L. Grantiņš.“Tev nebūs Patiesību zaimot !” (2.turp.)

Liecības.LRTT.H-86.Latvija,Saeima,Grantiņš,Bitenieks,Bariss,Urbanovičs,Kozlovskis.

Dace Slavinska, Harija Beķeris, L.Grantiņš, Normunds Krafts

FOTO: Dace Slavinska, Harija Beķera kolēģe. Vai tad vēl kas ir piebilstāms ? Pilnīgi saprotams, kam tiek kalpots ! Normāls cilvēks pie šī pasaules lielākā asinssuņa, pat tuvumā nerādītos, bet tie, kuri jūt ar viņu asins saderību, labprāt ir kopā ar viņu.Vieni kopā ar Dzeržinski, citi ar Ļeņinu, vēl citi ar… . Tas viss kopā saucas: 4. maija kliķe !

Latvija ir vienīga valsts Eiropā, kura nav publiskojusi VDK arhīvus.

Tas ir starptautiska mēroga noziegums un šī nozieguma izskatīšana ir tikai laika jautājums !

Pie varas ir palikuši mūsu tautas slepkavas !

Šodienas Latvijas valsts nav leģitīma !

Viss, kas tiek darīts LR vārdā, ir NELIKUMĪGS !

Tas viss tiks pārskatīts un vainīgie Starptautiski tiesāti !

======================================================================

Tiek neiedomājami viltota mūsu tautas vēsture !

Daudzi patrioTEĻI un pat patrioti to neapjēdz, ar ko viņis sasaistās.

Iespējams, ka: ar labiem nodomiem, bet pa taisno uz Elli !

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.11.2015-modinataji.id60656/

Normunds KraftsNormunds Krafts(jauniešu apvienība Tēvzemei un Brīvībai): Ironizē par brīvību, kā redzams arī par atrašanos ES.

Normundam jau licies, ka Atmodas sākums nevienu neinteresējot, bet tad piezvana kāds Harijs Beķeris un, tas esot bijis tas, ko viņš gaidījis 25. gadus !!!

Kāpēc tas sāka “hari” interesēt pēc tik ilga laika, to laikam Normunds aiz “saviļņojuma” aizmirsa pavaicāt … ?

Vai tad Krafta kungs nezināja, ka šodien Latvijā pie varas grožiem ir noziedznieki un visi informācijas līdzekļi ir viņu rokās ?

Zināja, un kā vēl zināja !

Zināja, ka kliķei kalpojošie žurnālisti dara visu, lai Atmodu “pierakstītu” TF – komunistiem, to arī Normunds, vismaz es tā domāju, ka labi saprata, jo zinu, ka viņš nav “aptaurēts”.

Vai patiešām Normunds Krafts domāja, ka varēs apvest ap stūri čekistu pēctečus ?

Ja no Normunda Krafta sacītā nav nekas “atmontēts”, tad viennozīmīgi var sacīt, ka cilvēkam izrādīšanās un godkāre ir pārņēmusi un aptumšojusi viņa apziņu.

Kā tad tā, lielais patriot, Tu saki, ka pilsētā bija paklīdušas runas par svecīšu nolikšanu Ziemeļu kapos?!

Vai tad tas nebija jūsu- Tēvzemes un Brīvības nopelns ?

Izrādās, ka jūs lielie varoņi, kāmēr es biju iespundēts Škirotavas nomentnē starp krievu kriminālistiem, bailīgi aizlavījāties uz kapiem pēc veco tantiņu aicinājuma ?

Līdz šim valdīja uzskats, ka jūs bijāt tie, kuri pacēla sarkanbaltsarkano karogu, bet izrādījās, ka tie bija “kādi”* !

Un tagad, Normund Kraft, ievelc elpu, apsēdies pie datora un “pastāsti” visu no sākuma, tieši tā, kā viss bija, kā notika jūsu apvienības “TĒVZEMEI un BRĪVĪBAI” dibināšana, un vai “haris” parādīja visu bez cenzūras ?

Man nekad nav bijis žēl, Normund, ar saviem nopelniem dalīties, bet ja notiek absolūta nopelnu uzurpācija, tad ir jāsaka: “Nesēdies pie goda galda, pirms Kungs tevi nav aicinājis, vai būs labāk, ja viņš atnākot tev padzīs, vai paņems aiz rokas un nosēdinās sev blakus ?”

Man jau pirms gada atnesa žurnālu, kur bija par jums rakstīts, lepni, pat ar foto uzņēmumiem ! Šis cilvēks man jautāja: “Vai es nesaskatu šajā rakstā “dīvainības””?

Ar vārdu KUNGS, es nedomāju sevi, bet gan Patiesību. Vai Tev, pirms runāji par Atmodu ar šo DP sprukstiņu, nevajadzēja viņam pajautāt par mani, kur es atrodos, kāpēc es netieku iztaujāts ?

Kāpēc Tu to nedarīji ?

Kāpēc skrēji pie Goda Galda, kuru neesi klājis ?

Tu, Normund Kraft, esi piedalījies latviešu tautas nomelnošanā, kuru veic šīs DP nodevības gnīdas, cionistu- komunistu un pārējo KGBistisko švaļu uzdevumā.

Ja neizproti politiku sīkumos, tad nejaucies tajā, gādā par dēliem un savu jauko sieviņu.. .

Tu, Normund, esi tas foršākais un labsirdīgākais “čomis” no visiem, vismaz manā uztverē, un tāpēc arī tiki no šiem DP uzdevumā strādājošiem izdzimteņiem izmantots, bet tas nenozīmē, ka es Tevi turpmāk žēlošu… .

Tu esi ne tikai pret mani necieņu izrādījis(kurš jūs, praktiski ar spēku un “aptaisījušos” iemeta šajā Atmodas virpulī), bet arī iespļāvis sejā visai latviešu tautai.

Es, Normund Kraft, nekad vairs nevarēšu Tevi paņemt pie rokas un nosēdināt pie latviešu tautas Goda Galda… ,tici, man gribējās ar jums dalīties tajā, ko paveicu es viens, lai parādītu, ka mūsu tautai ir daudz drosminieku, bet… .

Kāpēc Tu līdz šim vēl neesi ar mani sazinājies ?

2.Lidija Lasmane, leo Hiršs,J.Ziemelis,I. Cālītis. L. Grantiņš.Lidija Lasmane- Doroņina: Vai Doroņina bija tik naiva un patiešām nesaprata, ka šo raidījumu veido tie paši, kuri viņu “vazāja” pa lēģeriem ?

FOTO: Redz tikai, kā visi šie čekas parazīti “integrējas” disidentu nopelnos ! Gan cionistu izsūtāmais sargsuns Raimonds Vējonis, gan uz šā foto redzamais VDK(šodienas leksikā DP ziņnesis) okšķeris Leo Hiršsons. Vairāk par šo kriminālas pasaules darboni šeit: http://tautastribunals.eu/?p=3720

Čekisti viņu atkal izmantoja kā vecu “grīdaslupatu”, lai piepildītu ēteru un cilvēku apziņu ar visiem zināmu “balastvielu”, atļaujot daudz runāt par pagātni, lai novērtu uzmanību no galvenā, no šodienas situācijas, kad notiek vēl lielākas nelietības kā Padomju laikā.

Kāpēc Lasmanes kundze ne reizi neieminējās par šodienas ārprātu ?

Es šeit nebūt netaisos nopelt Lidijas ciešanas un cīņu latviešu tautas labā, bet gan to, ka viņa atļāva čekistu pēctečiem sevi izmantot, lai turpinātu graut un iznīcināt latviešu tautu. Pilnīgi nekāds sakars ar Modinātājiem. Tas ir parasts politieslodzītā dzīvesstāsts, kuru jau mēs esam no viņas dzirdējuši. Viņas secinājums, ka M. Tečere un Jānis Pāvils II sagrāva komunismu, ir diezgan absurds. Ja par viņiem var ko sacīt, tad: viņi sekmēja komunisma sagraušanu. Tad jau pareizāk būtu sacīt, ka pati L. Doroņina- Lasmane un viņai līdzīgie sagrāva komunismu.

Šis ir tas galvenais “punkts”, ko gribēja dzirdēt jaunčekisti(cionistu pakalpiņi) no viņas mutes, ka ne jau latvieši un latviešu polit-cīnītāji, bet viņi, tie tur ārzemēs “izredzētie”… sagrāva PSRS ! Skatītājam un klausītājam klusi un nemanot tiek “iezombēts” pilnīgi pretējais, latviešiem visi nopelni tiek atsavināti ! Un to visu veic tādi hariji un daces– smirdoši komunistu-cionistu iztapoņas !

Lidija Doroņina- Lasmane, L. Grantiņš, Raimonds Vējonis, Latvijas, Prezidents,LRTT

FOTO: Kāpēc Tu, Lidija, pamet zem kājām savas un savas tautas ciešanas šim čekistu prezidentos iebīdītajam izdzimtenim ? Viņiem, šiem slepkavām, jau tas tikai ir vajadzīgs. Ja Tu, kura pavadījusi pusi dzīves lēģeros, esi kopā ar viņu, tātad tas norāda, ka Tu attaisno viņu noziegumus pret latviešu tautu un tieši tas viņiem ir ļoti, ļoti nepieciešams. Viņš zin, kas es ar viņu nekad “bildes kopā netaisīšu”, un tāpēc viņi(arī Vējonis) nolēma mani fiziski iznīcināt. Es Tev, Lasmanes kundze, par soģi netaisos būt, bet Kāda priekšā par šo „soli“ tomēr vajadzēs atbildēt.

Bēdīgi, ļoti bēdīgi, Lidija, ka Tu atļāvies šiem sarkanajiem cērmeņiem sevi izmantot.

Pāvils Brūveris: Atkārto A. Solžiņīcina viedos vārdus, ka totalitārā sistēmā viss turas uz meliem, ja mēs tajos nepiedalītos, tad sistēma sabruktu. Labi pazīstot Pāvilu Būveri, rodas jautājums: kāpēc šis “brīvības cīnītājs” neseko Solžiņīcina sacītajam ? Bet par to vairāk nākošajā raidījuma apskatē.

Jānis Rožkalns: Nevaru tieši pateikt, kurā brīdi Jānis Rožkalns kļuva no disidenta par provokatoru- VDK sadarboni, bet no šī video redzam, ka viņš netika izraidīts no LPSR, bet pats lūdz tādu iespēju un pie tam vēl ļoti kuplā radu un ģimenes pavadībā. Toties ierodoties Rietumos viņš sludināja pilnīgi pretējo, bet par šo glumekli nākošajā apskatā.

Vēsturnieks Jānis Ķeruss: Cenšas norādīt, ka Atmoda nesākas ar LTF 1988.g. bet jau daudz ātrāk, 70tajos gados. Tas ir pilnīgi pareizi, bet kāpēc viņš nepateica visu pēc būtības, ka LTF bija parazītisks čekas veidojums, kas sagrāva visus latviešu tautas Atmodas ideālus !!!

Ka aiz visa tā stāvēja visīstākie mūsu tautas bendes, ar komunistu Jāni Peteru priekšgalā. Atmoda, Ķerusa kungs, sākās nevis septiņdesmitajos gados, bet gan tūlīt pēc okupācijas… .

VDK priekšnieks Edmunds Johansons: Apzināti vai aiz sava stulbuma, bet primitīvie raidījuma veidotāji izdarīja lāča pakalpojumu sev, saviem darba devējiem, bet galvenais, pašiem “īstākajiem” disidentiem. Bet, par to arī vairāk nākošajā apskatā.

Raimonds Bitenieks: Par viņa “uzstāšanos” nākošajā aprakstā, kas būs daudz plašāks par MODINĀTĀJU komentēšanu.

Daumants Kalniņš, L. Grantiņš, J. Rubenis, M. LudviksDaumants Kalniņš, Atmodas aktīvists:  Sacīja vienīgos īstenos vārdus: “Ja nebūtu bijis 14. jūnijs, tad vēl līdz mūsu karogam arī būtu bijis tālāk.”

Tā ir tiesa, kaut daudziem tas bija ļoti nepatīkami, bet ne jau tāpēc es to uzsveru, bet gan tāpēc, ka viņš bija vienīgais, kurš to pasacīja cilvēcīgā tonī, bez pārspīlēta patosa – bez tā, kas daudziem šeit piemita, it kā visi notikumi grieztos ap viņiem.

========================================================

Jā biedr, Krauze, tie bija šīsdienas meli, bet vakardienas patiesība.

Lai lasītu nākošo apskatu, jānoskatās:

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2015-helsinki-86.id61128

30.12.15       L.Grantiņš

* Nu kāda nelaime priekš Konstantīna Jevgeņjeviča Pupura, kurš “cēla karogu” pēc gada un darīja to VDK uzraudzībā, lai šim provokatoram varētu vismaz kādus npelnus pierakstīt, jūs atņemat šo “pirmdzimtā” godu.

You may also like...

2 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Ar VISLABĀKAJIEM , JAUKĀKAJIEM, PATIESĀKAJIEM NOVĒLĒJUMIEM JAUNAJĀ, 2016.GADĀ!
    —Bet augstāk minētais piepildīsies, ja:
    1.2016. g.4. maijā sanāksim uz LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI.
    2. SAPULCES MĒRĶIS-NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA.
    3. PAGAIDU VALDĪBAS IZVĒLĒŠANA UN APSTIPRINĀŠANA SAPULCES DALĪBNIEKIEM ATKLĀTI BALSOJOT.
    –Par 2. punktā esošo runās Eduards Lunis.Par Pagaidu valdības izveidi un personaļijām-gaidu piedāvājumus uz tel 65038743
    —LATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJA.

  2. Anti žīds saka:

    Likās ka esmu vienīgais kam bija tieši šāda pati doma kā Eduardam Lunim

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *