Latvijas likteņvēju uzplēstās drazas.

wwwwwwwwwwww

 

 

 

 

 

Foto: Šeit redzamie visi piesedz Godmaņa režīma nelietības. Visi viņi ir pret čekas maisu atvēršanu.

 

 

Drīzumā lasīsiet DP organizēto uzbrukumu -provokāciju LRTT piesēdētājam Edgaram Dambītim. Šīs provokācijas praktiskie izpildītāji bija “doktors” Jānis Rožkalns un Konstantins Pupurs. Abi KGB savērvēti latviešu tautas pabiras.Uzbrukums bija fiziska rakstura. Konstantins Pupurs ir Maskavas kungu kalps, Jānis Rožkalns Latvijas kangaru pakalpiņš.

Šiem “patriotiem” VDK “LIETĀ” lasāms ieraksts: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto noželoju.Turpmāk apsolos godīgi kalpot padomju sociālistisko republiku draudzīgajai saimei…”

Varbūt šoreiz, nožēlojamie latviešu tautas pabiras, “jūsu dievs mani pieveiks”, bet Manu Tautu nekad !

damFoto: LRTT piesēdētājs Edgars Dambītis.

 

 

 

12.04.10

You may also like...

30 komentārs

  1. ffff saka:

    Tevi vel neizarsteja?

  2. ieva saka:

    To ģeniālo domu taču var pateikt daudz īsāk: vienīgie pateisie latviešu patrioti ir palikuši vien tie 5 ļauži – Tautas tribunāla tiesneši. Un punkts. Visi pārejie ir notiesājami ar augstāko soda mēru, kā tautas nodevēji.
    Jaunā Tribunāla Patiesības palātas adrese: Rīga, Tvaika iela 2. Tālrunis: +371 67080112.

  3. ievai saka:

    Tad jau sanāk, ka Rožkalns un Pupurs ir tvaiku ielas sanitāri, ja jau gribēja noslānīt no turienes izbēgušo Dambīti… .

  4. students saka:

    Starp citu, šī VDK Tribunāla Virstiesnesis, viņa eminence L.Grantiņš jau kādu mēnesi ir “tiesnešu kursos” – Minsteres Universitātes klīnikas psihiatriskajā nodaļā.
    Šis pārnāks, mācībās varēs iet Dambītis.

  5. jurists saka:

    Man ir jautājums, kādēļ DP neuzsāk pret šiem “tribunāla” kretīniem tiesas procesu, materiāla te cik uziet. Varu iedomāties tikai vienu iemeslu – šodienas korumpētajai politiskajai elitei ir izdevīgi, ka šādi puisjukuši tipi diskreditē visu nacionāl patriotisko tautas daļu. Tagad vairs prese pat nepiemin grupu Helsinki-86 un 1987. gada notikumus, jo tie jau ir totāli apkrauti ar šo kretīnu mēslu čupām.
    Pie tam, zīmīgi, ka Grantiņš un Bitenieks, pat atļaujas šādi iznīcināt savu vienīgo varoņdarbu. Tātad, tam ir kāds īpašs iemesls un speciāla motivācija. Tādas lietas nejauši nenotiek.

  6. WTF saka:

    Tribunālistiem vajag piešķirt pašiem savu palātu Tvaika ielā, tad tur varēs noturēt savas šizifrēniķu tiesas sēdes 24 h diennaktī.

  7. Edgars Dambītis saka:

    Jurists pēc teiktā varētu būt pats Rožkalns,kuram taisnība koda acīs un viņš metās man virsū ieķerdamies drēbēs,draudēdams ka esmu likvidējams,jo nomelnojot godīgus cienījamus cilvēkus.Kā var būt ticīgais,kā pats sevi sludina,tik aprobežots nemācīta suņa līmenī, mesties virsū un kost? Viss iespējams noskaidrot,jo Grantiņam ir dokumenti un pierādījumi.Mans iespaids no šī ticīgā pilnīgi skaidrs,aferists un sava labuma meklētājs.

  8. lauķis saka:

    Tfū, kādas te patiešām drazas, kas tad šie te ir par muldoņām?
    Viņi jau paši sev ir izdarījuši harikirī, kādreiz Grantiņš bija viens atmodas simboliem, kas tagad, citu apmelotājs. Tāds Dambītis gan nav dzirdēts.Un kas tad šiem devis kādas tiesības runāt ne tik tautas, bet pat valsts vārdā?! Varbūt Pilsoņu kongress? Laikam jau paši pie alus pudeles nobalsoja un sevi pilnvaroja. Tagad sava mājaslapa, ko neteiksi lieli vīri!

  9. zane saka:

    Malači tie abi patrioti, ja sadeva tam pseido-tiesnesim pa muti!! Brīnos, ka ātrāk neviens to nav izdarījis, šādus tipiņus tikai tā vien var apturēt, citādi viņiem jebkādi vārdi ir tikai jauna barība ārdīties tālāk.

    Brīnos par, laikam liepājnieku, kurš šim tautas kaunam piešķīris savā lapā pajumti: aisbergs.lv, kādreiz domāju, ka tie ir goda vīri, izrādās, tādi paši nožēlojamie, kā šīs eks-čekistu tribunaļčiks.

  10. Fuka saka:

    Man par Grantinju sen jau bija jautajumi.
    Nu tos sak uzdot citi. Edgar, noverte sho cilveku. Neaptraipi savu vardu!
    Kursh jau pie bildes ir partaisits par EdgarAs…

  11. linda saka:

    Naids ir pašiznīcinošs spēks.

  12. jurka saka:

    pie tam viņi vēl sirgst ar lielummāniju.

  13. Jānim R saka:

    Vai patiešām tāds noželas apliecinājums ir lasāms tavos čekas dokumentos ? Ja tā ir taisnība tad,tad tev labāk iet cūkas ganīt. Tas taču norāda, ka tu viņiem pādevies.

    Šiem “patriotiem” VDK “LIETĀ” lasāms ieraksts: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto noželoju.Turpmāk apsolos godīgi kalpot padomju sociālistisko republiku draudzīgajai saimei…”

  14. AG saka:

    PAR ROŽKALNU VARĒTU PIEKRIST, PAR PUPURU GAN NEREDZU PAMATOJUMU!

  15. Anonīms saka:

    nezinu, nezinu, bet pupuru vel zinaju no 80m gg. Goda virs vins bija. Nesmuki linard, tev ta runaties, apdomajies!

  16. Grāls saka:

    Mani berniba vienmmer macija iztureties pieklajigi un ljoti saudzigi pret slimiem.
    Tapēc, visu cienju ikvienam. kursh slimos apciemo, parmij ar vinjiem kadu vardu un sarunajas ka ar sev lidzigiem.

  17. jurka Grālam saka:

    desmitniekā!!

    Brīnos tikai par aisbergs.lv, šitā sevi kompromitēt…

  18. Ernests ->Grālam saka:

    SUPER!!!!!!!!!!!!!!

  19. black_joker saka:

    šeit savākušies slimākie no sazvērestību teoriju piekritējiem un es jau brīdināju Juri no aisbergs.lv, ka tas novedīs pie iesniegumiem DP gan no nolikto cilvēku puses, gan no tiem, kuru vārdi šeiti tiek izvazāti kā rakstu autori. Protams, ka DP ir izdevīgs šis sviests, jo tas ir pilnīgi nekaitīgs un nevienam no tā nav ne silts, ne auksts…līdz brīdim, kamēr kāds iedos iesniegumus izmeklēt, kādēļ mēnešiem ilgi viņu te noliek. Aisbergs.lv jau ar tusē tauta, kas noliedz evolūcijas teoriju, sludina valsts un visas pasaules sabrukumu tuvākajā laikā un vāc visu iespējamo sazvērestību teoriju grāmatas saitā. Diskutēt neiespējami, jo redz visi ir zombēti, uzpirkti un tā tālāk.
    Ja kas- mānijas sekmīgi ārstē taču- vai tad tik grūti aiziet pie laba ārsta……

  20. jurka saka:

    Ja Dambītim vēl ir kādas veselā saprāta paliekas, tad pēdējais laiks pamest šo nožēlojamo tribunāl-sabiedrību.
    Liekas, Konstantīns Pupurs arī iesākumā tika iepīts tribunāla afērā, bet kad saprata, kas ir kas, mudīgi izstājās. Par to gan Tvaika ielas kantoris viņam piesprieda augstāko soda mēru.

  21. Edgars Dambītis. saka:

    Tu jurka laikam dzīvo mucā ja neko nesaproti un neredzi.Jau no LRTT dibināšanas sākuma atbalstīju tās darbību atklājot valsts noziegumu darboņus.Lai arī katrs godīgs cilvēks ieguldīs savu artavu cīņai pret valsts noziegumiem, mums nenāksies dzīvot tik nožēlojamiem un apsmietiem.Saprāts nav tiem kuri visu laiku nepārtraukti piesauc Tvaika ielu,laikam jau laicīgi tur sev nodrošinājuši siltu vietiņu ja nu kas gadās.Nožēlojami dziedāt līdzi visāda veida mēsliem un pakalpiņiem.Sevišķi nožēlojami,zemiski un slēpdamies aiz nikiem visādi jurkas,blacki,grāli,fukas,studenti,ievas,jaņi.Kas notiek ar jums mīkstmieši,vai vārds un uzvārds nav?

  22. black_joker saka:

    “Edgaram Dambītim”
    paklau vecais- kā mēs varam zināt, ka tu esi tas ar kādu uzvārdu uzrakstīts? Varbūt īstais Edgars Dambītis mierīgi dzer tēju pie Tv ar ģimeni un viņam pat murgā nerādās, ka viņš figurē šajā saitā :):):) Internetā vide ir tāda jocīga un man ar negribas, ka kāds, kam nevajaga, netīšām uzzina, ka vazājos pa šadām dīvaiņu lapām lasīdams slima suņa murgus un par tiem komentārus rakstīdams. Savukārt savējie šo niku pazīst:)

  23. Miervaldis saka:

    MUSU DIEVS IR DAINU BALTAIS TEVS, KURS LATVIESU TAUTU SARGAJIS, SARGA, UN SARGAS.

  24. jurka -- dambītim saka:

    Tev protams, kā Tribūn\ala tiesnesim, to būs grūti saprast, bet nacionālās interses var aizstāvēt tikai tiesiskiem līdzekļiem, nevis sanākot 5 čaļiem pagrabā pie alus pudeles un kaut ko sabalsojot.
    Kāda tautas pārstāvniecība tad jums ir? Vai esat vismaz no Pilsoņu kongresa pilnvaroti? Tačui jau ne?
    Vai kur Latvijā ir bijusi balsošana, kura ir devusi jums pilnvaras. Kā, zināms arī nē?
    Tad kā Jūs drīkstat rakstīt, ka jūsu branča ir: LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS tribunāls?!!
    Okei, ja jūs būtu rakstījuši, ka tas ir Grantiņa Atbrivošanas armijas tribunāls, Vai Dambīša Patiesības censoņu brigādes tiesa, lai tad būtu.
    Bet kas jums deva tiesības lietot vārdus, uz kuriem jums nav nemazāko tiesību? Tad jau tādi tribunaļčiki varētu rasties simtiem, labi ka nav tik daudz traku cilvēku…

    Protams, var jau ākstīteis ar visu ko. Tvaika ielā, kur jums tagad esot birojs, ir arī daudzi karaļi, premjeri un prezidenti…

    nepielec,ne?

  25. A.Balts saka:

    Tam jurkam: tiesības runāt LRTT dod vienkārša lieta-viņi runā tikai patiesību un to visu dara tikai un vienīgi Latvijas rītdienas vārdā, nevis savtīgu intrešu vadīti, ko pierāda viņu dzīves veids un materealāis stāvoklis, starp viņiem nav treknie kampēji un lokanie blēži! Te jau slēpjas viss pēcokupācijas traģisms, ka runāt skaidru valodu, saukt nodevēju par nodevēju un maitu par maitu, vairs nav Latvijā pierasts, tas neesot “politkorekti” un vēl citādi izmuldas lokanie korumpanti un savas tautas nodevēju par labāku algu un treknāku lēcu virumu. Protams, 50 gadu un vēl šo šo 20 “brīvības” gadu laikā esot kremļa morāles pūžņu strutainajā gaisotnē ir smagi deformēts mūsu nacionālais genofonds, bet tikai deformēts, nevis zudis un tādi cilvēki, kā Helsinkieši-86, LRTT cenšas ar savu pašaizliedzīgo un drosmīgo piemēru šo latviskās pašcieņas garu atdzīvināt.
    Un kā ar redzi “jurka”? Vai tik traumēts esi, ka arī E.Dambīša fotogrāfiju neredzi, ka murgo, par šaubām, vai Dambītis ir Dambītis?!Lai kas tu nebūtu, kas slēpjas aiz “jurkas”, tu šeit esi ar konkrētu pavēli un raksti pēc pavēles, tātad zini sejā Dambīti, bet truli liekuļo!
    Man gan liekas, ka arī visi citi padomisko skribentu niki: blacki,grāli,fukas,studenti,ievas,jaņi ir tikai tevis viena paša rakstīti

    Un Edgars Dambītis ir ļoti skaidra prāta cilvēks, tikai nelokāms un ļoti konsekvents it visos nacionālajos jautājumos, kā reti kurš Latvijā. Tapēc arī tiek gļēvuļu un nodevēju noķengāts un apmelots, jo ir kā dadzis acīs visiem kolaborantiem, kangariem un mazdūšīgajiem līdējiem amatos un protams čekistiem, nopirktajiem kremļa vergiem un pašiem urlu vadoņiem. Šādiem cilvēkiem, kā E. Dambītis un viņa biedriem ir ienaidnieku, ka biezs un to turēt var tikai garīgi stipri cilvēki, jo pagaidām viņiem vienīgais balsts un spēka avots ir tikai apziņa, kas viņu mūžs ir veltīts mūsu Tēvzemes rītdienai, kur tas tiks novērtēts un pieminēts. Bet šodien palīdzēt celt latvisku Latviju un atbalstīt šo mūsu nacionālo avangardu ir MŪSU VISU PIENĀKUMS TAUTIEŠI, LAI KAS UN KUR JŪS BŪTU UN ATRASTOS TUVU VAI TĀLUMĀ. VISI KOPĀ UN KATRS SAVĀ VIETĀ MĒS VARAM ATGŪT MŪSU LATVIJU, PLAUKSTOŠU, TIESISKU UN LATVISKU!

  26. black_joker saka:

    A.Baltam- esi tik advancēts varbūt, ka paskaties tādu lietu, kā IP adreses, no kurām raksta komentārus, vai palūdz kādam savam cilvēkam to izdarīt- tad varēsi savas aizdomas kliedēt vai par kādu apstiprināt…..savādāk atkal velk uz to pašu māniju pusi….
    un izskatās, ka tā atbildes daļa par to Dambīti man, nevis “jurkam” bij domāta- es tādu Dambīti nepazīstu, neesmu ne dzirdējis, ne redzējis ārpus šīs lapas. Izej uz ielas un 100 cilvēkiem uzprasi, kas tas tāds- deru, ka varbūt tikai viens zinās…
    Demokrātiskā valstī neviens nav devis tiesības apķengāt cilvēkus un dibināt kaut kādus mistiskus tribunālus. Esmu anarhists un man jau tā kā patīk, ka suņi rejas savā starpā, jo esmu gan pret šo valsti, gan pret jebkuru citu, jo tās radītas cilvēku čakarēšanai.

  27. annamarija saka:

    Paldies A.Baltam. Par korektumu. Par domas skaidrību. Par nacionālu stāju.

  28. Kangari un čeka strādā.Pašlaik ir gan nopirktie , gan iebiedētie , kas ir iesaistījušies šai melu un apmelošanas kampaņā.Manā sarakstā arī ir vairāki tādi nodevēji, pats uz savas ādas esmu to izbaudījis.Paši nelokāmākie patrioti ir vienkārši nogalināti.Atcerieties Jāni Rību un Heino Lāmu.Arī vairāki Jāņa Rības aizsargu komandieri ir nogalināti.Slepkavības netiek izmeklētas.Kāpēc?????!!!!

  29. @@@ saka:

    Kādēļ gan Rožkalns lai izbrauktu no Latvijas nevarētu rakstīt tādu tekstu? Normāli. Vai tad viņš pēc tam kalpoja PSRS ? Tak ne. ES arī tā darītu. Uzrakstītu un prom no čekistu nagiem un brīviem rietumiem. Kas , man pēc tam jābučo čekistiem kājas?

  30. aina to @@@ saka:

    Un tu tici šiem ākstiem, kuri gatavi dubļos iemīt jebkuru latvieti?
    Ši ir vispretīgākā lapa, kura pārspēj jebkuru čekas cinismu. Vieni šie tribunaļčika pretekļi slimo ar šizofrēniju (kā pats ģemeralisimus), citiem bijusi grūta bērnība, vēl citi nodzēruši prātu.
    Krievu okupanti nav tā ķengājuši latviešus, kā šī Grantiņa banda.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *