Dombrovski, pēdējais laiks arestēt DP un SAB

GranVēlreiz par valodu un DP noziedzniekiem

Latviešu valoda, tas ir pamatu pamats latviešu nācijai. To arī labi saprot mūsu ienaidnieki,- krievu šovinisti, žīdu cionisti un arī latviešveidīgie kangari. Krievus un žīdus vēl varētu daļēji saprast, jo ir pieskaitāmi pie parazītu tautām, kuri māk dzīvot tikai un vienīgi uz citu tautu rēķina. Šīs divas tautas ir arī pieskaitāmas pie visnežēlīgākajām un asinskārākajām tautām pasaulē !!!

 Bet latviešu kangari ? Arī šie nožēlojamie tautas atkritumi, ja labi padomā, ir saprotami. Par kangaru paliek, protams, pie attiecīgiem apstākļiem, indivīdi no tautas gļēvākās daļas. Viņiem ir vāji vai arī nemaz nav attīstīta Sirdsapziņa. Viņi ir nežēlīgi pret citiem un zemiski pakļāvīgi stiprākajam. Ar vienu vārdu sakot- viņi ir pieskaitāmi pie civilizācijas atkritumiem. Juku laikos šie draņķi vienmēr uzpeld virspusē. Latvijā tas notika Atmodas laikā. Šos „atkritumus“ šodien savā labā izmanto krievu šovinisti un žīdu cionisti, lai iznīcinātu latviešus kā etnosu. Vai tas šiem draņķiem izdosies, saprotams, ka nē, bet ļaunumu viņi pastrādās vēl daudz.

Uldis Duka,kuru noslepkavoja 4. maija kliķes DPPateicoties kangariskajiem atkritumiem, ar Peteru, VVF, Pabriku, Zatleru, Ēlerti, Reiniku un d.c. no šīs šlakas priekšgalā, mēs esam tur, kur mēs esam.

Foto: Reinika(DP) šakāļu bandas upuris Uldis Duka.

KGB Reinika švaļu kantoris pūlas vaiga sviedros kriev-žīdu noziedznieku labā. Reinika banda, ar bijušajiem “gēbistiem” priekšgalā, praktiski cīnās pret visu latvisko. Visas, latviešu tautības cilvēku, slepkavības tiek veiktas ar šī bandītiskā iestādījuma rokām. Reinika iestāde veica arī Ulda Dukas slepkavību, lai viņa vietā varētu iebāzt žīdu cionistu, slepkavu, čekas ziņotāju, komunistisko izdzimteni Ābramu Kļockinu. Tas viss, protams, ka notika ar paša Kļockina aktīvu līdzdalību. Tāpēc arī šodien Latvijas informatīvajā telpā pārsvarā skan krievu valoda. Ar DP palīdzību savā tagadējā amatā tika arī kāds Edgars Kots, kurš iztapīgi kalpo krievžīdu mafijai, un uzstājas pret latviešu tautas nacionālajām vērtībām. Īsi sakot, bandīts, kurš, saņemot pieticīgu aldziņu, ir kļuvis par miljonāru ar turpat vai desmit privātīpašumiem, no kuriem daudzi ir ekskluzīvās vietās !!!

Krievu aģentsNoziedznieks-slepkavA.Kļockins KGB darbinieks un latviešu bendeMiljonārs Kots, kurš šodien atsrādā parādu krievu šovinistiem nīdējot latviešu valodu un latviešu tautu 

Foto: Noziedznieki (Kažociņš, Reiniks, Kļockins, Kots), kuri tiks tiesāti Nirngerga- 2 par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu un sadarbību ar Krievijas nacistisko režīmu. Tiesiskuma atjaunošanas brīdī, šeit redzamie noziedznieki, centīsies Latviju pamest… . Tāpēc katra godīga cilvēka uzdevums ir aiztutēt šos noziedzniekus, un nodot likumīgajām latviešu tautas varas iestādēm tiesāšanai.

Protams, ka par to visu ir jāmaksā nodevas, jādegradē un jāiznīcina latviešu valoda. Šim atkritumam- Kotam, tā vien gribas sacīt: pēc tiesiskuma atjaunošanas LR, uz tavas muguras tiks “iztaisnots” gumijas steks, un tu iztaisnosies kā cērme pēc ķiploku devas, tu atdosi visu sazagto atpakaļ latviešu tautai… .Kas ar tevi notiks tālāk, pat briesmīgi iedomāties… . Tas pats “cērmes” variants attiecas arī uz slepkavu kantora „ģendirektoru“, noziedznieku Reiniku un pretekli Kļockinu.

DP visu LR informatīvo telpu ir piepildījusi ar šīm cilvēkveidīgajām gļotām- veidemaņu, ījābu, latkovsku, līcīšu un daudzu citu simtu atkritumu izskatā, kuri nīdē latviešu valodu… . Arī par interneta piesārņotājiem un dezinformatoriem DP nav aizmirsusi. Tribunāla i-vietnei arī ir pāris tādu pielipuši. Aktīvākais ir black_joker(Andris Lācis 37 g.v.), kurš vienmēr un visur aprej Tiesiskumu un latviskumu. Muļķis šis garīgais kastrāts nav, tātad strādā “kāda” uzdevumā !!! Kad bija runa par latviešu valodas izrunu un akcentu Miroslava Koža izpildījumā, tad šis pats black_joker centās dezinformēt lasītājus, ka, lūk ,Vācijā puse TV diktoru esot ārzemnieki un runājot ar akcentu ! Es dzīvoju Vācijas informatīvajā telpā, un par tādiem apgalvojumiem tikai jāpasmaida. Vācijā visi runā perfektā vācu valodā. Varbūt, ka ir kāds ārzemnieks, tad tas ir jāprasa pašam diktoram, jo pēc valodas tas nav nosakāms. Pat Bavārijā vācieši TV runā tikai literārajā valodā.

Tādiem „Kožiem“ nav ko meklēt Latvijas televīzijā. Tā ir izņirgāšanās par latviešu valodu. Un arī lojāls šis krievs nav Latvijai. Atcerēsimies šī “lojālista” lojālismu 9. maijā ! Viņš ir nožēlojams okupants, tāds pats kā Ušakovs un Loskutovs…, kuriem vieta ir nekur citur, kā aiz Zilupes. Ir labi, ka mums vēl ir tāds Lotārs Stūre, kurš cenšas aizstāvēt latviešu valodu. Un ir nožēlojami, ka atrodas tādas pretekles, kā Elita Veidemane, kura norej L. Stūri. Bet ko tad var sagaidīt no vienas čekas izvirtules, kura maucībā ar čekistiem pārdeva gan savu godu, gan tautu, gan Latviju. Visiem šiem izdzimteņiem sacīsim: uz satikšanos Tiesas dienā !

P.S. Jaunajai valdībai būtu jāsāk ar totālu DP un SAB arestu un nodošanu starptautiskajām iestādēm tiesāšanai par noziegumiem pret cilvēci ! Bet maz ticams, ka jēlais Dombrovskis spēs ko mainīt šajā noziedznieku perēklī- 4. maija respubļikā. Par iekšlietu ministri atkal iecelta Krievijas „pārstāve“ Ļinda Mūrņiece, neskatoties uz tautas protestu vēlēšanās. Ja Latvijā valdītu demokrātija, tad šai Krievijas specdienestu aģentei būtu jāsēž aiz restēm, bet pašlaik viss ir otrādi !!!

L. Grantiņš

14.11.10

You may also like...

58 komentāru

  1. black_joker saka:

    kasjauns- ko tu tos palagus te kopē ?? Ieliec norādi uz linku….tas viss atrodams portālos un nav nekāds baigais dokuments vai noslēpums, nafig aizpildīt telpu?

  2. Ernis Purnis saka:

    Nav ne mazāko šaubu par DP,SAB mazspēju un darbību pretējā virzienā latviskas Latvijas intresēm, pēc savu maizes tēvu-kremļa principa: sit savējos,lai svešie baidās!

  3. Veras tante saka:

    Es uzskatu, ka tas ir pretīgi un apvainojoši, ka tāds M.Kodis var mierīgi kropļot mūsu valodu un dara to tīšām, viņa vadība, lai mēs pierastu pie okupantu klātbūtnes un šādu kroplu runu uzņemtu, kā normu. Tas NAV NETĪŠĀM, ka bezdarba laikā konkurences apstākļos ņem darbā un laiž ēterā ar šādu briesmīgu akcentu un mūsu ausis piesārņojošu, pat pazemojošu izrunu

  4. Afgānis- ĪSTS saka:

    100% Veras tantei! Riebjas dzirdēt tādu urlismu no TV diktora!

  5. Tēvocis Koļa saka:

    Voina v čečņe – ģelo ruk latišei.

  6. we can together try something new and passionate… not it is necessary me to scruple….i would suggest let’s try something new and passionate together… it is not necessary to have inhibitions

  7. Mr Jame Hook MD saka:

    Ieveribai:

    Ar šo informejam, ka M. Jame Hook M AIZDEVUMIEM FONDS pašlaik kas veic aizdevumu fiziskam personam, uznemumiem un sadarboties iestažu par pieejamu procentu likmi.

    Vai Jums vai finansiali paredz? Vai jums ir noraidits ar bankas vai victimized ar šo interneta hoodlums vai velas, lai nokartotu savu paradu uz visiem laikiem, šeit nak lieliska iespeja, jus varat veidot savu sapni, klut par pašnodarbinatam izmantot un pašu savu personigo biznesa klut par uznemeju.

    Lai iegutu vairak informacijas, apmeklejiet mus kungs Jame AIZDEVUMIEM FONDS pa e-pastu jame_financialloanfirm@live.com vai sazinieties ar mums ar iepriekš mineto informaciju. Mes garantejam Jums ir parskatamas un efektivus pakalpojumus.

    Aiznemeji Datu informaciju talak.
    Vards ……..
    Uzvards ……….
    Nodarbošanas ……….
    Sekss ……..
    Valsts ………
    Valsts ………
    Meneša ienakumi ………
    Apjomu, kas nepieciešams ……….
    Ilgums ……….
    Talruna numurs ……….

    Paldies
    Mr Jame Akis MD.

  8. ATTN:

    Ar šo informejam, ka kundze Carol Ann Hewit MD FOUNDATION pašlaik sniedz no aizdevuma privatpersonam, uznemumiem un Sadarboties strukturam pienemamam procentu likmi.

    Vai Jums vai finansiali noteikt? Vai jums ir noraidits banku vai victimized ar šiem interneta hoodlums vai velas, lai nokartotu savu paradu uz visiem laikiem, šeit nak lieliska iespeja, jus varat veidot savu sapni, klut par individuala darba un savu personisko biznesu klut par uznemeju.

    Lai iegutu vairak informacijas, apmeklejiet mus kundze Carol Ann Hewit AIZDEVUMIEM FOUNDATION pa e-pastu carolloanholding2@hotmail.com vai sazinieties ar mums ar iepriekš mineto informaciju. Mes garantejam jums ir parskatamas un efektivus pakalpojumus.

    Aiznemeji Datu informaciju.

    Vards ……..
    Uzvards ……….
    Nodarbošanas ……….
    Sex ……..
    Valsts ………
    Valsts ………
    Ikmeneša ienakumi ………
    Summu, kas nepieciešama ……….
    Ilgums ……….
    Talruna numurs ……….

    Paldies

    Kundze Carol Ann Hewitt MD

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *