Māris M. Bumerangs

balodis_trifanova-media_largeŠoreiz labu tēmu pārdomām atsūtījis Māris M.

Izlasīsim-, pārdomāsim katrs savu dzīvi un tās jēgu, jo nākošie raksti būs ļoti smagi.

Ja esam iekāpuši ar vienu kāju grāvī, tad laicīgi vilksim to no tā ārā, bet tas, kurš pa to brien ar abām kājām, lai brien tālāk. Tā ir paša izvēle !!!

Brīvā griba ir viens no Dieva celtnes pamatakmeņiem.

Zaļš, tautastribunals.euLasot Andras Manfeldes “depešu”, gribēdams draudus no Linarda neatradīsi. Ir tikai atgādinājums par katra indivīda atbildību par saviem darbiem garīgā plāksnē, atgādinājums par katra pienākumiem pret savu tautu un katru atsevišķu tās locekli. Tālākais ir katra paša ziņā, katra paša izvēle pa kuru ceļu iet – pa patiesības un taisnīguma ceļu, laipot pa vidusceļu vai pievienoties noziedzniekiem.

Tas, ka cilvēks, kas pievienojies pēdējai kategorijai, tiek atalgots no “augšas” jau šajā dzīvē, esmu pārliecinājies vairākkārt:

Kādas sievietes, kura “kāda” uzdevumā vadīja nomelnošanas un izņirgāšanās kampaņu pret mani 90-to gadu beigās, vīrs nošāva jaunekli. Cietumā netika, jo “darba devēji” savējos par naudu tomēr “izručī”, bet nervu tabletes kādu laiku dzert nācās un, domājams, ka nekas vēl nav beidzies, ja skatāmies no garīgā viedokļa.
Kāda cita sieviete, kas arī aktīvi piedalījās tajā pašā pasākumā, vēlāk atbrauca atvainoties. Vēl pēc laika izdarīja pašnāvību. Jāpiebilst, ka laiku pirms nomelnošanas pasākumiem, mani vēl nepazīstot, šī sieviete centās mani klusi brīdināt par man draudošajām briesmām, taču tika iztraucēta un citreiz tiekoties vairs neuzdrošinājās iesākto pateikt līdz galam.
Kāds noziedznieku grupējums, kas sistemātiski mani apzaga vairāku gadu garumā (domājams, to pašu “darba devēju” uzdevumā), sakašķējās un cits citu ar cirvi apstrādāja. Rezultātā kurš nu kur nonāca – cits cietumā, cits slimnīcā, cits kapos.
Vēl kādu komunistu dinastijas atvasi, kas sistemātiski tika sūtīts mani apzagt, nosita strāva. Vēl kāds pakārās. Vēl viens piesūtītais nošāvās…

Pēc visām ciešanām, ko šie cilvēki man sagādāja, man nevajadzēja ne pirkstu pakustināt, lai viņiem atriebtos.

Viņi savu saņēma un pārējie vēl saņems bez manas iejaukšanās.

Par to esmu pilnīgi pārliecināts.

Vai manis šeit teiktais par pārējiem ir draudi?

Nē, dzīves vērojuma rezultāts, pārliecība.

Bet, kā redzam, tad “depeša” ar iekopētām līdzīgām atziņām ir gana laba priekš NKVD pēctečiem Drošības policijā. Tajā pašā laikā labi zinām, ka par reāliem noziegumiem cietušajiem Latvijā nav kam pasūdzēties.

Nekur neko neviens neņem pretī.

Cilvēku iesniegumus policijai par reāliem nodarījumiem, ko vējš no atkritumu konteinera izpūtis, sētnieces uz ielas salasa, bet cietušais palīdzību tā arī nesagaida…

Arī par to būs sods.

Un tie nav draudi.

Māris M.      05.05.16

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅALRTT pēcvārds

Neviena cilvēka darbība nepaliek bez sekām. Mēs esam garīgas būtnes un tāpēc galvenais mūsu darbu vētījums notiks/notiek Garīgajā pasaulē.

Un VĒTĪTS tiks pēc BŪTĪBAS !

Tur nav ne advokāti ne kādi citi ietekmīgi darboņi, kuri mūs varētu paglābt vai atalgot. Tie ir vienīgi mūsu DARBI, kas nosaka tālāko ceļu.

Garīgajā Pasaulē neviens netiek žēlots nedz arī nepelnīti nīsts.

Pirmkārt- mums ir jāizmet no galvas Sātana radīto vārsmu, ka Dievs ir mīlestība.

Šī vārsma taču vedina uz grēku !

Kāpēc man nedarīt to un to, jo Dievs taču ir mīlestība, palūgšos un viss taps piedots… .

Ja tāds ir šis “dievs”, tad kāpēc man darīt labus darbus ?

Un tikai padomā: Latvijas bendes un visa veida laupītāji “palūgsies” pie mūsu Vanaga vai Rubeņa(abi VDK algoti darbinieki) un viss nokārtots, atradīsies Dieva Valstībā kopā ar saviem noslepkavotajiem un apzagtajiem upuriem !!!

Tāds “dievs” man nav vajadzīgs un tāds nemaz arī Dievs nav.

Sirdsapziņā un Desmit baušļos viss ir ierakstīts !

Pārējās Dieva interpretācijas ir paša cilvēka radītas.

Mežviets-Kozlovskis-Grantiņš, Urbanovičs,DP, SaeimaRasnačsKalnmeiersEs zinu, lai arī kā uz foto redzamie lūgtos, viņi nekad Garīgajā Pasaulē nebūs man blakus.

Es arī nebaidos pateikt: Lai Sātans viņus parauj !!!

“Dievs, Tavs prāts lai notiek kā Debesīs, tā arī virs zemes!”

Linards Grantiņš LRTT & H- 86

You may also like...

3 komentāru

  1. a. saka:

    Kādreiz lasīju hipno- un psihoterapeita J.Zālīša autobiogrāfisku grāmatu. Viņš tur piemin, ka reiz ticis aicināts uz kādu “iestādi” ar aicinājumu
    sadarboties, no kā viņš atteicies. Cik saprotu, tad tagad attiecīgas hipno- un psiho- programmas tiek liktas lietā. Bet es piekrītu, ka nāk atmaksa, es arī ko tādu redzēju.
    Un, ja cilvēks nonāk izmisumā, un nav ar ko parunāt, var vērsties pie Dieva. Es sapratu, ka Viņš ir Dzīvība, un,ka Viņš arī pārdzīvo, ka Viņa vārds tiek nelietīgi izmantots.
    .
    .
    .
    Admins
    Kmdēļ, tad Dievam būtu jāpārdzīvo par kādu nelieti ?
    Absurds,a , tas ir pilnīgs absurds, kad Dievs tiek nonivelēts līdz bomžā līmenim.
    Izmisumā cilvēks ir novedis pats sevi ar saviem darbiem un Dievs šajā cūcībā nav jāiepin.
    Cilvēkam ir jāakceptē Dieva esamība un jāpilda 10 Viņa noteiktie Likumi un:”Tev labi klāsies virs zemes !

  2. a. saka:

    Admins laikam mani nesaprata. Izmisumā parasti nonāk cilvēks, kam daudz dara pāri. Varmāka tikai ļauni priecājas par savu nodarīto, viņam Dieva palīdzību nevajag. Priecājas – līdz laikam.

  3. Re kā saka:

    To, ka katrs saņems pėc nopelniem, ir skaidrs…..bet var tak ar nedaudz piepalīdzēt, lai tā soda saņemšan nevelkas garumā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši to jau arī LRTT dara… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *