LRTT. Noziedznieku “vēlēšanas”

www.tautastribunals.eu 1

Finks-1Vai Rīgā notika vēlēšanas ?

 

Protams, ka nē !

Ja tās bija vēlēšanas, tad slota ir ziedošs rododendra krūms. Viltots tika viss, kas vien bija iespējams. Arī bez rupjām iebaidīšanām neiztika.

LRTT ir saņēmis divas uz to norādošas “ziņas”. Īstie skaitļi esot bijuši pavisam savādāki. Nils Rīga esot saņēmis 38% procentus balsu, bet nekādā gadījumā ne 58%.

Pie īstiem rezultātiem mēs klāt tikt nevaram, bet mēs varam ņemt palīgā mums zināmos faktus un LOĢIKU. LOĢIKA ir LIETA, kuru vari gāzt kā vien gribi, viņa vienmēr nostāsies uz kājām. LOĢIKA ir neliešu lielākais ienaidnieks. Tos, kuri spriež LOĢISKI, nelietīgās politiskās sistēmas vienkārši likvidē.

Jau pirms vēlēšanām cionistu neonacistiskā drošības “sistēma” darīja visu, lai nomelnotu jebkuru latviešu partiju. Visi latviešu informatīvie mēdiji, sākot no “Dienas” un beidzot ar “pietiek.com”, sēja melnu naidu pret Broku, protams, slēptā veidā, tā, lai cilvēka APZIŅĀ rastos nepatika pret VL! kandidāti, bet tas daudz nelīdzēja, bija jāsauc palīgā Vešņakovs.

Un tagad par LOĢIKU, kas runā “savu” valodu: Latvijā šodien pie varas, kā mēs visi zinām, ir bijušie komunisti un KGBisti. Viņi saprot, ka no soda var izbēgt tikai tad, ja pie varas grožiem paliek viņi paši un okupantu noziedzīgā “masa” Latvijā.

Obama, Netanjau, Putin, Izrael, Russland LRTT. USA

FOTO: Šeit jūs redzat izdzimteņus, kuri ir īstie Latvijas likteņa noteicēji.

Vai atceraties, ka Ušakovs tika pieķerts spiegošanā par labu Krievijai ? Kāds brīnums, krievu diplomāts Hapilovs par spiegošanu tiek izraidīts no Latvijas, bet informācijas sniedzējs Ušakovs(Putina zēns) netiek arestēts un tiesāts, bet mierīgi turpina darbu, kā Rīgas mērs. Toties žurnālista Leonīda Jākabsona interneta vietne kompromat.lv, kura atklāja Ušakova noziedzīgo darbību pret Latvijas valsti, tiek izdemolēta un pats Jākabsons sakropļots.

Kroni visam tam uzliek Reiņiksa “kantoris”, kurš nostājas spiega Ušakova pusē.

Visas Ušakova pretvalstiskās darbības tiek atbalstītas no valdības puses, ieskaitot antikonstitucionālo referendumu par “valsts valodu”, kurā Ušakovs, laužot zvērestu LR, nostājas krievu valodas pusē. Krievžīdiskie cionistu līderi(ASV un RU diplomāti) slepus tiekas pie Latgales mafijas bosa un slepkavas Jāņa Urbanoviča. Par ko viņi tur sprieda, nav grūti uzminēt… . Un tu, latviet, iedomājies, ka visas šīs gigantiskās pūles, kuras ir ieguldījusi Krievija un ASV(protams, ka arī Izraēla) Ušakova personā, lai ar kaut kādām “muļķīgām” vēlēšanām tiktu iemestas mēslainē ? Nē, tas nedrīkstēja un nedrīkst notikt. Ja sekojāt līdzi vēlēšanu gaitai, tad ievērojāt aptauju rezultātus. Tie kardināli atšķīrās no vēlēšanu gala rezultāta. Cik vien iespējams atcerēties, tad Aptauju rezultāti vēlēšanu dienā gandrīz pilnīgi ir sakrituši ar galējo rezultātu.

Borovkovs, Kažociņš, Reiniks, Maizītis, Kūtris, Godmanis, DP. LR. LRTT

FOTO: Šie ir Latvijas ģenētiskie kropļi, kuri ir uzticami kalpi iepriekš minētajiem. Šo kreatūru dzīves noslēgums beigsies cilpā. Paskaties vērīgāk, latviet, pusei no viņiem ģīmjos ir žurku vaibsti.

Kāpēc šoreiz tik liela starpība ? Turpat vai desmit procentpunkti. Pavisam vienkārši, jo šajā “lietā” iejaucās Krievijas vēstniecība, tā TRIBUNĀLA vietnei rakstīja kāds anonīms ziņotājs. Cimdars esot “smagi” brīdināts par šo nelabvēlīgo vēlēšanu “virzienu”. Pārbiedētais Cimdars, kā mēs jau zinām, nekavējoties pavēstīja, ka vēlēšanu biļeteni tiks skenēti, tas paātrināšot skaitīšanu. Protams, protams, ka tas ļoti paātrināja skaitīšanu “pareizā virzienā”. Viss, kas iet caur “skeneri”, ir regulējams no Krievijas vēstniecības. To arī parādīja vēlākie rezultāti. Vēl ir arī ziņas, ka attiecīgi “orgāni” ir brīdinājuši VL! vadošos biedrus, lai nenotiktu nekāda sūdzēšanās ap visu šo “jezgu”, par aptaujas un gala rezultāta “mega” atšķirību. Cik noprotams no sacītā, tad tie ir bijuši NA “vecbiedri”. Un vecbiedri ir tā saucamie “Tēvzemieši”.Viņi, kā mēs visi zinām, ir visīstākie VDK “locekļi”, kuri degradē VL!.

Mūsu uzdevums, latviet, ir šos rasnačus, zīles, grīnblatus u.c., aiztriekt uz Elli.

Viss šodien notiek tieši tā, kā raksta vēsturnieks Indulis Ronis: boļševistiskie neonacisti ir sagrābuši varu Latvijā.

 

Ir noticis valsts apvērsums.

 

Ušakovs un Putins, reiniks, dp, lrtt, sab,

FOTO: Ušakovam ir LR pilsonība, bet viņš, kā redzam, pārstāv Latviju ar Georga LENTI pie “pidžaka”. Tātad, šis krievu “musors” ir tiesājams kā nodevējs. To visu redzot liekas, ka dzīvo kādā trakomājā. Bet jo labāk, vieglāk būs pierādāms starptautiskajām iestādēm, kam kalpo Ušakovs un Latvijas drošības orgāni.

LRTT uzdevums ir pārliecināt ES(galvenais Vāciju), ka mērķis visai šai šovi(RU)nistu bandai ir iznīcināt ES un Vāciju. Impērija(Krievija) nevar pastāvēt bez ārējā ienaidnieka un paplašināšanās. Vācija, kura šodien ir atguvusi ekonomisko varenību, ir nāvīgākais ienaidnieks Krievijai un Izraēlai, protams, arī ekonomiskā haosā un atpalicībā ievilktai ASV.

LRTT atkārtoti paziņo: “Visi kolaboracionisti, kuri saistīti ar Krievijas drošības dienestiem, tiks tiesāti un pakārti starptautiskajā arēnā, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu.”

Viss tas notiks ievērojot starptautiskās Likuma normas, tieši tā, kā tas bija ar Jekelnu un Huseīnu.

Noteikti, latviet, piepildīsies E. Finka sacītais, ko lasīji raksta sākumā.

Nodevēji un slepkavas ir pelnījuši nāvi.

Tāda ir LOĢIKA, latviet !

Punkts.

10.06.13   LRTT

You may also like...

12 komentārs

  1. Gudrais saka:

    Jau psihenē esi????

    Admins
    Kas tu, Gedroic, esi, mums ir zināms.
    Šie trīs vārdi norāda, kas ir tavi draugi Lapinskis un Garda.
    Tādu kļudu cilvēks nepieļaus, bet ja viņā nemājo cilvēka gars, tad arī notiek tāda izgāšanās.
    Ja tevī mājotu cilvēks, tad neuzbāztos ar savu pipelses atsūkāšanu un hui v rot.
    Tu un tavi aizstāvji ir nekas vairāk kā pretīgi viepļi, kuriem ar latvietību un cilvēcību nav nekas kopīgs.

  2. black_joker saka:

    un kādēļ autors min 38 %, nevis 37.9 vai 39.2. Un cik % tad pēc autora avota bija SC citur? :):) Bija kaudzēm novērotāju no visām partijām – un neviens neko neredzēja, nedzirdēja? Beidz hotentotu pasakas klārēt.
    Labāk pavaicā, kādēļ letiņi balso par SC. Varbūt tādēļ, ka letiņu partiju nemitīgā plēšanās savā starpā tomēr sāk pieriebties?

  3. Kurzemnieks saka:

    Sveiks Linard! Pa lielam ta jau arī ir, skumigi noskatities ka tiek izpostita Latvija gan chekas asinainam rokām, gan tie,kuri skandina, ka latvieshi, bet pēc būtības ir izdzimteni. Nekas cits neatliek ka doties ekonomisko beglu gaitas. Jābūt revolucijai, bet izskatās,ka nebus. Iznicinata ekonomika, genocids pret tautieshiem, aziatu bomžu slavinasana….22gadi un viss, Latvija ir izvarota lidz nepazishanai! Pēdējā cerība ir nākamgad velesanas, ja tad nebūs VL! uzvaras, tad latvieshi neko nav spējīgi un ir pelnījusi krievu jugu. Otru 20 gadi Latvija nepiedzivos.

  4. inform saka:

    Krustpils novadā Reformu partija un Vienotība sabloķējusies ar Saskaņas centru,lai nelaistu pie varas uzvarētāju Nacionālo apvienību!

  5. inform saka:

    Lai saglabātu mēra amatu, Sesks pārdeva Liepāju saskaņiešiem. Vicemērs būs reketieris Hadarovičs (SC).

  6. inform saka:

    RU izplatījusi lepnu paziņojumu, ka LV pierobežas iedzīvotājiem Krievijas pilsoņiem vairs nevajag vīzas uz LV.

    http://lenta.ru/news/2013/06/11/border/

    14:35, 11 июня 2013

    Латвия стала безвизовой для россиян с приграничных территорий

    Вступило в силу российско-латвийское соглашение о безвизовых поездках, касающееся жителей приграничных территорий. Об этом сообщает российский МИД.

    Согласно договору, для поездок жителям приграничья будет достаточно общегражданских паспортов, а также разрешений, бесплатно выдаваемых консульскими учреждениями на срок от одного до двух лет. При этом установлено ограничение по срокам пребывания на территории соседнего государства: не более 90 дней за полугодовой период.

    Приграничными считаются территории, находящиеся в 30-километровой зоне от границы. Соглашение распространяется и на те муниципальные образования, которые лишь частично попадают в 30-километровую зону.

    С российской стороны под действие договора попадают, в частности, населенные пункты Печоры, Себеж, Пыталово, Палкино, Остров и Красногородск.

    Соглашение об упрощении режима передвижения в приграничных районах было подписано еще в конце 2010 года. В 2012 году документ был ратифицирован российским парламентом и подписан президентом. В начале июня, как сообщалось, латвийские власти известили Россию о том, что завершили согласование документа со своей стороны.

    Ссылки по теме

    О вступлении в силу Соглашения между Правительством Российской Федерации и Правительством Латвийской Республики об упрощении взаимных поездок жителей приграничных территорий Российской Федерации и Латвийской Республики
    МИД РФ, 11 июня 2013

    http://mid.ru/brp_4.nsf/newsline/EE429517F24F9AAB44257B87002F8676

    СООБЩЕНИЕ ДЛЯ СМИ
    О вступлении в силу Соглашения между Правительством Российской Федерации и Правительством Латвийской Республики об упрощении взаимных поездок жителей приграничных территорий Российской Федерации и Латвийской Республики

    1186-11-06-2013

    6 июня вступило в силу Соглашение между Правительством Российской Федерации и Правительством Латвийской Республики об упрощении взаимных поездок жителей приграничных территорий Российской Федерации и Латвийской Республики, подписанное 20 декабря 2010 года в Москве.
    Соглашение направлено на создание благоприятного режима въезда и пребывания для жителей приграничных территорий Российской Федерации и Латвийской Республики.

    В соответствии с Соглашением взаимные поездки будут осуществляться на основании общегражданского паспорта и разрешения на местное приграничное передвижение, выдаваемого консульскими учреждениями государств сторон бесплатно на срок от 1 до 2-х лет на основании составляемых органами местного самоуправления списков жителей приграничных территорий. При этом суммарный срок пребывания на приграничной территории не должен превышать 90 дней в течение каждого периода в 6 (шесть) месяцев. Приграничные территории включают муниципальные образования Российской Федерации и Латвийской Республики, примыкающие к границе и находящиеся в зоне не более 30 км от нее, причем если часть такого образования находится в зоне от 30 до 50 км от границы, то территория такого образования также считается приграничной. С российской стороны под действие Соглашения подпадают города Печеры, Себеж, Пыталово, Палкино, Остров, Красногородск и соответствующие волости Псковской области.

    Соглашением устанавливается перечень документов, необходимых для получения разрешения на местное приграничное передвижение.

    Разработаны Рекомендации по применению Соглашения и Памятка для граждан, въезжающих на российскую и латвийскую приграничные территории в рамках Соглашения.

    11 июня 2013 года

  7. Būtiski saka:

    Ne tikai Rīgā, ne tikai Rīgā…

  8. ANDRIS 7 saka:

    LABRIT!
    Sikak papetot kads DRAKONS kontroleja musu RIGAS KINOSTUDIJU,paradas
    MASONU,MALTAS BRUNINIEKU,MOORU pedas.Sito DRAKONU prieksa KGB nobal,
    kaut gan “melno” darbu darija tiesi vini,ka jau to strukturvieniba,
    kuru kopejais merkis reanimet ROMAS IMPERIJU,kuru ari var saukt par
    JUDU IMPERIJU,starpibas nav nekadas,jo JAcOB(IZRAELIS) JUDA un vina
    cilts ienem noteicosu vietu.
    Filma MELNA VEZA SPILES gerbonis bija melns vezis uz sarkana fona.Ta
    bija abriatura,kodets zimejums.Jo visur meklejot tadu gerboni neatradu.
    Tas pasaka ,ka biskapi MEINARDS un RIGAS ALBERTS bija melnie MOORI.
    JUDAS taja laika bija tumsadainie.Jo LATVIJAS karoga krasa ir TUMSI
    BRUNA ar SARKANU,kura nezin kapec ieguvusi nosaukumu MAROON.MELNAIS
    BISKAPS AR SARKANO MANTIJU ari ir MELNAIS VEZIS.Un sitie visi atnaca,
    no DANIJAS,kuru paspeja ienemt pirms tam.Tiesi tapec KURSI uzbruka
    DANIJAI,lai nelautu sevi iekarot.PAR TO cITREIZ.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Red

    http://www.youtube.com/watch?v=Imr-e1YnW4I

    http://www.youtube.com/watch?v=kLn8t5qcVLc

    http://www.youtube.com/watch?v=cOLMcwoY0-4

    P.S.Janem vera TAS,ka iestajoties tadas organizacijas,TAS ir
    uz muzu,nevar but nekadi – EX.
    Osim-Tu runa tikai par RIGAS tirgus kartupeliem,un nemaz
    nezini,kadi bija pirmie kartupeli,kad tos atveda,no
    BRAZILIJAS,tapec neruna par RIGAS krieviem,nezinot
    ASI RUSUS,jo tie ir pilnigi citi.

  9. coment saka:

    Diemžēl Latvijā tagad ir kangarisma laiks. Viņi ir visur, sākot ar Saeimu, valdību, tiesām un prokuratūrām, vēlēšanu komisijām, specdienestiem utt. Kangarisms ir tieši palīdzēšana mūs pretnostatīt Eiropai. Kangarisms ir aicināšana uz sadarbību ar padomju okupantiem un kolonistiem, ar Saskaņas Centru (kur pretēji Ženēvas konvencijai par pilsoņiem “jaunuzcepti” arī Latvijas okupanti un viņu bērni) – lūk, tas ir īsts kangarisms, kas jau savu melno darbu ir padarījis Rīgas domes vēlēšanās! Un kangari grib atdot krieviem ne tikai Rīgu, bet visu Latviju. Lūk, kas ir īsts kangarisms! Daļai apstulboto tā varētu būt muļķība, bet tie, kas šo noskaņojumu kūda, ir īsti kangari, nodevēju suga!

  10. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/467732-inteligence_intelektuali_latvijas_politika_nekad_nav_nopietni_nemti_vera

    Otto Ozols, Speciāli TVNET .
    12.06.2013, 08:34

    Trīs it kā cieši nesaistīti notikumi – režisora Alvja Hermaņa izaicinošie paziņojumi, žurnāla «Latvju Teksti» noraidītais un portāla «Satori.lv» publicētais intelektuāļu pētnieces Olgas Procevskas raksts par Latvijas intelektuāļiem un kārtējā sajūsma par Igaunijas prezidenta Tomasa Ilvesa aso politisko runu*.

    Šie notikumi raisījuši diskusijas par intelektuāļu nozīmi Latvijas valsts attīstībā. Daudz tiek domāts par viņu ieguldījumu tieši Atmodas procesos un tālākajā valsts attīstībā. Laika posmu pēc neatkarības atjaunošanas nevar saukt par īpaši veiksmīgu. Tas rada jautājumus par Latvijas intelektuāļu spējām – ietekmi, spēku, tālredzību. Klusi, bet, iespējams, pareizo atbildi ir pateicis viens no ietekmīgākajiem Atmodas laika intelektuāļiem – Jānis Peters..

    Viens no pārmetumiem Latvijas intelektuāļu pētniecei Olga Procevskai bija par apgalvojumu: «Līdz pat 1989. gadam Latvijas publiskajā telpā no intelektuāļu mutes neizskan nekas tāds, kas būtu acīmredzamā pretrunā ar partijas līniju un apdraudētu padomju sistēmas dzīvotspēju.»2 Būtībā viņa norāda uz Latvijas radošo cilvēku gļēvumu līdz pat vēlam Gorbačova atkušņa jeb «perestroikas» laikam. Kritiķi pamatoti aizrāda: tas ir paviršs un netaisns apgalvojums. Latvijas radošā inteliģence tiešā vai netiešā veidā drupināja padomju režīma murgus jau vismaz no 70. gadu beigām..

    Ak vai, cik stulbi nosist gulbi. Bet stulbāk vēl, ja vēlāk žēl..

    Tā ir plašāka tēma, bet nopietniem pētniekiem derētu ieklausīties jau 1981. gadā (!!!) dibinātās rokgrupas «Pērkons» dziesmās ar Māra Melgalva un Klāva Elsberga vārdiem. Mūsdienās, jaunākiem cilvēkiem ir gandrīz neiespējami novērtēt viņu tā laika drosmi. «Pērkons» iedvesmoja veselu paaudzi nākamo dumpinieku. Viņi bija nenoliedzami skaļākā, bet ne vienīgā antikomunistiski noskaņotā radošās inteliģences, intelektuāļu daļa. 1987. gada sākumā iznāca brīvdomīgais un dumpīgais literatūras žurnāls «Avots», kam bija skurbinoša ietekme uz plašāku domātāju loku. Patiesībā var droši apgalvot, ka radošo cilvēku pretestība režīmam sākās jau 1940. gada jūnijā un dažādos veidos turpinājās visus okupācijas gadus. Ne jau no tukšas vietas uzradās «Pērkona» un «Avota» brīvdomātāji. Protams, šodien var vērtēt un spriest, ko varēja labāk un pareizāk. Bet vajadzētu atturēties no paštaisnas tiesāšanas. Tas bija laiks, kad par brīvāku vārdu varēja samaksāt ne tikai ar savu, bet ar tuvinieku likteņiem..

    Nav noliedzams radošās inteliģences ieguldījums Latvijas tautas gara nesalūšanā līdz 80. gadu beigām. Uzmanīgi, bet principiāli Latvijas sabiedrība virzījās uz skaidru mērķi – nevis plašāku brīvību reformētā Padomju Savienībā, bet gan pilnīgu neatkarības atjaunošanu. Tā bija bīstama un sarežģīta lielās politikas improvizācijas spēle no abām pusēm. Izšķirošais tomēr bija sabiedrības noskaņojums. Latvijā tas bija nepārprotams, kaut arī patiešām līdz pat 1987. gadam reti skaļi pateikts, – neatkarības atjaunošana. Šajā ziņā intelektuāļi bija spēlējuši bīstamu spēli ar režīmu, bet finālā komunistiem nebija izdevies salauzt pašu galveno – sapni par brīvību, izlaušanos no impērijas..

    Jānis Peters: Jā, es pateikšu….

    Tomēr salūšana notika mazliet vēlāk. Diemžēl jāatzīst, ka smalko spēli starp kompartijas nomenklatūru un intelektuāļiem pēdējie zaudēja tieši Atmodas laikā. Viens no tā laika radošās inteliģences līderiem Jānis Peters jau 1998. gada novembrī žurnālam «Rīgas Laiks» atzina: «Jā, es pateikšu. Tā bija nomenklatūras revolūcija, kuru atbalstīja plašas tautas masas. Nomenklatūras revolūcija, kura aizsākās Maskavā. Ne tikai Krievijā, bet pat Latvijā nomenklatūras revolūcija ir uzvarējusi. Pučisti ir Valsts domē, Krievijas privātstruktūru priekšgalā. Tā bija revolūcija, kurai visžēlīgi atļāva piepulcēties arī citādi domājošajiem. To bija iecerējis arī Gorbačovs. Arī Latvijā politisko un ekonomisko struktūru priekšgalā ir bijušie nomenklatūras cilvēki.».

    Šī labi izglītotā, rafinētā nomenklatūras grupa Latvijā saprata, ka laikus ir jāiekļaujas Atmodas procesos, lēnām jāpārņem kontrole pār atjaunotās Latvijas varas gaiteņiem. Atšķirībā no intelektuāļiem viņiem bija politiskais rūdījums, labi attīstīts korporatīvo sakaru tīkls, pieeja informācijai un zināšanas par vērtīgākajiem resursiem, to pārvaldīšanu. Tāpēc nav liels pārsteigums, ka bijušais kompartijas funkcionārs Aivars Lembergs ātri sagrāba savā kontrolē nozīmīgo Ventspili. Ar tiem laikiem fantastiskajiem līdzekļiem, kurus deva naftas tranzīta dolāri, viņš varēja brīvi pirkt un manipulēt ar nepieredzējušo jauno Latvijas politikas virtuvi. Kā vēlāk norādīja daudzi eksperti – «trubas dolāri» kļuva par Latvijas attīstības «vēzi». Diemžēl šā vārda medicīniskajā izpratnē..

    To, ka nomenklatūra Atmodu pārvērta par savu revolūciju, Peters atzina pirms piecpadsmit gadiem. Pavisam nesen intervijā laikrakstam «Diena» viņš izstāstīja vēl kādu niansi, kurai daudzi nav pievērsuši uzmanību.3 Viens no lielākajiem tā laika varoņiem bija žurnālists un politiķis Mavriks Vulfsons. Pēc ilgiem un ražīgiem gadiem padomju propagandas druvā viņš 1988. gadā pēkšņi kļuva par visas tautas varoni, publiski paziņodams, ka 1940. gadā Latvija tika okupēta. Tas bija pagrieziena punkts, pēc kura padomju režīma iluzorā likumība bija izšķīdusi pavisam un galīgi. Tagad Peters atklāj vēl kādu nezināmu faktu. Intervijā viņš saka: «Nikolajs Neilands man neilgi pirms savas nāves atklāja, ka ticies ar Vulfsonu iepriekšējā vakarā pirms viņa runas. Iespējams, viņi kaut ko saskaņoja.» Peters nepasaka tieši to, ko domā daudzi – Nikolajs Neilands tika uzskatīts par vienu no veiksmīgākajiem un augstākā līmeņa padomju spiegiem. Zviedri domā, ka viņš savulaik spējis pakļaut komunistu ietekmei Zviedrijas bijušo, vēlāk noslepkavoto premjerministru Ūlofu Palmi. Tātad tas nozīmē, ka Vulfsons pirms savas leģendārās runas bija ilgi konsultējies ar pieredzējušu un ietekmīgu padomju spiegu..

    Lēnām, aizvien atklātāk runājot par Atmodas procesiem, Peters ļauj saprast, ka padomju nomenklatūra labi saprata procesus un centās tos pārņemt savā kontrolē. Šobrīd patiešām apskatoties apkārt mēs redzam, ka komunistu elite patiesībā paturēja varas kontroli savās rokās un turpina darīt to joprojām. Ventspilī joprojām valda Aivars Lembergs, Saeimā sēž viņa biedrs Augusts Brigmanis un Jānis Urbanovičs, Rīgā – komjauniešu aktīvists Andris Ameriks. Valsts prezidents Andris Bērziņš ir precīzi no tās pašas kompānijas. Tie ir tikai daži, redzamākie piemēri. Patiesībā viņi ir «kontrolējuši laukumu» visu laiku un sekmīgi to turpina darīt.

    Pārliecinoši melo un grāb no valsts, cik vari.

    Kāds varbūt teiks – kas tur slikts, kompartijas funkcionāri bija izglītoti, spējīgi darboņi, kurš katrs tur nevarēja izvirzīties. Taisnība. Tomēr ir viena problēma. Komunistiskā režīma būtība bija vienkārša – skaļi, pārliecinoši melo un grāb no valsts, cik vien vari. Šajā ziņā viņi bija izcili. Un joprojām ir..

    Kāpēc Latvijā daudzi sajūsminās par Igaunijas prezidentu Ilvesu? Tāpēc, ka viņu intelektuāļi 80. gadu beigās un 90. gadu sākumā nepadevās. Viņi principiāli attīrīja visu valsts varu tieši no kompartijas nomenklatūras. Nevis tāpēc, ka viņi visi bija noziedznieki vai vienkārši slikti cilvēki. Bet tādēļ, ka bija jāatjauno valsts principiāli citos apstākļos. Igaunijas atjaunošanas pamatu ielika cilvēki, kuros nebija komunistu nomenklatūras neiznīdējamās domāšanas paradumu. Ar laiku bijušie igauņu kompartijas funkcionāri atgriezās uz politiskās skatuves, bet viņiem vairs nebija tās postošās ietekmes un varas. Izdzīvošanas vārdā arī viņi bija spiesti mainīties..

    Latvijā intelektuāļi turpina savā starpā skaldīt matus un jautāt – ko darīt? Līdz šim viņu cīņa ar bijušo kompartijas nomenklatūras eliti ir bijusi vien skaļa, bet nesekmīga klaigāšana. Daudziem būs grūti atzīt, bet….

    Latvijas lielajā politikā intelektuāļi pārsvarā bijuši vien apkalpojošais personāls..

    Reizēm spiedzoši trokšņaini, reizēm kautrīgi grauzēji pie treknā prihvatizācijas pīrāga..

    Avoti:.

    1. «Ir». Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess: Netīra politika ved uz ļeņinisku valsti http://www.ir.lv/2013/6/10/ilvess-netira-politika-ved-uz-leninisku-valsti.

    2. «Satori.lv» Olga Procevska: Kas ir intelektuāļi? http://www.satori.lv/raksts/5796/Olga_Procevska/Kas_ir_intelektuali%3F.

    3. «Diena.lv» Jānis Peters: Inteliģence neaizgāja pa varas iegūšanas ceļu http://www.diena.lv/dienas-zurnali/sestdiena/janis-peters-inteligence-neaizgaja-pa-varas-iegusanas-celu-14010328

  11. pietiek saka:

    http://pietiek.com/raksti/latvijas_specdienestu_jaunie_saimnieki_-_krievijas__likumigie_zagli__un_kriminalas_autoritates

    Latvijas specdienestu jaunie saimnieki – Krievijas “likumīgie zagļi” un kriminālās autoritātes?
    Karens Akopjans
    11.06.2013.

    Vēlos aprakstīt situāciju Latvijā, kura vietējiem iedzīvotājiem ikdienā varbūt nav ievērojama. Vēlos pievērst Jūsu uzmanību uz to, ka Latvijā jau ilgstoši uzturas Krievijas organizētās noziedzības norīkots pārstāvis Vjačeslavs Vasiļjevs, kurš aizvieto no Latvijas izsūtīto Krievijas “likumīgo zagli” Vjačeslavu Šestakovu.

    V.Vasiļjevs aktīvi meklē iespēju atcelt Vjačeslavam Šestakovam piemēroto aizliegumu iebraukt Latvijā un ir piedāvājis milzīgas naudas summas Latvijas drošības dienestiem, kuras ir izdalītas no “kopējās kases” par labvēlīgu rezultātu.

    Latviju ļoti regulāri apmeklē Krievijas “likumīgie zagļi” un kriminālās autoritātes, kā arī vairāki no viņiem Latvijā uzturas pastāvīgi uz uzturēšanās atļauju pamata. Viņiem aktīvi palīdz V.Vasiļjevs un organizē ielūgumus vīzu saņemšanai, kā arī kārto ar dzīvošanu saistītus jautājumus.

    V.Vasiļjevs ir organizējis vairākas “likumīgo zagļu” sanāksmes Latvijā, kuras ir pagājušas veiksmīgi bez starpgadījumiem un arestiem, citādi kā būtu bijis Krievijā, Ukrainā vai Gruzijā, līdz ar to palielinot savu autoritāti kriminālo pārstāvju vidū. Pārsvarā dzīvošanai un kā tikšanās vieta tiek izmantota viesnīca Grand Palace Hotel Rīgā.

    Šajā viesnīcā tiek organizētas Krievijas kriminālo autoritāšu sanāksmes, pieņemti klienti, izskatītas viņu sūdzības. Kriminālās autoritātes ir patīkami pārsteigtas par viesmīlīgo sagaidīšanu un maigo, naivo, draudzīgo attieksmi no Latvijas specdienestu puses. Latvija ir kļuvusi par viņu iemīļotām mājām un specdienestu darbinieki – par draugiem.

    Vjačeslavs Vasiļjevs ir ieguvis uzturēšanās atļauju Latvijā un ir norīkots pārstāvēt Krievijas “likumīgos zagļus” un Krievijas organizēto noziedzību Latvijas un Eiropas Savienības teritorijā. Viņa uzdevums ir sniegt “jumta” pakalpojumus, papildināt “kopējo kasi”, saņemot nodevas no Krievijas uzņēmējiem, kuri strādā Latvijā, kā arī no Latvijas uzņēmējiem, risināt biznesa un kriminālos konfliktus un domstarpības, izmantojot Krievijas organizētās noziedzības ietekmi. Piedalīties narkotiku, ieroču, akcīzes preču kontrabandas un tranzīta organizēšanā caur Eiropas Savienības teritoriju.

    Viens no uzdevumiem ir Krājbankas un Snoras bankas aktīvu un parādu atgriešana, kas tiek veikta bijušā īpašnieka Vladimira Antonova un Aleksandra Antonova uzdevumā. Daudzi Krājbankas un Snoras kredīti un aktīvi ir noformēti uz trešajām personām, bet patiesībā pieder banku bijušajiem īpašniekiem – Antonoviem.

    Pēc banku maksātnespējas un Antonovu ietekmes zaudēšanas, šīm trešajām personām ir parādījies atmiņas zudums par to, kam īsti šie aktīvi ir sākotnēji piederējuši. Vjačeslavs Vasiļjevs un viņa sabiedrotie aktīvi nodarbojas ar to, lai šo atmiņas zuduma trūkumu novērstu, un piedalās aktīvu atgūšanā Antonoviem un sadalē starp Krievijas organizētās noziedzības pārstāvjiem.

    Līdz savam arestam Krievijā kopā ar Vasiļjevu Latvijā atradās ar Krievijas “likumīgais zaglis” Džemo Mikeladze, kopīgi piedaloties vietējo strīdu risināšanā un biznesmeņu “slaukšanā”. V.Vasiļjeva un Krievijas kriminālo autoritāšu darbību aktīvi atbalstītāji un dalībnieki ir Bislana Abdulmuslimova Latvijas čečenu grupējums, kas mēģina iespiesties visās biznesa sfērās un to jau ir izdarījis, ieskaitot Krājbankas mantas dalīšanu.

    Manīts sabiedroto lokā ir arī viens no redzamākajiem Rīgas politiķiem, kurš ir zināms ar savu tuvību Krievijas politiskajai elitei un acīm redzami arī Krievijas organizētās noziedzības videi un kurš arī “izpalīdz” V.Vasiļjevam un Bislanam Abdulmuslimovam dažādu problemātisku jautājumu risināšanā un labvēlīgā iznākumā.

    Jāpiezīmē, ka ikgadējie Jaunā Viļņa Latvijas ebreju kopienas pārstāvji, kā banku īpašnieki utml. uz pagājušā gada Jauno Vilni neieradās, lai “nejauši” nenokļūtu situācijās, kā rezultātā viņi būtu palikuši parādā kādai Krievijas kriminālajai autoritātei.

    Gruzijā par “likumīgā zagļa” titula publisku atzīšanu ir paredzēts 10 gadu cietumsods, Ukrainā uzreiz pēc valsts robežas šķērsošanas katrs “likumīgais zaglis” tiek aizturēts un aizsūtīts atpakaļ ar aizliegumu iebraukt valstī 5 gadu laikā. Krievijā šie cilvēki tiek regulāri novēroti, aizturēti un pārbaudīti.

    “Likumīgajiem zagļiem” uz jautājumu, vai viņiem ir šāds tituls, publiski ir jāsniedz apstiprinoša atbilde. Ja tituls pieder, bet atbilde ir noliedzoša, automātiski šis cilvēks titulu zaudē un tiek sodīts. Iekšlietu darbinieki “likumīgos zagļus” aizturēšanas laikā nofilmē un tās laikā uzdod šo jautājumu.

    Ir aizdomas, ka Krievijas organizētās noziedzības pārstāvji veic regulārus maksājumus atsevišķiem Latvijas drošības dienestu darbiniekiem (SAB, DP, ONAP, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes struktūras), kas piesedz Krievijas kriminālo autoritāšu darbību un uzturēšanos Latvijā.

    Visas kriminālās darbības notiek ar Krievijas specdienestu atbalstu, kas ir ieinteresēti Latvijas ekonomiskās un politiskās vides destabilizācijā un vājināšanā. Par pamatu tam ir Latvijas vājā un korumpētā politiskā vara, kas ir saistīta ar Latvijas drošības dienestiem, kuri piever acis uz Latvijā notiekošo. Krievijas kriminālā ietekme Latvijā ir sasniegusi milzīgus apmērus, kas draud ar politisko, ekonomisko sagrāvi un atkarību no Krievijas.

    Pēc Ventspils “kara” mazināšanās vajadzība pēc Latvijas iekšlietu un specdienestu darbinieku pakalpojumiem ir zudusi. Zuduši ir arī viņu “papildu ienākumi” no līdzdalības “karā” un pierastā dzīves kvalitāte, bet izdevumi ir saglabājušies. Jauni saimnieki un ienākumi ir atkal atrasti, un tie pēc biznesa un naudas vēriena ir pārāki par ventspilniekiem.

    Nekas neliecina par to, ka kaut kas mūsu valstī uzlabotos vai mainītos. Latvijā paliek tikai sliktāk.

  12. sekas saka:

    Visi raksta par sekām,par cēloņiem var tikai izlasīt ko Rusi raksta un arī mūsu Andris ko raksta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *