka līdz prezim? Leišiem vispār tā bija kā goda lieta veidot savu- leišu- kompartiju Lietuvā, lai paši varētu lemt. Iznākumā viņi iztika bez imigrantu bara un tik ļoti necieta sabrūkot padomju ekonomikai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *