Arī nīst ir jāprot !

www.tautastribunals.eu-12Lasot un apstiprinot šo Māra M. komentāru, pēkšņi apziņā „uzpeldēja” doma par nīšanu:

===========================================================================

Māris M. saka:

2015. gada 7. jūlijs 7.04 (Labot)

Eduards Lunis: Gribētos izteikties dzejnieka vārdiem-Da, bili ljudi v naše vremja- ņe to , čto ninečnoe plemja- bagatiri-ne vi!
Varbūt vēl ģenerālis Krēsliņš, Barikāžu laikā , tika sastādīts saraksts no cilvēkiem, kuri ir beiguši kādas militāras skolas un mācēja rīkoties ar ieročiem. Arī es biju starp tiem 470 , kuri pieteicās Latvijas armijas pamatsastāvā. Bet šis saraksts pazuda…
———————–
Tajā laikā bija modē zust dokumentiem. No zemessardzes štāba bataljona komandiera galda mistiskā veidā pazuda visa mape ar maniem dokumentiem jeb mana tā sauktā “personas lieta”. Vietā, kur cits citam uzticējās…
Iemesls šādām dokumentu un sarakstu pazušanām, es domāju, ir visiem skaidrs.

Bet vēlāk pašvaldībā zuda arī citi mani dokumenti, kas bija nepieciešami saimnieciskajai darbībai, kas grāva ekonomiski, kas izsita ekonomisko pamatu no kājapakšas. Ne tikai zuda, bet arī tika novilcināta līdz beidzamam dažādu papīru izsniegšana, kas bija nepieciešami lai varētu saimniekot, lai izdzīvotu. Es nebiju vienīgais kam iestādēs zuda dokumenti. Zuda tieši patriotiski noskaņotajiem vecajiem pamatiedzīvotājiem, kam pagastā saknes no līdumu laikiem. Tika uzliktas bremzes it visur un ikvienā vietā Latvijā. Pat tēva miršanas apliecības izsniegšanu nobremzēja pēc viņa nāves. Vienkārši atteicās izsniegt, pateica – nedosim. Šodien to būtu grūti aptvert, ka tā vispār var izrīkoties.

===========================================================================

Pat savā veidā vizuāli materializējās- simbolizējās. Tas ir grūti atstāstīt un ja stāstīšu kā tas viss izskatījās, tad diez vai tas būs citiem saprotams tā, kā es to uztvēru. Bet par nīšanu tomēr uzrakstīšu. Šajā sakarā gribas vēl piebilsts, ka pirms gadiem 15. man iznāca diskusija- mazs strīds ar savu skolotāju par DOMĀŠANU. Neatceros kādā sakarā, bet skolotāja šajā diskusijā pieminēja, ka domāšana notiek caur valodu.

Es šādam lietas būtības traktējumam nepiekritu, jo es pateikto tūlīt izvērtēju un pārvēršu simbolos, tos tad arī ielieku ATMIŅĀ. Kad man ir vajadzīgs, tad „paņemu” no apziņas šo simbolu un ievietoju to attiecīgajā situācijā. Man nav svarīgi datumi, vārdi vai arī citi sīkumi, kas ar to saistīti. Cilvēkam galvenais ir saprast notikuma jēgu, nevis retoriski un demagoģiski bārstīties ar skaitļiem un datumiem. Tā ir sava veida zombēšana un sevis, kā „gēnija”, izrādīšana.

Mums reiz bija vienreizējs aktieris- Eduards Pāvuls. Reiz viņš skatījās kā viens „partijnieks” gudri vāvuļoja, mazliet nogaidīja, tad nosacīja: MĒRKAĶIS, pagriezās un aizgāja.

Lūk, tā ir domāšana simbolos, visvienkāršākais piemērs.

Tātad, mēs domājam simbolos, nevis valodā.

Valoda ir svarīga, bet primārais ir simboli(sajēga). Tiem, kuriem valoda ir primārais(noteicošais, lai ieietu apziņas krātuvē), ir garš ceļš ejams, lai kļūtu par cilvēku tā īstajā nozīmē.

JĒGA ir tā, kas mūs atšķir no nejēgām !

Ja sapratāt, kā man pēc Māra M. komentāra materializējās nīšana(naids), ir labi, ja nē, tad arī nekas nenotiks.

LRTT i- vietne pēc būtības ir SIMBOLISKA un tāpēc daudziem nesaprotama, bet viņiem nav jāskumst, priekš tādiem 4.maija kliķe piedāvā DIENU, TVNET, DELFI, NRA, DDD, PIETIEK.com u.d.c.

Kā muļķis ieej šajās i- vietnēs, kā vēl muļķāks(iezombēts) no tam izej… .

Nepārprotami, ka par visām tālaika komunistu- čekistu izdarībām rodas „svēts” naids uz šiem cilvēkveidīgajiem gara kropļiem.

Viņus nevar nenīst !

A. Borovkovs. I. Godmanis, Indriksons, Latvija, Saeima, Āboltiņa, DP, LRTT, H-86.FOTO: Lūk, viņi, nīstamie, kuri nozaga visus dokumentus un čekas maisus un kļuva par miljonāriem ! Šiem izdzimumiem tiesa vairs nav vajadzīga. Par šiem noziedzniekiem tik ilgi tiks runāts, līdz viņus pakārs. Tad arī savu darbību pārtrauks šī interneta VIETNE.

Pati galvenā nelaime ir tā, ka cilvēki neprot pareizi NĪST.

Cilvēka galvenā vērtība ir SIRDSAPZIŅA !

Necilvēkam TĀDAS nav. Viņam(necilvēkam) ir tikai PRĀTS.

Šeit tad arī sākās visas sātanistu manipulācijas ar cilvēkiem. Sātanistiem SIRDSAPZIŅAS nav, jo viņi to ir iemainījuši pret zemes labumiem. Viņu DVĒSELES arī ir ieķīlātas ĻAUNAJAM.

Šeit sacītais nav nekāda filozofiska spriedelēšana par kaut ko mistisku. Nē, tā ir realitāte un ir tik pat fiziski taustāma, kā akmens uz ceļa.

Kamēr cilvēki to nesapratīs, viņi tiks krāpti, apzagti un pat slepkavoti.

Cilvēks, kā jau tas cilvēkam pienākas, nīst visu ļauno no Sirds.

Tas ir tas sliktākais, kas vien var būt !

Ar Sirdi(Sirdsapziņu) nīstot, cilvēks izšļāc no sevis neiedomājamu daudzumu Dzīvības enerģiju, kuru nekavējoties uzsūc ļaunās radības.

Ļaunais nesaņem enerģiju no DIEVIŠĶĀ VISUMA, viņš barojas no mūsu labestības enerģijas, kuru mēs caur Sirdi(Sirdsapziņu) saņemam no Dievišķās dimensijas.

Es šiem sātanistiem nedodu ne kripatiņas no savas enerģijas, jo esmu iemācījies viņus nīst ar PRĀTU. Tāpēc viņi trako pret mani kā izsalkuši šakāļi. Visa manis veidotā LRTT i- vietne NĪST šos velna kalpus ar PRĀTU. SIRDSAPZIŅAS naids tajā nav pat tik, cik melns aiz naga !

Tātad, jāiemācās NĪST ar PRĀTU.

Lai to iemācītos, ir jāprot atšķirt Dieva vārdu no Sātana iesētās sēklas.

08.07.15.      L. Grantiņš

Laika trūkuma dēļ turpinājums nākošajā rakstā.

Kur un kā tiek producēts ļaunums ?

You may also like...

6 komentāru

  1. Ansis saka:

    Kā tu Linard vari apriet nacionālajai apvienībai tuvu stāvošu personu – Borovkovu? Bailes esi pazaudējis. vai?
    .
    .
    Viņš stāv pie visiem, kuri paredzēti likvidēt.
    Pie manis šis žīdiskai kroplis jau pielipis kopš 1986. gada.
    Pie tevis viņš noteikti nestāvēs, jo tu, Aivar, piedod, pārsacījos, Ansi, stāvi pie viņa.
    Tā ir liela atšķirība, priekšā vai pakaļā… .

  2. Eduards Lunis saka:

    —Jā,Grantiņa kungs!Man jau ari’daudzi jautā-kā tu ari izturēt ,cīnoties ar tik daudziem neliešiem!? Un pie tam , zinot , ka neka’du Taisnīgumu jau nevar panākt, jo te viņiem ir tā viss ,,sakārtots,, ka tā ir tikai čurāšana pret vēju!?
    Bet es zinu-PAT ŪDENS PILĪTE SAGRAUŽ GRANĪTU! Un kas gan es būtu par cilvēku, ja izliktos neredzam tos drausmīgos moziegumus, to drausmīgo Tautas ciešanu smagumu!? Tos drausmīgos melus!?
    –Un man gribētos piebiedroties Freimentāla kunga viedoklim-VAJAG DARI’T VISU, KAS KATRA SPĒKOS -GARĪGAJOS UN FIZISKAJOS-lai sagrautu šo ,latvijā pie varas nelikumīgi esošo noziedzību! Un pārfrāzējot manu novadnieku Raini-IKVIENAM IR ROKA JĀPIELIEK, LAI LIELAIS DARBS UZ PRIEKŠU TIEK!
    .
    .
    Eduard, par kādu taisnību un par kādu “pilienu” Tu runā, ja aizstāvi tadu izdzimteni kā porziņģi ?
    Ar savām izdarībām Tu pats sevi iemet atkritumos, izvārties tajos, sāc runā par tīrtību ???!
    Porziņģis ir tūkstoškārt lielāks ļaunums par Lindermani.
    Porziņģim Latvijā nav vietas !
    Viņam galvenais ir nauda un slava, bet ne “sūda” Latvija !
    Viņš savu dzīvi beigs kā pēdējais nabags pie gružkastes ar izstieptu roku, kurā garāmgājēji iespļaus.
    Un tādiem, kas šo deģenerātu aizstāv, tiks iespļauts tieši sejā.
    Neaizmirsti, Luni, ka cilvēks ir sevis apzinoša Garīga būtne.
    =
    Un vēl, Eduard, Latviju raksta ar lielo burtu !
    Pacenties to darīt, lai man nav jālabo… .

  3. analīze saka:

    Papētīju, kas tas par “”zvēru” – Nacionālo Resursu institūts (saīsināti NRI).
    Sekojiešie vārdi vairāk komentārus neprasa. Tie ir, iespējams, latviešu tautas nāvīgākie ienaidnieki.

    Padomes loceklis
    VALDIS BIRKAVS (vairāk nekā pirms 10 gadiem Saeimas Parlamentārā izmeklēšanas komsija pedofilijas skandāla lietā minēja kā iespējamo pedofilu)

    Padomes loceklis
    AIVARS BOROVKOVS

    Padomes loceklis
    MĀRCIS BENDIKS

    Direktors
    SERGEJS ANCUPOVS

    Atrodas viena telpa. UR saka,ka palikusi vairs tikai 1 amatpersona. Uzņēmumu katalogos nodarbe – sabiedriskās attiecības, bet ne vārda, ka veiktu kādu pētniecību. Tad jau šis jauzskata par apmaksātu reklāmu, tikai jautājums – kaszemāk esošo rakstu apmaksājis?

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/sergejs-ancupovs-musdienu-griekijas-miti-galvenokart-maldinosie.d?id=46193577#ixzz3fOUMVUvU

    Sergejs Ancupovs: Mūsdienu Grieķijas mīti, galvenokārt maldinošie

    Par Grieķiju runā visi, un lielākoties tas nozīmē neprecīzas un maldinošas informācijas masveida atkārtošanu. Kā mēs labi zinām – ja kaut ko atkārto daudz un bieži, tas parasti kļūst par visu pieņemtu patiesību. Citiem vārdiem sakot, veidojas mīti. ES krīzes pārvarēšanas vēsture ir pilna ar mītiem, un vai šos melu kalnus vēlamies atšķaidīt ar faktiem?

    Mīts nr. 1: Grieķijas valdība neveic nepieciešamas reformas, tāpēc valstij neklājas labi.

    Vairāk nekā piecus gadus Grieķiju faktiski vadīja nevis Grieķijas valdība, bet tās “glābēju” ekspertu komanda, kurā sastāvā ir Starptautiskais valūtas fonda (SVF), Eiropas komisijas (EK) un Eiropas centrālas bankas (ECB) pārstāvji, kurus dēvē par “troiku”. Pirmā valdība, kas mēģina uzsākt kādu citādu politiku, nekā to nosaka SVF, EK un ECB, ir tagadējā Alekša Cipra valdība. Visas iepriekšējās valdības, kas bija saistītas ar korumpēto varas slāni, praktiski bez ierunām izpildīja visu, ko “troika” lika darīt. No tā izriet vairāki secinājumi.

    1. Pieci gadi ir pietiekams laiks, lai spriestu par “troikas” noteiktas politikas rezultātiem. Ja īsi un pēc būtības, tad tā ir izgāšanās. “Glābēju eksperti” solīja ekonomikas atveseļošanos, valsts parāda samazināšanos, konkurētspējas izaugsmi u.t.t. Tika realizēta plaša reformu programma, ieskaitot valsts aparāta samazināšanu par 25%, valsts īpašumu privatizāciju (jeb precīzāk, to izpārdošanu par sviestmaizi), virkni budžeta konsolidāciju utt. Kāds ir stāvoklis pēc pieciem gadiem? Grieķijas krahs. Ekonomika sabruka par 29%, un to citādi, ka katastrofa, to vērtēt grūti. Valsts parāds ir nevis samazinājies, bet gandrīz dubultojies. Bezdarbs joprojām ir virs 25%, bet starp jauniešiem virs 60%. Pašnāvību skaits pieauga par 35%. Fakti nežēlīgi pierāda to, ka veiktā politika izrādījās kļūdaina, ka tā noveda pie Grieķijas ekonomikas sagrāves.

    Zīmīgi, ka Starptautiskais valūtas fonds (SVF), Eiropas komisija (EK) un Eiropas centrālā banka (ECB) ekspertu līmenī faktiski atzina savas kļūdas. SVF galvenais ekonomists Olivjē Blanšārs vēl 2013. gadā oficiāli atzina, ka SVF izmantotajos modeļos “bija kļūdaini koeficienti”.

    Savukārt EK un ECB publiski kļūdas neatzīst, un tas ir tikai loģiski, jo atzīšanās nestu politisko nāvi daudzajiem “taupības politikas” atbalstošajiem vadošajiem Eiropas politiķiem, tāpat nopietni iedragātu ES institūciju tēlu plašākas publikas vidū. Tomēr faktiski abas institūcijas sen rīkojas pilnīgi pretēji krīzes pārvarēšanas “taupības un budžeta konsolidācijas” politikas nostādnēm. ECB jau kādu laiku mēģina stimulēt Eiropas stagnējošo ekonomiku, pludinot bankās milzu kvantumos nodrukātās eiro naudas zīmes – un sola to darīt vismaz gadu.

    Starp citu, ceru, ka mēs visi vēl labi atceramies nesenos “ekonomikas ekspertu” histēriskus kliedzienus, ka devalvāciju un naudas drukāšanu pieļaut nedrīkst nekādā gadījumā, jo tā novedīs pie hiperinflācijas un tā būtu nāve ekonomikai. Uzmanīgs lasītājs pievērsīs uzmanību arī tam, ka tie paši “eksperti” tagad, pēc ECB kursa maiņas, jau ar putām uz lūpām atbalsta naudas drukāšanu jeb – kā šādos gadījumos viņi paši formulē, lai noslēpt no publikas procesa jēgu – QE, “kvantitatīvo mīkstināšanu”. Arī Eiropas Komisija realizē “prettaupības” politiku. Tā jaunā vadītāja vārdā nosauktais ekonomikas atveseļošanas plāns ir “Junkera ekonomikas stimulēšanas” plāns – nevis ” Junkera taupības un budžeta konsolidācijas” plāns.

    2. Vainot Grieķijas valdību, ka tā neveic “reformas”, ir vienkārši absurds. “Troika” to var pārmest tikai sev. Jo tieši tās politika tika realizēta visus šos piecus gadus. Pēc būtības tā ir tikai uzmanības un atbildības novēršana no patiesā vainīgā. Piebildīšu, ka ir pilnīgi skaidrs: pirms SVF, EK, ECB “glābšanas” plāna realizācijas Grieķija bija ļoti smagā stāvokli. Skaidrs, ka tās ir sekas ne tikai iepriekšējo korumpēto valdību nespējai efektīvi pārvaldīt savu valsti, bet arī eirozonas uzbūves kļūdu rezultāts. Tomēr pēc piecu SVF, EK, ECB gadu plāna iemiesošanas Grieķijā, stāvoklis valstī ne tikai neuzlabojies, bet kļuva nesalīdzināmi sliktāks.

    3. Tas, ko mēģina darīt Cipra valdība, ir, pirmkārt, atdot savai tautai iespēju par sevi lemt pašiem – nevis realizēt ārējo ekspertu ieteikumus. Otrkārt, pārtraukt reāli postošo “troikas” uzspiesto un jau praksē pierādīti izgāzušos politiku. Treškārt, meklēt citus risinājumus sagrautās ekonomikas atjaunošanai. Tieši tāpēc šī valdība ir “ugunsbīstama un nekontrolējama” – un tieši tāpēc “troikas” kvēlākais sapnis ir to noņemt pēc iespējas ātrāk. Jo citādi drīz, iespējams, Angelai Merkelei un ne tikai viņai nāksies publiski atvainoties Grieķijas tautai par ES politikas kļūdām.

    Mīts nr.2: grieķi ir slinki un nevēlas strādāt, tāpēc grieķiem starptautiska “glābēju” komanda (ar strādīgiem vāciešiem priekšgalā) iedod milzīgu naudu – bet grieķi, nepateicīgie, nez kāpēc pret to protestē un ievēl neadekvātus populistus valdībā.

    1. Šķiet neticami, bet grieķu slinkums arī ir mīts. No 2000. gada līdz 2008. gadam grieķi strādāja vidēji par 45% (!) vairāk, nekā vācieši. EDSO datu bāzes tabulā abas valsts atrodas blakus rindās, to viegli salīdzināt, informācija ir dažu klikšķu attālumā. Protams, tas, ka grieķi strādāja vairāk vēl nenozīmē, ka viņi bija vai ir produktīvāki par vāciešiem.

    2. Tas tiešām šķiet ļoti dīvaini: grieķiem “iedots” naudas vairāk par visas tās ekonomikas apjomu, ap 350 miljardiem eiro, bet viņi ir ar to neapmierināti. Iedomājamies, katrai trīs cilvēku grieķu ģimenei tā sanāk ap simts tūkstošiem eiro! Bet viņi protestē?! Kaut kas ļoti dīvains. (Jebkura Latvijas ģimene būtu vienkārši laimīga, ja saņemtu kaut desmito daļu no minētā.) Varam vēl citādāk uz to palūkoties: ja Grieķijai ir iedots vairāk naudas nekā tās iekšzemes kopprodukts, tad, ja nauda ieplūst ekonomikā, valsts IKP būtu jādubultojas! Bet kas notiek faktiski? Pilnīgi pretējais – IKP ir krities par 29%, bet grieķu ienākumi – par 20%.

    Tāpēc rodas loģisks jautājums: kur ir nauda? Grieķi un grieķu ekonomika šo naudu nav redzējuši, jo aptuveni 90% Grieķijas “palīdzības” naudas aizgāja, lai “glābt finanšu sistēmu”. Šajā gadījumā nozīmē kaut ko konkrētu – Grieķijas “palīdzības” nauda aizgāja galvenokārt uz vācu, franču un citu ES kodola valstu bankām. Starp citu, par to kur aizgāja Grieķijas “glābšanas” nauda, Latvijā gandrīz neviens neko nezina, jo par to nerunā. Bet to labi zina Grieķijā. Ja grieķi naudu nav saņēmuši, bet parādi viņiem ir uzkrauti, tad kļūst skaidrs, kāpēc viņi protestē pret šādu politiku un nevēlās to turpināt.

    3. Patiesībā, ja ielūkojas faktos, ECB, EK un SVF faktiski nemaz neveica palīdzību Grieķijas ekonomikai, bet glāba ES līdervalstu privātbankas, pārliekot to sliktus kredītus uz ES nodokļu maksātāju pleciem. Starp citu, tas pēc ES likumiem nemaz nav legāli atļauts, bet tomēr paklusām tiek darīts. To, ka Grieķijas valsts un tauta tika upurēta banku lobija interešu labā, apzinās arī pašā Eiropas komisijā. Iesaku noskatīties bijušā EK vadītāja Manuela Barozu padomnieka Filipa Legrāna teikto – ļoti interesants materiāls (3′ 20”): “Eiropas politikas noteicēju topu sagrābta banku sektora interesēs”.

    Tāpēc tas, kas notiek Grieķijā, pirmkārt ir cīņa par varu, suverenitāti un demokrātiju Eiropā. Un šī cīņa, ka arī Grieķijas problēmas, tik ātri nebeigsies. Jo līdz šīm gan Grieķijas reālās ekonomikas problēmas, gan sistēmiskās eirozonas uzbūves problēmas neviens vēl nav sācis risināt.

    Par nacionālo resursu saprātīgu izmantošanu un vairošanu!
    .
    .
    Admins
    Pats galvenais jautājums: Kas stāv aiz šīs TROIKAS ?
    Tā ir cionistiskā Izraēla ar savām vasalēm Franciju, Vāciju un Krieviju.
    Krievijā un arī Latvijā izzagtā nauda nonāk Izraēlas pārziņā. Visās trijās vasaļvalstīs pie teikšanas ir cionistiskie žīdi !!!
    Viņi ir tie, kuri cenšas visās nelaimēs vainot ASV.
    Izraēla ir ieņēmusi izteikti naidīgu nostāju pret ASV un slavē Krieviju.
    Tas izsaka visu.
    Galvenais Izraēlas uzdevums ir fiziski iznīcināt vāciešus.
    Vāciešiem apzināti tiek radīti siltumnīcas apstākļi, lai pārējiem rastos naids uz viņiem… .

  4. A.Gedroics saka:

    NA gan nav jānīst, tur visiem jālaiza pakaļa un pipele jāsūkā!:)

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Precīzi un nevainojami noformulētas domas ir patīkami dzirdēt Tautas tribunāla vietnē.

    Lasot Luiņa komentāru, kur teikti vārdi,”tos drausmīgos melus, drausmīgos noziegumus, tautas ciešanu smagumu”, prasās referendums par komunistu LIETUVĒNA nokratīšanu no TAUTAS MUGURAS.

    Mēs ļoti labi zinām, kāds būs LATVIEŠU TAUTAS LIKTEŅA
    REFERENDUMA rezultāts!

    Tas būs 95% par un 5% pret.

    Kā vēlēja par saeimas atlaišanu?

    ************

    Vai varam ko mācīties no Grieķijas?

    Melot visai tautai, ka Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada statūti nav vērā ņemami, bet komunistu, čekistu izvarotāju murgi ir Māmuļas sirdsapziņa – tas ir par daudz !!!

    Tauta lūdz Tevi Linard, noorganizē to!

  6. lasītājs saka:

    Ja Gedroica kungs varētu saņemties un nelietot tos tautiskos vārdus !
    Tas rada nepatiku nevis pret kritizēto objektu, bet pret raksta stilu.
    Var ļoti spēcīgi izteikties nelietojot rupjības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *