Krievžīdiskā Latvija- latviešu tautas bende(čekistu saraksts)

Zaļš, tautastribunals.euLai saprastu Latvijā notiekošo, pirmkārt ir jāsaprot, ko nozīmē vārds ŽĪDS. Žīds nav tautības, bet gan ticības apzīmējums. Tātad, ja LRTT tiek lietots vārds žīds- krievžīds, tad tas nenorāda uz kādu tautību, bet gan ideoloģiskas- reliģiskas pasaules uztveres sekotāju.

Šinī gadījuma- uz atklātu sātanismu !

Kā jau šajā i- vietnē ir ticis sacīts: Latvijā nav slāviskie krievi un semītiskie ebreji.

Un cik uzbāzīgi šī žīdu cionistu banda sevi spiež dēvēt par ebrejiem !

Kāds man atsūtīja jau pavecu L. Lapsas rakstu, kurā nosaukti 564 Latvijas īstie čekisti. Ar šī saraksta palīdzību mēs varam pierādīt, ka Latvijā valda žīdu noziedznieku(zvērināti cionistu- sātanistu noziedznieki) banda, kura praktiski visa, ja Latvijā būtu uzvarējis Tiesiskums civilizētā izpratnē, būtu bijusi fiziski jālikvidē.

Vācu nacistus- SSiešus taču visus likvidēja !

Komunisti- cionisti bija/ir daudz asiņaināki un zvērīgāki par vācu nacistiem. Tas ir zināms ne tikai latviešiem, bet visai pasaulei.

Visi šeit pieminētie noziedznieki, starptautiskā cionisma spiediena rezultātā, palika netiesāti. Un,- ne tikai netiesāti, bet viņiem tika dota iespēja pārņemt varu atjaunotajā Latvijā.

Viss, turpat 600 lielais pasaules asiņainākā režīma represīvā orgāna- KGB bars, kurš devis zvērestu cionisma mērķu īstenošanai- iznīcināt latviešu tautu, šodien Latvijā kontrolē pilnīgi visu.

Viņi visi, izlaupot latviešu tautas bagātības, ir kļuvuši pasakaini bagāti !

Tas ir tiesiskums krievžīdu gaumē !

KGB Padomju Savienībā radīja un izveidoja krievžīdi. Krievžīdiskās PSRS spiediena rezultātā tika izveidota Izraēla. Izraēlas represīvais orgāns MOSSADs ir nekas cits, kā tas pats KGB, bet psiholoģiski jau daudz pilnveidotāks.

Visi šie, turpat vai 600 VDK darbinieki ir cionistu ideoloģijas pārstāvji- krievžīdi vārda vistiešākajā nozīmē. Lietojot reliģisko terminu- Antikrista kalpi.

Raksta lejasdaļā varam redzēt, ka nospiedošais daudzums no viņiem ir krievalodīgie žīdi- cionisti.

A. Borovkovs, I. Saulīte, L. GrantiņšFOTO: KGB izdzimtenis, kuram sen bija jābūt pakārtam ! Cik nadzīgi šis lops sevi “likvidējis” no LPSR čekistu saraksta !

Ja mēs uzmanīgi papētam šo L. Lapsas “ziņojumu”, tad varam arī atrast ko interesanti. Nu, piemēram: tādu “sīkumu” Aivaru Borovkovu vai to pašu Juri Bojāru, jūs šajā sarakstā neatradīsiet, bet viņi taču bija vieni no aktīvākajiem čekistiem !!!

Aivars Borovkovs un Jānis Stikāns bija “komandā”, kas mani arestēja par H- 86 dibināšanu.

Stikāns un Johansosns sarakstā ir, bet Borovkova nav !

Interesanti, ka L. Lapsa viņu piemin šajā rakstā ne kā visaktīvāko čekistu, bet kā čekas maisu “pārņēmēju” un mums visiem pazīstamu juristu.

“Viens no kādreizējiem čekas maisu pārņēmējiem, tagad pazīstamais jurists Aivars Borovkovs teic: «VDK faktiski bija nosprāgusi jau apmēram 1989. gadā. Divus nākamos gadus tika piespēlēts līķis, kamēr turpat blakus darbojās veselīgi, efektīvi organismi. Tā ka štata darbiniekiem var pārmest, ka viņi bija šajā struktūrā, bet ne to, ka viņi pēdējos pāris gados būtu darījuši kaut ko sliktu.«”

Kā redzams, tad labi pārņēma un neaizmirsa sevi “izņemt” !

Atceros, ka šis karikatūrai līdzīgais žīds, bija visaktīvākais mana toreizējā aresta laikā. Ar pilnu nopietnību var sacīt, ka viņš bija tādā kā eiforijā. Uzvedās neadekvāti savam ieņemamajam amatam.

Mana pagājušās vasaras arestā laikā šis noziedznieks, kurš bija vistiešākā veidā šajā noziegumā iesaistīts, atkal parādīja savu žīdisko ārprāta izpausmi, kādu pie latviešiem nesastapt.

Kad es apsists atrados Rīgas centrālcietumā, viņš manas ģimenes vistuvākajam cilvēkam piedāvāja draudzību Draugiem.Lv !!! Tas iet ārpus manas cilvēciskās sapratnes rāmjiem, bet žīdam Borovkovam, kurš noziedzīgā veidā kļuvis par miljonāru un ticis ar nelikumīgi pie Oskara Kalpaka īpašumiem, tas ir “normāli”.

Ne jau tikai viņam vienam ir tāda morāle, tāda ir visiem krievžīdiem(komunistiem,cionistiem).

Tāda ir visiem tiem, kuri laužot zvērestu par latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, referendumā pieprasīja krievu valodu, kā otru valsts valodu, kas īstenībā nozīmētu- vienīgo, kā valsts valodu. Visiem šiem izdzimteņiem, kad tiks likvidēta krievžīdiskā cionistu hidra, Latvija būs jāpamet… .

juris-bojārs-bērziņš-reiniks-čeka-LRTT1

FOTO: Un arī šis te oficiālais čekists “izkritis” no saraksta. Uzrodas jautājums: Kāpēc sarakstā ir savickis, stikāns, indriksons vai tas pats plaudis, bet pazuduši ir borovkovs un bojārs ? Tas nav tikai retoriskas dabas jautājums, bet gan dziļi būtisks. Aiz tā slēpjas “lielas” lietas.

Kas attiecas uz Juri Bojāru, tad tas ir cilvēks ar izteikti sadistiskām tieksmēm uz vardarbību un patoloģisks melis.

Ir zināms, ka viņš kādu latviešu komjaunieti Padomju laikā spārdījis kājām par to, ka tas, slikti izsacījies par krieviem. Neaizmirsīsim arī viņa žīdiskās spermas produkta, dēla Gundara Bojāra izcilo morālo sadismu, kāds ir raksturīgs tikai un vienīgi cionistam(bezdvēseļu lopam), kad tas, būdams Rīgas mēra amatā, par savu pirmdzimušo, kad visa tauta slīga ārprāta nabadzībā, saņēma 6 000 Ls !!!

Lūk, tāds ir žīdisms, parazitēt uz līdzcilvēku rēķina !

Un tagad apskaties šo krievžīdu sarakstu, kurš pretēji Ženēvas Konvencijas principiem, atrodas Latvijā pie varas un slepkavo latviešu tautu. Protams, ka šo kroplo cionistu izdzimumu banda, par katru cenu grib likvidēt LRTT un arī L. Grantiņu, visus tos, kuri cīnās par Patiesību.

Ar treknākiem burtiem ir norādīti varbūtējie “latvieši(daudz jaukteņi).

Praktiski visi ir okupnti- kolinisti.

Šie sātanisti darīs visu, lai tikai noturētos pie varas !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAIzraēlaRasnačs-Dintars-UšakovsPutinsLRTTLatvija-SaeimaLatvijas PSR VDK centrālais aparāts

Juris Ābeltiņš E. -Boriss Afanasjevs A. -Irina Aksjonova G. -Aleksandrs Aleksejevs E.-Vasilijs Aleksejevs P.-Jurijs Aleksejevs N.-Jeļena Aleksejeva A.-Sergejs Ameļkovičs S.-Jurijs Anaņjevs V.-Anatolijs Andrusovs G.-Anatols Ancāns S.-Roberts Anspaks I.-Aleksandrs Antonovs A.-Nikolajs Antonovs N.-Aleksandrs Artjomovs A.-Viktors Artemjevs A.

Rita Babikova O.-Vladimirs Babkins N.-Vladimirs Bakalo V.-Aleksejs Bakanovs V.-Valentīns Bakanovs D.-Nikolajs Baranovs D.-Ivans Bartušs M.-Gaļina Baskova A.-Antons Batigins B.-Gunārs Baubels J.-Juris Bebrišs J.-Ilmārs Bērziņš E.-Elmārs Bērziņš K.-Steponas Bernotas J.-Nikolajs Beršadskis G.-Pāvels Bitenieks E.-Gaļina Bļinova K.-Armands Bobrovskis J.-Broņislavs Bočerenoks A.-Mihails Bogdanovs J.-Vladimirs Bokmanis J.-Vladimirs Bondarenko A.-Jevgeņijs Bortņikovs V.-Staņislavs Bravackis B.-Pjotrs Bubenčikovs I.-Anatolijs Bubņevičs V.-Tatjana Buļa I.-Gaļina Burakoveca A.-Jurijs Burihins P.-Raisa Burihina A.

Boriss Cibuļskis M.-Pēteris Cīrulis (Pjotrs Ciruļs) J.-Sergejs Čerkasovs E.-Jurijs Červinskis J.-Alla Čistova A.

Jurijs Deičmans V.-Voldemārs Dembovskis J.-Anatolijs Demidovs J.-Valentīns Demidovs S.-Georgijs Dmitrijevs K.-Nikolajs Dmitrijevs I.-Aleksandra Dmitrijeva I.-Ņina Dmitrijeva A.-Gaļina Dobreņkova P.-Staņislavs Dolžņikovs I.-Aivars Dombrovskis I.-Vladimirs Doroškevičs J.-Imants Dravenieks O.-Jānis Drazdovskis J.-Māris Dreijers M.-Vladimirs Dubrovins P.-Andris Dudelis E.

Vladislavs Esalnieks R.

Klavdija Farhetdinova F.-Andrejs Fatejevs V.-Jurijs Fedins A.-Lilija Fiļipova M.-Anatolijs Fjodorovs V.-Roberts Francis J.-Leonīds Franko P.-Vjačeslavs Fridrihsons R.

Marija Gabrisjuka M.-Andrejs Gailis J.-Leons Gailišs A.-Jurijs Gavriļenko N.-Tamāra Gainutdinova A.-Sergejs Generalovs S.-Jurijs Gimburževskis N.-Vladimirs Gladkovs L.-Ivans Golubcovs S.-Valentīna Golubkova A.-Valērijs Gorohovs A.-Jūlijs Gorškovs G.-Viktors Goševs S.-Jurijs Grabovojs J.-Anna Grāmatiņa A.-Vladimirs Grančenko I.-Arnis Graudiņš D.-Vanda Griba J.-Valerijs Gribkovs V.-Boriss Gributs A.-Aleksejs Grigorjevs I.-Anatolijs Grigorjevs G.-Jevgeņijs Grigorjevs P.-Jānis Grīnbergs A.-Nadežda Griņova F.-Valerijs Griščenko V.-Gaļina Grjaņņika V.-Valerijs Grona N.-Jāzeps Guds A.-Ceronis Gudakovskis S.-Edgars Gumskis O.-Jurijs Guščins V.

Aleksandrs Hamzovs V.-Vladimirs Hamzovs V.-Tamāra Harlamova I.-Igors Haustovs K.-Zigurds Hāzenfūss O.

Guntis Indriksons V.-Larisa Isajenko P.-Anna Istrapilova P.-Aleksandrs Iščenko N.-Boriss Ivanovs A.-Jurijs Ivanovs D.-Vasilijs Ivanovs T.-Jekaterina Ivčenko V.

Anatolijs Jakovļevs G.-Jevgeņijs Jakovļevs G.-Marija Jaņina P.-Nikolajs Jarohs A.-Vladimirs Jasjukevičs A.-Modris Jaunzems A.-Tatjana Jefremova A.-Vladimirs Jegorovs A.-Arnolds Jemašovs S.-Vjačeslavs Jerjomenko N.-Jurijs Jeršovs A.-Edmunds Johansons V.-Arnis Jumītis J.-Jurijs Jurkovs V.-Jurijs Jurkovs R.

Aleksandrs Kabaškins V.-Valerijs Kabašnijs I.-Mihails Kačalovs D.-Jurijs Kačnovs A.-Leons Kalinka G.-Normunds Kalniņš J.-Juris Kalniņš K.-Vasilijs Kaļistratovs S.-Vilnis Kārkliņš E.-Zigmunds Kārkliņš M.-Kārlis Kārkliņš J.-Boriss Karpičkovs A.-Igors Kasimovs V.-Jevgēņijs Kaupužs J.-Uģis Kaucis A.-Aleksandrs Kazačkovs I.-Jurijs Kirillovs M.-Ivans Kliguļs V.-Aleksandrs Kļimovs J.-Viesturs Kociņš K.-Jevgeņijs Kočergins V.-Jurijs Kočkins V.-Vladimirs Komogorcevs A.-Pāvels Kondratjevs V.-Pāvels Korņevs I.-Aleksandrs Korobenko A.-Aleksandrs Koroļenko S.-Dmitrijs Kosse M.-Genādijs Kostins F.-Marina Kostjučenko F.-Sergejs Kostjuks K.-Nikolajs Kovaļovs P.-Leonīds Kovaļenko A.-Jurijs Kovtuns V.-Vera Kozlova N.-Jurijs Krasjuks S.-Viktors Kravcuns I.-Valerijs Kravčenko M.-Jānis Kukainis P.-Roberts Kukurītis A.-Aleksandrs Kuļikovs A.-Viktors Kuļikovs N.-Mihails Kuļiņičs S.-Jevgeņijs Kuļčihins V.-Vladimirs Kuļukins P.-Valerijs Kudrjašovs V.-Viktors Kuzjaks V.-Aleksandrs Kuzņecovs J.-Jevgeņijs Kuzņecovs F.

Viktors Lahins I.-Vladimirs Landišs J.-Jānis Lapiņš J.-Jānis (Jans) Larionovs A.-Ļudmila Latiševa I.-Vasilijs Lauta T.-Jurijs Lavrentjevs A.-Vilnis Leinarts A.-Valdis Leismanis A.-Ivans Loginovs P.-Nikolajs Lomakins S.-Ņina Lomako G.-Viktors Lopajevs A.-Nikolajs Lucevičs N.-Rūdolfs Lukins A.-Jurijs Lukins R.-Vasilijs Lušakovs P.-Ivans Luščiks L.-Anatolijs Ļebedevs N.-Igors Ļebedevs A.-Vladimirs Ļeonovs V.-Igors Ļepjoškins P.-Jevgeņijs Ļevskojs I.-Anna Ļiņučeva I.

Valerijs Makarovs P.-Larisa Makarova A.-Ivars Mālnieks J.-Dmitrijs Malihs J.-Anatolijs Maļins V.-Zinaīda Maļinovska S.-Vladimirs Mamkins I.-Vladimirs Maruščaks L.-Rita Mariševa K.-Vasilijs Maslobojevs M.-Sergejs Mašonkins I.-Oļegs Matajevs V.-Arvils Mazais P.-Sergejs Medko P.-Genādijs Melnis J.-Voldemārs Meļņikovs M.-Aleksandrs Merkulovs B.-Leonīds Mihejevs K.-Vladislavs Mihļukovs V.-Jeļena Millere J.-Juris Miļevskis G.-Viktors Minajevs G.-Valērijs Mironovs V.-Valerijs Morozs V.-Sergejs Muhins V.

Andris Nadziņš J.-Imants Naļivaiko J.-Vladimirs Nasačs J.-Aleksejs Nazarovs G.-Mārtiņš Neilands A.-Juris Novožilovs V.-Tagirs Nurlatovs Z.-Anatolijs Ņevara A.-Nikolajs Ņevickis A.-Alberts Ņikiforovičs E.-Iļja Ņikuļins F.

Laimonis Oliņš J.-Jānis Onckulis S.-Nikolajs Oņiščenko I.-Olga Orlova G.-Olga Osnovska G.-Jevgeņijs Ostapenko V.-Genovefa Ozola J.-Ojārs Ozols J.

Viktors Paršins V.-Emīlija Pastore A.-Oļegs Patrejevs P.-Sergejs Pavļenko A.-Aleksandrs Pečonkins J.-Lilija Pečonkina A.-Anatolijs Peličs N.-Valerijs Perevozenko P.-Jurijs Perfilovs N.-Jurijs Peršakovs V.-Olga Petrova I.-Tatjana Petrova I.-Jurijs Petruševs N.-Viktors Petuško M.-Aldis Plaudis O.-Aivars Plaviņš A.-Jurijs Podļesnijs P.-Igors Pokrovskis K.-Igors Poļianovičs V.-Igors Popadins F.-Aleksejs Potapovs V.-Daniels Potašs S.-Igors Prazdnovs A.-Jurijs Provorovs N.-Vladimirs Protasenko P.-Gunārs Pudels J.-Vadims Pugo B.-Ligita Puķīte S.-Arvils Pūris O.-Ivans Putjmakovs A.

Jurijs Radionovs A.-Eduards Ragels A.-Valentīna Rahmaņina S.-Anatolijs Rancāns S.-Marina Rasponina N.-Tatjana Razguļajeva N.-Maksims Redjkins N.-Arnolds Revalds V.-Jānis Ritenieks R.-Jevgeņijs Roldugins P.-Raisa Roldugina D.-Raisa Romanova V.-Valerijs Romanovs N.-Aleksandrs Rossado N.-Tatjana Rudāne I.-Valērijs Rudāns T.-Edmunds Rudzis S.-Gunārs Rudzītis J.-Viktors Rukins K.-Vladimirs Rundāns L.-Alla Rupiševa I.

Ēriks Sakss O.-Pjotrs Salmanovs A.-Mihails Sarana A.-Veniamins Sarofanovs P.-Miervaldis Saša-Zaša V.-Arnolds Saukums A.-Anatolijs Saveļjevs I.-Anatolijs Savenkovs S.-Larisa Savicka S.-Juris Savickis J.-Valerijs Sediševs M.-Aleksandrs Seļivanovs T.-Vladimirs Seļivanovs N.-Svetlana Seļikova A.-Vladislavs Seļickis S.-Poļina Seļavina K.-Vladislavs Senkāns K.-Jurijs Sergejevs M.-Jurijs Sergejevs F.-Lidija Sergejeva M.-Aleksandrs Serguņins V.-Marija Sidorova I.-Leona Siliņa L.-Arvīds Silovs A.-Vladislavs Silovs E.-Vladimirs Siļutins F.-Valerijs Simonovs G.-Aleksandrs Siņiļņikovs S.-Ivans Sipļivijs V.-Genadijs Sitiks I.-Viktors Skrebels V.-Harijs Skujiņš J.-Voldemārs Smirnovs I.-Jānis Smirnovs J.-Svetlana Smoļakova P.-Ija Soboļeva V.-Pjotrs Soboļevs V.-Sergejs Soboļevs P.-Georgijs Sofijčuks V.-Aleksandrs Sokolovs B.-Jurijs Sokolovs V.-Valerijs Solovjovs G.-Žanna Solovjova V.-Leons Soms V.-Alla Sorokina G.-Vladimirs Sorokovojs D.-Eduards Sparinskis P.-Jurijs Sproģis J.-Pēteris Stabulnieks A.-Aleksandrs Stepanovs P.-Aleksandrs Stepanovs S.-Jānis Stikāns V.-Andris Strautiņš F.-Andris Strautmanis F.-Ilmārs Strazds J.-Valdis Stupāns J.-Andrejs Sundukovs V.-Iļja Sušickis A.-Jurijs Svetozarskis G.

Vjačeslavs Šabanovs M.-Jurijs (Juris) Šabašovs V.-Genadijs Šafrans E.-Jurijs Šalajevs N.-Viktors Šarapovs I.-Valerijs Šarenkins V.-Genadijs Ščadins S.-Aleksandrs Ščeguļnijs D.-Aleksandrs Ščelkunovs S.-Vladimirs Ševcovs N.-Ivans Ševčenko P.-Boriss Šeludjakovs A.-Valentīna Šeršņeva M.-Jevgeņijs Ševirevs G.-Sergejs Šibkihs I.-Jurijs Šilkovs I.-Valerijs Šilovskis F.-Jurijs Šinkarovs N.-Staņislavs Škapars V.-Ivars Šneiders J.-Mihails Šumilovs J.

Jurijs Tarasjuks A.-Igors Tarvids J.-Jurijs Testovs V.-Ādolfs Timčenko N.-Vladimirs Tjagunovs V.-Jevgeņijs Tkačovs U.-Janīna Tomašūna A.-Voldemārs Trofimovs I.-Jānis Trubiņš J.-Nataļja Trumma I.-Valdis Tučs D.-Lidija Tufjakova F.-Irina Tumanova T.-Viktors Tumarevs A.-Genadijs Turks F.

Andris Ulmanis J.-Dmitrijs Uļjanovs I.-Alberts Upenieks J.-Lidija Usenko S.-Vsevolods Ustinovičs I.-Zoja Uščenko L.-Vladimirs Utkins V.

Roza Vakuļenko V.

==========================================================================

Novērtē sevi !

Ja minūtes laikā neatradīsi šajā foto sievieti, tad arī nesapratīsi šī raksta būtību un lasīt LRTT i- vietni, arī nebūs jēgas… .

L. Grantiņš,Zīverts.

You may also like...

6 komentāru

  1. Ernests saka:

    Imanta Kalniņa, Jura Dimitera un citu kultūrkomunistu drauga Andra Paula-Pāvula nodevības paraugstunda:
    – kā tēlot ekspertu un gudrīti
    – kā graut latviešu pašapaziņu, pašam paliekot gudrīša amatā
    – kā manipulēt ar valstiski domājošiem lasītājiem
    – kā tēlot vēsturnieku
    – kā piebalsot žīdam Lipmanam par to, ka latvieši esot zagļi(un nevis otrādi)
    – kā degradēt Latvijas latviskākās(96% latvieši) pilsētas tēlu un tās vadītāju
    – kā diskreditēt Nacionālo apvienību
    – kā novērst uzmanību no būtiskā un nevis koncentrēt nacionālu latviešu dusmas uz neizdarībām un korupciju Rīgā, bet dusmoties uz to kā NA mērs, vislatviskākajā pilsētā dodot jaunu nosaukumu reorganizētai skolai.
    – kā izsmiet tautas pašnoteikšanos, jo Smiltenē par skolas nosaukumu bija iedzīvotāju aptauja un debates, turpretī Rīgā lēmumu vienpersoniski pieņem vīrietis ar krellēm.

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/andris-pauls-pavuls-vai-latviesiem-ir-zagligu-kalpu-dveseles.d?id=47524265

  2. realitāte saka:

    Sestdien, 2016.gada 04.jūnijā «Vienotības» kongresā daļēji tika pārvēlēta partijas valde – vietu tajā saglabāja partijas bijusī līdere Solvita Āboltiņa, savukārt trešdaļa valdes locekļu vietas zaudēja, tostarp visi par iekšējiem opozicionāriem dēvētie politiķi.

    «Vienotības» valdē turpinās darboties partijas jaunais līderis Andris Piebalgs, bijusī priekšsēdētāja Āboltiņa, kura saņēma 212 balsis, ministri Kārlis Šadurskis, Alvils Ašeradens, Rihards Kozlovskis un Jānis Reirs, Eiropas Parlamenta deputāti Krišjānis Kariņš un Artis Parbriks, kā arī no «reģionu kvotas» ievēlētie Eduards Smiltēns, kurš saņēma 228 balsis, un Karina Korna.

    Savukārt no jauna partijas valdē ievēlēti Salaspils domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars, Saeimas deputāts Hosams Abu Meri, kā arī reģionu pārstāvji – Rīgas domnieks Olafs Pulks, Jelgavas domnieks Aigars Rublis un Latgales pārstāve Līvija Plavinska.

    Līdz ar to vietas partijas valdē zaudēja bijusī premjerministre Laimdota Straujuma, Saeimas deputāts Anrijs Matīss, EP deputāte Inese Vaidere, Saeimas deputāti, tā dēvētā «sešinieka» politiķi Aleksejs Loskutovs un Andrejs Judins.

    Par partijas valdes priekšsēdētāju ievēlētais Andris Piebalgs izteicās, ka Latvijai jābūt spēcīgai un gudrai valstij, un neviens cits politiskais spēks, izņemot “Vienotību”, to nespējot nodrošināt.

    Kad ta komunisti ir “kalpojuši sabiedrības labumam”?
    Komunisms – tas ir totāls “bezpriģels”, lai aptīrītu spējīgākos un atdotu mantu pielīdējiem.
    Tā piemēram – latviešiem atņēma īpašumus, latviešus pašus nogalināja vai izsūtīja un labākos dzīvokļus atdeva komunistiem. Pēc neatkarības atjaunošanas ļoti daudzi latvieši nepieteicās pēc īpašumiem (jo gluži vienkārši – komunistu laikos tika noslepkavoti). Tāpēc Rīgā un daudz kur citur Latvijā, labākie īpašumi ir bijušo komunistu rokās. Jaunu dzīvokļu sadalē, vienmēr priekšroka tika dota krievu imigrantiem. Latviešiem pa to laiku nācās dzīvot komunalkās pa 5 ģimenēm vienā dzīvoklī, līdz ar to – pēc neatkarības, palika bez nekā.
    Tāds tas komunisms – priekš imigrantiem un komunisma pielīdējiem labi, bet pārējiem viss tika atņemts.
    Adris Piebalgs – biogrāfija

    Skolas laikā A. Piebalgs bijis Valmieras 11 varoņu komjauniešu vidusskolas komjaunatnes organizācijas sekretārs. Iestājies PSKP, bijis PSKP 19. Vissavienības konferences delegāts. No 1990. līdz 1993. gadam A. Piebalgs Ivara Godmaņa Ministru padomē bija tautas izglītības ministrs, viņš ir viens no “Latvijas Ceļa” dibinātājiem. No 1993. līdz 1994. gadam bija 5. Saeimas deputāts (“Latvijas Ceļš”), budžeta un finanšu komisijas priekšsēdētājs. No 1994. līdz 1995. gadam — finanšu ministrs Māra Gaiļa valdībā. Saasinoties banku krīzei, 1995. gada 19. maijā atkāpās no amata.
    Pēc tam A. Piebalgs bija Latvijas vēstnieks Igaunijā no 1995. līdz 1997. gadam un vēstnieks Eiropas Savienībā no 1998. līdz 2003. gadam. No 2004. līdz 2010. gadam A. Piebalgs bija Eiropas Savienības enerģētikas komisārs, bet nākošajā Eiropas Komisijā no 2010. līdz 2014. gadam — Eiropas Savienības attīstības komisārs.

    Nezin kapēc šis visām varām un režīmiem pielāgoties spējīgais bezmugurkaulinieks cilvēkiem asociējas ar kolaboracionismu, konjuktūrismu, priHvatizatoriem, hameleoniem, tukšvārdību un balamutēm.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Andris Piebalgs bija izglītības ministrs. kad es ierados pie viņa Vaļņu ielā un izstāstīju viņam par savas Demogrāfiskās un Kultūras programmas Namejs darbību un iepazīstināju viņu ar Rīgas Latviešu biedrības plānotajām izstādēm tālajās Latvijas skolās.

    Izstādes bija paredzēta patriotiskās skolnieku audzināšanas vajadzībām!
    Piebalga vietnieks Mārtiņš Kaņepējs augsti novērtēja manu darbību Rīgas Latviešu biedrībā.

    Tad man šķita, ka Latvijas ministriem var uzticēties un tie ir goda vīri.

    Tagad, pēc 24 gadiem manas domas ir mainījušās.

    Sāku apšaubīt viņu goda pratu un kalpošanu tautai.

    Latvijas ceļa izveide, neiekļaujot Rīgas Latviešu Biedrību kā pašu galveno spēlētāju valsts dzīvē bija pārdomāta KOMUNISTU un čekistu rīcība.

    Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana P I L N Ī B Ā gulstas uz šīs politiskas partijas sirdsapziņas.

    1993.gada 18.februāra nakts notikumi ir vērtējami kā komunistu un čekistu organizēta un veikta VALSTS N O Z A G Š A N A, vai precīzāk atjaunotas demokrātijas nožņaugšana kriminālām metodēm Latvijā 1993.gadā.

    Līdz ar to latviskās opozīcijas bāzes – Māmuļas liktenis bija izlemts.

    Izvarotā māmuļa palika grūta no izvarotājiem !!!

    Latvija smok zem smagā sloga – komunistu un čekistu jūga jau 23 KAUNA PILNUS gadus.

  4. Pēteris saka:

    Ernestam:

    Gandrīz visam par A. P.-P. rakstītajam varu piekrist. Līdz ar Imantu Kalniņu un Dimiteru viņš plaši pazīstams kā vatņiku atbalstītājs.
    Tomēr nav pieļaujams nevienu skolu Latvijā nosaukt kolonizatora, mūsu senču izkalpinātāja, tautas brīvības centienu apspiedēja vārdā. Tas ir spļāviens sejā visu paaudžu Latvijas brīvības cīnītājiem.

  5. Eņģelītis. saka:

    Jā,tā ir lieta! Izlasīt skaidri un gaiši reālus uzvārdus.Bet TO DARBU
    ,,pienesums,, ….O! Tas jau ,šķiet,ir bijis ,tīri vai kā olimpiskajiem
    sportistiem PRESTIŽĀ STADIONĀ !
    Nu, traki! Tādi cilvēki ,atceros ,bija ļoti pārspīlēti draudzīgi.Viņi bija
    ļoti,pat ļoti jauki.Tādus var sastapt vēl šodien.
    Vispār ir pretīgi apcerēt šo tēmu. Gribas vemt…..

  6. Pēteris saka:

    Eņģelītim:

    Atceros padomju laikus.Militārie pensionāri bija divu veidu- niknie un laipnie. Pirmie bija armijas virsnieki, bet otrie – čekas pensionāri. Tā viņus gatavoja – spējīgus iekļauties jebkurā vidē, bet bez individualitātes pazīmēm.Šādu daudzu vienveidīgu kadru esamība viņiem pašiem esot bijusi liela problēma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *