Par sātanismu un sūda Porziņģi

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Porziņģis,Mūrniece,LRTT,Lapsa,Rīga, Latvija.Talantīgais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis negaidītā video intervijā uz ielas Ņujorkā divdomīgi un pat nievājoši izteicies par latviešu valodu un citu cilvēku iespējamo ceļošanu uz Latviju, vēsta “tmz.com”.

http://www.delfi.lv/sports/news/3-puslaiks/zinas/video-porzingis-nievajosi-izsakas-par-latviesu-valodu-un-celosanu-uz-latviju.d?id=46055891#ixzz3eteKWv2x

Neviens ienaidnieks mūs nav vairāk nonicinājis, kā šis latviešveidīgais deģenerāts !

trib 1

Kāpēc pieminēju sātanismu un, kas tad ir sātanisms ?

Dažam labam izliksies, ka tas ir kas briesmīgs un ar viņu tas nav saistīts.

Vai tas tā ir ?

MELI ir visīstākais SĀTANISMS !!!

Kristaps Porziņģis,Liepāja,Āboltiņa,Prezidents,Latvija,LRTT,H-86Meli ir sātanisma PAMATS.

FOTO: Tavā frizūrā, deģenerāt, slēpjas atbildes uz visiem jautājumiem…

Jā, tik vienkārši tas ir. Tur, kur tiek melots, tur uzrodas varmācība, kur ir varmācība, tur „līst” asinis. Porziņģa pasacītais ir neiedomājami iedragājis latviešu tautas Gara pūru- EGREGORU.

Runa ir par Garīgo Pasauli.

Vai viņš apzinās, ko ir pateicis vai nē, mēs nezinām, bet viņa sacītais ir Ļaunuma izpausmes augstākā pakāpe. Viņa teiktais nesīs daudz, daudz ļaunuma. Latviešu tautai naidīgie spēki to izmantos cīņā pret mūsu tautu. Tāpat arī Raimonda Paula teiktais, kad viņš „uzkomponēja” Krievijas jauno himnu. „Šīs dziesmas dēļ mani no Latvijas padzīs…””, viņš paziņoja plašai putinistu auditorijai.

Varam tikai piebilst, ka suns zina, ko viņš ēdis.

Pie „Ukrainas varianta”, ja tas notiks Latvijā, visiem „atbrīvotājiem” no zemapziņas uzplaiksnīs šie vārdi un viņi slepkavos bērnus, sievietes un sirmgalvjus bez žēlastības.

Lūk, tādas būs sekas, ko šis  latviešu tautas nodevējs(Abrenes atdevējs Putinam) būs paveicis.

Visam” kroni uzliek” Imanta Kalniņa PATIESĪBAS zaimi, kad viņš atklāti slavē Putina slepkavniecisko režīmu. Tas nav pieskaitāms pie „vārda brīvības” izpausmes, bet gan pie konkrētas kriminālas darbības, par ko jāatrodas aiz restēm.

Bet atgriezīsimies pie „sūda Porziņģa”.

Viņš taču ir dzimis no latvietes „klēpja”, zīdis latvietes pienu, ēdis Latvijas maizi, ieguvis izglītību Latvijā un runā pasaules vecākajā dzīvajā valodā !

Kādam gara kroplim ir jābūt, lai ko tādu varētu pasacīt uz savu Dzimteni, tautu un dzimto valodu ?

Dzimteni līdz ārprāta nabadzībai ir noveduši krievžīdi un komunisti. To taču viņš zina. Mājās un sabiedrībā par to nepārprotami tiek runāts !

Kāpēc viņš to nevar skaļi pasacīt ?

Tāpēc nevar, ka ir bail, jo tas var kaitēt karjerai. Tātad, jaunais karjerists un varas pārstāvju dirslaiža ir „uzplaucis” !

Jebkurš no mums, ja ieiet savā puķu vai sakņu dārzā, bez žēlastības izrauj tur uzradušos nezāli. Tas pats ir jādara sabiedrībā, ja mēs gribam saglabāt mieru un labklājību.

Tādiem Porziņģiem iz jāizgriež mēle un pauti !

>Mēle-, lai nezaimotu mūsu tautu !

>Pauti-, lai netiktu vairoti tādi gara kropļi- nodevēji !

Šajā sakarā, kas attiecas uz pautiem, pastāstīšu jums to, ko sapratu tikai jau pamatīgā vecumā, kad atlikušie mati bija jau kļuvuši baltāki par balinātiem liniem.

Jau jaunībā biju lasījis par latviešu un lietuviešu „mežabrāļiem”- cīnītājiem pret krievžīdu okupantu ordām un vietējiem komunistiem. Daudz arī dzirdējis nostāstus, jo mūsu pusē dzīvoja arī lietuvieši.

Tika stāstīts, kad lietuviešu partizāni uzbruka vietējiem komunistiem, apšāva viņus un piedevām nogrieza pautus un iebāza mutē. Toreiz tas viss man izlikās diezgan zvērīgi, jo par latviešu partizāniem tādas lietas nebiju dzirdējis. Jau brieduma gados, kad dzīvoju Liepājā, kaimiņš, kurš bija lietuvietis, pasauca mani un „no zila gaisa”, it kā zinādams, ka tas man reiz noderēs, sāka stāstīt par Lietuvu, kara laiku un partizāniem.

Sacīja, ja vācieši nebūtu žīdus “likvidējuši”, tad ar Lietuvu un lietuviešiem*** būtu bijis cauri. Arī gadījumu par partizāniem, kad likuši partorgam pašam sev nogriezt pautus un apēst, un pēc tam vienalga nošāvuši.

Tad, kā jau sacīju, pieklājīgā vecumā sagadījās, ka šī tēma bija pieminēta vēdu literatūrā un par ķīniešu einuhiem.

Lietuvieši, ka jau dziļi ticīgi katoļi, to darīja ne jau sava perversuma dēļ, bet gan ar jēgu, lai nodevēji vairs nevarētu atdzimt. Ja uz zemes viņam tiek nogriezti „vaisles orgāni”, tad atdzimšanas iespējas viņiem esot liegtas.

Kā mēs visi zinām, tad lietuviešiem nodevēji ir nesalīdzināmi mazāk nekā latviešiem.

Lūk, tādas tās lietas.

Viss nav tik vienkārši, kā tas no sākuma liekas, visam ir sava jēga !

Agrāk vai vēlāk, bet šie porziņģveidīgie kustoņi no sabiedrības tiks „izslēgti”.

04.07.15.     LRTT

*** Manai vecmātei 1922. g. Liepājas tirgū viens žīds pateica: „Mēs jūs nekārsim un nešausim, bet kā naģes(vardes) uz cērpa(celms) izkaltēsim !”

„Vot” tev i „izredzētā” tauta !

==========================================================================

Komunistu- cionistu kloāka

Prezidents,Bērziņš,Pabriks,Pliners,Urbanovičs,Izraēla,Grantiņš,LRTT.Helsinki -86

You may also like...

22 komentāru

  1. no alas saka:

    porziņģis -mēsls

  2. Eduards Lunis saka:

    –Izaudzis garumā un sakāpis galvā sporiskais triumfs-iztēlojas sevi par visvareno! Un tie 10 milioni! Vai to puiku vajadzēja ņemt par pilnu?
    .
    .
    Admins
    Eduard, ja viņš, kurš aplējis ar nodevības gļotām latviešu tautu visas pasaules priekšā, nav jāņem “pa pilnu”, tad kāpēc gribi, lai tevi ņem “pa pilnu” ?
    Kāpēc Tu šķiro cilvēkus LIKUMA priekšā ?
    Tu gribi cīnīties par Patiesību aizstāvot nodevību ?

  3. Eduards Lunis saka:

    —Es šķiroju CILVĒKUS ARĪ PĒC ATTĪSTĪBAS LĪMEŅA! Nu nevar muļķi saukt par nelietni, jo viņš jau nesaprot ko dara…
    .
    .
    Eduard, muļķi atrodas vienā iestādē, nevis pasaules klases basketbolla līgā.
    Nezinu, vai kāds Tevi ir pilvarojis uzstādīt veselības diagnozi ?
    Varbūt Godmanis un Borovkovs arī ir muļķi un nav par pilnu ņemami ?
    Redzi, Eduard, aizstāvot nelieti, tu pats vari palikt par muļķi.
    Atļauj diagnozes “stādīt” speciālistiem… .

  4. Eduards Lunis saka:

    —Kā tur bija-Das jedem saine-ja nekļūdos!? Nu nedrīkt puiku salīdzināi ar žīdiskiem izdzimteņiem ! Padomā, Linard, kas TU biji pats 20 gados!? Un šis puika, piedevām, vairāk par basketa bumbu nav ne rokā ne galvā turējis …

  5. Domino saka:

    Oi,nu ko nu par sportistiem,tiem tak nav neviena pati rieva,latvietis vai zimbabvietis,nav vērts pat pieminēt,kur nu raksīt viņam pa godu..:-)Paskat labāk saeimā,jauns krancis..Viļums,ar humāni mellos grib..nu pisec..Latgales fans…

  6. Incognito saka:

    Nu tas Pordrañķis vairs Latvijā nerādās labāk, citādi bez redeles vēl paliks.

  7. annamarija saka:

    Pordraņķis… Man patīk. Apvēma dzimto valodu, apvēma Tēvzemi… Iespļāva dvēselē !tēvam un mātei.
    Luni,manuprāt, “arī “puikas” gados tīra dvēsele neļaus izlausties no mutes svētumu zaimojošiem vārdiem.

  8. es saka:

    Latvieši tik tiešām ir stulbi.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Annamarija, vai Tev svēta ir čekistu un komunistu pretlatviskā terorvieta?

    Vai nezini, ka tieši genocīda īstenotāji – Latvijas valsts amatpersonas vainojamas virs 10 000 latviešu pašnāvībās 4. maija valstī? Un vai zināms, ka Latvijā valda bezgoži un partijnieki?

    Vai nezini, kā viņi apkaro likumību un īsto latviskumu šeit Latvijā, kā vērsās pret H-86 un pašu Grantiņu?

    Vai nezini, ka pašnāvību līkne strauji pacēlās pēc 1993.gada 18. februāra nakts ārprāta – Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi atjaunoto 1938. gada statūtu nepieļaušanu MĀMUĻĀ?

    Vai zini, kādēļ Latviju lavīnveidā pamet latvieši?

    Vai zini, ka Latviju pārvalda bezatbildīgi bezgoži?

    Tieši viņu dēļ Latvijai ir miljardu parādi un demogrāfiska KATASTROFA.

    Katrs aizbraucējs to saprot, bet mūsu annmarija nē!

    Nevainosim aizbraucējus – vainosim komunistu nomenklatūras zicpolitiķus, ieliktņus, kuri īsteno izteikti pretlatvisku valsts politiku.

    Vai GRANTIŅS var normāli darboties Dzimtenē? Katrs pateiks, ka nevar!

  10. Māris M. saka:

    Manai vecmātei 1922. g. Liepājas tirgū viens žīds pateica: „Mēs jūs nekārsim un nešausim, bet kā naģes(vardes) uz cērpa(celms) izkaltēsim !”
    ——————–
    Dzirdēti arī citi vecu cilvēku nostāsti. Kāds žīds lielījies: “Mēs staigāsim pa jūsu galvaskausiem.”
    —————————————————————————
    Par Porziņģi pilnībā piekrītu Linardam, bet negribu piekrist Eduardam. Muļķis? Varbūt. Bet savu valsti no muļķiem neizveidosim. Kur nu vēl no tādiem, kuru muļķību var izmantot pret mums visiem.
    Kā jau Linards raksta, visi šie porziņģi, pauli un kalniņi ir ierocis mūsu ienaidnieku rokās. Un tas nav tik nekaitīgs ierocis, kā daudziem sākumā šķiet. Vēsture to jau reiz ir pierādījusi.

    Brastiņu Ernests rakstīja: “Apkarošana, kas šai laikā iesākās, tūkstoš gadu ilgi noris pa lielākai daļai divējādi, proti, ar varu un ar nevalodu. Zobins un niecināšana vienlīdz asiem asmeņiem kapāja to labāko, ko baltu tautas bija kā dārgumu glabājušas.”

    Ar šīm nevalodām pret mums tika sakūdītas visas apkārtējās tautas. Tieši to tagad dara iepriekš minētie pauli, kalniņi un porziņģi.

    Atcerējos par patriotisko leišu sportisti – olimpisko čempioni peldēšanā Meilutīti, kas pat savus nadziņus bija nopindzelējusi leišu karoga krāsās. “Lepojos, ka esmu lietuviete” viņa teica. Pilnīgs pretstats Porziņģim.

    Porziņģi, tu neesi viņas izlietotā tualetes papīra vērts!

    Droši vien sekos taisnošanās, ka nebija tā domājis. Bet izlieto ūdeni vairs nesasmelt. Pasaulē tas ir jau aizgājis un taisnošanos jau vairs pasaule neuzzinās tik plašā mērogā. Rezultātā, Porziņģim to apzinoties vai nē, ir iedzīta vēl viena nagla latviešu tautas zārkā. Bet, visticamāk, viņam par to nospļauties.

  11. annamarija saka:

    Es nespēju saprast, par ko man uzbrūk T.F. Un kāpēc pārmet neesošu nezināšanu? Izskatās, ka kungs vai nu nav sapratis, vai negrib saprast manis rakstīto… Tā lai paliek viņa paša problēma.

  12. annamarija saka:

    Latvija, latviešu valoda ir un paliek man svēta. Arī tad, ja tā ir izvarota un piesmieta.

  13. Eduards Lunis saka:

    –Nebiju redzējis Porziņģa nopēlošos izteicienus par Latviju un latviešiem, bet šodien izlasīju par viņa nevarēšanu palīdzēt latvijas izlasei basketbolā. Un te viņš pat to pauž nožēlu!?

  14. lasītājs saka:

    Patiesībā vecākā dzīvā valoda ir Tamil valoda.
    Jā, latviešu valoda patiešām ir sena, tāpēc tajā nav nekādu oriģinālo tehnisko un IT terminu un bezjēdzīgi sarežģīta gramatika. Tomēr tā NAV vecākā valoda pasaulē. Nevajag jau nu tik dikti pārspīlēt. :)

  15. Vieda saka:

    Pie šī notikuma gan vairāk vainīga Porziņģa ģimene, kas nav iemācījusi savam dēlam patiesās vērtības, tikai dzinušies pēc sporta panākumiem naudas dēļ… Kauns par šo māti un tēvu. Puika vēl jauns, gan jau sapratīs ar laiku… īpaši, kad sāks ilgoties pēc Dzimtenes…

    Atbilde lasītājam – Latviešu senvaloda ir vecākā pasaules valoda. Tu esi neizglītots. Šodienas valoda ir šīs valodas atskaņa. Tāpēc uz šo bŗīdi šī ir senāka pēdējās civilizācijas dzīvā valoda… Žīdu murgi par Tamil valodu, ko publicē Židopēdija… Sanskrits sakrīt ar latviešu valodu par 60%…

  16. Vieda saka:

    No Židopēdijas: “Tamilu literatūrai ir vairāk kā divu tūkstošu gadu gara vēsture. Visagrāki epigrāfiskie pieraksti datējami ar apmēram 300.g. p.m.ē. un Tolkāpijams (தொல்காப்பியம்), visvecākais zināmais apcerējums tamilu valodā, tiek datēts starp 2.gs. p.m.ē. un 10.g. m.ē. 2004.g. tamilu valodai kā pirmajai Indijā tika piešķirts klasiskās valodas statuss.”

    Atvaino latviešu senvaloda pastāv daudz, daudz ilgāk kā 300 g.p.m.ē…. Smieklīgais lasītājs! Mācies savas tautas patieso vēsturi!!! Tiešām kauns par tādiem muļķiem!
    Kas tad diktēja Vēdas indiešiem, ja ne ārieši, kas 2x tur ieceļoja… padomā par to… un Vēdas ir senakas par 6000 g. daudz senākas…

  17. Stalins saka:

    Reportieris basketbolistam uzdeva arī jautājumu, vai viņš kādam savam komandas biedram NBA mācīs latviešu valodas vārdus, uz ko Porziņģis atbildēja diezgan šokējoši. “Neviens jau negrib mācīties latviešu valodu. Latviešu valodā tu vari runāt tikai Latvijā, bet neviens taču nevēlas braukt uz to [cenzēts] Latviju. Taču tā ir mana valsts.”

    http://www.delfi.lv/sports/news/3-puslaiks/zinas/video-porzingis-nievajosi-izsakas-par-latviesu-valodu-un-celosanu-uz-latviju.d?id=46055891#ixzz3g4XB60Fy
    ——————————————-
    noziegums lūk kāds.Un sods =ASM. dāsni,dāsni…Zini ko tas man atgādina? Pēteri Stučku.Viņš vienā rāvienā atcēla visu buržuju justīciju,ļaujot visu spriest proletāriskajai sirdsapziņai.Un kā tad spriežam?Zini,ir pieredze .Un pēc tādas pat proletāriskās sirdsapziņas principiem tiek notiesāti krievi-židi,tāpat bijušās VDK darbinieki.Taču Latvija ir arī mana Valsts un Zeme.Un atļaušos apgalvot,ka Tev nav pārlieku jāsteidzas ar saviem ASM.Viņus tāpat novāc(nu tas ir nogalina).Tikai ko novāc?Vidusslaikos Romas katoļu baznīca bija izsludinājusi “raganu medības”.Nu attiecīgos židus medīja jau tajos laikos.Nu arī šajos laikos ir viņu “medību sezona”.Kas ir tie ,kurus medī?Lai attiecīgai valstij vai tautai iestātos krahs,katastrofa(nu teiksim holokausts),vajag novākt tos ,kas to aizsargā.Latvijas tautu un Zemi ,kā reiz aizsargāja un aizsargā internacionāli spēki,kuros vadošā loma ir ebreju izcelsmes personībām.Apbrīnoju dažu ebreju talantus politiskās vadības un organizācijas spējā.Es nezinu vai Dievs ir,bet ja ir,tad tā ir Viņa dots talants.Tāpēc arī cenšas novākt bijušās VDK darbiniekus.specifiskus.Ja grib sagraut Krievijas Federāciju(vai citas postpadomju valstis)vajag novākt no ceļa tos ,kas traucē šim ceļam.Oi kā tik šie specifiski sagatavotie speciālisti neslēpjas.Nu piemēram visādi pretradiācijas dienesti,ej tu un atrodi viņus visus.PSRS VDK darbineku rīcībā ir offigetj pieredze.
    Ko es Linard gribēju Tev pateikt?Nu nesteidzies ar sodiem.Var gadīties tā ,ka tas ko tu nolem nāvei,cenšas tevi pasargāt.
    .
    .
    Admins
    Ja varbūtība tiek jaukta ar realitāti/īstenību, Staļin, tad to dēvē par demagoģiju.
    Šajā vietnē katrs tiek vērtēts pēc viņa darbiem.
    ASM nenozīmē obligātu nāves spriedumu… .
    Tas nozīmē to, ka viņam par attiecīgo Likuma panta parkāpšanu ir jāsaņem augstākais sodamērs, kas paredzēts par šo noziegumu attiecīgā Likuma Pantā. Protams, slepkavam un valsts izzadzējam, tas ir NS.
    Kas attiecas uz Porziņģi: viņa sacītais ir zemisks spļāviens sejā Latvijai un latviešu tautai.
    Viņa vieta ir deģenerātu kloākā.

  18. lasītājs saka:

    to “Vieda”

    Izlasot tavu nicinošo, augsprātīgo un viennozīmīgi par izcilu izglītības līmeni liecinošo komentāru… man nudien ir milzīgs kauns, ka manā pasē ailītē tautība ir ierakstīts “latvietis”.

    Kur ir kaut viens fakts, kaut viena atsauce uz informācijas avotu vai starptautiski atpazīstamu vēsturnieku pētījumiem? Kur minēts personas vai personu grupas vārds/-i, uzvārds/-i, kas joprojām runā “Latviešu senvalodā”, kura pēc taviem nepamatotajiem apgalvojumiem esot vecākā pasaules valoda? NAV NEKĀ! Pat neesi klabinājis savu “dižo” komentāru savā vārdā, bet slēpjoties zem palamas “Vieda”. Dēļ tādiem kā tu, latviešu tauta tagad pavisam reāli ir uz iznīcības sliekšņa. Jo vairāk būs tādu kā tu, jo ātrāk latvieši pazudīs no Zemes. Tu esi Latvijas kauns un negods!

    Pieņemu, ka gluži vienkārši esi labi pamaksāts kremļa trollis. Piedod, ja vari.

    P.S. Tomēr lai kā tu mani noķengātu, Tamil valoda ir un paliek vecākā, mūsdienās RUNĀTĀ valoda – tas ir pierādīts un netiek rūpīgi slēpts.
    .
    .
    Admins
    Diez vai nu tā ir, lasītāj, kā Tu saki.
    Tu neesi izpratis šo Viedas sacīto teikumu:
    ” Latviešu senvaloda ir vecākā pasaules valoda. Tu esi neizglītots. Šodienas valoda ir šīs valodas atskaņa.”
    Tava agresivitāte pret viņu, ir tāda pati, kā viņa pret tevi.
    Vieda ir labāk izpratis lietas būtību, nekā Tu.
    Pirms raksti nākošo komentāru, lasītāj, pārlasi kārtīgi šeit pēdiņās ielikto Viedas teikumu.

  19. lasītājs saka:

    Šitā jau var aizmurgoties par nezinādām SENvalodām līdz bezgalībai. Gribētos gan tiešām redzēt KUR tas ir atzīts OFICIĀLI, ar pieradījumiem un startpautiski atzītu vēstures un lingvistikas zinātnieku atzīts un apstiprināts (nevis vietēo pastalnieku-superpatriotu “pētnieku-ekspertu” tukšā vāvuļošana), ka latviešu valoda ir senākā valoda. Pieņemu, ka nekādas norādes nesekos un tas viss ir vienkārši kārtējā tukšā muldēšana.
    .
    .
    Admins
    Ir, lasītāj, un visā pasaulē tas ir atzīts !
    Meklē un Tu atradīsi.
    To, ka Tevi nevada veselais saprāts, norāda tava leksika.
    Šajos vārdos:-“nevis vietējo pastalnieku-superpatriotu “pētnieku-ekspertu” tukšā vāvuļošana”- slēpjas ārprātīgs naids uz visu latvisko.
    Tu neesi latvietis… .
    Tā izrādās, esi viens no izredzētajiem…ar perfektu latviešu uzvārdu.
    LRTT par Tevi ir rakstīts: http://tautastribunals.eu/?p=22774

  20. Vieda saka:

    Man kauns par tevi , lasītāj! Jo tev pat normala nika nav. Tādu cilvēku, ka es dēļ – tauta neiznīkst, jo es cenšos informēt tautu par svarīgiem notikumiem un vēstures faktiem, kurus žīdmasoni cītīgi slēpj. Bet tau kriptoielikteņu dēl, kāds esi tu – gan tautas izmirst….Bet, ja tev ir kauns, ka tev pasē ir ierakstita tautība =latvietis, tad tu esi žīds! Tas nu gan ir skaidrs!
    Tev jākaunās nevis par to, kas tev ir ierakstīts pasē – bet par savu neizglītotību un slikto paškritiku.

  21. Milie cilveeki!
    Beidziet runāt un sākiet darīt, ja varat un spējat.
    Man ir daži jautājumi:
    ka jus varat zināt ko sacīja jeshua&mes ia
    kam konkrēti viņš to teica7
    vai jūs nevarētu uzradīt pilnvaru pārstāvēt Dievu, ja jums tāda ir?
    kur konkrēti Dievs dzīvo, kāda ir adrese, lai nosūtītu kasti Kagora?
    no Drauga sena.
    P.S. Uzbrukums bērnu klātbūtnē ir bērnu psihes sagraušanas mēģinājums, un Tēva pazemošana Bērnu acīs. Tas varētu tikt traktēts, kā Cilvēka Gara ( Ruah) lauzšana, vai tā mēģinājums. Par to jaatbild- vienmēr! Sena patiesība.
    P.P.S. Uzzināju tikko. Viloram – turies!
    .
    .
    Admins
    Šajā i-vietnē nekad nav tik zemiski pazemots Dievs, Kuru Tu, Kārli, pielīdzini kagora kastei.
    Droši var apgalvot, ka Dievs ar Tevi kagoru “nestrēbs”.
    Uz sevis “tēmēto” apzīmējumu “Draugs” un Tevis lietoto alkoholu “Kagors” rakstīt ar lielo burtu, tāpat kā Dievs, ir augstprātības idiotisma pazīme.

  22. Uldis>>>lasītājs saka:

    Lielākā daļa lingvistu atzīst baltu par senākām valodām mūsdienu civilizācijā, mūsu Dainas ir senākās zināmās liecības, mūsu svētuma simbols, kāškrusts pirms desmitiem tūkstošu gadiem ir izplatījies visos kontinentos. Balti zināja Dievu(lat: deus) ilgi pirms Jahves.
    Indijas bramini bija mūsu viedie.
    .
    .
    .
    Admins
    Pēdējais teikums nav pareizi formulēts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *