Tu tikai skat’, Liepājas slimnīcas nākotne neskaidra… !

Arī pēc veselības ministres apmeklējuma Liepājas slimnīca nerod atbildes par tās nākotni

Latvijas izlaupītāji- krievžīdi un komunisti ! Nāvi Latvijas bendēm- genocīda īstenotājiem pret latviešu etnosu !

Protams, ka Liepājas slimnīcas nākotne neskaidra, jo Latvijā pie varas ir cionistu(komunistu) mafija, kura veic neiedomājamu genocīdu pret latviešu tautu. Kuri tad ir tie, kuri izlaupa Latviju ? Tie ir neviens cits, ka cionisti, tā sauktā HAZĀRU MAFIJA(krievžīdi un viņu ideoloģijas īstenotāji- komunisti). Tie nav nekādi ebreji pēc nacionālā definējuma, bet gan organizēta starptautiska noziedznieku banda, kura sev nelietīgi piesavinājusies “ebrejiskumu”. Visīstākie sātanisti un arī visīstākie un nežēlīgākie antisemīti. Šie sātaniskie izdzimumi mani- L. Grantiņu, uzskata par nacionālā naida kurinātāju, kaut gan es nekad neesmu nereizes “kurinājis” naidu pret ebrejiem, jo tādu nemaz Eiropā nav.

Izraēla, kura ir dibināta prettiesiski, ir visīstākais noziedznieku perēklis un nekas vairāk.

Liepājai un Latvijai nav naudas, lai uzturētu Liepājas slimnīcu, bet paskatāties, kādas naudas ir Liepājas izlaupītājiem- Lipmanam un Zaharjinam un arī tam pašam pieticīgajam Lembergam ?!

Un vēl- pēc visiem Starptautiskajiem LIKUMIEM- Ženēvas 1949 gada KONVENCIJAS, viņiem nav tiesības atrasties Latvijā.

Redzamās summas: Tas vēl bija “tālajos Lata laikos”, kad naudai bija cita- daudz lielāka vērtība ! To, ka viņi veica Latvijas izlaupīšanu, neviens šodien neuzdrošinās pieminēt, jo to var definēt kā ANTISEMĪTISMU ! Un cik miljoni ir uz “mūžīgā” pilsētas galvas Seska kontiem ārzemēs ?

Šeit pieminētie(un tādu ir Latvijā tūkstošiem), latviet, visi ir ārprāta noziedznieki- genocīda veicēji pret latvieši tautu, kuriem vieta ir karātavās.

Viņi nav cilvēki un tāpēc viņiem nav vietas starp mums.

Šie hazāriskie cilvēces ģenētiskie atkritumi dara visu, lai nepieļautu Ukrainas uzvaru ! Ukrainas uzvaras gadījumā viņi visi tiks sodīti ! Arī Latvijas deģenerātu banda, ar Levitu, Kariņu, Godmani, Šleseru & co, priekšgalā, jo viņi visi pieder cionistu- hazāru mafijai !

Latvijas miljonāru varzai miljoni jāatsavina un paši jātiesā !

Kā redzam, tad nauda “mētājas apkārt” kā gruži, tikai jāmāk to pacelt !

Šī banda, šī nolādētā krievžīdu komunistu banda, ir mūsu tautu novedusi pie iznīcības sliekšņa. Viņai ir jātiek iznīcinātai un viņa arī tiks iznīcināta !

Kirova Lipmana un viņa kundzes Annas – 65 miljoni latu…

Seko “Liepājas metalurga” akcionārs Sergejs Zaharjins ar 62 miljoniem latu…

Šogad Latvijas bagātākā ģimene joprojām ir Lembergi – Aivars, Anrijs un Līga Lembergi, kuru īpašumu kopvērtība gada laikā augusi par desmit miljoniem latu, sasniedzot 140 miljonus latu, secināts “Baltic Screen” pētījumā…

Sātanisti ! Nu no kurienes šim deģenerātam tāda nauda :Savu pozīciju – ceturto vietu bagātāko Latvijas cilvēku topā saglabājis Arkādijs Suharenko, kurš var lepoties ar 84,57 miljonu eiro lielu bagātību. Suharenko ir viens no AS “Rietumu banka” lielākajiem īpašniekiem, kam bankas akcijas pieder starpniecībā ar SIA “Suharenko Family Investments”. 

21.05.23

You may also like...

8 komentāru

  1. AG saka:

    Ka tik psihene darbotos, to tev, Plāngrantiņ, visvairāk vajag, vai ne?:))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Gedroicam arī ar psiheni būs par maz, ka labāk Gedroicam pa ārstēties mauku mājās, tad tur kārtīgi izmasetu i varbūt dirst dabīgi sāks. Medicīna mūsdienās ir nožēlojama satanistu sistēma, kas cilvēkus bende nevis palīdz regulēt veselo stavokli, lai tās lietas saceltos uz labo. Ta labāk pirts, konjaks un meitenes! Nevajadzēs staigāt pa dakteriem, bet meitenēm lielākoties dakteri nepalīdz, kad atopas jau kapā jaliekas iekšā. Ja esi jauna, skaista un piseliga, ko darīt pie daktera? Aborts!? Gedroic vai tavi vecāki, ja tādi tev vispār ir nekad nav domājusi izdarīt abortu? Ļoti izskatās pēc gadu desmitiem tavas karpisanas analos caurumos, ka tā ir tava likumīgā alkas vieta. Durka, pidari, atsūkšanas, dirsa ieņemšanas utt. Tak tu pie klozet poda kāda komynalka esi audzis!

  3. Labaakie komentaari no LA.LV. saka:

    https://www.la.lv/neizbegami-bus-piekapsanas/komentari

    raksta tādus rakstus
     21:56, 21. maijs 2023
    mīksti lienošie vai stabili kangari, jo nekas nekavē veikt dekolonizāciju, īpaši viegli ar krievijas pasi esošiem svešo pūļiem un īpaši Ukrainas kara dēl! Bet nodevēju un čekas salašņu dēl tas nenotiek, bet ir jānotiek un notiks!

    bet ērik
     22:10, 21. maijs 2023
    kāpēc un kam mums viņi te vajadzgi??! Un kā drīkst to lemt mūsu visu vietā saujiņa nodevēji – valdības iznireļi??!

    Zvirbulis
     13:48, 26. februāris 2023
    Latvijai nav jālauza galva par okupantiem . Sen varēja iemācīties , nevis gadiem ilgi demonstrēt savu pārākumu lielkrievu šovinismu =fašismu . Viņi te nelikumīgi iebruka , tāpēc pienācis laiks repatriēties . Latviešiem no saviem nodokļiem nav jāuztur viņu apmācību kursi . Vispār okupantiem Latvijā nedrīkst būt arī privātīpašumi , jo īpašumus viņi nelikumīgi atsavināja represētiem cilvēkiem . Tas ir tikai loģiski , ka šie civilokupanti atgriezīsies savās īstajās mājās krievijā . Viņi balsoja par to slepkavniecisko maniaku putleru , nu tad lai brauc un izbauda savu “russkij mir ” . Mums tos utainos nevajag
    .
    u rl u Gumānistam
     22:15, 21. maijs 2023
    brauc beidzot prom un ar visu savu varzu, tavējos te neviens pilsonis nav aicinājis un atļauja arī nav mums prasīta – visa okupantu varza ir nodevēju un okupantu prettiesiki uzspiesta genocīda veidā Latvijas pilsoņiem!

    Da dundukVectēviņam
     22:49, 21. maijs 2023
    okupanti nav ne jāpiecieš, ne jāciena – vienk. tiem nav jābūt LV un VISS!

    atbilde X vatei
     22:19, 21. maijs 2023
    Urku slimiķi,neraustat saimnieku-Lauvu aiz ūsām, citādi smagi ar ukraiņu draugiem samaksāsiet un labi, ja aizmukt paspēsiet!

    vau
     7:39, 23. februāris 2023
    Raksta autore ir tipiska Putinverstechere, jeb latviski Putina-sapratēja! Šādi cilvēki bez morāles melo, sagroza faktus, bet citus izliekas nezinām un nesaprotam. Vini izliekas nezinām un nesaprotam, ka 1. Latvijai nav jārūpējas par Krievijas, Baltkrievijas un Mozambikas pilsoņiem, jo ar krievu pasi rokās tiem pārbraucot robežai, ir izstrādāta spoeciāla repatriācijas programma Krievijas pilsoņiem. Tā kā Putinsapratēja var nesatraukāties, ko šie darīs – atstāj taču, tantīt, arī Krievijai uzņemties kādu daļu rūpju par saviem pilsoņiem, ko, ne? Katra morāle ir zudusi, un rakstone, Putinsapratēja, sāk spelēt kārtējo plati par to, ka “pie nezināšanas ir vainīgi latvieši”! Tik tālu aizgājusi viņas degradācija, vai arī naudiņa ir noderīga, lai spēlētu balalaiku skaļos toņos!

    Jesss vau
     22:22, 21. maijs 2023
    precīzi – mūsu visu normālo un neuzpirkto domas! svešos iebrucēju nekauņas sen vajadzēja prom un valsts nodevējus jātiesā!

    tu par sevi tā agit
     22:25, 21. maijs 2023
    raksti, ne par mums, jo kas , kad mums ko prasīja?! Vai ir bijis plebiscīts, referendums, nē nelegāli 4.maija varas banda atstāja okupantus LV un cenšas arī tagad pieturēt, lai nedod Dievs nevarētu tapt latviska mūsu dzimtā zeme!

    garais A
     9:47, 23. februāris 2023
    Zilupe un uz matušku-duņas,vaņkas,urlas!! a ko darisim ar saviem kotlesniekiem un sūdabrāļiem-nav jau daudz bet ir(latvija,pirma vieta,gobzemieši,daļēji zzs)

    Aber garais A
     22:57, 21. maijs 2023
    tak visam savs laiks, okupantus prom jādabū un tā būs, bet kolaborantus liksim pie sienas…nokaunināt! – visam jānobriest un briest arī, visos LV nostūros, tā vai citādi, bet tas notiks….

    Hugo
     11:33, 23. februāris 2023
    Latvijā steidzami jāpāriet uz informāciju latviešu valodā – visa informācija uz precēm un iestādēs TIKAI valsts valodā. Tā visi visātrāk to apgūs un nevajadzēs lieki strīdēties un domāt kā cittautiešus socializēt. To sen jau ir izdarījušas kaimiņvalstis. Ar piespiedu metodēm panāksim vienīgi lieku spriedzi

    vergi un sulaiņi
     23:01, 21. maijs 2023
    atbildiet – KĀPĒC OKUPANTI MUMS VAJADZĪGI, NEVIS prom BEIDZOT??!

    oto
     12:13, 23. februāris 2023
    Nu, nahuj tos izdzimteņus, lai brauc uz dzimto parašu un tur dzīvo laimīgi….

    Jā oto
     23:03, 21. maijs 2023
    tavs ir viens rets un taisnīgs komentārs! žēl, ka ar okpantu lamām piesārņoji?!

    Jupis
     17:12, 23. februāris 2023
    Latviešu 5.kolona cīnās par agresora valodas un to nēsātāju pārākumu likumu priekšā un grib agresora valodas nēsātajus un agresorvalsts pilsoņus noturēt pie sevis,radot pat īpašas privilēģijas,nevis ļaut brīvi atgriezties savā agresorvalstī,tā radot draudus valsts drošibai izmantojot dienesta stāvokli.

    Jupim
     23:11, 21. maijs 2023
    to dara kangaru-komunistu-zagļu un nodevēju banda, kas visur salīdusi amatos un savus mēslus-atvases un radus arī sabāzuši amatos, kopā ar okupantiem! Tos visu jāfiksē un jātiesā pie pirmās izdevības! Kā ukraiņu patrioti uzvarēs, tā pie tā kopīgi varēs ķerties, tāda esot noruna bijusi tur uz vietas kaujas laikos!

    Www.
     11:09, 26. februāris 2023
    Sen vajadzēja piespiest mācīties layviešu valodu,un nav pareizi,ka 75 gadiem nav jāliek eksāmens pirms 30 gadiem viņiem bija 45 gadi,tad viņiem bija vienalga

    Nēē Www
     23:13, 21. maijs 2023
    vienk. viņiem te NAV jābūt un VISS!

    Derdzīgajam
     23:17, 21. maijs 2023
    viss otrādi – okupanti sajutās tik vareni un tik mūžīgi, ka darījo to, lai pasaules acīs tēlotu “gumānistus”, jo uzskatīja Baltiju par mazu, tos neapdraudošu vienību!

    Hei
     21:14, 21. maijs 2023
    Žēlot še itis pašlabuma meklētājus krievus,šos okupantu pēcnācējus,kas vakar apspļaudīja manas durvis un naktī šitā pa tām tik stipri,ka domāju laužas iekšā,bet šie krievi dzērumā tagad izrāda naidu te dzīvojošiem fašistiem tas ir mums latviešiem,jo redzi jāmācās šī” suņu “valoda,viņus deportēt uz krieviju,lai savā c salašņas,neviena valsts viņus necieš ,tik Latvijā viņu savairojies par daud-z jo tik labvēlīgi apstākļi,Rubiks krieviem dzīvokļus deva bez maksas un bez valodas prasmēm, toties mums jāpērk kooperatīviem dzīvokļi bija. rubrikā dēls sēž Saeimā—domāšana tāda kā vecajam,bet netiek izmests,jo tur lielākoties visi mēsli peld virspusē ,arī šlesera dēls turpat,tāda realitāte LV

    u r li ka m ???
     21:49, 21. maijs 2023
    jums, okupantiem lidz veemienam var gribeeties egilu vietaa vovkas un fedjas galvenos amatos redzeet, bet nekad taa vairs nebuus, velti pretlatviski smirdi…

    armands
     21:53, 21. maijs 2023
    mūs izveda no savas Dzimtenes nolemtībai, sibirijas ellē,bet mēs tak krievus lūdzam braukt uz savu etnisko rodinu – tur tak to paradīze.Kāpēc krieviem te jāmokas? KĀ sASKAŅA, stabilitāte gaida te Ukrainas variantu sen jau skaidrs, bet trumpju mums tagad vairāk rokās. Negribētos Brivibas pieminekli atkal saukt par pieminekli Brivibai

    armand
     23:24, 21. maijs 2023
    tas viss ir muusu rokaas, vajag tik sanemties un iet ielaas. bet kolaborantus no amatiem nomest un okupantus prom jadabuu bez vaarda runas un tikai kopaa to varam, jo meesli varu sagraabushi jau 30 gadus

    https://www.la.lv/neizbegami-bus-piekapsanas/komentari
    raksta tādus rakstus
     21:56, 21. maijs 2023
    mīksti lienošie vai stabili kangari, jo nekas nekavē veikt dekolonizāciju, īpaši viegli ar krievijas pasi esošiem svešo pūļiem un īpaši Ukrainas kara dēl! Bet nodevēju un čekas salašņu dēl tas nenotiek, bet ir jānotiek un notiks!

    bet ērik
     22:10, 21. maijs 2023
    kāpēc un kam mums viņi te vajadzgi??! Un kā drīkst to lemt mūsu visu vietā saujiņa nodevēji – valdības iznireļi??!

    Zvirbulis
     13:48, 26. februāris 2023
    Latvijai nav jālauza galva par okupantiem . Sen varēja iemācīties , nevis gadiem ilgi demonstrēt savu pārākumu lielkrievu šovinismu =fašismu . Viņi te nelikumīgi iebruka , tāpēc pienācis laiks repatriēties . Latviešiem no saviem nodokļiem nav jāuztur viņu apmācību kursi . Vispār okupantiem Latvijā nedrīkst būt arī privātīpašumi , jo īpašumus viņi nelikumīgi atsavināja represētiem cilvēkiem . Tas ir tikai loģiski , ka šie civilokupanti atgriezīsies savās īstajās mājās krievijā . Viņi balsoja par to slepkavniecisko maniaku putleru , nu tad lai brauc un izbauda savu “russkij mir ” . Mums tos utainos nevajag
    .
    u rl u Gumānistam
     22:15, 21. maijs 2023
    brauc beidzot prom un ar visu savu varzu, tavējos te neviens pilsonis nav aicinājis un atļauja arī nav mums prasīta – visa okupantu varza ir nodevēju un okupantu prettiesiki uzspiesta genocīda veidā Latvijas pilsoņiem!

    Da dundukVectēviņam
     22:49, 21. maijs 2023
    okupanti nav ne jāpiecieš, ne jāciena – vienk. tiem nav jābūt LV un VISS!

    atbilde X vatei
     22:19, 21. maijs 2023
    Urku slimiķi,neraustat saimnieku-Lauvu aiz ūsām, citādi smagi ar ukraiņu draugiem samaksāsiet un labi, ja aizmukt paspēsiet!

    vau
     7:39, 23. februāris 2023
    Raksta autore ir tipiska Putinverstechere, jeb latviski Putina-sapratēja! Šādi cilvēki bez morāles melo, sagroza faktus, bet citus izliekas nezinām un nesaprotam. Vini izliekas nezinām un nesaprotam, ka 1. Latvijai nav jārūpējas par Krievijas, Baltkrievijas un Mozambikas pilsoņiem, jo ar krievu pasi rokās tiem pārbraucot robežai, ir izstrādāta spoeciāla repatriācijas programma Krievijas pilsoņiem. Tā kā Putinsapratēja var nesatraukāties, ko šie darīs – atstāj taču, tantīt, arī Krievijai uzņemties kādu daļu rūpju par saviem pilsoņiem, ko, ne? Katra morāle ir zudusi, un rakstone, Putinsapratēja, sāk spelēt kārtējo plati par to, ka “pie nezināšanas ir vainīgi latvieši”! Tik tālu aizgājusi viņas degradācija, vai arī naudiņa ir noderīga, lai spēlētu balalaiku skaļos toņos!

    Jesss vau
     22:22, 21. maijs 2023
    precīzi – mūsu visu normālo un neuzpirkto domas! svešos iebrucēju nekauņas sen vajadzēja prom un valsts nodevējus jātiesā!

    tu par sevi tā agit
     22:25, 21. maijs 2023
    raksti, ne par mums, jo kas , kad mums ko prasīja?! Vai ir bijis plebiscīts, referendums, nē nelegāli 4.maija varas banda atstāja okupantus LV un cenšas arī tagad pieturēt, lai nedod Dievs nevarētu tapt latviska mūsu dzimtā zeme!

    garais A
     9:47, 23. februāris 2023
    Zilupe un uz matušku-duņas,vaņkas,urlas!! a ko darisim ar saviem kotlesniekiem un sūdabrāļiem-nav jau daudz bet ir(latvija,pirma vieta,gobzemieši,daļēji zzs)

    Aber garais A
     22:57, 21. maijs 2023
    tak visam savs laiks, okupantus prom jādabū un tā būs, bet kolaborantus liksim pie sienas…nokaunināt! – visam jānobriest un briest arī, visos LV nostūros, tā vai citādi, bet tas notiks….

    Hugo
     11:33, 23. februāris 2023
    Latvijā steidzami jāpāriet uz informāciju latviešu valodā – visa informācija uz precēm un iestādēs TIKAI valsts valodā. Tā visi visātrāk to apgūs un nevajadzēs lieki strīdēties un domāt kā cittautiešus socializēt. To sen jau ir izdarījušas kaimiņvalstis. Ar piespiedu metodēm panāksim vienīgi lieku spriedzi

    vergi un sulaiņi
     23:01, 21. maijs 2023
    atbildiet – KĀPĒC OKUPANTI MUMS VAJADZĪGI, NEVIS prom BEIDZOT??!

    oto
     12:13, 23. februāris 2023
    Nu, nahuj tos izdzimteņus, lai brauc uz dzimto parašu un tur dzīvo laimīgi….

    Jā oto
     23:03, 21. maijs 2023
    tavs ir viens rets un taisnīgs komentārs! žēl, ka ar okpantu lamām piesārņoji?!

    Jupis
     17:12, 23. februāris 2023
    Latviešu 5.kolona cīnās par agresora valodas un to nēsātāju pārākumu likumu priekšā un grib agresora valodas nēsātajus un agresorvalsts pilsoņus noturēt pie sevis,radot pat īpašas privilēģijas,nevis ļaut brīvi atgriezties savā agresorvalstī,tā radot draudus valsts drošibai izmantojot dienesta stāvokli.

    Jupim
     23:11, 21. maijs 2023
    to dara kangaru-komunistu-zagļu un nodevēju banda, kas visur salīdusi amatos un savus mēslus-atvases un radus arī sabāzuši amatos, kopā ar okupantiem! Tos visu jāfiksē un jātiesā pie pirmās izdevības! Kā ukraiņu patrioti uzvarēs, tā pie tā kopīgi varēs ķerties, tāda esot noruna bijusi tur uz vietas kaujas laikos!

    Www.
     11:09, 26. februāris 2023
    Sen vajadzēja piespiest mācīties layviešu valodu,un nav pareizi,ka 75 gadiem nav jāliek eksāmens pirms 30 gadiem viņiem bija 45 gadi,tad viņiem bija vienalga

    Nēē Www
     23:13, 21. maijs 2023
    vienk. viņiem te NAV jābūt un VISS!

    Derdzīgajam
     23:17, 21. maijs 2023
    viss otrādi – okupanti sajutās tik vareni un tik mūžīgi, ka darījo to, lai pasaules acīs tēlotu “gumānistus”, jo uzskatīja Baltiju par mazu, tos neapdraudošu vienību!

    Hei
     21:14, 21. maijs 2023
    Žēlot še itis pašlabuma meklētājus krievus,šos okupantu pēcnācējus,kas vakar apspļaudīja manas durvis un naktī šitā pa tām tik stipri,ka domāju laužas iekšā,bet šie krievi dzērumā tagad izrāda naidu te dzīvojošiem fašistiem tas ir mums latviešiem,jo redzi jāmācās šī” suņu “valoda,viņus deportēt uz krieviju,lai savā c salašņas,neviena valsts viņus necieš ,tik Latvijā viņu savairojies par daud-z jo tik labvēlīgi apstākļi,Rubiks krieviem dzīvokļus deva bez maksas un bez valodas prasmēm, toties mums jāpērk kooperatīviem dzīvokļi bija. rubrikā dēls sēž Saeimā—domāšana tāda kā vecajam,bet netiek izmests,jo tur lielākoties visi mēsli peld virspusē ,arī šlesera dēls turpat,tāda realitāte LV

    u r li ka m ???
     21:49, 21. maijs 2023
    jums, okupantiem lidz veemienam var gribeeties egilu vietaa vovkas un fedjas galvenos amatos redzeet, bet nekad taa vairs nebuus, velti pretlatviski smirdi…

    armands
     21:53, 21. maijs 2023
    mūs izveda no savas Dzimtenes nolemtībai, sibirijas ellē,bet mēs tak krievus lūdzam braukt uz savu etnisko rodinu – tur tak to paradīze.Kāpēc krieviem te jāmokas? KĀ sASKAŅA, stabilitāte gaida te Ukrainas variantu sen jau skaidrs, bet trumpju mums tagad vairāk rokās. Negribētos Brivibas pieminekli atkal saukt par pieminekli Brivibai

    armand
     23:24, 21. maijs 2023
    tas viss ir muusu rokaas, vajag tik sanemties un iet ielaas. bet kolaborantus no amatiem nomest un okupantus prom jadabuu bez vaarda runas un tikai kopaa to varam, jo meesli varu sagraabushi jau 30 gadus

    https://www.la.lv/neizbegami-bus-piekapsanas/komentari
    raksta tādus rakstus
     21:56, 21. maijs 2023
    mīksti lienošie vai stabili kangari, jo nekas nekavē veikt dekolonizāciju, īpaši viegli ar krievijas pasi esošiem svešo pūļiem un īpaši Ukrainas kara dēl! Bet nodevēju un čekas salašņu dēl tas nenotiek, bet ir jānotiek un notiks!

    bet ērik
     22:10, 21. maijs 2023
    kāpēc un kam mums viņi te vajadzgi??! Un kā drīkst to lemt mūsu visu vietā saujiņa nodevēji – valdības iznireļi??!

    Zvirbulis
     13:48, 26. februāris 2023
    Latvijai nav jālauza galva par okupantiem . Sen varēja iemācīties , nevis gadiem ilgi demonstrēt savu pārākumu lielkrievu šovinismu =fašismu . Viņi te nelikumīgi iebruka , tāpēc pienācis laiks repatriēties . Latviešiem no saviem nodokļiem nav jāuztur viņu apmācību kursi . Vispār okupantiem Latvijā nedrīkst būt arī privātīpašumi , jo īpašumus viņi nelikumīgi atsavināja represētiem cilvēkiem . Tas ir tikai loģiski , ka šie civilokupanti atgriezīsies savās īstajās mājās krievijā . Viņi balsoja par to slepkavniecisko maniaku putleru , nu tad lai brauc un izbauda savu “russkij mir ” . Mums tos utainos nevajag
    .
    u rl u Gumānistam
     22:15, 21. maijs 2023
    brauc beidzot prom un ar visu savu varzu, tavējos te neviens pilsonis nav aicinājis un atļauja arī nav mums prasīta – visa okupantu varza ir nodevēju un okupantu prettiesiki uzspiesta genocīda veidā Latvijas pilsoņiem!

    Da dundukVectēviņam
     22:49, 21. maijs 2023
    okupanti nav ne jāpiecieš, ne jāciena – vienk. tiem nav jābūt LV un VISS!

    atbilde X vatei
     22:19, 21. maijs 2023
    Urku slimiķi,neraustat saimnieku-Lauvu aiz ūsām, citādi smagi ar ukraiņu draugiem samaksāsiet un labi, ja aizmukt paspēsiet!

    vau
     7:39, 23. februāris 2023
    Raksta autore ir tipiska Putinverstechere, jeb latviski Putina-sapratēja! Šādi cilvēki bez morāles melo, sagroza faktus, bet citus izliekas nezinām un nesaprotam. Vini izliekas nezinām un nesaprotam, ka 1. Latvijai nav jārūpējas par Krievijas, Baltkrievijas un Mozambikas pilsoņiem, jo ar krievu pasi rokās tiem pārbraucot robežai, ir izstrādāta spoeciāla repatriācijas programma Krievijas pilsoņiem. Tā kā Putinsapratēja var nesatraukāties, ko šie darīs – atstāj taču, tantīt, arī Krievijai uzņemties kādu daļu rūpju par saviem pilsoņiem, ko, ne? Katra morāle ir zudusi, un rakstone, Putinsapratēja, sāk spelēt kārtējo plati par to, ka “pie nezināšanas ir vainīgi latvieši”! Tik tālu aizgājusi viņas degradācija, vai arī naudiņa ir noderīga, lai spēlētu balalaiku skaļos toņos!

    Jesss vau
     22:22, 21. maijs 2023
    precīzi – mūsu visu normālo un neuzpirkto domas! svešos iebrucēju nekauņas sen vajadzēja prom un valsts nodevējus jātiesā!

    tu par sevi tā agit
     22:25, 21. maijs 2023
    raksti, ne par mums, jo kas , kad mums ko prasīja?! Vai ir bijis plebiscīts, referendums, nē nelegāli 4.maija varas banda atstāja okupantus LV un cenšas arī tagad pieturēt, lai nedod Dievs nevarētu tapt latviska mūsu dzimtā zeme!

    garais A
     9:47, 23. februāris 2023
    Zilupe un uz matušku-duņas,vaņkas,urlas!! a ko darisim ar saviem kotlesniekiem un sūdabrāļiem-nav jau daudz bet ir(latvija,pirma vieta,gobzemieši,daļēji zzs)

    Aber garais A
     22:57, 21. maijs 2023
    tak visam savs laiks, okupantus prom jādabū un tā būs, bet kolaborantus liksim pie sienas…nokaunināt! – visam jānobriest un briest arī, visos LV nostūros, tā vai citādi, bet tas notiks….

    Hugo
     11:33, 23. februāris 2023
    Latvijā steidzami jāpāriet uz informāciju latviešu valodā – visa informācija uz precēm un iestādēs TIKAI valsts valodā. Tā visi visātrāk to apgūs un nevajadzēs lieki strīdēties un domāt kā cittautiešus socializēt. To sen jau ir izdarījušas kaimiņvalstis. Ar piespiedu metodēm panāksim vienīgi lieku spriedzi

    vergi un sulaiņi
     23:01, 21. maijs 2023
    atbildiet – KĀPĒC OKUPANTI MUMS VAJADZĪGI, NEVIS prom BEIDZOT??!

    oto
     12:13, 23. februāris 2023
    Nu, nahuj tos izdzimteņus, lai brauc uz dzimto parašu un tur dzīvo laimīgi….

    Jā oto
     23:03, 21. maijs 2023
    tavs ir viens rets un taisnīgs komentārs! žēl, ka ar okpantu lamām piesārņoji?!

    Jupis
     17:12, 23. februāris 2023
    Latviešu 5.kolona cīnās par agresora valodas un to nēsātāju pārākumu likumu priekšā un grib agresora valodas nēsātajus un agresorvalsts pilsoņus noturēt pie sevis,radot pat īpašas privilēģijas,nevis ļaut brīvi atgriezties savā agresorvalstī,tā radot draudus valsts drošibai izmantojot dienesta stāvokli.

    Jupim
     23:11, 21. maijs 2023
    to dara kangaru-komunistu-zagļu un nodevēju banda, kas visur salīdusi amatos un savus mēslus-atvases un radus arī sabāzuši amatos, kopā ar okupantiem! Tos visu jāfiksē un jātiesā pie pirmās izdevības! Kā ukraiņu patrioti uzvarēs, tā pie tā kopīgi varēs ķerties, tāda esot noruna bijusi tur uz vietas kaujas laikos!

    Www.
     11:09, 26. februāris 2023
    Sen vajadzēja piespiest mācīties layviešu valodu,un nav pareizi,ka 75 gadiem nav jāliek eksāmens pirms 30 gadiem viņiem bija 45 gadi,tad viņiem bija vienalga

    Nēē Www
     23:13, 21. maijs 2023
    vienk. viņiem te NAV jābūt un VISS!

    Derdzīgajam
     23:17, 21. maijs 2023
    viss otrādi – okupanti sajutās tik vareni un tik mūžīgi, ka darījo to, lai pasaules acīs tēlotu “gumānistus”, jo uzskatīja Baltiju par mazu, tos neapdraudošu vienību!

    Hei
     21:14, 21. maijs 2023
    Žēlot še itis pašlabuma meklētājus krievus,šos okupantu pēcnācējus,kas vakar apspļaudīja manas durvis un naktī šitā pa tām tik stipri,ka domāju laužas iekšā,bet šie krievi dzērumā tagad izrāda naidu te dzīvojošiem fašistiem tas ir mums latviešiem,jo redzi jāmācās šī” suņu “valoda,viņus deportēt uz krieviju,lai savā c salašņas,neviena valsts viņus necieš ,tik Latvijā viņu savairojies par daud-z jo tik labvēlīgi apstākļi,Rubiks krieviem dzīvokļus deva bez maksas un bez valodas prasmēm, toties mums jāpērk kooperatīviem dzīvokļi bija. rubrikā dēls sēž Saeimā—domāšana tāda kā vecajam,bet netiek izmests,jo tur lielākoties visi mēsli peld virspusē ,arī šlesera dēls turpat,tāda realitāte LV

    u r li ka m ???
     21:49, 21. maijs 2023
    jums, okupantiem lidz veemienam var gribeeties egilu vietaa vovkas un fedjas galvenos amatos redzeet, bet nekad taa vairs nebuus, velti pretlatviski smirdi…

    armands
     21:53, 21. maijs 2023
    mūs izveda no savas Dzimtenes nolemtībai, sibirijas ellē,bet mēs tak krievus lūdzam braukt uz savu etnisko rodinu – tur tak to paradīze.Kāpēc krieviem te jāmokas? KĀ sASKAŅA, stabilitāte gaida te Ukrainas variantu sen jau skaidrs, bet trumpju mums tagad vairāk rokās. Negribētos Brivibas pieminekli atkal saukt par pieminekli Brivibai

    armand
     23:24, 21. maijs 2023
    tas viss ir muusu rokaas, vajag tik sanemties un iet ielaas. bet kolaborantus no amatiem nomest un okupantus prom jadabuu bez vaarda runas un tikai kopaa to varam, jo meesli varu sagraabushi jau 30 gadus

  4. homiķim a.g.??! saka:

    AG 2023. gada 21. maija 15.26
    Ka tik psihene darbotos, to tev, Plāngrantiņ, visvairāk vajag, vai ne?:))
    —————- —————–
    tu ļumekli vēl uz veco jaut. neesi atbildējis,bat jau veco dežūrstulbumu esi iepļeckājis!Tad esi psrs laiku pidars,jeb jau moderni – neparasti zils?

    Kas otram bedri rok…! 2023. gada 20. maija 2.37
    Hmm, ko tā savējiem uzlec un vēl Grantinam a.g., jo tu jau arī esi pidars??! Visa Daugavpils tā tevi sauc, jo visur ļumi viens, vai ar kādiem večiem, nekad, nekur ne ar vienu sievieti?!

  5. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=sodWu5GoAig

    Особая каста друзей Зеленского

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Ak vai, ka tie komentāri pa laika tēmai. Ieslēdzot telefonu parādās kārtējo reizi nožēlojams stīgu raustitajs Dimiters, kas līdzīgi Gedroicam redz apkārt vienus pidarus un krievos tik saredz pasaules glābējus, tad atkal kādam krievam neliek miera Laima Vaikule, ka viņai būtu jāslavē Sovietu karavīrs, jo nebūdami viņi nebūtu arī tādas Laimas. Ja viņu nebūtu to jobanojo Soviet laiku, kas būtu es un mani aizsaulē aizgājušie senči kuri visu dzīvi splaudijas par Soviet ne kultūru? Tad nu mātei stāstot to līniju, ka man pienāktos iespējams būt par Kurlandijas ķeizaru, bet esam nožēlojami šajos laikos, ka vien dzīvojot pašam savā zemē zem nacionālās izkārtnes pats savu senču vēsturi stāstot saviem radiem ir jādzird, ka mani senči slikti domāja par krieviem. Tad nu sanāk, ka par zagļiem un slepkavām var runāt tikai labu un uz savu karavīru kapiem jadirs virsū? Tomēr skaidrot tiem krieviem nav nekādas jēgas par to vēsturi, jo viņi bazisies virsū ar savu svēto hujnu tik un tā, tad nu tāds Dimiters ir aplipis galīgi ar krievu izredzetibas triperi. Spilgts piemērs tam, ko nozīmē cilvēka dzīve ilūzijas gaismās un savu māti visur stuke, kā Rīgas kinostudijas svēto primadonu. Padomajies, ka ja žēlo ir tās večiņas kuras visu dzīvi nespēj pateikt – Paldies? Pizdujtje v Russiju! Kad viņiem norāda viņu pašu valodā, tad sāk vaimanas dziedāt, ka mi zdesj rodilisj! Kaimiņš nr. 6 arī rodilsa v Latvije a staigāja mītiņos pie prasīdams krievu valodu par valsts valodu un izsakās, ka Staļinam vajadzēja vairāk latviešus apšaut. Nu gribat sev kaimiņos tādu kaimiņu nr. 6? Tomēr visu aizdomigakie ir tie, kas dzīvo viņam pretī izkardami Ukrainas karogu! Runā arī po lotishki, bet tās Rh – Hr vibrācijas ir radniecīgas Odesiesiem. Tā diena pienāks, kad viņi bēgs no šejienes, bet visu smagāk būs tiem, kas zem nacionālās izkārtnes sadarbojas ar tiem izdzimteņiem. Tā man vēstī kādi pretīgi murgi kuros nodevējus nosit tauta aiz Dievišķā naida, ka nespēj sevi vairs savaldīt. Tieši to viņi arī jūt un baidās, tad tāpēc ar steidzās cept likumus, kur latvietim būs jāapliecina uzticamība pastāvošajai valsts varai. Nu jāizceļ ir tas Ogrē patriots Helmanis, kas arī tēlo pareizo nacionālistu un Dimiters arī viņiem raustīja ģitāras stīgas slavedams dziesmās. Tā teikt, ka i ribku s jestj da i nahuj sestj! Kuku? Kad tā valsts no svešajiem tiks attīrīta, tad arī varēs runāt par Saimniecisko lietu sakārtotību un viss ir Latvijā pietiekoši pilnvērtīgai auglības dzīvei, ka nevajag tās Krievijas bagātības ar kurām tie urlas lielās nepārtraukti.

  7. atradam LRTT archivos slimaa zilmurgus saka:

    AGedroics 2018. gada 22. oktobra 18.14
    Bordāns tev deva savu dirsu??? :))

    to AG 2018. gada 22. oktobra 23.06
    Tas esot kāds sindroms, ka visu laiku gribas runāt rupjības. Derētu aprunāties ar psihiatru.

  8. Бочка жира saka:

    Интересно, с точки зрения редакции Юлия Тимошенко – украиночка такая вся из себя с “латышскими” корнями ( трансформация Гринян – Григьянс – Григьянис – Grigjānis) – или же хазарка?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *