Lasītājs(Endijs).Tautas labklājība iespējama tikai nacionālā valstī !

Ir svarīgi, lai tāda veida komentāri nepaliktu komentāru nodaļā, jo tad viņi kā vecas avīzes paliek aizkrāsnē. Un ārzemju “lasītāji(izlūkdienesti) diez vai tulko un lasa. Tas, ka šo vietni tulko un lasa visi galvenie specdienesti, varam nešaubīties. Balstoties arī uz šīs vietnes informāciju, tiek veidota starptautiskā politika. Pret žīdu cionistu darbību ir celtas tūkstošiem apsūdzību un starp tām netrūkst arī šajā vietnē atrodamās sūdzības, kas vērstas pret viņiem. To, ka LRTT lasa Kremļa un Telavivas politologi, ir atrodams internetā. Nemaz nerunājot jau par ASV un Angliju, kuri saņem šo informāciju tieši. Tāpēc jau arī tāds neapslāpējams naids uz tautastribunals.eu !

To pierāda neskaitāmas šīs vietnes laušanas mēģinājumi.

Šakāļžīdu noziedznieki jūt, ka tuvojas LIELAIS FINIŠS, kad tautas no viņiem atbrīvosies.

To apliecina kabalista Laitmana sacītais.

Un es zinu, ka tieši LRTT & H- 86 ir pamatīgi pielikuši “savu plecu”, lai šos sātanistus iemestu aizmirstības kloākā.

Tādi koncentrēti raksti kā šis, ir kārtējais indes piliens sātanistu dzirā, jo no atklātības un Patiesības viņi baidās kā velns no krusta.

Bet raksta nobeigumā variet lasīt kādu diskusiju, kura norāda, ka šie sātanisti ir kā gļotas salīduši mūsu tautas Dvēselē. Tā bija diskusija ar Evu Mārtužu, kurai pieslēdzās Armands Melnalksnis.

Eva Mārtuža veica komentāru manipulēšanu, kas bija reti pretīgs gadījums… (bet par to kādu citu reizi), kas norāda viņas Dvēseles Būtību, kuru savukārt metās aizstāvēt minētais Menalksnis, bet lasiet paši.

28.08.18               L. Grantiņš





“Endija” sacītais

Lai ielikteņiem Briselē nebūtu jāgarlaikojas, tad piegādā divas tonnas kokaīnu, bet, lai nesajauktu, tas marķēts ar Jeģinaja Rosija logotipu !!!

Lūk tas ir patiesais žīdkrievu vieplis un ar tādiem okupantu salašņām bija noslēgts līgums.

Ja kāds vēl nav iepazinies ar Līvijas valsts traģēdiju un Muamāra Kadafi valdīšanas laiku. Te droši varam vilkt paralēles ar K. Ulmaņa laikiem un tad saprotam, kuri ir tie (praktiski visi politiskie spēki LV & viņu sponsori), kas tik drausmīgi ienīst tautas labklājību un reālu tiesiskumu.

Jebkuras tautas labklājība iespējama tikai nacionālā valstī, kur pilsonība ir nacionālā privilēģija un reāla atbildība par pagātni, tagadni un nākotni.

Cik bezrūpīgi dzīvo un kādos parādos ir iedzītas multikulturālisma zemes un tās, kurās cionisti ar viltu vai varu piespieduši izdāļāt pilsonību svešajiem, mēs visi redzam un zinām kādos triljonu (atkarības) parādos tās atrodas. Nodokļu politikai jābūt sabalansētai tā, lai neviens pilsonis vai pilsoņu kopiena nepaliktu bagātāki par valsti. Pretējā gadījumā valstij vairs nav nozīmes un notiek tas, kas pašlaik notiek – noziedzīgi, pārbagāti grupējumi vēlas valdīt pār pasauli vai vienkārši iznīcināt daļu iedzīvotāju un ticiet man, viņus neinteresēs kaut kādu nežīdu, zagļu miljonāriņu liktenis, kaut tiem bijuši iztapīgi viņu noziedzīgās politikas realizētāji un teicami kalpi.





Armands Melnalksnis Linards Grantiņš tiešām nepieder MUMS, cilvēkiem, jo, spriežot pēc viņa runām, ir potenciāls žīdu šāvējs. Bet slepkavas nevienai tautai godu nav nesuši, tikai neslavu. Kas attiecas uz rēķināšanu, Eva, pasaki man, kāpēc “saskaņa” allaž ieņem pirmo vietu? Kāpēc?!
Linard Grantins Armands Melnalksnis Jūsu zemiskums atbilst cionistu morāles līmenim… .Par Jusu pateiktajiem vārdiem tiesu spriež uz ielas… !
Armands Melnalksnis Linard Grantins Nu re, fašistu cūka nemaz neslēpj savu orientāciju. Par tādiem vārdiem būtu jālemj tiesas zālē.

You may also like...

1 Response

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Armand Melnalkšņa kungs, labi būtu, ja Jūs atvainotos augsti godājamam Latvijas brīvības cīnītājam Linardam Grantiņam!

    Viņš nav fašistu cūka, bet izcils latvietis ar paliekošu vārdu vēsturē, kura vienīgais mērķis ir atbrīvot Latviju no sarkano fašistu nezvēriem!

    Varbūt Jūs nemaz neziniet, ka čekistu nezvēru banda brutāli iznīcināja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību 1993. gada 18. februāra naktī un aizliedza likumīgos 1938. gada biedrības statūtus, kuri vienoja latviešus!

    Helsinki 86 ir cilvēktiesību aizstāvības grupa, ne kādu cilvēku šāvēji!

    Būs Nirnberga 2 un starptautisku tiesnešu lēmums par komunistiem Latvijā !!!

    Vai Jūs nesaprotiet, ka ne Linards Grantiņš ir vainīgs pie Latvijas demogrāfiskās un ekonomiskās katastrofas!

    Vai Jūs nesaprotiet, ka uzskatīt savu tautību par augstāku ir slikti – un žīdi uzskata sevi par pārākiem!

    Tieši šis uzskats ir izraisījis žīdu grautiņus vēsturē, visā pasaulē!

    Jūsu uzskati par latviešu brīvības cīnītāju Linardu Grantiņu ir kļūdaini!

    Visdziļākā pateicība viņam par to, ka šodien Latvieši var brīvi izbraukt no valsts, kurā valdīja sarkanais terors, sarkanais fašisms un pretlatviski meli!

    Linarda Grantiņa nopelni Latvijas valsts atjaunošanā ir NENOVĒRTĒJAMI!

    Lūdzu Jūs atvainoties un vērsties pret īstajiem valsts ienaidniekiem – organizētiem politiķiem, kuri aizliedza Māmuļā – Rīgas Latviešu Biedrībā tautai biedroties pēc likumīgajiem, svētajiem 1938. gada statūtiem!

    Jūsu apvainojumi dziļi aizskar latviešu ģimenes un sēj neticību cilvēktiesību aizstāvības grupai Helsinki 86.

    Kam tad var ticēt Latvijā? Komunistiem un čekistiem? Korumpētajiem astoņkājiem?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *