Viņš nav jānosit, viņš ir jāsamin…

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - Kopie

Viņi- čekisti un komunisti nav jānosit, bet jāsamin kā pretigas čūskas !!!

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Kārtējo reizi būs runa par kādu čekistu- slepkavu un ne tikai slepkavu, valsts izlaupītāju milzu apmēros, bet arī par provokatīvu valsts sabotieri.

Juris Savickis, Ulmanis, Bērziņš, LipmanisŠī sātaniskā izdzimuma vārds ir Juris Savickis. LRTT jau sen par šo noziedznieku bija nodomājis rakstīt, bet vienmēr kāda aktuālāka tēma šo nodomu „pagrūda” sānis.

>Savickis ir viens no tā saucamā „KP pagrīdes politbiroja” locekļiem.

>Savickis bija un ir Indriksona, Plīča, Godmaņa, Borovkova, Bunkas, Bojāra ”nodaļas” darbinieks, kurš lemj cilvēku likteņus, proti, plāno un norāda, kurš ir jālikvidē !

Pamatā likvidējamie ir latviešu tautības pārstāvji, biznesmeņi, mantojuma personas un tie, kuri cīnās par Tiesikumu. Tādu personu „pāragrās nāves” (izkrišana pa logu, lapseņu un ērču sakostie, noslīkušie, ar sirds mazspēju apveltītie, nejaušu avāriju upuri u.t.t.) pēcAtmodas laikā ir skaitāmas jau tūkstošos !

Jūs jautāsiet pēc pierādījumiem ?!

Tāpēc jau viņi strādā, lai „taustāmie” pierādījumi nebūtu. LRTT vienkārši to zin un pienāks brīdis, kad viņi paši to pateiks. Un to visu varam paskatīties no otras puses. Vai ir kāds slepkava noķerts, kad kāds ir miris aizdomīgā nāvē vai noslepkavots ?

Nav noķerts N E V I E N S !

Neskaitot tie daži gadījumi, kad pie valdības „siles” atrodošās bandas ir „slēgušas rēķinus” savā starpā, bet pēc tam, pierādījumu trūkuma dēļ, LIETAS izbeigtas.

Iznāk, ka Latvijas slepkavas ir visprofesionālākie sava amata veicēji pasaulē. Tas tomēr ir maz ticams. Tātad, paliek otrais un pēdējais variants: slepkavības veic valsts varas orgāni- bijušie čekisti un Juris Savickis ir viens no viņiem !

Šeit ir mazs izvilkums par šo slepkavu no laikraksta. Ne tikai tupi izlasi, bet arī pacenties saprast lietas galveno būtību:Jēkabpilī, Ozolsalā bijis paredzēts būvēt celulozes rūpnīcu, izcirst hektāriem mežu, un zviedru investori plānoja ieguldīt divus miljardus dolāru. Celulozes rūpnīcas projektu bija ieplānojusi Latvijas valsts. Zemkopības ministrija izveidoja uzņēmumu “Baltic Pulp”, un piesaistīja somu un zviedru investorus. “Itera Latvija” vadītājs Juris Savickis bijis viens no tiem, kas finansējis kampaņu pret rūpnīcu !!!”

Savickis ir veicis sabotāžu pret Latvijas valsti !

Viņš ir darījis visu, lai bandīti neierobežotā daudzumā varētu izcirst Latvijas mežus un peļņa nonāktu šo noziedznieku kabatās, nevis, lai šī koksne nonāktu modernā rūpnīcā un nodokļu nauda Latvijas budžetā. Šajā rūpnīcā būtu arī vairāki tūkstoši darbavietu Latvijas pilsoņiem. Kāpēc es pieminēju, lai tu, latviet, nelasi tupi(truli) ? Tāpēc, ka viņš finansējis šo noziegumu par naudu, ko nozadzis TEV, jo šis KGBists kļuvis par miljonāru apzogot Latviju un latviešu tautu !

>Tikai dēļ šī gadījuma vien tūkstošiem latviešu bija spiesti doties ekonomiskajā verdzībā uz ārzemēm.

>Lūk, tikai par šo gadījumu vien, šim čekistam- slepkavam pienākas nāvessods.

>Viņš ir veicis un veic genocīdu pret latviešu tautu !!!

Šo čekas kropli, ar žāvētas voblas izvalbītām acīm, nav grēks nosist ! Arī viņa ģimenes locekļus, kuri rij kopā ar viņu tev, latviet, un taviem senčiem nozagto !

No izrēķināšanās viņš nekur neizspruks, jo viņš ir devis zvērestu iznīcināt manu tautu. Noskaties, latviet, šo video https://www.youtube.com/watch?v=NSMejAxGsOs (ir arī titri lat val.) un TU sapratīsi, ka šie sātanisti nav pieskaitāmi pie cilvēku rases un tāpēc, kā jau es reiz sacīju: „Pienāks atmaksas diena, kad es šo slepkavu bandu pļaušu kā purva grīsli !”

Par šī gadījuma morālo pusi(viņa draugu Bojāru) parunāsim arī nākošajā rakstā, ja neradīsies kas aktuālāks.

10.04.15.   L. Grantiņš

P.S.

Arī šī oficiāli pasniegtā informācija(zem foto) pasaka ļoti daudz. Normālā demokrātiskā sistēma šim noziedzniekam sen jau bija „jāsaņem” Sadama Huesina liktenis. Ieklausieties tikai šajā tekstā: „J. Savickis ir gāzes miljonārs !!!” Kā var būt gāzes miljonārs ? Tā nāk no zemes un citas valsts ! Tātad, viņš iekasē naudu par to, kas viņam nepieder. Viņš varētu saņemt mēnešalgu, kā grāmatvedis un ne vairāk. Bet viņš, lūk, pavisam vienkārši,- viņš apzog gāzes patērētājus !

G.Ulmanis, J. Savickis, Lipmanis, Lembergs, Tribunāls, LRTT“Ko mēs zinām par Juri Savicki– lielo hokeja biznesmeni un Šlesera + Šķēles politiskās alianses PLL finansētāju? J.Savickis ir gāzes miljonārs, Itera Latvija boss, Dinamo Riga valdes priekšsēdētājs. Taču vai Latvijā visi zin, ka Savickis padomju laikā bija augsti stāvoša Čekas amatpersona? Kā stāsta pēdējais LPSR VDK priekšsēdētājs ģenerālis Edmunds Johansons, Juris Savickis bija PSRS centrālās VDK “S” daļas priekšnieka vietnieks viņš 80. gados Maskavā strādāja pie augstākās klases spiegu- t.s. “nelegāļu” – sagatavošanas, pirms to iefiltrēšanas Rietumu valstīs.”

You may also like...

8 komentāru

  1. annamarija saka:

    Manuprāt, Latvijā VISI miljonāri būtu liekami pie sienas. Es pirmo liktu godmanu…
    .
    .
    Admins
    Viņi arī tiks nosisti, jo neviens nav godīgi miljonus nopelnījis !!!

  2. Eduards Lunis saka:

    —Tiešām-JĀSAMIN!
    -Un cik trulam, zemiskam, nekrietnam un acīmedzami neattīstītam ir jābūt, lai ar to vēl lielītoos! Un par kādu godīgumu var runāt , ja Tauta bēg no valsts!? Ja Viss ir izzagts, izpārdots, iznīcināts!?

  3. Berta saka:

    Berta no Ozolsalas. Nu gan Jums nav taisnība par celulozi.
    Savickis iedeva naudu diezgan vājai filmai tas ir arī viss. Celulozes rūpnīca bija plānots saindēt Daugavu, atņemt zemes viet’jiem iedzīvotājiem, zviedru investori pieprasīja atdot pusi Latvijas Valsts mežu savā īpašumā kā Latvijas ieguldījumu. Bija paredzēts ka ražos tikai celulozi, kuru vestu prom, nevis papīru. Katru dienu rūpnīca iebrauktu 20 vagoni ar ķimikālijām un izvestu 3 vagonus celulozi, kur paliktu pārējais?
    Nevajag jau uzķerties uz nepareizu propagandu. Tas gan atiecas tikai uz daļu par celulozi. Visā pārējā par šī profesionāla čekista darbību Jums piekrītu. Kā viņš vispār ieguva šo uzņemumu?
    .
    .
    Admins
    Tad jau somi, zviedri, vācieši un c. sen būtu noindējušies. Un mēs arī jau Pad. laikos.
    To var sacīt par jebkuru rūpnīcu, kas uzbūvēta bez attīrīšanas ierīcēm… .

  4. Repatriants saka:

    annamarija saka:
    2015. gada 10. aprīlis 20.11

    Manuprāt, Latvijā VISI miljonāri būtu liekami pie sienas. Es pirmo liktu godmanu…
    .
    .
    Admins
    Viņi arī tiks nosisti, jo neviens nav godīgi miljonus nopelnījis !!

    ——————
    Pilniigi piekriitu.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Apbrīnojami, ka neviens no Latvijas miljonāriem un miljardieriem nepievērš uzmanību faktam, ka 1993. gada 18. februāra naktī varmācīgi iznīcināja likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību, kur katrs talantīgs un uzņēmīgs cilvēks varēja sevi veltīt komunistu un čekistu atmaskošanas DARBĪBAI!

    Tieši neticami, ka šie biznesa ” dižgari” jau 22 gadus uzspļauj likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības brutālās likvidācijas faktam!

    Tiešam neticami, ka nevienam no oligarhiem nerūp svēto, likumīgo 1938. gada statūtu ievērošana Māmuļā!

    Tiešam neticami, ka šie tukstoši – biznesa “asi” nav pamanījuši VISLIELĀKO KRIMINĀLNOZIEGUMU Latvijas vēsturē!

    Tiešam neticami, ka 4. maija valsts BIZNESA PIONIERI ir tik neredzīgi un neizprot ko latviešu tautai nodara VILTUS BIEDRĪBA, kuru čekas un komunistu nomenklatūra radīja, lai nepieļautu Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada, likumīgi atjaunoto statūtu darbību!

    Viltus statūti – viltus biedrība, bet miljonāri īsti.
    .
    .
    Admins
    Nu gan Freimantāla kungs “iebrauca auzās” !
    Viņi tūlīt pievērsa uzmanību “māmuļai”. Izdemolēja to un atjaunoja pēc saviem “statusiem”!

  6. Let it be saka:

    Šādus pašus vārdus mēs varētu teikt par čekas ziņotāju Igoru Suharavski un viņa izpalīgu Guntaru Stinku!

  7. Bijušais Rīgas Latviešu Biedrības nams pārtop par HOSTELI ( Latvijā tāda vārda hostelis nebija, bet atbilst -iebraucamā vieta).

    Kas ir patiesie šī nama saimnieki???

  8. Miervaldis saka:

    Nekas, gan kāds Latvietis atradīsies, kas šo reptīli samīs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *