Vēlēšanas komunistu, cionistu gaumē !

Zaļš, tautastribunals.euizraēla,rossija,rusija,rosijaa,putin,netanjao,saeima,latvija,frankreich,deutschlandKāds tad ir cionistu galvenais uzdevums ?

Protams, šķeltu latviešu vienotību !

Šis uzdevums savā būtībā ir pavisam primitīvs. Lai novērstu uzmanību no viņiem, viņu aģenti vienmēr atrod kādu vainīgo- paši rada fiktīvo problēmu un pēc tam imitē cīņu.

Tātad,- problēma ir cionisms(komunisms-komunisti) sātaniskās ideoloģijas realizētājs.

Labs piemēr tam ir Bordāna partija, kura iznāca ar lozungiem, kas ir tik veci, cik pasaule.

Viņš sacīja: “Pār mums valda naudas maisi !”

Vai tad tas mums visiem nav zināms ?

Ir !

Viņš savāca ap sevi visīstākos cionistu mafijas piesedzējus: Juri Jurašu(Aločkas vīru), Jutu Strīķi(Annu Patapovu- krievu militārista meitu), Otto Ozolu(Mārtiņu Barkovski, kurš, lai iefiltrētos latviešos, nomaina savu “nosaukumu”) un aizkulisēs krievžīdu Egilu Levitu, kurš gremdē Eiropas Savienībā nonākušās latviešu sūdzības: par latviešu tautas genocīdu. Šis noziedzīgās cionistiskās pasaules elements ir ņēmis līdzdalību Latvijas un latviešu tautas iznīcināšanā jau kopš Atmodas sākuma. Tai vietā, kurā Latvija ir pašreiz nonākusi, proti, pilnīgas iznīcības priekšā, ir viņa un viņa “tautasbrāļu(komunistu- cionistu) roku darbs.

Bordāns,Levits,Grantiņš.LRTTUn viņš, šis E. Levits, atkal ir visur klāt, tāpat kā viņa sektas brālis, daļēji cilvēkam līdzīgais A. Borovkovs !!!

Sākās kārtējais teātra cēliens “par tiesiskuma atjaunošanu” Latvijā !

Kādas ir pazīmes tam, ka viss tas ir sātanisko cionistu teātris ?

Šīs “pazīmes” arī ir primitīvisma paraugs, bet neskatoties uz to, tās labi darbojās pie apmautās tautas. Viss šis taisnības cīniņš tiek veikts Latvijas iekšējās robežās. Tas nedrīkst iziet uz āru. Jā kāds sāk sūdzēties Starptautiskām organizācijām, tas tiek noslepkavots, bet ja tas nav izdevies, tad pret to tiek izvērsta masīva nomelnošanas kampaņa un arī totāla šīs personas ignorance- noklusēšana. L. Grantiņš un viņa radītās organizācijas tiek grautas ar vietējo “nac- patriotu” (Aivara Gardas, Jura Lapinska, Jāņa Rožkalna…) rokām !

Tikko notika Pašvaldību vēlēšanas ar prātam neaptveramiem pārkāpumiem, kas kādā citā Eiropas valstī beigtos pat ar cietumsodiem, jo vēlēšanu viltošana ir pieskaitāma pie GENICĪDA ! Bet Latvijā, krievžīdu- okupantu ieliktenis Cimdars, kurš arī ir žīdiskas izcelsmes, uzskata, ka viss ir “normas robežās” !!! Latvieši,- Kramiņš un Līgotnis, kuri nepiekrita cionistu bandas “balsu skaitītājiem”, tika momentā noslepkavoti.

Ārprāts 1940. gada variantā !!!

39ņos Rīgas vēlēšanu iecirkņos notikuši prātam neaptverami pārkāpumi, bet žīda Cimdara prāt, viss esot vislabākajā kārtībā !!!

Nu, bet, lai mazliet nolaistu žīd-cionistu radīto smirdoņu, Ķekavā, lūk, 785. iecirknī esot atrasti “milzu pārkāpumi” un vēlēšanas esot noteikti jāatkārto !!!

Likumpārkāpumi pašvaldību vēlēšanās Rīgā

Lūdzu, informējiet vēlētājus, ka ir nepieciešams savākt faktus par likumpārkāpumiem. Jo vairāk būs informācijas, jo lielākas cerības tikt uzklausītiem.

Svarīga ir arī informācija par darbavietām, kurās priekšniecība pieprasa darbiniekiem uzrādīt vēlēšanu biļetenus, lai pārbaudītu, par kādu partiju darbinieks ir nobalsojis.

Ja kādam nav skaidrs, kāpēc ir nepieciešams pārskatīt vēlēšanu rezultātus atsevišķos iecirkņos, internetā ir atrodams pamatojums ar norādēm uz attiecīgajiem likumiem.
https://ivetabuike.wordpress.com/…/atmosanas-cita-realitate/

Rīgas domes deputāts Valdis Gavars (V) lūdzis Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) atcelt vēlēšanu rezultātus 38 Rīgas iecirkņos, informēja CVK pārstāve Kristīne Bērziņa.

CVK saņēmusi divas sūdzības. Vienu no tām iesniedzis Gavars, lūdzot atcelt vēlēšanu rezultātus 38 Rīgas iecirkņos.

Gavars lūdzis atcelt rezultātus 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 9., 11., 12., 14., 18., 20., 21., 24., 28., 29., 33., 35., 40., 47., 49., 54., 55., 76., 80., 86., 100., 111., 113., 119., 120., 126., 128., 130., 137., 146. un 152. iecirknī, kuros balsu skaitīšana esot notikusi apšaubāmi. “Tāpat aizdomas par likumpārkāpumu rada tas, ka daudzos vēlēšanu iecirkņos Rīgā, dažos pat 20-30% bija liels neapzīmogoto, tātad nederīgo, vēlēšanu aplokšņu skaits,” raksta Gavars.

Savukārt otru sūdzību iesniedzis kāds Jaunpils saraksta “Viesatām būt” pārstāvis, kurš lūdz atcelt vēlēšanu rezultātus, jo cits šī saraksta deputāts esot ietekmējis vēlētāju balsojumu.

CVK abus iesniegumus izskatīs atklātā sēdē piektdien, 9. jūnijā, pulksten 12.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/664020-gavars_riga_cetros_velesanu_iecirknos_no_zales_tikusi_izraiditi_noverotaji

http://apollo.tvnet.lv/zinas/cvk-nolemj-neatcelt-velesanu-rezultatus-rigas-38-iecirknos/797378

Uzmanību !!!

Ir tikuši izraidīti novērotāji !!!

Vai var būt vēl lielāks vēlēšanu Likuma pārkāpums !!!

Vešņakovs.Cimdars,Vēlēšanas,Grantiņš,LRTT

FOTO: Ko meklē šis debilants pie slepkavu valsts diplomāta ? Neko nemeklē, vienkārši, divu “izredzēto” kārtējā informācijas apmaiņa. Šis foto ir visam pierādījums un arī sods tiks izpildīts vadoties no šī rokasspiediena.

Ko darīja NKVD(čekisti) ar tiem, kuri bija spieduši roku Jekelnam ? Tas arī tiks darīts ar cimdaru un viņa “matraci”… .

Lūk, latviski runājošā krievžīda Cimdara viedie vārdi:

Es, dižais goju gans A. Cimdarmans jums saku: “Ka nav pierādījumu, ka šajos vēlēšanu iecirkņos būtu notikuši pārkāpumi, kas ietekmētu vēlēšanu rezultātus Rīgā, tāpēc turiet mutes nožēlojamie latviešu lopi, kamēr mana kunga Jahves zobens nav laists darbā, kā tas bija pēc revolūcijas Krievijā un pēc 1940. gada LATVIJAS atbrīvošanas no “fašista” Ulmaņa, kurš jūs, nožēlojamos lopus, bija “iedzinis parādu un nabadzības verdzībā !” ”

Bet atgriezīsimies pie latviskās dzīves uztveres un sapratnes. Tāds Cimdars http://tautastribunals.eu/?p=20534, protams, dzīvi beigs cilpā. Vai nu viņš pats to sev uzmauks vai tauta, tas nespēlēs būtisku lomu. Tādas pašas beigas būs arī jaunajiem “taisnīguma cīnītājiem” Bordānam, Jurašam, Strīķei, Levitam, Ozolam… .

Kāpēc es to saku tieši uz šo baru- cionistu vanckariem ?

Padomājiet !!!

Kāpēc starptautiskā arēnā ir radīta tāda organizācija kā ANO ?

Tāpēc, lai tautām un arī “sīkākām vienībām” būtu vieta kur sūdzēties, ja tiek veikti noziegumi pret tām. Bordāna partija(JKP) sastāv no juristiem un viņu pirmais un vienīgais pienākums pret šo noziegumu, kas pašreiz ar vēlēšanu pārkāpumiem ir noticis pret latviešu tautu, būtu informēt par to ANO un ES struktūras un, protams, ka arī NATO, jo šeit jau ir skarta ne tikai Latvijas valsts drošība, bet viss NATO bloks. Bet, kā redzam, tad kapa klusums no šis partijas. Un kāpēc šis kapa klusums ? Tāpēc, ka viņa partija ir cionistu radīta un kontrolēta. L. Grantiņa piedāvājums*** tika noraidīts melīgā un noklusējošā formā, jo visi L. Grantiņa izvirzītie Tiesiskuma atjaunošanas punkti šai žīd-cionistu partijai nebija pieņemami.

Valdcis Gavars,Levits,Bordāns,Grantiņš.LRTTUn cik īsts ir tāds Valdis Gavars no VIENOTĪBAS, kurš skaļi sāka runāt par šo krievžīdu cionistu noziegumu Pašvaldību vēlēšanās ?

FOTO: Gavara kungs, ja Tu nesūdzēsies par šo noziegumu Starptautiskām instutīcijām, tad esi tas pats, kas Bordāns, cionistu teātra trupas aktieris,- tvaika nolaidējs. Es Tev piedāvāju iestāties H- 86. Izmanto šo izdevību… .

Ja viņš neorganizē sev līdzīgi domājošos un neinformē Starptautiskās organizācijas, kā to dara H- 86, tad viņš ir nekas vairāk kā šī cionistu spēlētā demokrātijas teātra aktieris.

Informēt Starptautiskās organizācijas, protams, ir diezgan bīstami, jo L. Grantiņu grib par tādām “lietām” aizbāzt aiz restēm uz veseliem desmit gadiem !

Bet, ja būs vairāki tādi grantiņi & co, tad šiem ciānas sātaniskajiem deģenerātiem, ar Levitu un Suharenko priekšgalā, nāves stunda pienāks daudz ātrāk un mūsu tautas upuri būs daudz mazāki… .

HELSINKI – 86, par šo cionistu- komunistu noziegumu pret latviešu tautu, noteikti informēs Starptautiskās organizācijas !!!

Un vienreiz tas viss grūs un pie tam vēl ar lielu toksni, un apraks visus šos cionistu- sātanistu izdzimumus zem šiem gruvešiem !

Dievs svēti Latviju  !

Lai velns parauj šo “ciānas gudro” cionistu smirdīgo slepkavu bandu ar Ušakovu priekšgalā !

12.06.17        L. Grantiņš.

***

Tur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

You may also like...

4 komentāru

  1. fakts saka:

    Kasjauns.lv raksta: Šodien, 12. jūnijā, Pārdaugavas viesnīcā “Radisson Blu Daugava” ar vērienu tika svinēta Krievijas diena. Pasākuma viesu vidū bija daudzi ietekmīgi ļaudis, ieskaitot Latvijas farmācijas magnātus Kirovu Lipmanu un Valēriju Maliginu ar kundzēm, politiķus Andri Ameriku, Jāni Urbanoviču, Ingunu Sudrabu, uzņēmējus Aigaru Kalvīti, Aināru Šleseru un daudzus citus.

    ——————————–
    Kamēr Krievijas pilsētās OMON ar stekiem sita protestētājus pret valsti pārņēmušo korupciju,tikmēr Rīgā…

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Tieši Levits ignorēja likumu par RLB atjaunošanu un likumīgajai Rīgas Latviešu Biedrībai uzspļāva 1993. gada 18. februāra naktī un līdz šai dienai ir naidīgs Latvijai.

    Latviešu kultūrai naidīgs! (pretlatvisks).

    Neatzīst likumīgos 1938. gada statūtus! (apkaro tos, reģistrēdams komunistu un čekistu pašsadomātos statūtus par RLB statūtiem).

    Tiesājams par kaitniecību un 10 000 latviešu novešanu līdz pašnāvībām!

    Komunistu un čekistu aizstāvis. (pret lustrāciju).

    Ignorējis manus iesniegumus TM uz viņa vārda!
    .
    .
    .
    Admins
    Levits tiks tiesāts ! Viņš ir ļaunuma iemiesojums !

  3. No Maarupes saka:

    Par Gavaru nezinam neko sliktu, loti aktiivs pret ushakovieshiem un retais nacionaali domaajoshais no liberastu “vienotiibas”, bet cionistu paarstaavis egil levit gan visus shos Latvijas izniicinaas gadus ir bijsi augstos amatos un pie “shprices” un tomeer NEKAD nav protesteejis vai citaadi kadu pretlatvisku nelietiibu apkarojis vai latvieshus aiztaaveejis darbos, bet gan ir piedaliijies visos 4.maija reziima genociida izpildee pret latvieshiem

  4. berta saka:

    Un par ko Rīgā vajdzēja balsot par Ušakova draudzeni no Nacionālās apvienības? Vai Eiroskeptiķiem Putina pakalpiņiem?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *