Latvijas sātanisti

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅADimiters, Labbergs, Grantiņš

Šī Ukrainas pārstāve Eirovīzijā izdziedāja arī mūsu tautas sāpi !

Lai Dievs viņai un viņas tuviniekiem stāv klāt !!!

=============================================================================

Jā, tāds izskatās kriezvžīdisms !

Nekas šo deģenerātu apziņā nav mainījies kopš 1940. gada.

Viņiem ir vajadzīgas asinis.

Latvijā šodien šie civilizācijas atkritumi kontrolē visus masu mēdijus un represīvos varas orgānus !

Vēl mazliet un viņi pārņems politisko varu Mūsu Tēvzemē un sāks īstenot masu slepkavības pret latviešiem.

I.Godmanis, A. Borovkovs, R. Vējonis, R. Kozlovskis, N. Mežviets, M. Kučinskis, R. Bergmanis un citi, kuri ieņem vadošos posteņus, ir Krievijas pārstāvji Latvijā.

Bet pašā dziļākaja būtība viņi ir Izraēlas marionetes ar Vladimuru Vladimiroviču Putinu priekšgalā.

Visīstākā 5. kolonna Mūsu Tevzemes Sirdī !!!

Visās lielākajās pilsētās mēri ir komunisti- krievžīdi, tātad, Telavivas- Maskavas ļaunuma ass izdzimteņi.

Sākot no Zilupes “galvas” bandīta- reketiera  Oļega Agafonova un beidzot ar mega laupītājiem Aivaru Lembergu, Nilu Ušakovu un Uldi Sesku Liepājā. Viņi visi ir masu slepkavas vistiešākajā nozīmē un arī pārnestajā, jo viņu darbības rezultātā neskaitāmiem tūkstošiem latviešu ir izpostītas dzīves- izdarītas pašnāvības.

A. Lemgergs, Ventspils, Kozlovskis, Grantiņš, LRTT.PNG 1Aivars Lembergs ir ticis vaļā pat no 12 savas kriminālās darbības lieciniekiem. Un tas ir tikai oficiāli, bet cik ir to, kuri pazuduši no “dzīves skatuves” bez “aizdomām” uz novākšanu, Dievs vien zina.

Šeit pieminētajiem nav nacionālās piederības. Viņi ir zemcilvēki- sātanisti vārda vistiešākajā nozīmē. Apelēt pie viņu sirdsapziņas ir lieki, jo viņi savu garīgo, līdz ar to arī laicīgo, eksistenci var nodrošināt tikai un vienīgi ar citu cilvēku dzīvības enerģijas palīdzību.

Tāpēc viņi slepkavo un arī turpinās slepkavot !

Kamēr šie sātaniskie izdzimumi netiks fiziski “novākti no politiskās skatuves“, nekas nemainīsies.

LRTT par šiem sātanistiem, latviešu tautas slepkavām, ir informējis un turpina informēt pasauli. Un pienāks diena, kad tas nesīs augļus.

NATO zina par stāvokli Latvijā. Arī NATO ir cionistu piesātināta. Dienā, kad viņi tiks galā ar šo hidru, viņi arī Latviju no tās atbrīvos. Šodien notiek drausmīga cīņa visas pasaules mērogā ar šo sātanistu mēri.

Lembergs ārzemju presē tiek dēvēts par jewu(žīdu). Viņš ir anti- amerikāniski un anti- latviski noskaņots noziedznieks, kurš tiešā veidā kalpo Izraēlas MOSSADam.

Tāpēc neviens viņam netiek klāt. Mazākais mēģinājums to izdarīt, beidzas ar nāvi.

Latviet, esi gatavs pēdējai cīņai !

Tā noteikti būs un uzvarēs Patiesība, proti, latviešu tauta !

dimiters,lindermanis,KozlovskisMēs, latviet, izmēzīsim SAVU pasauli no šeit pieminētajām sātaniskajām drazām !

FOTO: Vai atpazini uz foto redzamo ? Šīs sātaniskās spermas produkts lūdzot “dievu”, lai krievijas armija mūs atbrīvojot no “sātanistiem”!

Nebaidies, latviet, domās šiem mūsu tautas bendēm novēlēt iznīcību ! Tas iedarbojas ļoti aktīvi uz šo sātanistu apziņu, jo ar šadu domu tu nobloķē viņiem pieeju pie savas Dzīvības enerģijas. Taisnīgais saņem enerģiju no Garīgās Pasaules, bet priekš sātanistiem ir slegta, tāpēc viņiem esi vajadzīgs Tu.

Pastāvi PATIESĪBĀ un tu uzvarēsi !

Dievs, svēti un pasargā mūsu Tēvzemi Latviju !

21.05.16    L. Grantiņš

Antikrists,LRTT.Kalniete,Izraela,PalestinaP.S.

Šeit https://www.youtube.com/watch?v=SboB23PfLro mēs varam pārliecināties, ka “īstenais letiņš” Godmanis ir krievžīds, tieši tā kā to apraksta šī i- vietne. Neaizmirsīsim, kas Padomju laikā bija Godmanis: KGB stata darbinieks, komunists un arī PSRS spiegs Austrijā. Izspruka nabagam: “Es domāju krieviski !” Ir zināms, ka Godmanis ir devis zvērestu iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti. Cilvēks, kurš to nejauši bija dzirdējis, tika atrasts “noslīcis”savā piemājas dīķītī !!!

Viņa kaimiņa vārdi: “Ja viņā tēvam Teodoram bija vēl kāda kripatiņa latviešu asinis, tad Ivariņam tādu vairs nav nemaz !

=============================================================================

Nākošajā rakstā būs ziņa no Induļa Roņa.

You may also like...

10 komentārs

  1. arhīvs saka:

    Rakstu arhīvs

    13.augusts 2013 13:09

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/126723/jaunumi-aivara-lemberga-prava-miris-vel-viens-liecinieka

    Jaunumi Aivara Lemberga prāvā. Miris vēl viens liecinieks – Juris Šķibelis

    Lembergam pietuvinātas personas mirst brīdi pirms liecību sniegšanas

    Aivara Lemberga “valdīšanas laikā” pašos spēka gados no dzīves aizgājušas 13 personas, kuras vairāk vai mazāk bijušas saistītas ar Lemberga biznesa vai politikas darījumiem. Daudzie nāves gadījumi bijuši pēkšņi un visnotaļ dīvaini. Protams, kamēr nekas nav pierādīts, apsūdzēt apzinātā kaitniecībā nevienu nedrīkst, tomēr sakritības ir pārsteidzošas…

    Jauni cilvēki aiziet ar sirdi
    Pirmais 1996.gadā mira Ventspils domes amatpersona Andris Zalāns, vēsta portāls bnn.lv, kurā publicēts apjomīgs dīvaino nāvju uzskaitījums. Tikai 38 gadus vecais Zalāns aizsācis aizgājēju virkni, teikts portālā. Nelaiķim bijusi saistība ar tā dēvēto „čeku”, un tas esot iemesls, kādēļ deviņdesmito gadu sākumā šīs vīrietis Ventspils domē ticis iecelts par Aivara Lemberga galveno vietnieku.

    Zalāns arīdzan iedvesmojis radīt uzņēmumu „Venceb”, kas nodarbojās ar celtniecības darbiem Ventspils brīvostā un pašvaldībā, un firma regulāri uzvarējusi daudzmiljonu iepirkumu konkursos. 38 gadu vecumā šis cilvēks mira no sirds mazspējas. Pēc Zalāna nāves Lembergam saglabājušās labas attiecības ar viņa ģimeni, – sieva un dēls iekārtoti uzņēmumos, kuros Lembergam bijusi tieša ietekme, raksta portāls bnn.lv.

    Gadu vēlāk aizsaulē aiziet Aivara Lemberga studiju biedrs Vitāls Lejiņš. Arī šī 46 gadus vecā vīrieša nāve iestājusies no sirds mazspējas. Interesanti, ka kursabiedrs Lembergam atstājis dāsnu mantojumu – apmēram 3 miljonus latu. Šī summa savukārt ļāvusi viņam kļūt par legālu miljonāru, vēsta portāls. Lato Lapsas un Kristīnes Jančevskas grāmatā „Kas ir Lembergs? Ventspils mēra ceļš uz naudu un varu” autori apkopojuši vairākus (pamatā merkantilus) aspektus, kāpēc kursabiedrs Lejiņš bijusi būtiska figūra Lemberga turīguma veicināšanā. Tajā vēstīts, ka Lejiņa primārais uzdevums bijis akumulēt Lemberga finanses.

    Mīklainās pašnāvības un arī slepkavība
    1998. gadā dzīvi pašnāvībā beidza advokāts Andis Bumbieris, toreizējā ekonomikas ministra, Lemberga cilvēka – Laimoņa Strujēviča – padomnieks. Īsi pirms nāves Bumbieris bija devies uz atbildīgajām instancēm, kur ziņoja, ka jūtas noraizējies, jo darbā esot spiests sagatavot dokumentus, kas ir pretrunā ar likumu. Dažas dienas vēlāk viņš mira. Ierosināja krimināllietu, taču to ātri vien arī izbeidza. Advokāta atraitne par šo visu nerunā, jo baidās, taču neslēpj, ka pēkšņi viņu dzīvokli sākuši apmeklēt nepazīstami cilvēki.

    Gadu vēlāk tika noslepkavots vīrietis vārdā Josifs Bermans. Viņš zināms ar to, ka pēc valstiskās neatkarības atjaunošanas cīnījies par savu īpašumu atgūšanu Ventspilī. Deviņdesmito gadu sākumā Bermans nemaz neslēpa, ka pilsētas galva Lembergs liek viņam dažādus šķēršļus, uz ko Lembergs atbildēja, iesūdzot Bermanu tiesā par goda un cieņas aizskaršanu. Lieta tika ierosināta. Portāls bnn.lv uzsver, ka nav nekādu liecību, kas Aivaru Lembergu saistītu ar Josifa Bermana nāvi, taču tā Lembergam varēja būt nudien izdevīga. Proti, mēram gribējās, lai pilsētas īpašumi paliek viņa pārvaldībā.

    Bermans sākotnēji bija pazudis, taču vēlāk atrasts miris vardarbīgā nāvē.

    Mirst arī daiļā dzimuma pārstāve
    2001. gadā mira Natālija Strīga. Viņa bija valsts norīkota amatpersona AS „Kālija parks”. Šis uzņēmums tika nodibināts 1993. gadā, un tā valdi un padomi pamatā veidoja Ventspils uzņēmēji. Latvijas valsts piekrita piedalīties uzņēmumā ar noteikumu, ka valsts kasē ieripos 1 dolārs par katru pārkrauto kālija sāls tonnu.

    Tomēr jau 1994. gadā „Kālija Parks” akcionāri atcēla šo līguma punktu, solot iekļaut jaunajos statūtos. Klajā nāca dokumenta pārstrādātā versija, bet minētā punkta tajā nebija. Tādējādi valsts nesaņēma dibināšanas līgumā paredzēto pienākošos samaksu. 30 miljonu vietā Latvija no šī Ventspils uzņēmuma saņēma vien nedaudz vairāk nekā divus miljonus. Strīga bija tā, kas šo papīru parakstīja. Kā izriet no bnn.lv publicētā raksta, šajā brīdī uz skatuves parādījies Andris Šķēle, savukārt mirusī sieviete bijusi persona, uz kuru varēja uzvelt vainu par to, ka tāda milzu nauda pagājusi garām valsts kasei.

    Hokeja čempionātā tā arī nenokļūst
    Un atkal nāve. Šoreiz tā ņēma Ritvara Šama dzīvību. Viņš bija „Venceb” valdes priekšsēdētājs. 2003. gadā vīrietis devies uz pasaules hokeja čempionātu Somijā, taču pārkritis pār prāmja bortu. Šams esot bijis krietnā kunga prātā, liecina informācija, taču tā nav oficiāli apstiprināta vēl šobaltdien.

    Trīs gadus vēlāk no sirds nepietiekamības mirst Zigurds Vaivods – arī jauns 42 gadus vecs cilvēks. Vaivods strādāja „Latvijas kuģniecībā” augstā amatā, un tieši viņš nodarbojās ar uzņēmuma privatizācijas dokumentu sagatavošanu.

    2009. gadā nomira Krists Skuja – kāds brīnums – arī no sirds nepietiekamības. Skuja neformāli tika uzskatīts par cilvēku, kas atbildēja par Lemberga melnās naudas kasi un uzturēja kontaktus ar tobrīd pie varas esošajiem politiķiem galvaspilsētā Rīgā, vēsta portāls bnn.lv.

    Liecinieki pazūd, aizbēg un turpina mirt
    Tajā pašā gadā dzīve beidzās arī Laimonim Junkeram, kuru uzskatīja par Ventspils grupējuma „kasieri”. Viņš arīdzan bijis tas, kuram bija jādodas uzpirkt politiķus. 2007.gadā Junkeram tika piemērots aizdomās turētā statuss Ventspils amatpersonu lietā, tomēr viņš drīz vien pazuda no Latvijas. Atradās pēc diviem gadiem Paragvajā, un miris. Junkeru apbedīja Ventspilī, un uz bērēm bija atnācis arī Lembergs.

    Bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis atzinis, ka laikā, kad tiesībsargājošās iestādes pastiprināti sāka pievērst uzmanību Lemberga personībai un darījumiem, zilajās tālēs pazuda vismaz trīs liecinieki. Pēc Lemberga aresta vairāki potenciālie liecinieki pametuši Latviju. Šajā laikā Maizītis atklāti sāka runāt par trim oligarhiem – Lembergu, Šķēli, Šleseru. Savas bažas viņš uzticēja ASV vēstniecībai un pēc tam – caur „Wikileaks” publiskotajiem dokumentiem – par Maizīša domām uzzināja arī Latvijā.

    Kā var nokrist no piektā stāva, ja dzīvo otrajā?
    Vents Kodols – vīrietis, kurš pirms trim gadiem it kā izkrita no piektā stāva, lai gan kopā ar ģimeni dzīvoja ēkas otrajā stāvā. Kodols bija „Latvijas kuģniecības” īpaši pilnvarotais pārstāvis. Viņa uzdevums bija pārstāvēt uzņēmuma intereses kriminālprocesā par desmitiem miljonu dolāru izkrāpšanu no uzņēmuma laikposmā no 2003. līdz 2005. gadam. Lietu uzsāka jaunā Lembergam lojālā uzņēmuma vadība pret iepriekšējo, kuru kūrēja Ventspils mēra oponents Oļegs Stepanovs.

    Venta Kodola nāvē ir ļoti daudz neskaidrību. Sākot jau no tā, kāpēc viņš krita no piektā stāva, ja reiz dzīvoja otrajā. Viņa nāve klasificēta kā pašnāvība, bet cita versija skan, ka viņš it kā esot piedzīvojis ļaundaru uzbrukumu. Pats tiem atvēris durvis un, lai viņa pusotru gadu vecais bērniņš neredzētu nepatīkamas ainas, uzbēdzis uz piekto stāvu. Vents Kodols fiziski bijis trenēts cilvēks, taču cīņu zaudējis, vēsta bnn.lv atrodamā informācija.

    Mirst arī sporta funkcionārs un privātais šoferis
    Pagājušajā gadā arī no sirds (šoreiz – akūtas) mazspējas mira sporta funkcionārs Jurijs Bespalovs. Šis pusmūža kungs bija biznesmenis un arī futbola kluba „Ventspils” prezidents. Jurijs Bespalovs bija ļoti svarīgs liecinieks Lemberga krimināllietā: 5. aprīlī šim cilvēkam bija jādodas uz Rīgu liecināt. Taču 4. aprīlī viņš aizgāja mūžībā.
    Pērn apglabāts tika arī paša Aivara Lemberga šoferītis un miesassargs. Viņu sauca Tālivaldis Macpans, un viņš ar Lembergu kopā pavadījis ļoti daudz laika. Macpans priekšnieku vizinājis ilgajā ceļā no jūras pilsētas uz Rīgu un atpakaļ, kā arī vadājis uz sanākšanām pie dažādiem cilvēkiem. Saprotams, šāds darbinieks daudz redzējis, daudz zinājis. Šoferis mira no leikēmijas jeb asins vēža. Raksts portālā bnn.lv vedina lasītāju uz domām, ka leikēmija var tikt iegūta arī vardarbīgā veidā, proti, pamazām cilvēku indējot. Asins vēzi veicinot regulāra saskare ar benzolu, augstu radiāciju vai plutoniju. Plutonijs ir samērā populārs vārds, ja runā par vairāku Krievijas uzņēmēju mīklaino nāvi.

    Visbeidzot šogad, 2013. gadā, no infarkta vai insulta – neesot īsti skaidrs – miris Gunārs Zellītis, kurš deviņdesmito gadu sākumā bija deputāts Ventspilī un turpmāk savu karjeru veidojis ar Lembergu saistītos uzņēmumos. Tieši viņš bijis atbildīgs par lēmumu nodot privātās rokās pilsētas lielos tranzīta uzņēmumus. Pirms gada Zellīti izsauca uz Ģenerālprokuratūru sniegt liecības. Nākamā reize, kad viņam to pienācās darīt, bija šogad janvārī, taču viņš jau bija miris.

  2. Engelitis. saka:

    Miiljie! Ja sobriid kaads veel saubaas par Jeezus Kristus speeku,kas IR ABSOLUUTI REAALS UN MATERIAALS,
    tad momentaa metiet meeslainee savas saubas! Sakiet KATRU DIENU :

    Jeezu,paliidzi man!
    Kristus Vaardaa – lai ienaidnieki zaudee visu savu launumu!
    Saatan ,ATKAAPIES- Kristus Vaardaa !

    Naacariesa Jeezus Kristus Asinis no Sveetaa Krusta koka ! – uz VISIEM MANIEM IENAIDNIEKIEM!
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka var arī tā darīt, nekāda vaina, bet, lai labāk būtu saprotams arī “pusticīgajiem”, jo Jēzus vārdu daudzi melnsvārči ir degradējuši, pietiek ar to, ja ieteiksim Viņa vārda vietā lietot vārdu- Patiesība.
    Kristus taču sacīja: “Es esmu Patiesība… . !”
    Visi tie, kuri Patiesības vārdā ir gatavi nest upurus, ir šīs zemes “Sāls” !
    Visi tie, kuri sava “vēdera” dēļ dod melīgas liecības un ņem to, ko nav godīgā darbā nopelnījuši, ir pilnīgas iznīcības upuri.
    Tā nav tikai zudība Mūžībā, bet arī prātam neaptveramas mokas…, jo tiek aprīti no sātaniskajām kreatūrām… .

  3. Engelitis. saka:

    Iespeejams,ka taalu no ticiibas esosam cilveekam , tadas formulas var skist smiekligas,mulkiigas, no pasakaam naakusas… Bet ,kaadreiz cilveeks visas patiesiibas noskaidro peec naaves,iisi pirms naaves vai,ja paveicas- savas dziives laikaa. Un tad no saadas pieredzes var uzbuuveet Realitaates kopsakariibas.Kaapeec ir tik gruuti atveert sirdi Gaismai?
    Kaapeec tas ir tik smagi? Kaapeec cilveeks taa pretojas mekleet to sauro tacinju,kas ved uz SVEETNIICU ?
    Taapeec,ka melni velna tiikli ir saausti pa visu zemes virsu ik uz katra centimetra! Vins dreb un triic par katru soli,kas cilveeku ved uz Taisniibas pusi! Mees neesam vieni! Mees neesam daudz,bet pilniigi pietiekosaa skaitaa,lai sos tiiklus
    SAPLOSIITU! Nebaidies saukt Jeezu! Sauc Vinju katru dienu tuukstosiem reizu, saki krustu skeersu siis formulas, saki tajaas cilveeku vaardus,vietas uz zemes – visu par visu,jo taa ir necaursitama aizsardziiba!
    Ja Tu teiksi – Jeezus Kristus asinis lai klaajas paar LAUNU CILVEEKU( nosauc arii vaardaa) ! Tad launs cilveeks pamazaam dabuus riktiigi truukties,taa,ka maz neliekas…
    Ja Tu teiksi -Jezus Kristus asinis uz LABU CILVEEKU, tad Kristus so cilveeku dziedinaas un aizsargaas!
    Taa var ienest mieru prieku jebkuraa vietaa,maajaa vai visaa valstii.
    Saatana lielaakais Pasaules Pievilsanas Triks ir Biibele. Kad biju ticiibas mekleejumu saakumaa,maaciitaajs Bergmanis,
    kursh jau Teeva maajaas taisaulee,teica: “Lasi un analizee tikai to,ko teicis vai dariijis Kristus!”
    Un vinjam bija taisniiba,jo vinjs zinaaja par so Triku!Biibelee (runaaju par Jauno Deriibu,jo vecaa ir veca) ir piebarstiita ar
    nelogiskaam diivainiibaam…. Ja lasiisi so informaaciju ar Sirdi un veelaak ar zinaasanaam,tad iistaa sapratne vai atklaasme atnaaks pati.
    Grantina kungs teica,ka (neciteeju preciizi) PASLAIK SAATANS IR ZENIITAA !!!
    Taa ir visbaltaakaa Patiesiiba! Saatans ir caur,vinam piederiigiem cilveekiem, uzdabuujis sev NENORMAALU speeku!
    Skandinaavijaa,piemeeram, gandriiz katrs tresais skolnieks prot reaali darbinaat garus,neizpluudiisu gari,jo tad man jaastaasta septinju stundu gars staasts par muusu maaju,kuru mees ar viiru nopirkaam peec muusu kaazaam. Taa bija
    pilna ar visaadaam pesteliibaam un bijusi kaa “interesu klubs” saadu izpriecu tiikotaajiem apmeeram 30 gadus…
    Saatans ir zeniitaa ,bet ” Turiet drosu praatu,ES Pasauli esmu uzvareejis!” : teica Kristus peec iznaaksanas no kapa.
    Kaapeec Biibele ir piemeeslota? Taapeec,ka JEEZUS KRISTUS ASINIS ir formula,kas launus cilveekus pazudina,bet labus dziedina un aizsargaa! Sii mentaalaa formula sasit lupataas VISU VELNA VALSTIIBU AR VISIEM SULAINJIEM!
    Nebaidies pieskarties Gaismai! Nebaidies!
    Visaadi TV sovi ar noluuku savaaca milziigu daudzumu buureeju un pesteljotaaju no stuuru stuuriem! Kam?! Tam,kas
    grib sev maksimaalaa daudzumaa velna speeku,lai uzbruktu nevainiigiem,neko nenojautosiem cilveekiem!
    Runaa KRISTUS VAARDU KATRU DIENU TUUKSTOSS REIZU! Un saki arii Amen! Tas noziime- taisniiba,patiesiiba.
    Rezultaats neliks vilties!
    .
    .
    .
    Admins
    Ļoti labi pasacīts, bet priekš(pagaidām) neticīgā, ļoti, ļoti par smagu.
    Kas attiecas uz būrējiem un pisteļotājiem, tad tas ir, atkal jāsaka, ļoti, ļoti smags gadījums.
    Ja esi jaunībā “dancinājis šķīvīti”, tad esi jau kļuvis par upuri. Neatnāk jau izsauktais gars, bet gan sātanisks astrālais vieplis, kurš pielīp pie izsaucēja uz mūžīgiem laikiem.
    Man ir kāds tuvs cilvēks ar tādu problēmu.
    Kad es pieminu šo lietu, tad man tiek ar ārprātīgu naidu uzbrukts… .
    Tas ir bēdīgi… , nav iespējams tādam palīdzēt… .

  4. Endijs saka:

    Enģelīt, nav nemaz tik viegli meklēt šauro taciņu un ļoti daudziem nav viegli būt godīgiem un taisnīgiem, ja apkārt ir tik daudz kārdinājumu kā nekad agrāk un piedāvājumu uz vieglu, bezrūpīgu dzīvi, naudu un baudu, atliek tikai izdarīt tādu nieku kā mazītiņu nodevību (iesākumā).
    Pirmkārt mums jāprot dzīvot savu iespēju robežās un galvenais cienīt ēdienu, kaut negaršo, tad neēd, bet nenicini un nesvied pa gaisu, vismaz man tas iemācīts no bērnības un paldies dieviem, nekad nav trūcis, lai kādi laiki bijuši un lai kurā pasaules malā es būtu.
    Ja esi nostājies pretī kārdinātājam, tad vislielākais izvirdums no šiem radījumiem nāk brīžos, kad atsakies no viņu piedāvātās naudas. Tas reizē ir komiski un nožēlojami, kad cilvēkradījums ar putām uz lūpām ārdās, jo redziet kāds ir iedomājies viņu pazemot un nepieņemt viņa dievinātos papīrus vai citos gadījumos, vieglas peļņas iespējas. Tā protams jau ir kulminācija, līdz tai upuris tiek pierunāts un pārliecināts visneiedomājamākajām metodēm ar viltu un meliem apstrādāts, līdz jūtot savu bezspēcību viņš uzsprāgt velnišķā naidā. Tādi uzvaras mirkļi pār šaitana (velna) apsēsto ir kolosāli, ko ne par kādu naudu nenopirksi.

    Atsaucoties uz Priedīša kunga teikto, ka – latviešiem nevar uzticēt valsts pārvaldīšanu, varu apgalvot, cilvēks vienkārši apgrozās tādā sabiedrībā, kur rodas šāds iespaids. Jūs cienītais nepazīstat latviešu tautu, Jūs to vienkārši ignorējat vai nevēlaties redzēt, jo tai nav komunistu izsniegti smalki diplomi un atestāti, toties ir saglabājies veselais saprāts un cilvēciskums, kauna sajūta un spēja sabiedrības intereses nostādīt augstāk par personīgo izdevīgumu, bet ja nepieciešams riskēt arī ar dzīvību, aizstāvot savu pārliecību. Bieži vien esmu nodomājis, valsti noteikti gudrāk pārvaldītu grāvracis un trauku mazgātāja, nevis pērkamas marionetes, nopirktu marionešu vadībā.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tieši tā, viena daļa ļaužu grib dzīvot labi uz citu rēķina- tūlīt un tagad, pretī nedodot nekā, bet par lielāko daļu tā nevarētu sacīt, jo komunisti- izmantojot savus “sakarus” ir izzaguši valsti un likvidējuši darbavietas… . Cilvēki ir iedzīti bezizejā. Tas ir apzināts komunistu- cionistu(krievžīdu) veikums pret mūsu tautu. Tas netiks piedots un to nedrīkst piedot… . Viņi tiks “noslaucīti” no šīs pasaules… . Kas attiecas uz Priedīti, tad tas ir “smagas” gadījums, ja tādus šausmīgus vārdus var sacīt uz savu tautu, zinot, ka nelaimē iedzītā tauta ne pie kā nav vainīga.

  5. Tautas viedoklis saka:

    jusu latvieshu nac. teema ir pareiza lieta, bet jusu visu biedribas vaditaja D. Rietuma gan Delfi atstaj loti sliktu domu par latviesgu veselibu un saprashanu un daudziem liekeas viss jusu nopietns darbs joks un jumors
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, tiek veicināts tādu idiotu, kāda ir D. Rietuma, “popularizēšana” ar DELFI starpniecību, lai radītu iedpaidu, ka latvieši ir pamuļķi, bet beigās jau viss apgriezīsies pret pašiem krievžīdiem… . Rietuma, patiešām, ir ar novirzēm. Tie, kuri manipulē ar slimiem cilvēkiem tiks bargi sodīti no pašu BŪTĪBAS.

  6. Kriminālā mentalitāte
    Vai ir iespējams atsevišķs mentalitātes tips – kriminālā mentalitāte? Noteikti ir iespējams. Tas ir retorisks jautājums. Vismaz priekš tiem, kuri ir lietas kursā par noziedzības ģenētisko pamatotību, noziedzības gēna ceļošanu no vienas paaudzes uz turpmākajām paaudzēm. Jāņem vērā arī eigēnikas attieksme pret noziedzniekiem, atbalstot noziedznieku sterilizāciju. Noteikti ir sastopams tas, ko var dēvēt par apziņas kriminālo modeli. Šo modeli vitāli spēcina noziegumu brīvība – mūsdienu morāli tikumiskais stāvoklis Latvijā u.c. Iespēja nesodīti veikt kriminālos noziegumus katrā ziņā dziļi ietekmē apziņas kriminālo modeli. Kriminālā mentalitāte kļūst etnosa pārstāvju apziņas sastāvdaļa, apziņas formētāja, komandētāja, kritērijs darbībai, uzvedībai, komunikācijai. Par kriminālo mentalitāti liecina latviešu aprindās populārā gudrība „Man nav žēl, ka viņš prot kaut ko labi nozagt…”.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Arturam Priedītim par terminu kriminālā mentalitāte.

    Iespēja nesodīti veikt kriminālnoziegumus ir Latvijā plaši izplatīta Latvijas valsts pārvaldes apmaksātajās struktūrās kopš 1993.gada 18.februāra nakts super nozieguma pret LATVIEŠIEM.

    Lūgums Priedīša kungam klasificēt šos noziegumus!

    To neviens Latvijā nav uzdrošinājies vēl darīt.

    Zinātnieks to var izdarīt.

  8. Paldies, Freimantāla kungs! Dzīvojam unikālā laikmetā, kad bez jauniem terminiem neiztikt. Tos pat grūti paturēt atmiņā, tāpēc manā ciniskajā CV ir speciāla iedaļa jaunajiem apzīmējumiem (skat.manā mājas lapā). Visvieglāk atcerēties tādus jaunus apzīmējumus kā “noziegumu brīvība”, “ģeokrātiskais valstiskums”, “valsts hibrīdapvērsums”, “Lielā Banda”, jo tie pie mums ir aktuāli katru dienu. Jūsu priekšlikums klasificēt pēcpadomju Latvijā latviešu paveiktos noziegumus ir interesants. Šajā jomā arī acīmredzot neiztikt bez jauniem apzīmējumiem. Taču kopumā varbūt klasifikācija neiznāktu tik raiba. Nāktos aprobežoties ar 1) valsts nodevību (suverenitātes zaudēšana), 2) noziegumiem pret tautu (demogrāfiskās nelietības, nelietības veselības aizsardzībā, izglītībā, garīgajā kultūrā, pensiju sfērā, nacionālajā politikā), 3) noziegumiem pret valsti (budžeta u.c. līdzekļu zagšana).

  9. čuguns saka:

    Atradu vienu pagājušā gada video no Inkina biedrības. https://www.youtube.com/watch?v=7MrO8l_yNEY

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Priedīša kungam.

    Paldies par sapratni!

    Suverenitātes zaudēšana ir strīdīgs jautājums./to atstāsim ārpusē/.

    Noziegumi pret tautu – tas ir aktuāli un argumentēt iespējams.

    Galvenais ir pārtraukt R O T Ē J O Š O valsts amatpersonu bezatbildību!

    Jāmaina attieksme pret N O Z I E G U M A analītiskās izpētes nepieciešamību.

    Latvijā nozieguma analītiskā izpēte vispār nepastāv. /to pieļauj TM /.

    Vispirms jārada sabiedriska kustība žurnālistikas izmeklēšanas radīšanai.

    Latvijā žurnālistikas izmeklēšana vispār nepastāv! /ja kāds to veic, tad ir neaizsargāts/.

    Katram cilvēkam ir jāgarantē I E S P Ē J A S īstenot jebkura nozieguma žurnālistikas izmeklēšanu.

    Mums ir jāpanāk žurnālista tiesību veikt sabiedriskā kārtā jebkura jautājuma analītisku izpēti.

    Personas, kuras kavē, traucē vai apkaro sabiedriskās žurnālistikas izmeklēšanas darbību ir saucamas pie atbildības un tiesājamas par K A I T N I E C Ī B U. /tas ir smags kriminālnoziegums/.

    Visdziļākajā cieņā Priedīša kungs!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *