4.maija kliķe nekādīgi nevar norimties(kārtējā Grantiņa tiesāšana) !

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa

Tiesas paziņojums par lietas izskatīšanu attālināti videokonferences režīmā krimināllietā Nr.11840002212 (lietvedības Nr.K30-0069-22/1), Linarda Grantiņa apsūdzībā pēc Krimināllikuma 78.panta otrās daļas un 81.panta.

Labdien !

 Kā jau es jūs informēju, līdz maijam esmu atzīts par 100% invalīdu. To jūs, cik man ir zināms, esiet uzzinājuši arī no manas ārstes. Esmu saņēmis 6. ķīmijas un 8. imūn-terapijas. Tikko beidzās 22. apstarošanas !

Kādā fiziskā stāvoklī es pagaidām atrodos, ir saprotams pat sētas mietam, bet tikai ne jums, sarkano noziedznieku varzai, kurai vietas nav starp cilvēkiem.

Man pret okupācijas izdzimteņiem nav nekāds pienākums.

Ar jums es komunicējos, jo ievēroju patreizējo realitāti. Lai piedalītos tiesas sēdē, ir jābūt ar skaidru prātu ! 20. janvārī man jāierodas uz pārbaudi un, ja būs kāda procedūra, tad netaisos to jūsu noziedzīgās darbības rezultātā atlikt, jo mana iepriekšējā un arī šī slimība ir Latvijas VDD radīta. Pirmo reizi bija indēšana, bet pēdējo- apstarošana. Lai nu kurš, bet jūs labi saprotat, ka Latvija nav Tiesiska valsts, jo pēc okupācijas nav notikusi okupācijas represīvo struktūru demontāža. Mani šodien tiesas priekšā “velk” tas pats kroplais sātaniskais izdzimums– A. Borovkovs, kurš piedalījās manis veidotās H- 86 grupas likvidēšanā un manis arestā.

Un ir jau vēl kāds idiotisms no jūsu puses: Par šo jūsu apsūdzību man tiesa notika Minsterē 2012. g. 12. oktobrī. Nozieguma sastāvs netika atklāts, jo nekur netika konstatēts AICINĀJUMS, bet tikai viedoklis, lai arī cik tas nepatīkams liktos okupantiem un kolaboracionistiem ! To arī atzina mans bijušais aizstāvis P. Rebenoks, kurš tika noslepkavots no tiem, kuri šodien pret mani uztur šo noziedzīgo apsūdzību. Bet, nav taču problēma, tiesājiet mani bez manis. Man jūsu noziedzīgas varas spriedumi maz interesē. Bet, ja tomēr vēlaties, lai es kādā video tiltā piedalos, tad rīkojiet to, kad es būšu atguvies no jūs kārtējās diversijas,- ne ātrāk kā jūnijā, protams, ja vēl būšu šajā dimensijā !

Bez mazākās cieņas pret viskorumpētākās valsts tiesas pārstāvjiem,-

L. Grantiņš  13.01.22 (Šeit teiktais nav jāuztver kā tiešs apvainojums t. Moļņikai, bet vispārinājums LR tiesu sistēmai)

You may also like...

8 komentāru

  1. coment saka:

    Kur teikts, ka šajā lietā prokurors un tiesnesis paši pēkšņi nesaslimst ar briesmīgu, neārstējamu un nāvīgi slimību, vai arī nenotiek nelaime kā zvērinātam advokātam Rebenokam? Sātaniskās Aivars Borovkovs jau reiz avarēja, zaudējot piecāsvminūtēs savu bērnu , un neko Varenais nevarēja izdarīt. Lūk, tā Dievs soda tādu kā nelieto Aivaru Borovkovs, un sodīs vēl, vēl un vēl…

  2. re saka:

    Vēl pirms gada bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis likās liels vīrs. Bet nu viņš ir zem zemes un noteikti ellē blakus Josifam Staļinam.

  3. AG saka:

    Ег тщьуешуы уек

    Tu nometies četrāpus un parej kameras priekšā, tad visi sapratīs, ka esi slims !!! :)))

  4. Raimonds saka:

    Grantiņam vajadzētu izturēt,pirmais jau piķa katlā vārās. Eh, jautri viņiem tur ies! Mums visiem būs jautri pavērot,vai nu no šīs zemes,vai mākoņa maliņas,kā tie radījumi plunčāsies.Tā kā izturību,un uzspļauj okupantu tiesai,kā Benders,ar siekalām.

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Tai Dievišķajā tiesa viss būs par lielu pārsteigumu lielākajai daļai i pareizajiem izrādīsies vieta ne tur, kur cerēja. Laicīgajā pasaulē viss ir ačgārni, bet Dievišķajā gan cilvēkam daudz kas nesaprotami.

  6. ES saka:

    Kā, ar to kāpās norakto prokurori? Izskatās, ka raka ar lāpstām. Divas dienas, lai no Jūrmalas vestu nogalināt. Lai slēptu pēdas bija jāpiesaista frontālais iekrāvējs, kuru šimkrastam ir gana, un neviens nezina, kur un kāpēc brauca. Jo prokuroriem ir nasraķ!

  7. ES saka:

    Apsūdzība nevar tikt pret valsti! Absūdzībai jābūt pret valstisko iekārtu, jeb gribu!
    Jāapsūdz ir valsts iekārta, nevis valsts!

  8. rīdzinieki saka:

    Laba L.Grantiņa atbilde 4.maija kolaborantu varzai – latvju tautas valdības imitatoriem! Bet videokonferenci ar L.Grantiņa piedalīšanos “tiesas” procesā, šie gļēvie un korumpētie kangari – tiesneši un ierēdņi nekad nepieļaus, jo tā būtu publiskota no LRTT puses un to 4.maija kliķe nevar pieļaut.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *