A. Priedītis. Humanitātes noziedznieks Nr.1 ir nācijas tēvs

Latvijā jau labu laiku humanitātes noziedznieks Nr.1 ir nācijas tēvs, kuru pēc Rīgas domes vēlēšanām 29.augustā dēvēju par pederastu nācijas tēvu, jo viņš lepojas ar pederastu varu Rīgā.

Šī latviešu inteliģences smirdošākās daļas pravieša humanitātes noziegums ir profesionālās kompetences iznīcināšana valsts vadības visaugstākajā līmenī, lai pats kļūtu par viskompetentāko visās zināšanu sfērās. Jau tūlīt pēc supernekaunīgās ielīšanas Rīgas pilī pederastu nācijas tēvs likvidēja Latvijas vēsturnieku komisiju, kā arī citas jau ierasti pie Latvijas Valsts prezidenta administrācijas pastāvējušās komisijas, tās vairs neatjaunojot tradicionālajā administratīvo struktūru formā, bet pārveidojot debilā “mobilākā formātā kā regulāru sadarbību”. Pederastu nācijas tēvs pats ir vēsturnieks un zina vēsturi vislabāk Saules galaktikā. Svešvārds “mobilitāte” nozīmē pārvietošanās spēja. Vārdi “sociālā mobilitāte” apzīmē spēju mainīt savu sociālo stāvokli. Nav ticams, ka svešvārdu “mobila” var attiecināt uz sadarbību vēstures jautājumos un starppersonālo komunikāciju vispār, jo komunikācija nav kustīgums, bet noteikta stabilitāte.

Stabilitātei ir jābūt vēstures jautājumos. Vārdu sakot, pederastu nācijas tēvs ir izdalījis glamūrīgi bezjēdzīgu smirdoņu, jo acīmredzot gāzēm ir vajadzīga izeja, nepārtraukti uzpildoties pie bezmaksas ēdiena galda. Pederastu nācijas tēvs savā aizgaldā neielaiž nevienu attiecīgi profesionāli kompetentu cilvēku un ap sevi ir saaicinājis lappuķiski seklus ākstus-padomniekus. Vēsturnieku komisijā bija zinoši speciālisti, taču pederastu nācijas tēvam viņi nav vajadzīgi, jo šis nelietīgais un nekaunīgais pseidointelektuālis pats grib būt viszinošākais visās zināšanu sfērās.

LRTT

19.09.20

You may also like...

2 komentāru

  1. Jēdzienu “humanitātes noziedzība” sāku lietot 2019.gada janvārī. Noziedzībai var būt daudzas sejas: ekonomiskā noziedzība, kriminālā noziedzība, juridiskā noziedzība, noziedzība pret cilvēci, starptautiskā noziedzība, organizētā noziedzība. Iespējama noziedzība, kuru nākas dēvēt par humanitātes noziedzību. Tā ir noziedzība pret cilvēcību, cilvēkmīlestību, cilvēka cienīšanu, rūpēm par cilvēka labklājību. Tā ir noziedzība tādos humānisma aspektos kā audzināšana, izglītošana, ideoloģiskā skološana, sociumam adresētā garīgā kultūra, sabiedrības morāli tikumisko vērtību un normu kodekss.
    Mūsdienu Latvijā ir sastopami visi noziedzības veidi. Vieni vairāk, citi mazāk. Taču noziedzības veidu hierarhijas virsotnē noteikti atrodas humanitātes noziedzība. Par to ir jāsoda tikpat bargi kā par ekonomiskajiem noziegumiem, kriminālajiem noziegumiem. Pie mums humanitātes noziegumi smagā formā ir paveikti izglītībā, zinātnē, garīgajā kultūrā, masu komunikācijā, ideoloģiskajā darbībā. Runa ir par izglītības šausmīgo izkropļošanu, zinātnes likvidēšanu un akadēmiskā šarlatānisma nostiprināšanu, mākslas un literatūras postmodernistisko izkropļošanu, neoliberālistiskās ideoloģijas uzspiešanu. Pederastu nācijas tēvs ir humanitātes noziedznieks Nr.1 tāpēc, ka Latvijas dzīvē nostiprināja tumsonību. Speciālistu komisiju likvidācija ir vismelnākā tumsonība. Rīgas pilī redzam ļoti negodīgu un aprobežotu primātu bez elementāras cieņas pret zināšanām. Pederastu nācijas tēvs ir tik dumjš, ka cer radīt sev “enciklopēdista” reputāciju. Viņš ir aizmirsis, ka pat juridiskajās zināšanās ir pamatīgi izgāzies un vispār ir arī formāli pusizglītots – bez bakalaura grāda.
    .
    .
    .
    Admins
    Labāk jau vairs pasacīt par to, kas notiek šodienas Latvijā, kuru pārvalda brutāla asinssuņu banda, nav iespējams ! Un, cik jūtams, tad būs vēl ļaunāk ! Būtu labi, ja Priedīša kungs PACELTU Latvijas okupācijas un deokupācijas jautājumu. Jūsu garīgais potenciāls to ir spējīgs veikt un tas būtu arī atrisinājums 90% problēmu, kā rezultātā NĀCIJAS TĒVS tiktu aizbāzts aiz restēm !

  2. Armands saka:

    Nav man literārā valoda spēcīga puse. Latviešu valodas skolotāju necietu visu vairāk par visiem skolotājiem, kura lasīja ievad lekcijas sociālisma politika. Visādi nonievajot latviešu leģionārus Sovietu laikos, bet 88 sākas ar sarkani balti sarkanu uzlīmi uz klases žurnāla vāka Skolu nebeidzu, bet vazajos apkārt pipedams smekus un domādams, kur tālāk? Skolotāja atnāca pat mājās raudāt vecāku priekšā, ka no manis nekas lāgā dzīvē nesanāks. Kad gudrajiem latviešiem pavaicāju vai viņi ir dzirdējuši kaut ko par kalnu Jānis, tad atbildēs sanemu visādas muļķības. Neviens man nav spējis to pateikt, bet gudri spriedelē par manu tēvu kultūru. Tad Facebook parādās man tā Levita pretīgais ģīmis ne lūgts un ne aicināts starp skaistām dažādu tautību meitenēm un sievietēm, kurām es protams lieku laikus. Norādu Levitam un visai zhidu Latvijas republikai elles dzelmi, bet pēdējo reizi man liegusi uz mēnesi likt skaistām meitenēm un sievietēm no visas pasaules laikus. Kā tās sievietes to var pieļaut? Viņas tak depresija var nonākt, ja laiku daudzums neiet progresa. Nu tai pašā laikā man ir acu priekšā Facebook lapa Putin Huilo. Nu visādās variācijas to Putinu apliek ar pipeliem uz galvas un seju klozet podā, tad tomēr viņi netiek apvainoti agresivos komentos. Kur citur es varu tam Levitam norādīt ceļu, kā vien tur pat, kur Putinam klozet podā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *