“Pārmaiņas”: Cik gan truliem un zemiskiem rāpuļiem jābūt

Cik gan truliem un zemiskiem rāpuļiem ir jābūt, lai lepotos ar to, ko nodarījuši citām tautām un neizjustu kaunu, aizbēgot savos plašumos uz neatgriešanos, kā to izdarīja nedaudzās kolonistu ģimenes 90to gadu sākumā.

Я – русский оккупант.

https://sumoid.livejournal.com/146870.html

Pievienoju video, kur beidzamās piecas minūtes dod mums izskaidrojumus uz okupantu pēdējā laika bravūrīgajām aktivitātēm.

Tāpat šādu pavērsienu ar nepacietību gaida tie, kas kopā ar okupantiem izzaguši Latvijas valsti un apzaguši Latvijas pamatiedzīvotājus.

Русским нужен мир, желательно весь …

Tādēļ vēlreiz aicinu atteikties no Latvijas pilsonības tos, kuriem patiesībā tāda nepienākas. Lai nākotnē neradītu liekas problēmas sev un citiem kā starptautiska, organizētu noziedznieku grupējuma līdzdalībniekiem.
Attiecībā pret tiem kolonistiem, kuri Latvijas pilsonību nav pieņēmuši, iebildumu nevar būt un tādi droši vien nebūs arī nākotnē, jo viņi nav izrādījuši tieksmi iejaukties svešas valsts politikā pēc 1991.gada.

LRTT: Tā ir izdzimteņu kloāka

Nedomāju !!!, ka tie, kuri nav ieguvuši LR pilsonību, to darīja MORĀLU  apsvērumu, bet gan sava slinkuma un stulbuma dēļ ! Bet, protams, atmaksas stundā viņi tiks cauri ar “mazāk sabojātu ādu”.

Atcerēsimies, kā referendumā par VALODU, savu zvērestu lauza pilnīgi visi “pilsoņi”, kuri bija zvērējuši būt uzticīgi Latvijai un latviešu valodai kā vienīgajai VALSTS valodai ! Tas, kurš lauzis zvērestu, nav uzskatāms par homo sapiens(CILVĒKU).

25.01.20

You may also like...

15 komentārs

  1. Armands saka:

    Viņi savā kloakas caurumā grib ievilkt visu pasauli, bet paši nosliks. Latviešu strelki pipeli apzīmēja ar vārdu Nikolajs. Samos laikos jis ir iecelts svēto kārtā ar visu ģimeni, tad nu varam pipeli dēvēt par Svēto Nikolaju, bet kloakas caurumu par Romanovo.Kaimins nr. 6 man te ar vaimanā, ka jam pilsonību nav iedevuši, bet pats lej netīrības virsū cilvēkiem, kuru zemē dzīvo un staigā mītiņos za russkij jazik v Latvije. Es jam norādu, ka pienāks diena, kad viņi krames čemodānus.

  2. Anonīms saka:

    bildē – “krutā” jaunatne…
    Cits nosaukums – saprihvatizējušos atvases.
    Kā Krievijā, tā Latvijā.
    Ar lumpenu smadzenēm pauros.
    Obligātais priekšnosacījums tādām
    aktivitātēm – alkoholisms.

    Vispār jau Krievijas normālos saitos tādas
    bildes publicē zem rubrikām
    “vājprātīgā Krievija” un tamlīdzīgām…
    Kā satīru.

  3. tam lielīgajam okupantam saka:

    karma jau iedarbojusies…

    Viņš labi saprot, ka tos “labumus” neviens
    no PSRS nelūdza un tā bija tikai
    žestikulēšana politiskā viltus kapitāla
    iegūšanai.
    Spekulēšana uz to, ka neiesaistīto valstu
    mietpilsoņi vienmēr labprātāk uztvers “ziņu”,
    ka kaut kur ir vēl labāk nekā pie viņiem.

    Slimnieks pat nav paslinkojis uzskaitīt
    “aplaimotās” teritorijas. :))))

    Jeņķi savulaik paslinkoja pasargāt no PSRS
    “jēbrējiem” atombumbas izstrādes noslēpumus,
    par kuriem tagad jāmaksā visai pasaulei.

  4. Pārmaiņas saka:

    Jakovenko precīzi formulē: “Tie nav cilvēki ar citu viedokli vai citu redzējumu, viņi ir kremļa apmaksāti informatīvā kara ieroči, kas nākuši jūs iznīcināt.” !!!
    Tātad putina plāns ir līdz 9.maijam nokārtot visas savas ieceres, attiecībā uz Krievijas impērijas teritoriju un ietekmes sfērām, kas nozīmē, visas teritorijas kuras apdzīvo krievu pasaule. Pēc kā nosvinēt savu personīgo uzvaru 9.maijā sarkanajā laukumā. Tur pieaicinātie būšot pēc iespējas vairāk pasaules līderu (gazproma, naftas, narko un porno biznesa uzpirkto), protams, ja šis slepkava un terorists izdzīvos tik ilgi, jo pēdējās dienās strauji pasliktinoties viņa veselība.
    Mums jābūt gataviem provokācijām, neizslēdzot pat upurus, kas savukārt varētu būt iesākums deokupācijas jautājumu risināšanai starptautiskā mērogā.

  5. Anonīms saka:

    žīdi “nesaprot” kas ir nodoklis, pat ja
    dokumenta nosaukumā vārds lietots:

    https://www.la.lv/ekonomikas-zinatnu-doktors-pensiju-apliksana-ar-nodokli-ir-dubulta-nodoklu-iekasesana

    Žīdi saprot tikai “kampt/laupīt”…

  6. pats saka:

    Anonymous pats ir žīds…..

  7. saki, ``Pārmaiņa``, uz ko tas? saka:

    Uz pārmaiņām? Prasu “mātei“, lai iedod `youtubi` latviski. Un ko iedod? Pa visu perimetru viens vienīgs, i to par tetUvējumu (arī jau nav latviski). Viss pārējais krieviski, angliski, nezkāpēc lietuviski un vai tikai nepavīdēja vēl kas arābiski. Un pašā augšā vēl brīdinājums kautkāds. Kas var pastāstīt par internetu? Ja tas ir prinuģiķeļnom porjadke ieviests eksistenciāls instruments valstu dzīvē, tad man var atņemt tiesības to izmantot savā dzimtajā valodā? Turklāt tas ir piespiedu instruments un par maksu. Tiem, kuri var izteikties tikai savā mātes valodā, jāalgo tulks vai sekretārs? Bet tādu taču pasaulē ir miljoniem.

    https://www.youtube.com/

  8. Pārmaiņas saka:

    Atbilde 26.januar um 9:33 Uhr
    Pastāv pamatots viedoklis, ka bērnus apmācīt svešvalodās drīkst tikai pēc 12-14 gadu sasniegšanas, pretējā gadījumā bērnos nav iesakņojusies dzimtā valoda, kas reizē ir arī savas tautas domāšanas veids un filozofija, kura veido tautas kopīgo egregoru. Arī izkropļotās balss saites vairs neļauj runāt skaidrā dzimtajā valodā. Ieklausieties jaunatnē, īpaši jauno sieviešu runas veidā, vārdu salikumos un nerkstēšanā caur degunu. Tas viss kopā atnes drūmas sekas, kad izaug tādas būtnes kuras saviem senčiem nepienesīs pat ūdens glāzi un nekautrēsies paziņot – jūs taču strādājāt citā valstī un šeit jums nekas nepienākas (vinkele). Bet tajā pašā laikā “nabadziņiem nelaimīgajiem” okupantu čelovēkiem pienākas pilnīgi visas, svešās iekarotās zemes pavalstnieku tiesības. Cionisma mērķis ir atšķaidīt un izšķīdināt citu citā, izmantojot mūsu pašu naivumu, aklumu, alkatību un nevēlēšanos izzināt patiesību.
    Te piemērs kā ar viltību un meliem izveido krievu “nāciju” uz citas tautas rēķina.

    https://youtu.be/K82Fx7_U6uo

    https://youtu.be/IRZY7mxI26I

  9. to 2020. gada 26. Januar um 19.28 Uhr saka:

    paklausieties šo te:

    https://youtu.be/bF-XRa_VZWY

    vēlams vientiesību atstāt guļamistabā !

  10. Anonīms saka:

    par vienu varoņdarbu:

    https://youtu.be/JO2rpTOoNBw

    :)))))))

  11. Anonīms saka:

    “Pribaltiem” mīzals pārmet to, ko Izraēla dara
    katru dienu:

    https://youtu.be/YKsp1CCi4mQ

    Toties “pribalti” nebija/nav iefiltrējušies VISĀS
    Eiropas valstīs un VALDĪBĀS !
    .
    .
    .
    Admins
    Kedmi ir viens smirdošs sātanistu/judaistu nacists un pie tam ar ļoti primitīvu intelektu.Ir sajūta, ka zābakam intelekts ir stingri vien augstāks…

  12. Pārmaiņas saka:

    Cilpa savelkas, ja kādam vēl nav skaidrs ar ko mums darīšana un kur tam visam aug kājas.
    Un kā teica Шабта́й Ге́нрихович Калмано́вич (лит. Šabtajus Kalmanovičius – “mūsu V.V. taču sarunās ar jūsu V.V.” (domāti Putins V.V ar Freibergu V.V.) protams ka sarunās ….
    https://youtu.be/n6rgozEWL1U

  13. Šabtaj saka:

    https://www.prikol.ru/2020/01/28/greta-16-kartinok/

    6. un 14. bildītē uzskatāmi parādīts kurp
    sauc muļķa skuķēns… :(((

    Jaunatnes komentāros pie tām bildītēm
    labi atspoguļojas attieksme pret to visu šļuru.

  14. to 2020. gada 25. Januar um 19.56 Uhr saka:

    “Pac !” saka zirga sūds, nokrisdams uz bruģa…
    Esi tas ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *